Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yedik
Ayrıca gerçekten enteresan.Quaresma'ya yapılan eleştirileri Olcay'ın yeteneğinin kısıtlı olması ve Töre'nin de artık neyi eksikse onun üstünden giderme olayını nedir?Amaç nedir bunu yaparken? Onları da eleştirin mi demektir? Öyleyse onları da eleştiriyoruz zaten.Yoksa onlar oynuyorsa bu da oynasın diye yamamaya çalışmak mı? Eğer öyleyse o oynarsa o da eleştirilecek bunun kaçışı zaten yok.
yediğimiz golde franco nerelerdeydi. ben göremedim de
Franco geçen seneden beri gelişimini durdurdu. Gerçekten iyi stopere dönüşüyordu bir anda durdu sanırım hayatın keyfini çıkarmaya başladı.Bu sene son şansı artık onun da.
DOS'un önemleri bunlar. Defansın da pek yapacağı birşey yoktu burada.
Samurai yanlis pozisyon aldi yine..
Pektemek in son forma giyisi olacagini dusunuyorum
Serdar resmen döküldü iyi de oldu.Veli'nin omzu Serdar derken artık ortasahanın ne kadar elzem olduğunu görüyordur umarım başkan.
bursa, başakşehir, trabzon mükemmel kadro kuruyorlar...gs-fb transfer yapmasalar bile şampiyon olurlar...hadi iyimser yaklaşayımen fazla 4-5 sıralarında geziniriz.
ondan ziyade franco ve serdarın hatasıydı
abartma istersen formamız 3. olur bu ligde ayrıca 2011 yılında da 8-9-10 sıralamalarından birinde bitirmedik ligi 5. bitirdik
Niye hiç çıkarmıcak mı