2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930439 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Demba'nın herşey dahil 3.7 . Mario Gomezin sadece hava parası 4.5. herşey dahil ile nerelere çıkar düşünmek lazım :)
Hayır Beşiktaş santraforuna bu paraları ödememeli malesef bende buna karşıyım. Düzgünce yayılmalı mevcut durumda. Yayılma dediğimde Orta Saha ve Kaleci elzem. Yoksa sadece santrafor sıkıntımız olsa amenna git ver al gel.
Ba yı satarken daha hala bonservis taksidi ödüyorduk.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Demba'nın herşey dahil 3.7 . Mario Gomezin sadece hava parası 4.5. herşey dahil ile nerelere çıkar düşünmek lazım :)
Hayır Beşiktaş santraforuna bu paraları ödememeli malesef bende buna karşıyım. Düzgünce yayılmalı mevcut durumda. Yayılma dediğimde Orta Saha ve Kaleci elzem. Yoksa sadece santrafor sıkıntımız olsa amenna git ver al gel.

Bonservis ödenmezse hava parası yani imza parası 4.5 artı yıllık 4.5 milyon euro'ya ben razıyım. :) Ama tabi bunlar hep iddaa edilen rakamlar. Ben başkanın öldürücü pazarlık kuvvetine güveniyorum çok büyük rakamlara çıkmaz diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Aynı kumaş iki adamdan birine ederinden fazla verirseniz o zaman dengeler bozulur.Mario Gomez'in kumaşı belli her futbolcunun bir ederi var.Mario Gomez bu parayı alacak diye dengeler mi bozulacak

Denge olarak takım dengesi. Orta saha defans kaleci anlamında. Yani ölü pazarlığı yapılıyosa bi işe yarasın manasında. Yay parayı heryer için. Şu da var tabi Gomez'den sonra gerekli yerlere de takviye yapılırsa yapılacaksa alınmasına bende karşı değilim
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı yigitcan1903

Ne bu herkesde cok veriliyor muhabbeti Ndoye adi ciktiginda isyan etmeyeceksiniz o zaman buyuk isimler  buyuk paralar alir rakiplerde de bu boyle

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük isim gelmesin
Ndoye olur
Bu adama o paralar verilmez

Çevrimdışı BavyeraKartali

Beyler birazda gülelim :) DAKIKA 3:33 e bakin tanidik kim var :)  :sevinc :sevinc :sevinc

Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı can1903

Yarın fener maçı kaybederse , psikolojik anlamda çkerler
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yigitcan1903

Yarın fener maçı kaybederse , psikolojik anlamda çkerler
1 maçla sadece bizim camia çöker

Çevrimdışı can1903

1 maçla sadece bizim camia çöker
Turu geçemezlerse Azize bi ayar çeker onlara
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi mayguntr

Verecen tabi büyük parayı ki büyük topçu gelsin , drogba 1.5 yıl için 10 milyon euro aldı takıma verdiği katkıyı herkes gördü , Ndoye ve saçma bir orta saha izleyeceğime Gomez i takımda görmeyi tercih ederim. Ki Gomez + Gökhan İnler kesinlikle yapılabilir seviyede istenilen ücretlere bakılırsa.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler birazda gülelim :) DAKIKA 3:33 e bakin tanidik kim var :)  :sevinc :sevinc :sevinc

Cameraman knocked out :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tomahawk

Bugün sonuçlanır büyük ihtimal Gomez transferi

Çevrimdışı yigitcan1903

Verecen tabi büyük parayı ki büyük topçu gelsin , drogba 1.5 yıl için 10 milyon euro aldı takıma verdiği katkıyı herkes gördü , Ndoye ve saçma bir orta saha izleyeceğime Gomez i takımda görmeyi tercih ederim. Ki Gomez + Gökhan İnler kesinlikle yapılabilir seviyede istenilen ücretlere bakılırsa.
Bir mevkiye bütün para gömülmez
Taraftar yıldız istiyor diye böyle riske girilmez
Orta saha nal toplayacak
Hala yıldız peşinde millet

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Arkadaş yönetimde kimseye yaranamıyor. N'doye diyorlar millet ayağa kalkıyor olmaz diyor tu kaka yönetim. Mario Gomez diyorlar hemen bu kadar para verilir mi diğer yerler boş kalmış tu kaka yönetim.. Taş olsa dayanmaz yemin ediyorum  :D

Çevrimdışı aksitt

Abi ellerine sağlık çok güzel yazı olmuş tam aklımdakileri söylemişsin.

