Olay tamamen kapanmışken sen tekrardan açmışsın ve birde gönderme yapmışsın bana. " Neyse gitmiştir herhalde! "
Iskaladın malesef.Fakat belliki birseyler kanıtlamak icin ugrasıyorsun bu yüzden tebrik ediyorum seni.
Baya baya butun basin bonservis yazmis cidden.Tebrik ediyorum seni 
14 Temmuz 2015, Salı - 20:11
Paylaş Tweetle PaylaşYorum Yap
Forvet için yıldız bir isimle anlaşmak isteyen Beşiktaş'ta arayışlar sürerken İtalya'dan flaş bir iddia geldi.
Adı Galatasaray ile de anılan Mario Gomez'in Beşiktaş ile anlaştığı haberini geçen Sky Sport muhabiri Di Marzio'nun
bildirdiği yıllık ücret ise şaşkınlıkla karşılandı.
Beşiktaş'ın Mario Gomez'i kadrosuna katmak için karşısında sadece ufak pürüzler kaldığını belirten Di Marzio yıldız oyuncunun
alacağı yıllık ücreti 5.5-6 milyon euro olarak açıkladı. İtalyan muhabire göre transferde mutlu sona çok yakın olan
Beşiktaş, Alman oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.
FFP kurallarına uymak zorunda olan fakat yazılan bu yıllık ücrete bakıldığında ve Beşiktaş yönetiminin transferlerdeki tutumu göz önüne alındığında transferin yıllık ücretinin bu kadar yüksek seviyede olması akla bir soruyu getiriyor.Acaba Galatasaray'ında istediği fakat bonservisi için 9 milyon euro istenen Mario Gomez Beşiktaş'a bonservissiz mi geliyor ?. Zira Beşiktaş yönetiminin transfer görüşmelerinde ne kadar titiz olduğunu ve başkanında yaptığı acıklamalara dayanarak bizde bir soru soruyoruz.Neden olmasın ?.
Paylaş Tweetle PaylaşYorum Yap
Etiketler: Mario Gomez Beşiktaş Fiorentina
Bir daha ikili atışmaya girersen burda ciddi ceza alacaksın bunu ikaz kabul et
birde duyumun anlamı budur sağdan soldan duyduğunu gelir buraya yazarsın zaten birinci
ağızdan aldığın bilgi duyum değil haber olur. Birde kimin neyi nasıl yazdığı seni ilgilendirmez
hiç kimseye ne bunun hesabını sorma hakkın var nede kaynak sorma hakkın var bu forumu
sen yönetmiyorsun biz zaten trollük sezersek müdahale ederiz. sen sadece arkadaşa değil bizede saygısızlık
yapıyorsun biz burda mesajları sadece okuyup geçtiğimizimi sanıyorsun bir bilgi düştüğünde
kendi kaynaklarımızdanda direk sorguluyoruz. Sonuçta baktığımız birde haber sitesi var ve her bilginin altından bir haber çıkar.
yok bunlar fasarya kesin bilgi lazım diyorsan resmi siteyi takip et ordaki bilgiler kesin burası taraftar forumu
her şey konuşulur kimsede birbirinden hesap soramaz inanıp inanmamak kişiye kalmış bir şey
@Fr1xsivE