2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935186 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Töre'nin göbeği mi var? Aynı maçı ve adamı mı izliyoruz? Ayrıca diyelim ki doğru olsun söylediklerin bu Quaresma'yı eleştirmemek için sebep mi?

Yanlışı yanlışla mı örterek sevineceksin?
Bak tam bunları yazacaktım telde olduğum için üşendim.Tamam Quaresma iyi de onu savunmak için Töre'yi yerin dibine sokmakta neyin nesi ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:25:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Senol Günes'in bu takımda ben fazla tutunabileceğini zannetmiyorum. Bilic'i cok ararız. Senol hoca saha kenarında mı belli değil. Oyuncular tınlamıyor bile. Asırı disiplinsizlik var.

3. hazırlık maçı bu takımın yarısından çoğu yedek ölçülü eleştiri yapılmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Senol Günes'in bu takımda ben fazla tutunabileceğini zannetmiyorum. Bilic'i cok ararız. Senol hoca saha kenarında mı belli değil. Oyuncular tınlamıyor bile. Asırı disiplinsizlik var.

Biz resmi maç mı oynuyoruz acaba yorumlardan onu çıkarmaya başladım.  :lol: :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

net olarak 5 transfer daha lazım. lüks falan değil yani en az 5 transfer gerekiyor. kaleci, stoper, 2 orta saha, santrafor. beck ile ilgili de bir şeyler söyleyeceğim de bir sezon başlasın, şimdi ahkam kesmek istemiyorum. yorumları görünce almaya'nın vasat bir takımından 1.5 milyon euroya cafu falan aldık zannetmiştim...

Çevrimdışı Kadir G.

Quaresmaya laf atan taraftarlarımız vardı burda adama bilerek kart görüyor göbek yapıyor diyenler vardı töreye bakın güreşciler gibi olmuş her hareketi hata.Ayrıca burda bangır bangır bağırdık kaleci ŞART!

Töre mi hatalıydı? Güreşçi dediğin adamdan sırtı dönükken faul yapmadan topu alabilecek oyuncu bizim ligimizde yok. Avrupada da az. Hızında bir sıkıntı var mı? Yok. Deli gibi preste yapabiliyor.

Eleştiri yapmak diye bir oyuncuyu çıkarıp diğerini batırmak değildir. Yapıcı değil yazdıkların.

Çevrimdışı TALAT

takım bugün son iki hazırlık maçına göre daha diri gözüktü. sanırım kondüyon yüklemeleri yavaş yavaş kendini belli etmeye başlıyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Fr1xsivE

verdiğin duyum ne zaman gerçekleşecek? Hani duyum verenlere saldırmıştın merak ettim?

Diger kisilerin verdigi duyumlar gerceklestigi zaman  :ok:
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:27:30
  • Beşiktaş / Bodrum

5. Hesap. Süresiz Ban. Çalışmaya devam sen aç ben banlayacağım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Franco'da stoperde olması gereken hiç bir özellik yok agresif değil hızlı hiç değil hava etkinliği yok

sonunda birisi düşündüklerimin aynısını söyledi :) aynen böyle bu adam, nesi seviliyor hala çözmüş değilim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

top eziyor.

Ezmiyor, çatır çatır oynuyor. Yanındakiler kaliteli ve formda oldukça da estirmeye devam edecek.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Töre'nin göbeği mi var? Aynı maçı ve adamı mı izliyoruz? Ayrıca diyelim ki doğru olsun söylediklerin bu Quaresma'yı eleştirmemek için sebep mi?

Yanlışı yanlışla mı örterek sevineceksin?

ilk önce yazıyı düzgün okuyun törede göbek mi var yazmışım ?

Çevrimdışı eski inönü

Daha önce de yazmıştım Pedro Franco bu sistemde mümkün degil oynayamaz. Alıcısı varsa satılması her 2 taraf için de en dogrusu.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada sağ stopere douglas alınmazsa(ismi geçti diye yazıyorum) Becki çok eleştiririz. Beck çok ilerde oynuyor doğrusunu yapıyor ama kontrada yanındaki adam pedro gibi yavaş olursa orası otoban olur.

Çevrimdışı Neo Nesil

beyler size baştan söyleyeyim bizden bir nane olmaz. açık ve net...

f.o orta saha transferi yapmıycam dedi, demekki 3.lük bize çok yakışıyor...

renkliler bile forumlarda haklı olarak alay ediyor bizle... bu sezon da ilk 2 fb-gs arası

3-4-5 başakşehir bursa trabzon

6 antalya

biz mi? 2011 yılında olduğu gibi 8-9-10 sıralamalarından birinde bitireceğiz...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk haftalarda maç kazanırsak bu Töre-Quaresma-Sosa sayesinde olur ancak.

Takım oyunu beklemiyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:29:15
  • Beşiktaş / Bodrum
ilk önce yazıyı düzgün okuyun törede göbek mi var yazmışım ?

Yazdığını düzgün okudum güreşçiler gibi demişsin bunu kilo aldı göbek yaptı anlamında söylemediysen ne için söyledin?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

renkliler bile forumlarda haklı olarak alay ediyor bizle... bu sezon da ilk 2 fb-gs arası

6 antalya

İroni mi bu?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yazdığını düzgün okudum güreşçiler gibi demişsin bunu kilo aldı göbek yaptı anlamında söylemediysen ne için söyledin?

Güreşçiler genelde kas yığını olurlar bu da anlamsız :)

Çevrimdışı TALAT

6 antalya

neye göre bu sıralamayı bize layık gördün acaba. müthiş öngörünle bizi de aydınlatsan
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

6 antalya

Fazla ayran tüketmeyin...

Uykunuz gelir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:30:32
  • Beşiktaş / Bodrum

6 antalya

Beşiktaş yönetimi, teknik ekibi ve oyunculara doğrudan adı veya soyadı ile hitap edilmelidir. Alaycı uslüp ile yazılan Lakaplar ve kısaltmalar yasaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Silke falan attı oyuncuya heralde .  :D

Çevrimiçi Samet Ç

İroni mi bu?
İroni değilse benden beter. Ben 5. bitiririz diyordum bu arkadaş en iyi ihtimal 7. bitiririz diyor  :lol:

Çevrimdışı uğur07

neye göre bu sıralamayı bize layık gördün acaba. müthiş öngörünle bizi de aydınlatsan
kaos teorisi öngörüsü aracılığıyla, beşiktaş kötü mü ver gazı milleti körükle, beşiktaş berbat, f.o kötü, şenol güneş yetersiz, kadro çöp, stat hayatta bitmez vs vs

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:32:47
  • Beşiktaş / Bodrum
İlk haftalarda maç kazanırsak bu Töre-Quaresma-Sosa sayesinde olur ancak.

Takım oyunu beklemiyorum.

Ben de böyle bekliyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli