2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930043 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Şurda bağlantıları var
Sakatlık problemi olan adama bu para verilir mi?
Birkaç defa daha yazayım mı?
Tutarlılığı bu
Hala yok sakat değil bilmem ne
Alın tepe tepe kullanın lanet olsun
Sakatlanırsa parayı siz ödersiniz yerine de siz oynarsınız

Neye göre sakatlık problemi var bi onu açıkla işte. Adam müzmin sakat mı ? Hep aynı yerden mi sakatlık yaşamış? Ayrıca bu nasıl bir uslüp tepe tepe kullanın lanet olsun falan. Sakin ol bu kadar gerilme herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.

Çevrimdışı mehmetthedum

İmzayla problemi olan da söylesin
Zart zurt kafasına göre silip can sıkmasın

Benim sıkıntım var.

Konu gerektirir, bir mesajda bu fikrinizi yazarsınız saygı gösteririm. Ama her sayfada görmek zorundamıyim.? Her gördüğumde size cevap yazasım geliyor. Asabım bozuluyor. Takdir edersiniz ki aksi görüste olma hakkım var, ve zırt pırt bunu konuşmak istemiyorum, çünkü karşı tarafı ikna edebileceğimiz bir noktadabdeğiliz.

Adı üzerinde imza, size has bir şey koysanız...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı kaanzor

gomez son sezonda lig kupa avrupa 32 maca cikti 10 gol 4 asist yapti.
van persie son sezonda lig ve kupa 29 maca cikti 10 gol 3 asist yapti.
gomez gecen sezon 50 gunu sakat gecirdi.
van persie gecen sezon 60 gunu sakat gecirdi.

Buda fenerin aldığı adamla son sezon kıyaslaması. Başka da bişey demiyorum. Adam top class forveti beğenmiyor el insaf.

Ayrıca unutmamak lazımki Gomezin geldiği ligdeki savunma anlayışıyla  rvp nin geldiği ligin savunması arasında (Chelsea hariç  :evillol:) 2 gömlek fark var
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı kaanzor

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR  22 dk.22 dakika önce
SON DAKİKA - Beşiktaş'ta Mario Gomez'in formaları hazırlanmaya başladı. (Radyospor)
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

Neye göre sakatlık problemi var bi onu açıkla işte. Adam müzmin sakat mı ? Hep aynı yerden mi sakatlık yaşamış? Ayrıca bu nasıl bir uslüp tepe tepe kullanın lanet olsun falan. Sakin ol bu kadar gerilme herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.
Adamın bacağı dağıldı 13/14 te
31 maç diyor paylaştığın linke bakarsan
O Bayerndeki Gomezi hayal ediyo herkes,alakası yok
Ndoye (ya da başka alternatif) hemen hemen aynı katkıyı verecekken
Buna bir yığın para veriyosun
Orta saha yok,kaleci almayı düşünmüyorlar
2 tecrübesiz stoper bir de Ersan
Gomez gelecek her şey çözülecek
Neyse devam
Quaresmadan belliydi zaten

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR  22 dk.22 dakika önce
SON DAKİKA - Beşiktaş'ta Mario Gomez'in formaları hazırlanmaya başladı. (Radyospor)

Kap gelsin Kap  :halay:

Çevrimdışı TALAT

Benim sıkıntım var.

Konu gerektirir, bir mesajda bu fikrinizi yazarsınız saygı gösteririm. Ama her sayfada görmek zorundamıyim.? Her gördüğumde size cevap yazasım geliyor. Asabım bozuluyor. Takdir edersiniz ki aksi görüste olma hakkım var, ve zırt pırt bunu konuşmak istemiyorum, çünkü karşı tarafı ikna edebileceğimiz bir noktadabdeğiliz.

:claps: :claps:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı federo

tosic sırıtıyo  :) ersan olur bak...
bu kadro hiç fena değil evet ama sakatlık vs. olasılıklarda yedeklerin bu kadroya katkısı ne olur tartışılır? Kadro derinliği nedir tartışılır.. Kulübeden grip maçı şu adam koparır diyebileceğimiz adam var mı tartışılır..

Çevrimdışı yigitcan1903

Benim sıkıntım var.

Aksi görüşte olabilirsin
Asabının bozulmasına bir şey diyemem
Kurallara aykırı değil
Canınız sıkılıyorsa görmezden gelin

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Adamın bacağı dağıldı 13/14 te
31 maç diyor paylaştığın linke bakarsan
O Bayerndeki Gomezi hayal ediyo herkes,alakası yok
Ndoye (ya da başka alternatif) hemen hemen aynı katkıyı verecekken
Buna bir yığın para veriyosun
Orta saha yok,kaleci almayı düşünmüyorlar
2 tecrübesiz stoper bir de Ersan
Gomez gelecek her şey çözülecek
Neyse devam
Quaresmadan belliydi zaten

Bende diyorum ki arkadaşım 2013-2014 yılında yaşadığı bağ yırtığı kronik midir ? 2.5 aylık bir bağ yırtılması yaşıyor. Kasım ayında dönecekken dizinde oluşan iltihap yüzünden süre uzuyor. Bu sakatlık kronik diyorsan başka bişey demiyorum. 28 yaşına kadar sakatlanmamış adamı kronik sakat yaptın ya helal olsun. Ayrıca aç youtube'da sakatlandığı pozisyonu izle. Bu adama kronik sakat demek yada sakatlık sorunu var demek art niyetliliktir.

Çevrimdışı aksitt

Kap gelmeyince ortalik gerilmis yine:) belli ki Gomez bugun yarin aciklanacak. Sonra da bir orta saha alinacak. Biraz rahat olmakta fayda var. Sonrasinda da Senol Hoca'nin hazirlik kampi ve maclarda begenmedigi oyuncularla yollarin ayrilacagi kanisindayim. Belki takasla tr liginden bir transfer daha yapabilirler

Çevrimdışı ebabil

inler maliyetli diyorlar baya. olmayacak sanırım :(

Çevrimdışı Sarp

inler maliyetli diyorlar baya. olmayacak sanırım :(
Konuşulan rakamlar doğruysa el yakıyor ellllll! :icool:

Çevrimdışı Kemal

Ya beyler siz şaşırdınız mı , seneye Gomez 15 m - 16 m euroya Çin'de maaşıda 6-7 m euro arası olur. Siz niye gelecek 3 seneyi hesaplayıp durursunuz, öyle bir vitrin yapıyoruz ki Boğazın kenarına , bu kilomla ben çıksam maçlara 2 m euroya transfer teklifi alırım orda :)

Sıkıntı yapmayın , büyük dağın dumanıda büyük olur , 110 yıllık kulübüz NDOYE kimdir ya ?

Kapı koysunlar Kapı , tekirdağlı uploading % kaçta KAP için :D :):)

Şaka bir yana Mario Gomez geliyor galiba , adam daha 30 yaşında . İyi iş oldu .  :ok:

Çevrimdışı TALAT

a haber gomez ile 2+1 yıllık anlaşmaya varıldı

Çevrimdışı can1903

Ya beyler siz şaşırdınız mı , seneye Gomez 15 m - 16 m euroya Çin'de maaşıda 6-7 m euro arası olur. Siz niye gelecek 3 seneyi hesaplayıp durursunuz, öyle bir vitrin yapıyoruz ki Boğazın kenarına , bu kilomla ben çıksam maçlara 2 m euroya transfer teklifi alırım orda :)

Sıkıntı yapmayın , büyük dağın dumanıda büyük olur , 110 yıllık kulübüz NDOYE kimdir ya ?

Kapı koysunlar Kapı , tekirdağlı uploading % kaçta KAP için :D :):)
90 olmazsa 2 porsiyon köfte ısmarlarım sana abi , dükkan var bizde :))

Gomezi seneye 10 bonservis e okuturuz en az
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Şaka bir yana Mario Gomez geliyor galiba , adam daha 30 yaşında . İyi iş oldu .  :ok:

Bu adam daha 2 sene önce Bayernin ve Alman milli takımının golcüsüydü ve 30 yaşında. Afrika ülkelerinden de değil yaşı daha ana rahminden çıktığı gibi tescillenir :D  Büyük iş olacak , son dakka aksiliği çıkmasında huniyi ters takmayalım.

Çevrimdışı okansosa

MARİO GOMEZ BEŞİKTAŞTA 2+1 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI (aspor)

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TALAT

hayırlısı olsun. sakatlık kaza bela olmadan yarar sağlar umarım

Çevrimdışı Kemal

90 olmazsa 2 porsiyon köfte ısmarlarım sana abi , dükkan var bizde :))

Gomezi seneye 10 bonservis e okuturuz en az

Ugrarım kardeşim ugrarım , Tekira ya geliyoruz arada ailece. Çayını içmeye uğrarım.

Yeterki olsun :D

Çine satarız ki mırın kırın yapmaz 7 m maaşı duyunca . Başkan aldı Çinden taze et kokusunu hayatta bırakmaz, seneye yazın Çine kampa gidelim diyordu zaten basın toplantısında :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Erol Kaynar: "Dame N'Doye ile ilgili de yönetimin çalışması var. Onu da alma ihtimalleri var. Şartları çok uygun."

Gomez ya da N'Doye,  1-2 sene içinde birini satar tüm maliyetlerini çıkarabiliriz  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Bu adam daha 2 sene önce Bayernin ve Alman milli takımının golcüsüydü ve 30 yaşında. Afrika ülkelerinden de değil yaşı daha ana rahminden çıktığı gibi tescillenir :D  Büyük iş olacak , son dakka aksiliği çıkmasında huniyi ters takmayalım.
:lol: :lol: Olmaz inşAllah Abi  :)