2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937522 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

beyler size baştan söyleyeyim bizden bir nane olmaz. açık ve net...

f.o orta saha transferi yapmıycam dedi, demekki 3.lük bize çok yakışıyor...

renkliler bile forumlarda haklı olarak alay ediyor bizle... bu sezon da ilk 2 fb-gs arası

3-4-5 başakşehir bursa trabzon

6 antalya

biz mi? 2011 yılında olduğu gibi 8-9-10 sıralamalarından birinde bitireceğiz...

Oncelikle takimi o kadar gömme
bende elestiriyorum ama öldürmüyorum
ikinci olarak Klubün baskanina f.o diye hitap edemezsin sevmesen de
ki bende sevmememe ragmen böyle hitap etmem
üçüncü olarak da renklilerin bizim hakkimizda ne dedigi burda hic birimizin umrunda degil
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Easthanbool

renkliler bile forumlarda haklı olarak alay ediyor bizle... bu sezon da ilk 2 fb-gs arası

6 antalya

Bu nasıl bir yaklaşımdır.Formayı koysak 3.'lüğe oynar zaten
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

İroni değilse benden beter. Ben 5. bitiririz diyordum bu arkadaş en iyi ihtimal 7. bitiririz diyor  :lol:

Ben kafaya oynarız diye düşünüyorum. Eğer öyle bir beklenti yoksa zaten yapılan tüm trasnferler boşuna yapılmş demektir. Biz geçen sene daha güçsüz takımla kafaya oynadık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Ben de diyorum ki 14-16 arası bir yerde ligi bitiririz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kutay

6 antalya

abartma istersen formamız 3. olur bu ligde  ayrıca 2011 yılında da 8-9-10 sıralamalarından birinde bitirmedik ligi 5. bitirdik
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı worns

Yine fizik olarak rakibimizin gerisindeyiz. İlk 3 maç için biraz sıkıntılı rakipler seçilmiş, daha zayıf takımlarla 2-3 maç yapıp kondisyon toplayabilirdik. Bir de üstüne üstlük epey kora kor bir ilk yarı oldu. Ağırlıklı olarak orta saha ve fizik mücadelesi izledik. Bunlarda Graz maçına göre takımın daha iyi durumda olduğunu da gördük. Defansif açıdan organizasyon daha iyi dikkat daha fazlaydı. İlerde çoğalma vb konularında ise çok çok geride görünüyoruz.

İlk yarıdan kısa kısa

Günay en fazla yedek kaleci olabilir. Bu kadar kısa sürede bu kadar basit hatayla ilk 11'de düşünüleceğini sanmıyorum. Sağlığına tam anlamıyla kavuştuğunda elimizdeki en iyi kaleci yine Tolga. Ama güvenilir bir kaleci transferi ihtiyacı da kendini gösteriyor.

Beck şimdiye kadar çok ürkek bir görüntü çizdi. Uyum sorununu atlatması gerekiyor.

Motta benim ilk yarıda en beğendiğim isimdi.

Franco-Ersan aslında fena değillerdi. Geçen sene uzun süre birlikte oynamalarından kaynaklı uyumları da var. Ama bireysel defoları da bir kaç pozisyonda ortaya çıktı. Ersan hala gereksiz hamleler peşinde. Franco'da golü yediğimiz pozisyonda açık alanda yine yalan oldu. İkisi de iyi yedek. Ben Milo'dan daha umutluyum.

Necip hep aynı, anlamsız. Serdar bence o kadar kötü değil hatta Necip'ten önce alternatif olarak düşünülebilir. Takviye gerekebilir.

Frei hırslı. Temposunu kazanamamış görünüyor, kazanınca daha fazlası gelebilir. Töre yine tek yaratıcı iş peşindeki isim, onu satmak şu şartlarda düşünülmemeli bile.

Sosa kayboluyor fizik olarak iyi görünmüyor. En kaygılandırıcı nokta bu.

Pektemek bu maçta istese de kendini gösteremezdi. İleri hiç top taşıyamadık. Gomez ya da Ba olsaydı da birşey yapamazlardı.

Eksikler var. Ancak takım ritmini bulmaktan uzak. Bugün sabah bile antreman yaptık, yorgunluk var. Defolar görünüyor ama göründüğü kadar da kötü iş çıkartmayacaktır bu kadro.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Valla bosuna polyanacılık yapmasın kimse bu bölgelere transfer yapılmaz iste ilk 5 e girersek basarıdır benim icin.

TRANSFER

QUARESMA - SOSA - GOKHAN

TRANSFER - TRANSFER

TOSIC - RHDOLFO - TRANSFER - BECK

TRANSFER

Bu arada yaristigimiz rakiplerden birinin omurgası - Muslera - Chedjou - Melo - Sneijder - Podolski

Digerinin kadrosuda eh iste fena degil - volkan - caner - kjaer - alves - gokhan - topal - josef - meireles - nani - stoch - fernandao - sow - rvp
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:34:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben kafaya oynarız diye düşünüyorum. Eğer öyle bir beklenti yoksa zaten yapılan tüm trasnferler boşuna yapılmş demektir. Biz geçen sene daha güçsüz takımla kafaya oynadık.

İlk ikide bitiririz de devre arası iyi hamleler gelirse sonuna kadar gider kadro yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Benim kafamda başka sorular var. Mesela önümüzdeki sene deplasmanda Bilic dönemi kadar iyi olabilecek miyiz ? Şenol hocanın lige iyi başlayamaması ne derece sorun yaşatır? Bunları da ancak lig başlayınca görebiliriz. O yüzden beklentim düşük sonuçta yeni hoca yeni oyuncular yeni sistem. İlk 10 hafta önemli benim için.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 20:40:14 Samet Ç ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Töre çok iyi olduğu için 2.ci yarı çıkmış galiba.Biraz görmek lazım bazı şeyleri hocada görmüş demek ki.  :ok:

Çevrimdışı Kutay

İlk ikide bitiririz de devre arası iyi hamleler gelirse sonuna kadar gider kadro yine.
abi sence 2. haftadaki ts maçını bireysel yetenekle kazanabilir miyiz ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:37:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Sıkıntı şu.

Hamleleri zamanında yapsak, oturmuş kadro ve sezonu geç açtığımız için en avantajlı biz olacaktık. Yani favori olacaktık.

Yönetimse bunları düşündü ve durumu eşitledi. Kazanmak için değil kaybetmemek için plan yapılmış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:38:34
  • Beşiktaş / Bodrum
abi sence 2. haftadaki ts maçını bireysel yetenekle kazanabilir miyiz ?

Şota'nın başında olduğu her Trabzon maçını kazanırız bence kardeşim.

İlk 10 haftada istifasını verir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Beyler eve daha dışarıdan geldim. Bazı isimler öyle elestirmişlerki sanki şampiyonluk maçındayız. 2 sezondur hep ilk 5-10 maç iyi gidiyoruz fb gs hep berbat oynuyor. Ama son 5-6 haftada iyi kötü kazanıp önümüze geçiyorlar. Sanki şampiyonlar ligi finalini izliyoruz şuan. Ne bu şiddet bu celal yahu? Yakışmıyor. Tüm hazırlık maçlarını kazansak şampiyon mu olacağız yani? Biraz panik yapmayın. Gereksiz karamsarlıktan başka birşey değil.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Işte şu "formayi koysak 3. Oluruz" mantığı yüzünden hep 3. Oluyoruz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Savaş

6 antalya

Vay arkadaş:) Bu takım liderliği aldığı zaman sakın sevinme sen arkadaşım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

bu ligde şampiyon olabilmek için önemli verilerden biri de kadronuzdaki ligi bilen adam sayısı. bu ligde daha önce oynamışları kastetmiyorum.

örnek verirsem; emre b. melo, egemen, volkan d. sabri hatta sneijderde artık bu oyunculardan. bu oyuncular nasıl maç kazanılacağını, hakemleri nası etki altına alacaklarını, taraftarı nasıl gaza getireceğini, kötü oynanan bir maçta ya da sıkışan bir maçta maçı nası çevirebileceklerini bilen adamlar.

gs de bu oyuncular şu an hala duruyor ama fb bunların çoğunu yolladı. biz de ise malesef bu oyuncuların eksikliği var. tarif ettiğim oyuncular 100. yıldaki zago, ilhan, nouma, guinti, vs.

şu anki kadromuzda ise benim görüşüm az da olsa motta ve sosa bu kategoriye giriyor. kaliteli ayakların yanında bu tip oyuncu eklememiz lazım.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:41:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre çok iyi olduğu için 2.ci yarı çıkmış galiba.Biraz görmek lazım bazı şeyleri hocada görmüş demek ki.  :ok:

Dün 45 dakika oynayan oyuncuyu bugün 90 dakika sahada tutacağını mı düşündün gerçekten?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ciddi ciddi resmi maç yaptığımızı düşünmeye başladım sanırım UEFA grüpmçları başlamışta haberim yok benim çünkü böyle oyorumlaı ancak böyle bir maçta atabiliriz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

doğru 3 puan için daha iyi adamları almak lazımdı ikinci yarı. yoksa yine puan kaybı olabilir
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

Işte şu "formayi koysak 3. Oluruz" mantığı yüzünden hep 3. Oluyoruz

formayı koysak 3. oluruz geyiğinin en çok yapıldığı feda sezonunda bile beşiktaş'ın kadrosu zaten en değerli 3. kadroydu. yıllardır saçma sapan muhabbetlerle uyuşturuluyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:44:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Ayrıca gerçekten enteresan.

Quaresma'ya yapılan eleştirileri Olcay'ın yeteneğinin kısıtlı olması ve Töre'nin de artık neyi eksikse onun üstünden giderme olayını nedir?

Amaç nedir bunu yaparken? Onları da eleştirin mi demektir? Öyleyse onları da eleştiriyoruz zaten.

Yoksa onlar oynuyorsa bu da oynasın diye yamamaya çalışmak mı? Eğer öyleyse o oynarsa o da eleştirilecek bunun kaçışı zaten yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Andreas Beck için ne düşünüyorsunuz ? Sanki daha hiç hazır değilmiş gibi
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Kume düşeriz küme. :) yahu arkadaş amma abarttiniz ya. Geçen sezon ilk maçları açın bakın feyenoord maçını açın arsenal maçına bakın. Bu maçlarda oynayan oyunculardan sadece Dembaba yok. Onun haricinde takım aynı takım. Altı üstü hazırlık maci. Lucescu zamanında 5-1 yenildigimizi biliyorum hazırlık maçında bu kadar da abartmayın cidden.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:46:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Cenk de hazır görüntü vermeyerek büyük fırsat kaçırıyor bu arada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli