2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935891 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

şimdi alıntı yaparak taşı gediğine koymaya çalıştın ama maalesef atladığın bir şey var.

ben onu ilk hazırlık maçında yazmıştım bu bir...  :kop:

takımı desteklemek ayrı, takımın eksikliğine transfer yapamamalarına kızmak ayrı... önce bunu bir ayırt etmen gerekecek... bu da iki

bugünkü fikret beyin açıklamalarını okusaydın öyle aklınca ilk maçta yazdığımı alıntı yapıp susturmaya çalışmazdın bu da 3.
Vefasız taraftarlar ortaya çıkmış gene. yav durun iki dakika. adı üstünde: hazırlık maçı.
bu tür maçlarda kondisyon yoktur, takımın kimyası yerinde değildir vs. şenol hoca farklı bir taktik ile çıktı sahaya. büyük ihtimalle değişik taktikler deniyordur.

Burada ilk hazırlık maçı için yazmamışsın genel olarak değerlendirme yapmışsın. Gerçi o da önemli değil şunu yazan adam 3 gün sonra 360 derece dönüyorsa sıkıntı vardır.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 22:27:40 Samet Ç ]

Çevrimdışı Neo Nesil

Vefasız taraftarlar ortaya çıkmış gene. yav durun iki dakika. adı üstünde: hazırlık maçı.
bu tür maçlarda kondisyon yoktur, takımın kimyası yerinde değildir vs. şenol hoca farklı bir taktik ile çıktı sahaya. büyük ihtimalle değişik taktikler deniyordur.

Burada ilk hazırlık maçı için yazmamışsın genel olarak değerlendirme yapmışsın. Gerçi o da önemli değil şunu yazan adam 3 gün sonra 360 derece dönüyorsa sıkıntı vardır.

bak tekrar ediyorum...

hazırlık maçları tabiki de ölçü değildir lakin;

3 MAÇTA EKSIK BÖLGELER "TRANSFER ISTIYORUZ" DIYE BAGIRIYOR,
NECIP VE OGUZHAN ORAYI IDARE EDEMEYECEK DURUMDA ÖZELLİKLE NECİP ÇOK AMATÖR HATALAR YAPIYOR.
SENİ ŞAMPİYON YAPACAK OLAN ORTA SAHADIR...

takımı desteklemek ayrı, takımın eksikliğine transfer yapamamalarına kızmak ayrı... önce bunu bir ayırt etmen gerekecek...

bugünkü fikret beyin açıklamalarını okusaydın öyle aklınca ilk maçta yazdığımı alıntı yapıp susturmaya çalışmazdın

Çevrimdışı ALBATROS

vefasız olan taraftar değil yılalrdır 1 gıdım başarı sağlayamayan sanki anadolu takımıymışız gibi durumdan memnun olan futbolculardır bu rada geçen sene 3. olduk bazı arkadaşlar başarılı olmuşuz gibi şeyler yazmış şaşırdım

Çevrimdışı talha

Hazırlık maçlarının ciddiye alınması komiğime gidiyor.

Bir hazırlık maçı yenmek için oynanmaz ne kadar farklı taktik ve kombinasyon varsa denenir. Serdar ön liberoya konur Motta açık oynar. Oğuzhan fovet arkası. Tosic stoper.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Easthanbool

Bir kadro yapayım dedim gideri var gibi.Rhodolfoyla Ersan yer değişeçek tabi :evillol:

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 22:32:07 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı OnizukaSensei

Ismail bizim Hatayli. Zamaninda sevinmistim Besiktasimizda oynuyor diye. Ama simdi ne desem bilmiyorum yazik valla. Hic mi olumlu bir sey yapmaz, kac senedir ilerlemez ve maalesef hala takimda bos yere.

Bundan onemlisi mutlaka kaleci alinmali yoksa takim cok iyi olsa da rakip her gelisinde kalecilerimiz yuzunden gol atacaksa yandik.

Çevrimiçi Samet Ç

bak tekrar ediyorum...

NECIP VE OGUZHAN ORAYI IDARE EDEMEYECEK DURUMDA ÖZELLİKLE NECİP ÇOK AMATÖR HATALAR YAPIYOR.

takımı desteklemek ayrı, takımın eksikliğine transfer yapamamalarına kızmak ayrı... önce bunu bir ayırt etmen gerekecek...

bugünkü fikret beyin açıklamalarını okusaydın öyle aklınca ilk maçta yazdığımı alıntı yapıp susturmaya çalışmazdın
Fikret beyin açıklamalarını dinledim.

Çevrimdışı Neo Nesil

Bir kadro yapayım dedim gideri var gibi :evillol:

GÜZEL KADRO DA

KONU FIKRET ORMAN OLUNCA KADROMUZ BÖYLE OLUR...

TOLGA-BECK-RHODOLFO-ERSAN-TOSİC-ATIBA-NECIP-Q7-SOSA-TÖRE-GOMEZ...

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Tomas sivoku kayıp olarak görmüyorum. Geçen sezon 17 maç oynamis zaten ligde bunun da 12-13'ünde 90 dakika oynamis. Bence defansta kayıp yok aksine rhodolfo gibi stoper aldık. Üstüne iki bek takviyesi yaptık. Esas olarak sorun defans bölgesinde kalede var. Ama orada da bugün başkan topu şenol hocaya attı. Şenol hocanın kaleci isteyeceğini düşünmüyorum

Çevrimdışı Neo Nesil

Tomas sivoku kayıp olarak görmüyorum. Geçen sezon 17 maç oynamis zaten ligde bunun da 12-13'ünde 90 dakika oynamis. Bence defansta kayıp yok aksine rhodolfo gibi stoper aldık. Üstüne iki bek takviyesi yaptık. Esas olarak sorun defans bölgesinde kalede var. Ama orada da bugün başkan topu şenol hocaya attı. Şenol hocanın kaleci isteyeceğini düşünmüyorum

fikret orman mümkünse kimseye top falan atmasın... şenol güneş ne derse o... dün orta saha, forvet ve defans için acele edilmeli diye söyledi... fikret orman sadece forvet alırsa eee? orta alanda necip ya da oğuzhan top falan taşıyamaz ileriye?

hele necibi 34 maç oynattığınız anda bile bunlarda 25 maçta hatasının olacağı tahminimce garantidir...

geçen sezon dh de necip yerine holmen tarzı adamlar alalım dediğimde futbol cahili olarak lanse edildim, fakat sezon başı, ortası ve sonunda maalesef haklı çıkmıştım...

fikret orman mümkünse kimseye top falan atmasın... şenol güneş ne derse o... dün orta saha, forvet ve defans için acele edilmeli diye söyledi... fikret orman sadece forvet alırsa eee? orta alanda necip ya da oğuzhan top falan taşıyamaz ileriye?

hele necibi 34 maç oynattığınız anda bile bunlarda 25 maçta hatasının olacağı tahminimce garantidir...

geçen sezon dh de necip yerine holmen tarzı adamlar alalım dediğimde futbol cahili olarak lanse edildim, fakat sezon başı, ortası ve sonunda maalesef haklı çıkmıştım...

Oguzhan mi ileriye top taşıyamaz? Holmen geçen sezon şenol hocanın elindeydi. Ne kadar kullandığı ortada. Orta saha alacaksak bu holmen gibi bi adam olmamalıydı. Geçen sezon nasıl tolgay alındı, bak deniz turuc haberleri var. Yada tecrübe istiyorsak gökhan inler var. Holmeni oturun bi izleyin sonra konuşalım. Neciple aynı seviye bi adamdır holmen

Çevrimdışı hic2222

Geçen yıl ligin en genç ve gelecek vadeden ekiplerinden biriydik. Tosic, rhodolfo, q7, belki gomez ile iyice yaslandik, 1 yılda yaşlı bir takıma donustuk.

Bence birşeyler başarmış yaşlı oyuncu almaktan vazgeçmeliyiz, ekibimize inanmaliyiz.

Mesela orta sahada eslem, cambiasdsodan daha doğru olur bence,avrupalı attinc töre isterken biz inler, cambiasso dememeliyiz bence
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ALDENYX

Olympiakos, Kayseri Erciyesspor'un genç yeteneği Oğulcan Çağlayan'ın transferi için 2 milyon Euro'ya anlaşmaya vardı. (via @greekfooty)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı can1903

Beyler Beck acayip tutuk gelmedi mi size?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı hic2222

Olympiakos, Kayseri Erciyesspor'un genç yeteneği Oğulcan Çağlayan'ın transferi için 2 milyon Euro'ya anlaşmaya vardı. (via @greekfooty)
Zihniyet işte, biz alsak bu nereden çıktı denir

Çevrimdışı Easthanbool

Torunoğulları  İtalya'da değilmiş.Fotoğraf yeni

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Geçen yıl ligin en genç ve gelecek vadeden ekiplerinden biriydik. Tosic, rhodolfo, q7, belki gomez ile iyice yaslandik, 1 yılda yaşlı bir takıma donustuk.

Bence birşeyler başarmış yaşlı oyuncu almaktan vazgeçmeliyiz, ekibimize inanmaliyiz.

Mesela orta sahada eslem, cambiasdsodan daha doğru olur bence,avrupalı attinc töre isterken biz inler, cambiasso dememeliyiz bence

Bu takım geçen sezon son 4 hafta bilicin belli inatlari yüzünden şampiyonluğu kaçırdı. Önde olduğu balıkesir gibi maçları koparamadigi için şampiyonluğu kaçırdı. Bu takıma bu kadar haksızlık etmemek lazım. Bilicin ilk geldiği sezon hazirlik maçlarında aldığı sonuçlar ortada ama sezona nasıl bir oyunla başladığı da ortada. Bir maçta 22 oyuncu oynuyor adı üstünde hazırlık maçı. Ama antalya bile bizi şamar oğlanı yapar diyor bazı arkadaşlar biraz izan lütfen

Çevrimdışı TALAT

bak tekrar ediyorum...

arkadaş eksik olan bölgelere belli ki transfer yapılacak. forvet gelecek, quaresma gelecek, rhodolfo gelecek. orta sahaya min.1 oyuncu gelecek.

ama yazılarına bakıyorum da transferler gecikti demiyorsun. takım eksik diyorsun böyle de kalacakmış gbi 6.7. oluruz diyorsun.

yazdıklarından bir kere mantık yok. ayrıca ilk hazırlık maçından önce yazdıklarını unutmuşssun. yukarıda bir arkadaş onları hatırlatınca lafı çeviriyorsun. 21 yaşındasın ama senin iki katından fazla yaşlı adama ayrıca beşiktaş başkanına alay etmek için fikret bey diyorsun. hiç bana alay etmedim deme bildiğin forum kuralları içerisinde alay ediyorsun.

belli ki amacın ya trollemek ya da alay etmek.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ozan E.

e
Keske biz alabilseydik :/

Çevrimdışı talha

Adam yatıya gidecek hali yok ya. Elbet dönecekti.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

Oguzhan mi ileriye top taşıyamaz? Holmen geçen sezon şenol hocanın elindeydi. Ne kadar kullandığı ortada. Orta saha alacaksak bu holmen gibi bi adam olmamalıydı. Geçen sezon nasıl tolgay alındı, bak deniz turuc haberleri var. Yada tecrübe istiyorsak gökhan inler var. Holmeni oturun bi izleyin sonra konuşalım. Neciple aynı seviye bi adamdır holmen

hocam holmen en azından geri dönüşlerde iyi, adama geçit vermiyor... necipse sürekli top kaptırıp gol yemene sebep oluyor... stoperde, orta sahada, bekte, ofansifte hiçbirisi uygun değil. bu adama verilen paralara yazık...

oğuzhanı geçen sezon gördük velinin yokluğunda, enseyi patlat, ekmeğini al durumunda... topu sürmeden anında alıyor, geri dönüşleri ise baya sıkıntılı. preslerde yeterli olamıyor. o bölgeye uyumlu değil. sosanın mevkisinde yani "amf"...

fikret orman açıklamasında: 5 tane transferle kapatmak istiyoruz demişti. beck,tosic,q7,rhodolfo forvete de gomez alınır. şenol hoca dün bas bas bağırdı orta saha diye... yönetim ise pek dikkate almadı. fakat almadığı her dikkat için beşiktaş başarısız oluyor.

hadi defans olsa neyse anlarım da, abi orta saha be. ADAM GIBI ORTA SAHA OLMAZSA BIRAK DERBILERI, BU SEZON TAKIMI TOPARLAYAN 2 ANADOLU KULÜBÜ(TS, BURSA) VE 1 ISTANBUL TAKIMI (BAŞAKŞEHİR) İLE BAŞ EDEMEZSİN... EN FAZLA 4. OLURSUN!!!

orta saha necipe emanet edilecek ve bu adam başımızı gerrçekten duvarlara vurduracak... :s20: :s20:

Çevrimdışı Easthanbool

Adam yatıya gidecek hali yok ya. Elbet dönecekti.  :lol:

İtalya'da olduğuna dair bir algı varda herkeste ona mahsuben :D

Ayrıca 2 orta saha alalım 2 forvet alalım kaleye dünya çapında kaleci alalım vs çok güzel istekler. Bunları biz istiyoruz yönetim istemiyor mu sanıyorsunuz ? İmkan olsa ben inanıyorum bizden daha çok isterler ama birde şöyle bir gerçek var. Herkes bunu da göz önünde bulundursun:

"Beşiktaş kulübü tarafından Uefa ile uzlaşma ile ilgili kap’a yapılan açıklama şu şekilde:

“Uefa kulüp finansal kontrol komitesi tarafından şirketimiz hakkında yürütülen Uefa mali Fair Play kriterleri; başabaş hesap durumu soruşturma süreci sona ermiş olup, şirketimiz ile Uefa mali kontrol komitesi arasında yapılandırma anlaşması imzalanmıştır.

yapılan anlaşmanın detayları şu şekildedir:

* yapılandırma anlaşması, 2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonlarını kapsamaktadır.

* şirketimiz, 2018/19 izleme periyodunda (2015/16, 2016/17, 2017/18 ve 2018/19 sezonları) Uefa başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.

* şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 20 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.

* şirketimiz 2015/16 ve 2016/17 sezonlarında personel giderleri/toplam gelirler oranında ve futbolcu haklarına ait amortisman giderlerinde getirilen sınırlandırmalara uymayı taahhüt etmektedir.

* şirketimiz, 25 kişilik uefa a listesine 2015/16 sezonunda 22 oyuncu, 2016/17 sezonunda 23 oyuncu dahil edebilecektir. önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda, 2017/18 sezonundan itibaren bu sınırlandırma sona erecektir.

*şirketimiz, bu anlaşma süresince, uefa a listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. halihazırda uefa 2014/15 a listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

* şirketimiz toplam 5.5 milyon avro tutarındaki uefa katılım gelirlerine tedbir konulmasını kabul etmekte olup, bu tutarın 1.5 milyon avroluk kısmı 2015/16, 2016/17 ve 2017/18 sezonlarında 3 eşit taksit halinde uefa’ya ödenecektir. kalan 4 milyon avro üzerindeki tedbir şarta bağlı olup, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda uefa tarafından kaldırılacaktır.”

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Erdal Bey'in değişik bir havası var :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı hic2222

Bu takım geçen sezon son 4 hafta bilicin belli inatlari yüzünden şampiyonluğu kaçırdı. Önde olduğu balıkesir gibi maçları koparamadigi için şampiyonluğu kaçırdı. Bu takıma bu kadar haksızlık etmemek lazım. Bilicin ilk geldiği sezon hazirlik maçlarında aldığı sonuçlar ortada ama sezona nasıl bir oyunla başladığı da ortada. Bir maçta 22 oyuncu oynuyor adı üstünde hazırlık maçı. Ama antalya bile bizi şamar oğlanı yapar diyor bazı arkadaşlar biraz izan lütfen
Üstad belki yanlış ifade ettim biseyleri ama bende sizin gibi iyi bir takımımız olduğunu neredeyse yeni 11 istemenin hata olduğunu düşünüyorum.
Yadaşöyle birşey var, bilic büyük ustaydi, işe yaramaz bir takımı zirveye oynattı, varmı bunun başka açıklaması, değilmi ama