2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940939 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada orta saha için M'Villa ismi yazılmış.

Net yorumum bu ligin açık ara en iyi 6 numarası olur.

4-1-4-1'de geride tek; ayrıca merkezde orta ikili de oynar.

Mesele, alabilir miyiz?

Ne kadar doğrudur bilemem ama bu transfer döneminde Beşiktaş adına hiç yanılması bu adam.

@evrenmanchester: Mvilla

Ruslar satis opsiyonlu kiralamaya tamamlar ve  maliyet $u

Ruslar 400k istio
Mvilla 1.8m ..
Bjk istesin carsamba istanbul a iner

Çevrimdışı ALDENYX

Yalnız zaten bu çocuğa bu sezonki bittiieaa diye bağırmasından dolayı biraz antipatiyle bakıyordum. Şimdi biraz daha itici geldi. Bu nasıl bir röportajdır. Profesyonellikten uzak, yalnızca paradan bahsettiği, kulübün imkanlarını eleştirdiği bir açıklama. Kısaca başkana sözleşmemi iyileştirin diyor.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 m euro bonservis istiyorlar 100 bin tl oynatıyorlar... 75 bin tl iyileştirme yapmışlar bu röportaj için 50 bin tl ceza kesmişler....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı can1903

Benim anlamadığım bazıları İnler'i istemiyor , Ozan'ı istemiyor Aquilani istemiyor Cambiasso istemiyor. Kimi alıcaz Xabi Alonsoyu mu..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 22:46:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim anlamadığım bazıları İnler'i istemiyor , Ozan'ı istemiyor Aquilani istemiyor Cambiasso istemiyor. Kimi alıcaz Xabi Alonsoyu mu..

Ne iyi olurdu biliyor musun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

M'Vila,İnler veya Ozan üçlüsünden birini almak lazım.M'Vila en çok kafama yatan nedense.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

10 m euro bonservis istiyorlar 100 bin tl oynatıyorlar... 75 bin tl iyileştirme yapmışlar bu röportaj için 50 bin tl ceza kesmişler....
Abi tamam da böyle açıklama mı olur. Adam gibi çıkar gitmek istiyorum, istanbul takımında forma giymek istiyorum de o zaman. Yani zam istediğini de böyle röportajlarla yapma. Bugün bunu yaptı bu çocuk sonra biz aldık. Oynattık iki sezon değerine değer kattık. Avrupa ya gitmek istediği zaman bu oyuncuyu aynı tip bi açıklamayı bizde yaparsa ne olacak? Bursanın yaptığı saçmalık ama ne olursa olsun seni sen yapan yerle ilgili medya önünde böyle konuşmamalısın.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Ne kadar doğrudur bilemem ama bu transfer döneminde Beşiktaş adına hiç yanılması bu adam.

@evrenmanchester: Mvilla

Ruslar satis opsiyonlu kiralamaya tamamlar ve  maliyet $u

Ruslar 400k istio
Mvilla 1.8m ..
Bjk istesin carsamba istanbul a iner

Şu gerçekse Çarşamba geç bile...

Muazzam olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 22:50:07
  • Beşiktaş / Bodrum

Bakma aslında  doğrusu bu. Vermeyeceksin para gitmek için çok çalışacak yırtınacak 21 yaşında 10 milyon şutlayacaksın.

Diğer takımlar yetiştiremiyor ama Bursa çok çıkarıyor böyle bir politikaları olması lazımdı fiyatla ilgili bence gayet iyi politika.

