2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936819 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 15:42:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomez'den son N'Doye acayip sert bir düşüş etkisi yapar eğer Gomez gelmez ise

Sadece  algıda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Ben dunde yazmistimda bizim bu adamla ilgilendigimize dair Almanyada haberler varmis bu adam ( jeong ho hong ) hic ciddi izleyen varmi (ki inanmadim ama).

Çevrimdışı Logins1903

bu gomez transferi holebas buttner nene transferleri gibi oldu olacak az kaldı sonu husran.....

Çevrimdışı Kemal

N'doye + Welbeck ?

O kadarını bu taraftar hazmedemez kendini köprüden atanlar cikar

Çevrimdışı yigitcan1903

Sadece  algıda.
Yok abi
Herifin ismi var ya
O uçuracak bu batıracak zannediyolar
Siz boşuna izlemişsiniz yani
Hiç izlemeyenler daha iyi biliyo

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vallahi ben Papiss Cisse'ye, M'bokani'ye razıydım yönetim kendisi yükseltti beklentiyi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Neo Nesil

fikret ormanın açıklamalarına yeni baktım da, abi bu adam resmen bizle dalga geçiyor  :iangry: :iohmygod: :iohmygod:

hadi stoperi geçtim, abi atiba ve necipten başka orta sahan yok... oğuzhan zaten amf mevkisinde iş yapıyor... tolgay ve veli sakat.

geçen sezonun şampiyonluğun gitmesinde biliçin yanında velinin yokluğuydu...

zaten 1 hafta önceden transfer döneminde birinin hata yapacağını tahmin etmiştim. tahminim beni yanıltmadı...

defans bir şekilde haledilir de abi orta saha be. seni şampiyon yapacak adam gibi orta sahan yok... atibanın yanına necip kazması ve oğuzhanı koyarsan yol geçen hanına dönüşür orası ki, geçen sezon arsenal maçlarında gördük...
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 15:58:32 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Çağatay

Lig kupa uefa ortalama 50 mac desen
m.gomez bu sayinin 30-35 inde oynayabilir ve gerisinde de sakayliktan dolayi kadroda olmazmis gibi bir his var icimde.
bizim ligde bu adamin sakatlanmamasini düşünmek polyannacılık olur.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Neo Nesil

Lig kupa uefa ortalama 50 mac desen
m.gomez bu sayinin 30-35 inde oynayabilir ve gerisinde de sakayliktan dolayi kadroda olmazmis gibi bir his var icimde.
bizim ligde bu adamin sakatlanmamasini düşünmek polyannacılık olur.

pektemek vol2 olursa gitti paracıklar  :bawling:

Çevrimdışı aspireless

https://twitter.com/nurullah_ozturk/status/625276283157630976 Çok emin konuşuyor kendisi
Bu kacinci besiktasa hayirli olsun twiti. umarim bu dogru degildir. Ben en azindan birinci alternatif olarak cenkten yanayim.

Çevrimdışı Ersoy

Tek N'doye gelirse akşam beni köprüde görebilirsiniz haberlerde. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Logins1903

gomez + ndyoe gelecek diyen arkadaslarıma seslenıyorum kulubumuzun baskan sayın fıkret ormandır hatırlatırım

Çevrimdışı Neo Nesil

n'doye bizim 3 sene önce istediğimiz adamdı...

ben n'doyenin alınması traftarıyım. tabi gomez gelmeyecekse... neden mi?

ben n'doye de fernandao ışığı görüyorum. hatta biraz daha uçayım, ligdeki forvetlerden iki kat daha iyi.

bitiricilik, hava hakimiyeti, çalımları ve tekniği bu ligde iyi iş yapacak derecede

tak sorunu hız ve fiziği...

ingilterede az gol attı diye burun kıvrılıyor lakin biz demba ba yı aldığımızda chelsea da pek estiğini hatırlamıyoruz... 51 maçta 14 gol ve üst üste sakatlık yaşamış futbolcuydu... biz oyuncuyu tekrardan "parlatıp" satmıştık...

lakin şenol güneşin ellerinde canlanır ve yüksek fiyatlara arap kulüplerine, ingilizlere, çinlilere satarız...

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 16:12:23 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Kemal

Ndoye gomez gelmesi demek pektemek + ömerin lawal la takası demek

Çevrimdışı Logins1903

Ndoye gomez gelmesi demek pektemek + ömerin lawal la takası demek

KESKE pektemegi verselerde vermezler gitmez omer + sezer olur tahmınınce

Çevrimdışı Savaş

Eğer Ndoye düşünülüyorsa forvetlerden yolcu var demektir. Takasla birileri gidebilir. Ömer'i verdik sanırım Eskişehir'e Lawal'a karşılık.  Yanına da Sezer gider mevzu biter.

Çok emin konuştum kendimden :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Ömer'in kesin gönderileceğini düşünüyorum. Yukarıda da yazdığım gibi yanına pektemek sıkıştırılırsa lawal takaslanır. Gomez-Ndoye-Cenk-Alt Yapıdan biri her türlü taşır takımı.

Çevrimdışı Tolga

Sitenin ilk zamanlarindaki Fikret Orman i destekleyen ve eleştiren mesaj oranlarını, şimdiki oranlarla kiyasladiğimda bayaği fark göruyorum. Bu kadar çok mesajı silmeniz sadece q7 transferinden mi kaynaklanıyor yoksa siz de bazi siteler gibi Serdal Adalı nin vizyonundan mı etkilendiniz
Ne ağladınız be kardeşim yazarsanız neden mesajım silindi demeyeceksiniz.

Mesajı ben silmedim ama ben de görseydim silerdim.

İnsanlar fikirlerini beyan ediyor diye hemen küçültmeye gerek yok.

Son olarak bizim kimsenin vizyonundan etkilenecek bir durumumuz olamaz.

Herkese karşı eşit mesafede yaklaşıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Gomez+N'Doye 'nin hicbir mantıgı yok. Adam gibi bir orta saha alsınlar. Stoper ve kale de var 2. forvete gelene kadar
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 16:16:09 eski inönü ]

Çevrimdışı atlantisyolcusu

"taş gibi takım kurdu." diyenin de futbolla ilişkisi sorunlu, "5 solbek, 3 fovet gerekli" diyenin de.

Aynen katılıyorum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Dun aksam aslinda guntekin mesaji vermisti cumle arasinda. Gomez yeterli  olmaz n'doye ismi de gundem de olabilir diye.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Gomez ile N'Doye'nin beraber alınacağını hiç sanmıyorum ama eğer böyle bir plan varsa 4-4-2 oynarız diye düşünüyorum.

N'Doye'ye başkan 3 m euro'yu kenarda otursun diye vermez :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

ndoye gelir de Gomez gelmezse en fazla 3.lük.Normalde hiç böyle tip bir şey yazmam ama tek ndoye gelirse durum bu olur.
Bundan sonra her sene!