2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12939019 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Bilgin için teşekkürler.

Yalancılıkla itham edenler yazarken; en kaba kelime olarak "uza" diyen ben mi izleniyorum şimdi?

o da şuan izlemede .

Çevrimdışı Deniz

Takımı Avusturya'da dakika dakika takip ediyor Ovunç ozdem adam takımla yatıp takımla kalkoyor sen diyorsunki Ovunç ozdemmi senin kriterin !!
Tartışma çıkarmak gibi bi amacım yok @Deniz bu senin düşüncen :ok:
Ayrıca antrenmanlarıda takip ediyorum Quaresma geldi geleli kampta Gulucukler havada uçuşuyor , Herkes neşeli...
Bunlar bile bir işaret anlamak isteyene tabi...
Bak dostum buradaki insanlarin yuregini tuketme ona buna satasma.ovunc kampi takip ediyormus.ovunce gore douglas 3 haftadir imza atiyir.bana ne kardesim ovuncten orda 21 gazeteci kampi takip ediyor hicbiri de futbol profesoru degil.

Oyuncu cikar sahada isini yapar o zaman ovgusunu alir onun bunun lafiyla burda millete laf soyleme.

Tartismalar tam kapaniyor gelmissin şuna buna selam olsun diyorsun.evet bu trolleme oluyor ve bu yüzden birisiyle yine tartismaya girersen ayni seyi tekrar yapmakdan dolayi cezan daha uzun olacak hatirlatirim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Az önce NTVSPORa Baglanan Ovunç ozdemin Sözleri :
Quaresma çok farklı , Farklı derken 2010 daki Quaresmadan çok farklı , Ayakları yere sağlam basan , Daha olgun , Daha istekli ve Çok farklı bir Quaresma var...
Adam düzeldi , On yargılı olmayın dedigimde yemedigim laf kalmadı hatta Trolledim diye Ceza bile Aldım ...
Bu adam duzelmez , 7 sinde neyse 70nde odur , Takımı sabote edecek diyen Herkese SELAM olsun :bandit: :bandit:

Soyledik soyledik Nuh diyor peygamber demiyorlar bazilari. Ustelik Volkan Sen'i almaya kalksak daha cok paraya mal olurdu. Nani'den daha faydali olacagini bu sene gorecegiz. Bu sene ilk geldigi zamanki baskiyla beklentiyle gelmiyor kafasi daha rahat olacak. Bir kanatta Quaresma digerinde Gokhan ileride Mario Gomez sova hazir olalim.

Çevrimdışı f_madida

Beni o ilgilendirmiyor.

Benim tepkim çok doğal bunu söylüyorum.

Her neyse...

Atalay, ortasaha'ya var demek baktiklari biri, defans var mi gorustukleri?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı beshicktush

Az önce NTVSPORa Baglanan Ovunç ozdemin Sözleri :
Quaresma çok farklı , Farklı derken 2010 daki Quaresmadan çok farklı , Ayakları yere sağlam basan , Daha olgun , Daha istekli ve Çok farklı bir Quaresma var...
Adam düzeldi , On yargılı olmayın dedigimde yemedigim laf kalmadı hatta Trolledim diye Ceza bile Aldım ...
Bu adam duzelmez , 7 sinde neyse 70nde odur , Takımı sabote edecek diyen Herkese SELAM olsun :bandit: :bandit:

Q7'nin kişilik-karakter olarak değişmesi yetmez,oyun tarzının da değişmesi gerekiyor.Şenol hocanın takımı pas takımıdır,ego istemez,Q7'nin önce yanındaki adamla üstüste iki-üç pas yapacak kadar egosunun üstesinden gelmesi lazım.

Çevrimdışı atalay

Atalay, ortasaha'ya var demek baktiklari biri, defans var mi gorustukleri?

Yazmıyorum hocam...

Orta saha için daha önce Lawal'ı yazmıştım. Öncelikler olmazsa cepte...

Bundan sonra kimseyi yazmam.

İyi niyetimiz suistimal ediliyor.

Çevrimdışı Türkay

Benim izlemem ne zaman kalkacak bayadiri izleniyorum :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez geldi varsayarsak sırada 2. orta saha 1 stoper var.

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar şu renkli sponsorluk bahsini kapatalım artık bizi ilgilendirmiyor
nesini merak ettiniz işte geçen sene sponsorluk bulamayan gs nin yaptığını
yapmışlar bilet parasına yurt dışı maçlarının göğüs reklamını vermişler
tabi bunu böyle yapmaya mecbur kaldık diyemedikleri içinde açıklama
yapmıyoruz diyorlar iyi bir şey olsa her yerde manşetten verirlerdi sallayın
gitsin aynı sponsorluk THY nin bizlede var ama biz reklam verdirtmiyoruz
bizim anlaşmamız daha iyi ben geçen sene söyledim biz sponsorluğu yeniden tanımladık artık
bizim şartlarımızın altına kimseyle anlaşamazlar bizim şartlarımızlada vereni bulamazlar
geçen sene fena girdi görünen o ki busenede sağlam girecek bunlara

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

THY nin bizlede var ama biz reklam verdirtmiyoruz
bizim anlaşmamız daha iyi ben geçen sene söyledim biz sponsorluğu yeniden tanımladık artık
bizim şartlarımızın altına kimseyle anlaşamazlar bizim şartlarımızlada vereni bulamazlar
geçen sene fena girdi görünen o ki busenede sağlam girecek bunlara

Sanirim futbol kulubunu marka degerini bilerek ve degerlendirerek profesyonelce yoneten tek baskan Fikret Orman. GS zaten bitik, bedava stadlarini da yiyip bitirdiler. FB de bitecek bu transferler ellerinde patlayinca. Gelecek Besiktas'in.

Çevrimdışı Deniz

Hala kaleci konusunda girişim olmamasi cok şaşırtıcı.bu takima yildiz forvet getiriyorsan yildiz kaleci de getireceksin.

sadece atani almayla olmuyor tutani da alacaksin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Manu romeroyu aldi valdesi gonderecek valdes td ile kavga etti.

2+1 ile getirsinler.

Çevrimdışı Alper1903

Çok büyük golcü aldık. İnşallah full performansta oynar da yüzümüzü güldürür.

Çevrimdışı Deniz

İkili tartismalara girmeyin beyler.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ersoy

@atalay sen yine de duyum yaz. :evillol: Ben inanıyorum sana.CR7 ile 2+1 anlaştık desen inanırım. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Ndoye de alinirsa pektemek gonderilecek.inaallah bu hamle gerceklesir.

Çevrimdışı Ersoy

Ndoye de alinirsa pektemek gonderilecek.inaallah bu hamle gerceklesir.

Pektemek'i göndermezler.Ama en azından kadroda olmaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Pektemek'i göndermezler.Ama en azından kadroda olmaz.
Maasinin yarisini odeyip gonderirler bence

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Beyler bakin bu son uyari bir daha birbirinize karsi bir mesaj yazarsanız tekrar ceza alacaksiniz.gidin tartismanizi ozel mesa yoluyla çözün.

Çevrimdışı Necmi

Olay tamamen kapanmışken sen tekrardan açmışsın ve birde gönderme yapmışsın bana. " Neyse gitmiştir herhalde! "

Iskaladın malesef.Fakat belliki birseyler kanıtlamak icin ugrasıyorsun bu yüzden tebrik ediyorum seni.

Baya baya butun basin bonservis yazmis cidden.Tebrik ediyorum seni :ok:

14 Temmuz 2015, Salı - 20:11
Paylaş Tweetle PaylaşYorum Yap

Forvet için yıldız bir isimle anlaşmak isteyen Beşiktaş'ta arayışlar sürerken İtalya'dan flaş bir iddia geldi.
Adı Galatasaray ile de anılan Mario Gomez'in Beşiktaş ile anlaştığı haberini geçen Sky Sport muhabiri Di Marzio'nun
bildirdiği yıllık ücret ise şaşkınlıkla karşılandı.

Beşiktaş'ın Mario Gomez'i kadrosuna katmak için karşısında sadece ufak pürüzler kaldığını belirten Di Marzio yıldız oyuncunun
alacağı yıllık ücreti 5.5-6 milyon euro olarak açıkladı. İtalyan muhabire göre transferde mutlu sona çok yakın olan
Beşiktaş, Alman oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

FFP kurallarına uymak zorunda olan fakat yazılan bu yıllık ücrete bakıldığında ve Beşiktaş yönetiminin transferlerdeki tutumu göz önüne alındığında transferin yıllık ücretinin bu kadar yüksek seviyede olması akla bir soruyu getiriyor.Acaba Galatasaray'ında istediği fakat bonservisi için 9 milyon euro istenen Mario Gomez Beşiktaş'a bonservissiz mi geliyor ?. Zira Beşiktaş yönetiminin transfer görüşmelerinde ne kadar titiz olduğunu ve başkanında yaptığı acıklamalara dayanarak bizde bir soru soruyoruz.Neden olmasın ?.

Paylaş Tweetle PaylaşYorum Yap
Etiketler: Mario Gomez   Beşiktaş   Fiorentina   

Bir daha ikili atışmaya girersen burda ciddi ceza alacaksın bunu ikaz kabul et
birde duyumun anlamı budur sağdan soldan duyduğunu gelir buraya yazarsın zaten birinci
ağızdan aldığın bilgi duyum değil haber olur. Birde kimin neyi nasıl yazdığı seni ilgilendirmez
hiç kimseye ne bunun hesabını sorma hakkın var nede kaynak sorma hakkın var bu forumu
sen yönetmiyorsun biz zaten trollük sezersek müdahale ederiz. sen sadece arkadaşa değil bizede saygısızlık
yapıyorsun biz burda mesajları sadece okuyup geçtiğimizimi sanıyorsun bir bilgi düştüğünde
kendi kaynaklarımızdanda direk sorguluyoruz. Sonuçta baktığımız birde haber sitesi var ve her bilginin altından bir haber çıkar.
yok bunlar fasarya kesin bilgi lazım diyorsan resmi siteyi takip et ordaki bilgiler kesin burası taraftar forumu
her şey konuşulur kimsede birbirinden hesap soramaz inanıp inanmamak kişiye kalmış bir şey @Fr1xsivE

Çevrimdışı talha

Mustafa'yı Eskişehir istemiyor muydu? Alsınlar işte. Bedavaya.
Ömer'i de verelim yanlarına. N'doye de gelecekse gelsin. Forvet hattı güçlensin napalım belli ki genç birilerini getiremeyeceğiz.  :bawling:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Pektemek maalesef gonderilmeyecek. Gondermek istesek bile kimse Mustafa'ya yilda 700 binden fazla vermeyeceginden istesek de olmaz o. Gerci Trabzonspor var, ilgileniyorlardi galiba. Onlara saat 12'den sonra olursa olur, yoksa cok zor.
700 binini biz versek kalanini basaksehir kasimpasa vs verse onlara gonderilebilir.

Yapacak bise yok yonetim bu adama 4 senelik 20 milyon tllik sigorta gibi sozlesme yapti 4 sene boyunca orada yer isgal etmesindense gonderilmesi daha iyi.

Zararin neresinden dönülürse kardir..

Çevrimdışı Alper1903

Mustafa yeter ki gitsin, bedava gitmesine bile razıyım  :evillol: