2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936977 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı pascal26

Rezalet açıklamalar gene. Ve fener başkanına şaf attı diye ooo büyük başkan moduna girenler olmuş ilginç.
Cidden siyasi bir figüre benzer hareketler yapıyor başkan ama kim çıkartamadım ben.

4 senedir pilot takım parasızlıktan alamadın diyelim, scout ekibim var nasıl diyorsun hala? Buldukları adamlar lawal, gomez, gökhan inler, quaresma falan nasıl bir scout ekibi bu:) lig başlıyor lig şurda 2 hafta kaldı daha yeni gelecek adam takıma uyum sağlayacak edecek de 6. Hafta derbiye çıkıcaz.

Mesela bir de transfer olan oyuncunun mekanik olduğunu düşünenler var neymiş eski takımında kamp yapıyormuş , bu yedek parça mı çıkart tak %100 performans versin? Dünyadaki takımlar neden acaba kampa oyuncu yetiştirip başkar hep düşündünüz mü:)

Hala masallar anlatıyor başkan. 5 oyuncu alıp kapatacaksak hiç almayalım gomez falan şampiyon olamayız iki kere iki dört boşuna para harcamayalım.

Bir de arada gene "beyaz yalanlar" fırtınası esmiş:) şu mali kongrede ibrayı aldığı erken seçim ne oldu? Delikanlı gibi triplere girip orada el mi yaman bey mi yaman görürüz tarzı konuşmak kolay nerede erken seçim? Şimdi çıkıp bir de 2016 seçiminde aday olacaklara saydırıyor. Borç olmuş 1milyar , sıfır kupa, stadın bir çok geliri zaten yapım için harcanmış, uefanın sınırı var , gelen keyif sürecek diyor. Neyse hayırlısı. Stat için yeni tarih vermedi umutlandırdı bu olay beni demekki artık açılcak yalan söyleme gereği dıymuyor.

Hay Allah, tam bi siyasi figüre benzetir gibi olmuşsun ama son anda çıkaramamışsın :lol:  Neyse hatırlarsan yazarsın merak ettik.

Şu an transferin sezonun ilk maçına yetişmesinden daha önemli konular var. Haberleri biraz izlersek görebiliriz. Temkinli olunması gayet normal. Parasını sezon içinde zamanında ödeyeceklerinden emin değillerse almasınlar zaten. Ben açıklamalarını genel olarak beğendim Başkanın.  Fb dışında tüm takımlardan açık ara iyi götürüyoruz transfer sezonunu.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Varsin stad açılışıyla ilgili yalan söylesin. En azından her mayısta stada kazma vuranlari da gördü bu gözler. Ben razıyım arkadaş.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gomez'i başta çok istedik ama diğer bölgelere transfer yapılmayacaksa gelmesin Gomez arkası güçlü olmadığı sürece iş yapmaz.
N'Doye alsınlar+2 Orta Saha+Stoper+Kaleci

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Eksisozlukten bi alıntı yapiyorum. Çok begendim okuduktan sonra burada da paylaşmak istedim.

takımın eksik kalan bölgeleri olan sağ bek, sol bek ve stoper mevkilerine alması gereken isimleri almış olan, üstüne bir de iki kanatta ve forvet arkasında hatta zorda kalınırsa forvette oynayacak yıldız tabir edilen bir oyuncu almıştır, ki bu isim çoğu taraftarımızca sevilen; ama yaptığı hatalar nedeniyle takımdan sorunlu bir şekilde ayrılan quaresma'dır.

şu anda takımın eksik kalan yeri forvet ve tolgay'ın ani sakatlığı nedeniyle orta sahanın ortasıdır. eksik dediğim forvet bölgesinde sayısal eksiklik değil kalite eksikliği bulunmaktadır. malum hali hazırda forvette mustafa pektemek, cenk tosun ve ömer şişmanoğlu bulunmaktadır. orta sahada da tolgay ali arslanın ani sakatlığı sonucu oyunun iki yönünü de oynayabilen kaliteli isim eksikliği oluşmuştur. yoksa hali hazırda o bölgede oynayabilecek atiba hutchinson, necip uysal ve genç eslem öztürk hatta serdar kurtuluş mevcut.

yukarıda detaylıca yazdığım duruma rağmen gelip de "beşiktaş'a şu an bir stoper, iki orta saha, bir forvet, üç tane de yatırımlık genç sol bek, sağ açık ve sağ bek lazım. "taş" gibi takım kurdu diyenlerin futbolla ilişkisi sorunlu." diyebilenlerin sırf futbolla değil akıl, mantık, beş duyu ve doğru düşünme yetisiyle ilişkisi sorunludur. söz konusu zat-ı muhteremin yukarıda yazdıklarıma ek olarak istediği bir stoper bir orta saha ve 3 tane yatırımlık genç sol bek, sağ açık ve sağ bekin böyle yazıldığı gibi kolayca alınabileceği tek yer menajerlik oyunlarıdır. tabi orada da önce oyunun veritabanı editörüne girip takımın bütçe kısıtlamasını falan kaldırmak gerekebilir. malum "financial fair play" denen zımbırtıdan dolayı transfer yapmak sanıldığı kadar kolay değildir [dipnot 1].

o yüzden hali hazırda transferle ilgili çok düzgün hamleler yapmakta ve yapmaya devam etmektedir. ihtiyacımız olan sol bek, sağ bek, stoper bölgelerine ve bonus olarak yapılan kanat transferi dahil olmak üzere tüm transferlere toplam 6,25 (yazıyla altı virgül yirmibeş) milyon euro ödenmiştir. bu sırada fenerbahçe sadece nani için 6 milyon euro ödemiştir. maaşlara hiç girmiyorum bile; çünkü girersem eğer fikret orman sigortasız kaçak yabancı işçi çalıştırmaktan ceza alabilir

Çevrimdışı Tolga

Gomez'i başta çok istedik ama diğer bölgelere transfer yapılmayacaksa gelmesin Gomez arkası güçlü olmadığı sürece iş yapmaz.
N'Doye alsınlar+2 Orta Saha+Stoper+Kaleci
İyi de N'Doye gelince kaleci-stoper-bir orta saha daha alınmayacak ki :D

Bir forvet ve alınırsa da bir orta saha ile transfer bitirilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

19.30'da Nice ile maçımız varmış bugün.

eyw saolasın
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

Gomez'den son N'Doye acayip sert bir düşüş etkisi yapar eğer Gomez gelmez ise
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Gomez'e verilecek parayı diğer bölgelere bölsünler işte.O bölgelere oyuncu alınmama sebebi paradır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İlginç biçimde İngiliz basınında Welbeck haberleri var. Beşiktaş'ın çok istekli olduğu falan yazıyor .

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-news-transfers-besiktas-linked-6140167
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2015, 15:21:06 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Gomez'e verilecek parayı diğer bölgelere bölsünler işte.O bölgelere oyuncu alınmama sebebi paradır diye düşünüyorum.
Paradan daha çok o bölgelere transfer yapmak gereksiz görülüyor.

Çevrimdışı aa1903

Eksisozlukten bi alıntı yapiyorum. Çok begendim okuduktan sonra burada da paylaşmak istedim.

takımın eksik kalan bölgeleri olan sağ bek, sol bek ve stoper mevkilerine alması gereken isimleri almış olan, üstüne bir de iki kanatta ve forvet arkasında hatta zorda kalınırsa forvette oynayacak yıldız tabir edilen bir oyuncu almıştır, ki bu isim çoğu taraftarımızca sevilen; ama yaptığı hatalar nedeniyle takımdan sorunlu bir şekilde ayrılan quaresma'dır.

şu anda takımın eksik kalan yeri forvet ve tolgay'ın ani sakatlığı nedeniyle orta sahanın ortasıdır. eksik dediğim forvet bölgesinde sayısal eksiklik değil kalite eksikliği bulunmaktadır. malum hali hazırda forvette mustafa pektemek, cenk tosun ve ömer şişmanoğlu bulunmaktadır. orta sahada da tolgay ali arslanın ani sakatlığı sonucu oyunun iki yönünü de oynayabilen kaliteli isim eksikliği oluşmuştur. yoksa hali hazırda o bölgede oynayabilecek atiba hutchinson, necip uysal ve genç eslem öztürk hatta serdar kurtuluş mevcut.

yukarıda detaylıca yazdığım duruma rağmen gelip de "beşiktaş'a şu an bir stoper, iki orta saha, bir forvet, üç tane de yatırımlık genç sol bek, sağ açık ve sağ bek lazım. "taş" gibi takım kurdu diyenlerin futbolla ilişkisi sorunlu." diyebilenlerin sırf futbolla değil akıl, mantık, beş duyu ve doğru düşünme yetisiyle ilişkisi sorunludur. söz konusu zat-ı muhteremin yukarıda yazdıklarıma ek olarak istediği bir stoper bir orta saha ve 3 tane yatırımlık genç sol bek, sağ açık ve sağ bekin böyle yazıldığı gibi kolayca alınabileceği tek yer menajerlik oyunlarıdır. tabi orada da önce oyunun veritabanı editörüne girip takımın bütçe kısıtlamasını falan kaldırmak gerekebilir. malum "financial fair play" denen zımbırtıdan dolayı transfer yapmak sanıldığı kadar kolay değildir [dipnot 1].

o yüzden hali hazırda transferle ilgili çok düzgün hamleler yapmakta ve yapmaya devam etmektedir. ihtiyacımız olan sol bek, sağ bek, stoper bölgelerine ve bonus olarak yapılan kanat transferi dahil olmak üzere tüm transferlere toplam 6,25 (yazıyla altı virgül yirmibeş) milyon euro ödenmiştir. bu sırada fenerbahçe sadece nani için 6 milyon euro ödemiştir. maaşlara hiç girmiyorum bile; çünkü girersem eğer fikret orman sigortasız kaçak yabancı işçi çalıştırmaktan ceza alabilir
"taş gibi takım kurdu." diyenin de futbolla ilişkisi sorunlu, "5 solbek, 3 fovet gerekli" diyenin de.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bugün de maç var mı?

var abi nice ile olması gerekiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Sadece bir forvet ve bir orta saha transferi ile kapatirlarsa zaten bana gore ikisi de transfer sezonunun son gunu gelebilirler hic bir sakincasi yok çünkü iddiali bir sekilde bu sezonu gecirmek istemediklerini de belli etmis olurlar.
2 transferin pogba ve benzema bile olsa ne degisecek ki...
kalecilerin malum, rhodolfonun yaninda oynayacak adamin malum...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Easthanbool

Ndoye haberleri kasıtlı olarak da yapılıyor olabilir fiyat düşürmek ya da transferi hızlandırmak için

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı yusuf koca

teşekürler

Çevrimdışı Kadir G.

Bir isim alınırsa gomez olur bence. Ama inler+lawal düşünülüyorsa ömer+pektemek yollayıp ndoye de getirilirse güzel olur.

Çevrimdışı Tolga

Sadece bir forvet ve bir orta saha transferi ile kapatirlarsa zaten bana gore ikisi de transfer sezonunun son gunu gelebilirler hic bir sakincasi yok çünkü iddiali bir sekilde bu sezonu gecirmek istemediklerini de belli etmis olurlar.
2 transferin pogba ve benzema bile olsa ne degisecek ki...
kalecilerin malum, rhodolfonun yaninda oynayacak adamin malum...
Durum bu maalesef.

Çevrimdışı pascal26

Ya arkadaşlar bu Başkan'ın transfer açıklamalarının bir kısmı bize değil, futbolcunun menajerine veya şu anki kulübüne mesaj. Onlar da bu açıklamaları takip ediyor sonuçta. Tabi ki transfer sezonunun sonuna 35 gün var diyecek, ne diyecek başka? eyvah geç bu hafta artık mutlaka bulduğumuz adamı almamız lazım mı diyecek?
Aldığın adam gerçekten A kaliteyse uyum fln çok çabuk atlatılır. Bakınız Demba Ba.
Ayrıca biz Ba yı 1 ay daha önce getirsek 6 ya mı gelirdi yoksa 9-10 a mı?

http://www.futbolakademi.net/2015/07/oyuncu-inceleme-mario-gomez.html
Gomez incelemesi.Adam'ın dizi sakatlanmak için yer arıyor resmen.

Çevrimdışı yigitcan1903

http://www.futbolakademi.net/2015/07/oyuncu-inceleme-mario-gomez.html
Gomez incelemesi.Adam'ın dizi sakatlanmak için yer arıyor resmen.
Diyorum ya toz şeker gibi dağılabilir elimizde  :D

Çevrimdışı f_madida

N'doye + Welbeck ?
The world is better in black and white, and red.