2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12944405 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Marsilya; Diarra'nın ardından Diaby'i almış.  :kop:

İkisinin de 1 yıldır ayağına top değmedi.

Beterin beteri var...

Çevrimdışı TALAT

Cenk kerim ve para demis bolukbasi ve gulusmeler.. :d holoskonun da ruhunu verelim. :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim adım kerim hepinizi severim demek lazım.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

Bu iyi gibi  :naughty:

İsmail,Necip,Pektemek + Frei + bir miktar para
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu senenin yıldızları kerim ve ozi olacak :)

Oğuzhan hadi belki ama Kerim'in bu sene yıldızlaşmasına ihtimal dahi vermiyorum. Hatta herhangi bir sene yıldızlaşacağını düşünmüyorum. Daha topu aldığında kafasını kaldırmıyor Kerim. Tek bildiği topu ölü noktalara taşımak. Oyun zekası sıfır bile değil eksilerde. Sürekli 3-4 kişinin arasına giriyor, ne top tutabiliyor ne ileri taşıyabiliyor. Aydın Karabulut o yaşlarda daha büyük potansiyel taşıyordu bence.

Çevrimdışı Savaş

:bandit:
Bi an bi nefesim kesildi :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu iyi gibi  :naughty:

İsmail,Necip,Pektemek + Frei + bir miktar para
Tam 3.1 milyon € ya aldığımız ve Buyukk Potansiyel Kerimi Vermeyi nasıl düşünürsünüz veya Nasıl aklınızdan geçirirsiniz ???
Kafa kafaya bile değişmem Kerimle - O Ozan KAZMAsını !!
Şenol Hocanın Başkan Fikret ormana bizzat Onumuzdeki Sezonun YILDIZı Kerim Frei olacak dedigini bile bile nasıl Böyle birşeyi söylersiniz Aklım almıyor !!
En başta Şenol hoca Karşı çıkar zaten Böyle bir şeye..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tam 3.1 milyon € ya aldığımız ve Buyukk Potansiyel Kerimi Vermeyi nasıl düşünürsünüz veya Nasıl aklınızdan geçirirsiniz ???
Şenol Hocanın Başkan Fikret ormana bizzat Onumuzdeki Sezonun YILDIZı Kerim Frei olacak dedigini bile bile nasıl Böyle birşeyi söylersiniz Aklım almıyor !!

Dökmeci, sen beğenmiyorsan ozanı, artık kesinlikle almamız gerektiğine inanıyorum. Umarım alırız. Hele hele kerim+pedro Kerim+pektemek olursa ballı kaymak olur.

Çevrimdışı can1903

Ozan tufan gelmesin Necip Uysal var ALLAH aşkına ya..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yusuf

Ozan Kerim'den her türlü daha iyi. İstatistik,oyun zekası,savunma,hücum hepsinde katlar,Kerim ilk önce kafasını kaldırmayı öğrensin ondan sonra belki bir umut beslenebilir.

Çevrimdışı Savaş

Ya anlamıyorum.  Kerim'i neden bu kadar çabuk harciyosunuz? Bu takimda İsmail'e Mustafa'ya Necip'e hatta ve hatta Olcay'a tanınan şansın 10 da 1'i tanınmadı daha bu çocuğa.

İngiltere görmüş, potansiyeli olan, pırpır bi adamı takasta nasıl gömersiniz hemen? Bu adama sen şans verdin mi ki hemen iş yapmaz diyorsunuz?

Kim ne derse desin ben bu çocuktan çok ümitlityim arkadaş. 93 doğumlu potansiyeli olan bi adamı Mustafa'nın yanında takasla kullanmanın açıklamasını asla kabul etmem.

Çevrimdışı talha

Bunu gormemissiniz
https://twitter.com/ibrahim_keten/status/625763211732717568
Bu yazmışsa işin içinde kesinlikle Fener vardır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ZEKI

Ya anlamıyorum.  Kerim'i neden bu kadar çabuk harciyosunuz? Bu takimda İsmail'e Mustafa'ya Necip'e hatta ve hatta Olcay'a tanınan şansın 10 da 1'i tanınmadı daha bu çocuğa.

İngiltere görmüş, potansiyeli olan, pırpır bi adamı takasta nasıl gömersiniz hemen? Bu adama sen şans verdin mi ki hemen iş yapmaz diyorsunuz?

Kim ne derse desin ben bu çocuktan çok ümitlityim arkadaş. 93 doğumlu potansiyeli olan bi adamı Mustafa'nın yanında takasla kullanmanın açıklamasını asla kabul etmem.

Bende kerimi bu kadar cabuk sattiginiza inanmiyorum. :ok:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Biri Kerim'i verir, oburu Pedro'yu verir. Karsiliginda istedikleri adam Ozan. Ne yapmis yahu bu adam? Izledigim maclarda hic bir ekstrasini gormedim. Bursa'nin kadrosu zaten iyi, buna ragmen 6. olmuslar. Gelse seneye kazma ilan edip gitsin diyeceksiniz. Veli'den, Tolgay'dan, Atiba'dan 2 gomlek ustun oyuncu mu Ozan? Degilse nedir almak icin bu kadar tutturmak?

Bakın , Başkanla- Şenol Hocanın goruşmesinde konululan konu :
Şenol Guneş : Kerim Frei Muthiş bir yetenek , Çok kolay adam Eksiltiyor topu çok iyi getiriyor ama SONUNU GETİREMİYOR , BUNU ONA OGRETECEGİZ !! Onumuzdeki Sezonun Yıldızı KERİM Frei olacak !! Bu sözleri söyleyen hoca Bırakırmı sizce KERİMi ??

Çevrimdışı Yusuf

Asıl Kerim'den beklentisi olanlar neye dayanarak bunu söylüyor onu anlamıyorum. Kariyeri boyunca attığı gol sayısı bir elin parmağını geçmemiş,top sürerken etrafına bakmayıp 3 kişi arasına giren,savunmaya yardımı olmayan,güçsüz bir kanat oyuncusundan beklenti niye bu kadar yüksek anlayamıyorum. Eğer çok büyük aşama kaydedemezse kariyeri boyunca hep yedeğimiz olabilecek kapasitede.

Çevrimdışı Kadir G.

Pedro+pektemek sıfır para ve maaşlar %100 bursada olursa yeterli bence.

Çevrimdışı brkntcnr

Bakın , Başkanla- Şenol Hocanın goruşmesinde konululan konu :
Şenol Guneş : Kerim Frei Muthiş bir yetenek , Çok kolay adam Eksiltiyor topu çok iyi getiriyor ama SONUNU GETİREMİYOR , BUNU ONA OGRETECEGİZ !! Onumuzdeki Sezonun Yıldızı KERİM Frei olacak !! Bu sözleri söyleyen hoca Bırakırmı sizce KERİMi ??
Abi bende kerimin gitmesini istemiyorum da, sen bu kadar detaylı nereden biliyorsun?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl Kerim'den beklentisi olanlar neye dayanarak bunu söylüyor onu anlamıyorum. Kariyeri boyunca attığı gol sayısı bir elin parmağını geçmemiş,top sürerken etrafına bakmayıp 3 kişi arasına giren,savunmaya yardımı olmayan,güçsüz bir kanat oyuncusundan beklenti niye bu kadar yüksek anlayamıyorum. Eğer çok büyük aşama kaydedemezse kariyeri boyunca hep yedeğimiz olabilecek kapasitede.
Olcay'ın Çeyregi kadar sure almamış olduğu Halde 5 Gol attı geçen sezon , Yeterlimi bu Cevap !!

Çevrimdışı SampiyonBesiktas

Pektemek+İsmail+Necip+Sezer+Süzen+Ömer = Ozan+Volkan  Gayet makul olur.                                                                                                   
Umudun tükenirse gökyüzüne bak
karanlığın ardından güneş doğacak.
şarkılar söyleyecek o gün çocuklar

yarınlar bugünden güzel olacak....

Derdimiz geceyse sabahı sensin.
acılar kış olsa baharı sensin
hayatı sevdiysek sebebi sensin
BEŞİKTAŞ hayattır HAYATTA BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Biz onlara bir paket sunarız, onlar bizden bir paket talep eder.

Paket içeriği değiştirilir, revize edilir, orta yol bulunur. umutsuz değilim bu transferden açıkcası. Hani bize töreyi verin oğuzhanı verin falan dese dalga geçiyorlar derdim ama onlarda yanaşıyor anlaşılan transfere.

:claps: :claps: :claps: +1903 :claps: :claps: :claps:
Kerimin Tek karamponunu değişmem o Kazmaya !!!
Bu kadar buyuk bir potansiyeli bir KAZMA için Heba etmemeliyiz !!

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Anlayacak bir sey yok zaten. Muflis tuccar zihniyeti Turkiye'de her yeri sarmis. Biri gelip biri gitmis olsun diye adam istiyorlar. Istedikleri adam "evet bu adam orta sahayi sirtlar" denecek adam bile degil, buyuk takim gormemis alt yapisi belli onca macini izleyip bir kerametini goremedigimiz Ozan Tufan.

Çevrimdışı Savaş

Töre'de kariyerindeki ilk resmi golü bizde attı unutmayın. Tolgay bu takıma 500 bin euro'ya geldi. Töre de ilk geldiğinde dalıyordu böyle 3 adam arasina ki hala dalıyor. Kimle neyle karsilastiriyorsunuz? Fiyat mi? Gol mu? Topu ayağında tutmak mi?

Kerim çabuk adam hızlı adam bileklerine hakim adam. Patlama özelliği olan adam. Geçen sene kac maçta al şu Kerim'i oyuna dediniz Bilice? Yada kaç maç neden Kerim yok dediniz? Çoğu taraftar demistir bunu adım gibi eminim. Bu söylemlerde bulunulan bi adamı bu kadar çabuk gömmenizi anlayamiyorum.

Çevrimdışı SampiyonBesiktas

Umudun tükenirse gökyüzüne bak
karanlığın ardından güneş doğacak.
şarkılar söyleyecek o gün çocuklar

yarınlar bugünden güzel olacak....

Derdimiz geceyse sabahı sensin.
acılar kış olsa baharı sensin
hayatı sevdiysek sebebi sensin
BEŞİKTAŞ hayattır HAYATTA BEŞİKTAŞ...