Beyimiz de babam çalışmamalı diyor. Adam futbolculuğun hala meslek olduğunu kavrayamamış. Hala saltanat kurmak zannediyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 22:50:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

Abi tamam da böyle açıklama mı olur. Adam gibi çıkar gitmek istiyorum, istanbul takımında forma giymek istiyorum de o zaman. Yani zam istediğini de böyle röportajlarla yapma. Bugün bunu yaptı bu çocuk sonra biz aldık. Oynattık iki sezon değerine değer kattık. Avrupa ya gitmek istediği zaman bu oyuncuyu aynı tip bi açıklamayı bizde yaparsa ne olacak? Bursanın yaptığı saçmalık ama ne olursa olsun seni sen yapan yerle ilgili medya önünde böyle konuşmamalısın.

roportaj için yazmadım aynı konuyu radyo sporda tartışmışlardı...bu bilgileri verdi yerel gazate...röportaj konusunda saçmalamış....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı brkntcnr

roportaj için yazmadım aynı konuyu radyo sporda tartışmışlardı...bu bilgileri verdi yerel gazate...röportaj konusunda saçmalamış....
He o zaman sıkıntı yok :)

Çevrimdışı Kadir G.

Şu gerçekse Çarşamba geç bile...

Muazzam olur.

Kesinlikle bazılarımız atibanın aynısını neden alalım desede amaç zaten atibayı mümkün olduğu kadar az ilk 11 de görmek. Çok daha gencini ve iyisini onun yerine koyar yanına da ozan tufan getirilebilirse... bunun üstüne seneye gelecek tolgay var. Çok iyi oyunculara/rotasyona sahip oluruz. Bir anda o bölgenin seviyesi 1 den 5 e çıkar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız Ozan da öyle bi konuşmuşki duyan Türkiye'de sadece onun babası çalışıyo sanar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Hemen :D
Öncelik belli.. Manchestera yeni transfer olmuş Scheweinsteger   :kop: :kop:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ben de istiyorum babam calismasin her sabah ise gitmesin yatsin gobegini kasisin ama iste... dur la benim  babam zaten calismiyo emekli. O zaman ben ozandan cok mu kazaniyom acaba.. kafam karisti bak simdi..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de istiyorum babam calismasin her sabah ise gitmesin yatsin gobegini kasisin ama iste... dur la benim  babam zaten calismiyo emekli. O zaman ben ozandan cok mu kazaniyom acaba.. kafam karisti bak simdi..

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı talha

Mvilla ve Ozan güzel hayaller olmayacak işler boşuna umutlanmayın İnler olursa şükredelim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Giray Burak

ozan tufanın 100 bin aldığını kim söyledi .
Bugün radyoda dinledim .bursalı bir gazeteci bağlandı.1milyon 200 bin tl alıyor .
iyileştirmişler maaşını ,paşam bu parayı beğenmiyor.
bunu, 1 yıl taşeronda asgari ücrete çalıştırıcan bak birdaha para lafı ediyormu.
ayrıca bu röportajı nedir bunun Allah aşkına ,küçük dağları ben yarattım havasında .
eğitimin olmadığı ülkede anca böyle sporcu çıkar ,yetenek olsa ne olur kafa olmadıktan sonra.

Çevrimdışı atalay

Kesinlikle bazılarımız atibanın aynısını neden alalım desede amaç zaten atibayı mümkün olduğu kadar az ilk 11 de görmek. Çok daha gencini ve iyisini onun yerine koyar yanına da ozan tufan getirilebilirse... bunun üstüne seneye gelecek tolgay var. Çok iyi oyunculara/rotasyona sahip oluruz. Bir anda o bölgenin seviyesi 1 den 5 e çıkar.

M'Villa, Atiba'ya kullanış açısından benzer. Oyuncu profili açısından epey farklı.

Bizim net bir 6 numaramız yok. Net bir 8 numaramız da yok. Her ikisini de oynar.

+ Atiba'nın orijin pozisyonu santrafor arkasıdır. Ardından 8 numara; PSV'de zorunluluktan sağ bek. Bizde de stoperlerin önü.

Çevrimdışı talha

Şu Röportaj olayı Avrupa'da olsa istediği kadar yetenekli olsun büyük takımlar el atmaz adama aynısı burda da geçerli olmalı

Böyle karakterde bir adamı istemiyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Cenk kerim ve para demis bolukbasi ve gulusmeler.. :d holoskonun da ruhunu verelim. :)

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Easthanbool

A Spor'un dediğine göre Bursa Cenk Tosun+Kerim Frei ve bir miktar para istemiş
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "