2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936016 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Dedim dedim inanmadınız ne oldu şimdi :)

Köfte istiyen abim nerde benim 😎
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı F1903

Cahilligim icin af buyurun, bu Cha Cha - Mario Gomez baglantisi nedir? Bir tezahurat sanirim ama esprisini anlayamadim.

Çevrimiçi Samet Ç

Cahilligim icin af buyurun, bu Cha Cha - Mario Gomez baglantisi nedir? Bir tezahurat sanirim ama esprisini anlayamadim.

Çevrimdışı Easthanbool

Bu yeterlidir herhalde  :D

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gecen sene gs ve ts de para almadi. thy belesten reklam yapiyor bunlar da forma bos durmasin diye kabul ediyor ne guzel :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, "Şirketimiz ile TürkHava Yolları AO arasında 2014 - 2015 sezonu UEFA Avrupa Kupaları maçlarında forma sponsorluğunu, charter uçuşlarda 2.100.000 avro + KDV üst limitli ve başarıya endeksli primleri içeren marka iş birliği sözleşmesi imzalanmıştır" ifadelerine yer verildi.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Fiorentina'dan Alman forvet Mario Gomez'i renklerine bağladı.

Beşiktaş, Mario Gomez transferinde mutlu sona ulaştı.

Transferin önündeki tek engel olan Mario Gomez ile Fiorentina arasındaki alacak sorunu çözüldü.

İtalyan kulübü, 2.5 milyon euro'luk alacağına karşılık Alman golcünün bonservisini Beşiktaş'a verdi.

Gomez ile 2+1 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş, 30 yaşındaki oyuncuya bir miktar imza parası verecek. Mario Gomez'in en geç perşembe günü İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçmesi, ardından siyah-beyazlıların Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Andreas Beck, Dusko Tosic, Ricardo Quaresma ve Rhodolfo takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, 2015-2016 sezonunun 5. transferini Mario Gomez'le gerçekleştirdi.

Ntvspor

Çevrimdışı tayfunyasar

geçen sene bu golü atan adama kötü transfer denmez arkadaşlar akıl var mantık var.

https://youtu.be/FjpJSvQE8wA?t=45s
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Neo Nesil

mario gomeeeeeeeez mario gomeeeeeeeeeeez mario gomeeeeeeeeeeeeeeez ça ça !!!!

ATTENCION!

OTURMAYA MI GELDIK GENÇLER-ABİLER...

Çevrimdışı cursedofdragon

Mario Gomez yıllık 4 milyon euro alacak. Anlaşma 2+1 yıllık. Bonservis bedeli ödenmeyecek.

Çevrimdışı eski inönü

Gomez bu sene hiç sakatlık yaşamasa bile full performans vermesini beklemek hayal kırıklıgı olur. 2 senedir dogru duzgun mac oynamadı. O yuzden Cenk Tosun'a çok iş düşüyor bu yıl.  Umarım Cenk'in patlama yılı olur. Gomez de bu sezonu iyi geçirirse o da gelecek yıl patlama yapabilir. Alınabilir bir riskti. Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Deniz

N doye de alinmali
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Paolo Maldini

Valla sevinemiyorum şu kap gelsin artık

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez bu sene hiç sakatlık yaşamasa bile full performans vermesini beklemek hayal kırıklıgı olur. 2 senedir dogru duzgun mac oynamadı. O yuzden Cenk Tosun'a çok iş düşüyor bu yıl.  Umarım Cenk'in patlama yılı olur. Gomez de bu sezonu iyi geçirirse o da gelecek yıl patlama yapabilir. Alınabilir bir riskti. Hayırlısı olsun.
Geçen sene 32 maç oynadı adam. Doğrusu da bu zaten bir adamı alıp öldürene kadar oynatmak mantıklı değil. Bu sene 50 maç hedefi koyuyorsak 30 maç Gomez oynar 20 maç Tosun. Bilic'in en büyük hatası buydu Demba'yı 44 maç oynattı öldürdü sonra sene sonunda performansı düştü diye yerin dibine soktu taraftar.

Çevrimdışı Neo Nesil

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, "Şirketimiz ile TürkHava Yolları AO arasında 2014 - 2015 sezonu UEFA Avrupa Kupaları maçlarında forma sponsorluğunu, charter uçuşlarda 2.100.000 avro + KDV üst limitli ve başarıya endeksli primleri içeren marka iş birliği sözleşmesi imzalanmıştır" ifadelerine yer verildi.

thynin bjkye sponsor olduğunu hatırlayan var mı?  :lol:

Çevrimdışı Alper1903

Hadi hayirli olsun  :D

Çevrimdışı Paolo Maldini

Gomezle birlikte ndoye gelirse müthiş olur

Çevrimiçi Samet Ç

Yıllık 4 milyon alacakmış verilecek imza parasını da yıllık maaşa yansıtacaklarmış yani yıllık 5-5.5 milyon euro

Çevrimdışı Neo Nesil

şu orta saha da alınırsa benden mutlu ve keyiflisi yok...

Çevrimdışı TALAT

şu orta saha da alınırsa benden mutlu ve keyiflisi yok...

daha dün 7.  oluyorduk  :alala:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı emre1

Bir kere daha yazayım. Gomez bonservisini kendi alıyor, siz bana ödeyin diyor  ve bu rakam 6 milyon euro. Bu rakam 3 e bölünüyor yani yıllık 2 milyon euro. Oyuncu da yıllık 3.5 milyon euro alacak . Yani 2 + 3.5 : 5.5 milyon euro.

keşke o 6 milyon euro yu verip alsaydık dediğiniz gibiyse.. sonuç olarak bonservis ödemesekte fiyatlar aynı rakama çıkıyor..yıllık 3.5 m.euro verirdik, en azından takım içinde uçurum olmazdı.. şuan takımın en pahalısı 2milyon euro alırken gomez 5.5 milyon euro alcak çok fark var. öde fio ya 6 milyn bonservis gomeze maaş olarak 3.5 ver takımın seviyesinde sorun olmasın nyse hayrlısı olsun geçmişi kaliteli iyi bi forvet. katkısı olur inş.

Çevrimdışı Neo Nesil

ayrıca bizim ilgilendiğimiz diniprolu douglas gsye geliyormuş...

tam da istediğim adamdı... rhodolfoyla iyi ikili olabilirlerdi..  :bawling:

Çevrimdışı ebabil

bu ntv ndoya için de yayını kesip son dakika olarak beşiktaşa transfer etmişti bir ay önce  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

keşke o 6 milyon euro yu verip alsaydık dediğiniz gibiyse.. sonuç olarak bonservis ödemesekte fiyatlar aynı rakama çıkıyor..yıllık 3.5 m.euro verirdik, en azından takım içinde uçurum olmazdı.. şuan takımın en pahalısı 2milyon euro alırken gomez 5.5 milyon euro alcak çok fark var. öde fio ya 6 milyn bonservis gomeze maaş olarak 3.5 ver takımın seviyesinde sorun olmasın nyse hayrlısı olsun geçmişi kaliteli iyi bi forvet. katkısı olur inş.
Mustafa'nın 1.7 milyon aldığı yerde sorun çıkmıyorsa Gomez'in 5.5 milyon alması da sorun çıkarmaz.

Çevrimdışı Neo Nesil

daha dün 7.  oluyorduk  :alala:

orta saha alınmazsa dedim... sadece forvet, kanat seni kurtaramaz... ileriye top taşıyacak orta sahamız yok ha var sakat...

orta saha olmadan seni şenol hoca bile kurtaramaz...