Yeni gençlikte yetiştirilme tarzından dolayımı ne her şeyin çok kolay olduğu izlenimi var her futbolcuyu almak çok kolay, stad yapmak çok kolay, sponsor bulmak çok kolay onlar için İnternet başında her şey güllük gülistanlık sabır hiç yok.

Bende Fikret ormanı sevmeyenleri anlamıyorum ne istiyorlar öncekiler gibi başkan mı? İnsanlar o günkü Beşiktaş'ın mali durumundan korkup kaçarken o çıkıp aday oldu işte bu cesaret ve vizyon meselesi adam beşiktaşın marka değerine inandı ve bu günleri göre bildi diğerleri inanmayıp yatırım yapmayı düşünmediği için bu günleri göremedi.O gün biri çıkıp Beşiktaş o durumda 120 milyon dolar har cayıp kendi stadını kendi yapacak deseler ben dahil her kez gülüp bu adam sallıyor hadi yapta görelim derdik.Ama arkadaşlar o stad bitmek üzere insanlar bu işi kolay sanıyor sadece bir örnek vericem cimbomda bizim kadar borçluyken vizyonlu bir yöneticisi olsa kendi stadlarını Mecidiyeköy de yapabilselerdi otopark,stad dışı cafe ve dükkanlar, konserlerden en az yıllık 10 milyon dolar stad'tan fazla gelir elde ederlerdi.İşte demek istediğim yöneticilik günü kurtarmak değil biraz vizyon ve risk işi  arkadaşlar bugün Fikreti beğenmeyenlere sadece şunu söylemek istiyorum eğer fulya yapılırken Beşiktaş o rayı kendi imkanları ile yapabilseydi oradaki evler satıldığında sadece fulyanın parasını değil o günkü Beşiktaş'ın tüm borclarını öderdi.

Yani burada demek istediğim arkadaşlar başkanın vizyonu iyi Beşiktaş'ı güzel günler bekliyor bu kadar karamsar olmayın ileride fener ve cimbom batarken beşiktaş güneş gibi yükselecek sadece biraz sabır bunu niyemi söylüyorum çünkü şuan beşiktaş yatırım aşamasında bu gün bir futbolcuya 6 milyon euro verip transfer etmediği için başkana kızıyoruz ama o başkan 6 milyon euro vererek fulya ve İnönü'nün çimlerini dünyanın en iyi çimlerinden yapıyor.Yani bugün günü kurtarmak taraftara şirin gözükmek için normal çim ekip oradan gelecek para ile  (2-3 milyon euro) transferde yapabilirdi?

Neyse sözü çok uzattım sadece demek istediğim sabırsız arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın biraz da ha sabır sadece yatırımlar geri dönmeye başladığında göreceksiniz 2-3 yıl sonra sadece bir büyükten bahsedecekler o da Beşiktaş.
Elinize saglik. cepten giriyorum. Yasinizi goremiyorum. Ama kesinlikle cok guzel bir yazi.
Oncelikle Fikret Orman hata yapmiyor mu? Yapiyor. Ama bence bunlardan ders alarak giden bir cizgide ilerledi.

Genc arkadaslar, ozellikle 87-88 sonrasi dogan nesil maalesef herseyi hazir buldugu icin bu isleri cok kolay saniyor. Ama gercekte oyle degil maalesef. Ve maalesef taraftar sinekten yag cikarmaya cok merakli.

Nacizane tavsiyem elestirileri yaparken 95'ten bu yana kac sampiyonlugu var bu takimin ona bir bakalim. Gecmiste idari olarak nasil yonetilmisiz, son birkac sezondur stat, fulya vb seylerle nasil yonetiliyoruz ona bir bakalim.
 Son olarak; gs 15 sene biz ve fb 10 kusur sene hic sampiyon olmadik. 70'li yillarda da bu uc kulupte kume dusmekten kurtuldugu oldu. Ama bunlar buyuklugumuzden bir sey kaybettirmedi. Bu sebepten iki hazirlik macinda kaybedince karalar baglamayalim :)

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ndoye ucuz ama yetersiz, gomez yeterli ama pahali. Kim bu bizim hem yeterli hem ucuz transferimiz???

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı can1903

Kap yükleniyor..

%85

Çevrimiçi mayguntr

Orta saha nal toplayacak

Tüm para bir mevkiye gömülmüyor ki , Gomezde sadece yıllık ücreti fazla , bizimde bonservis ödeme sorunumuz var böylece az bonservisle piyasa değeri 10M üstü bir forvet almış oluyoruz , ayrıca uygun bir bonservise de G.İnleri bitirebiliriz 2-2.5 bandının üstünü gerçekten hakkeden oyuncuları kadronda bulundurmadan şampiyon olamazsın bu ligde.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Easthanbool

Orta saha nal toplayacak

İyide yıldız isimlerini taraftar ortaya atmadı ki.Fikret Orman başkan olduğundan beri ne zamandır taraftarın isteklerine saygı duyuluyor? Ortaya bu isimler atıldı ve taraftarda memnun kaldı ayrıca kimse çıkıp da bize bunu getirin demedi.Misal Gomez yerine ismi çıkmamış X bir forvet alınsaydı adı sanı duyulmayan ama kumaşı iyi olan yani Scout ekibinin bulacağı biri.Elbette ilk başlarda belki çatlak sesler olurdu ama adam kendini gösterdikten sonra kimsede ses etmezdi.Demem o ki kimsenin yıldız takıntısı yok bu isimler yönetimden çıkıyor.Arz varsa talep her zaman olacaktır
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç Özdem : Gomez bu akşam veya yarın açıklanabilir.

Çevrimdışı Renton

Kap carsamba gelir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı cursedofdragon

fena değil sanki :)

Çevrimdışı pascal26

:boxin: :boxin: :boxin: Fenerbahce basini ne kadar ..... ! Kedi ulasamadigi cigere mindar dermis !  SU Aziz Yildirimà catir catir cevap verecek duzeysizlikde ;  baskana da ihtiyac duyuyor insan :)

İşte Quaresma gerçeği! Fenerbahçe...
Türkiye'ye ikinci gelişi de en az ilki kadar olay olan Ricardo Quaresma konusundaki gerçekler ortaya çıktı.
11 Haziran'da resmen Fenerbahçe'nin başına geçen Portekizli teknik adam Vitor Pereira, Başkan Aziz Yıldırım ve Sportif Direktör Giuliano Terraneo'dan vatandaşları Luis Nani ve Ricardo Quaresma'nın transfer edilmesini ister...
Bu talebe şaşıran ikili Nani transferinde hem fikir olurken, Quaresma konusunda ise Başkan Aziz Yıldırım'ın aklında soru işaretleri vardır...
Yıldırım, 2010 yılında Beşiktaş'a gelen ve 2.5 yıl Siyah-Beyazlı formayı giyen Portekizli yıldızın gösterdiği istikrarsız performans nedeniyle transfere soğuk bakar...
Sportif Direktör Terraneo, iki yıldızın transfer sürecinde önemli bir de detaya ulaşır. Menajerlerin anlattığına göre; Nani ve Quaresma birbirleriyle hiç anlaşamaz. Deyim yerindeyse kanlı bıçaklılardır...
Bu iddiayı Nani'ye üstü kapalı olarak soran İtalyan futbol adamı, Portekizli yıldızın söylentileri doğrulaması üzerine Teknik Direktör Pereira ve Başkan Aziz Yıldırım'la bir araya gelir.
Menajerlerin iddialarını ve Nani'nin bu olayı doğruladığını belirten Terraneo, Pereira'nın raporu üzerine Quaresma'nın transferinden vazgeçer...
(Habertürk)

Fb'liler bi anda bize karşı atağa geçti nedense. Serkan Korkmaz da tv'de stat inşaatı ilerlemiyor, geri gidiyor fln diye taraftarla yönetim arasındaki gerginliği tırmandırıyodu. Tesadüf tabi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tüm para bir mevkiye gömülmüyor ki , Gomezde sadece yıllık ücreti fazla , bizimde bonservis ödeme sorunumuz var böylece az bonservisle piyasa değeri 10M üstü bir forvet almış oluyoruz , ayrıca uygun bir bonservise de G.İnleri bitirebiliriz 2-2.5 bandının üstünü gerçekten hakkeden oyuncuları kadronda bulundurmadan şampiyon olamazsın bu ligde.
Sakatlık problemi olan bir oyuncuya senelik 4.5 garanti para vermek akıl işi değil