Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Töre Sosa Motta Beck RhodolfoQuaresma (Taraftar Kontenjanı)AtibaKesin oynar diyeceğimiz 7 oyuncu var 11'de. 2. stoper, Kale, Forvet ve 2. ortasaha boş.Ama sadece 2 transfer daha yapılacağı söylendi. Tanrını eli üstümüzde olması gerekecek baya.
Şimdi nerede transfer zor iş daha zaman çok ne yapalım şu bu diyenler?3. hazırlık maçı bu takımın yarısı yok hala sahada.20 gün sonra lig başlayınca şu takımla çıkacağız 3 aşağı 5 yukarı.
Quaresma almamalı bence hazır olduğunu zannetmiyorum
açılan ortalarda ve serbest vuruşlarda ceza sahasındaki tehlikeli noktalara top düşürebilme oranımız fenerin 20de 1i heralde. bir orta açıyorlar top yerden 15-20 metre yükseliyor diğer taraftaki ceza alanı-taç çizgisi arasındaki alana düşüyor. nice oyuncular geldi geçti yıllardır şu orta işi düzeltemedik.
Quaresmaya laf atan taraftarlarımız vardı burda adama bilerek kart görüyor göbek yapıyor diyenler vardı töreye bakın güreşciler gibi olmuş her hareketi hata.Ayrıca burda bangır bangır bağırdık kaleci ŞART!
Quaresmaya laf etmiyorum ama Töre'nin bir hatasını görmedim.Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eminmisin ?