Eksisozlukten bi alıntı yapiyorum. Çok begendim okuduktan sonra burada da paylaşmak istedim.
takımın eksik kalan bölgeleri olan sağ bek, sol bek ve stoper mevkilerine alması gereken isimleri almış olan, üstüne bir de iki kanatta ve forvet arkasında hatta zorda kalınırsa forvette oynayacak yıldız tabir edilen bir oyuncu almıştır, ki bu isim çoğu taraftarımızca sevilen; ama yaptığı hatalar nedeniyle takımdan sorunlu bir şekilde ayrılan quaresma'dır.
şu anda takımın eksik kalan yeri forvet ve tolgay'ın ani sakatlığı nedeniyle orta sahanın ortasıdır. eksik dediğim forvet bölgesinde sayısal eksiklik değil kalite eksikliği bulunmaktadır. malum hali hazırda forvette mustafa pektemek, cenk tosun ve ömer şişmanoğlu bulunmaktadır. orta sahada da tolgay ali arslanın ani sakatlığı sonucu oyunun iki yönünü de oynayabilen kaliteli isim eksikliği oluşmuştur. yoksa hali hazırda o bölgede oynayabilecek atiba hutchinson, necip uysal ve genç eslem öztürk hatta serdar kurtuluş mevcut.
yukarıda detaylıca yazdığım duruma rağmen gelip de "beşiktaş'a şu an bir stoper, iki orta saha, bir forvet, üç tane de yatırımlık genç sol bek, sağ açık ve sağ bek lazım. "taş" gibi takım kurdu diyenlerin futbolla ilişkisi sorunlu." diyebilenlerin sırf futbolla değil akıl, mantık, beş duyu ve doğru düşünme yetisiyle ilişkisi sorunludur. söz konusu zat-ı muhteremin yukarıda yazdıklarıma ek olarak istediği bir stoper bir orta saha ve 3 tane yatırımlık genç sol bek, sağ açık ve sağ bekin böyle yazıldığı gibi kolayca alınabileceği tek yer menajerlik oyunlarıdır. tabi orada da önce oyunun veritabanı editörüne girip takımın bütçe kısıtlamasını falan kaldırmak gerekebilir. malum "financial fair play" denen zımbırtıdan dolayı transfer yapmak sanıldığı kadar kolay değildir [dipnot 1].
o yüzden hali hazırda transferle ilgili çok düzgün hamleler yapmakta ve yapmaya devam etmektedir. ihtiyacımız olan sol bek, sağ bek, stoper bölgelerine ve bonus olarak yapılan kanat transferi dahil olmak üzere tüm transferlere toplam 6,25 (yazıyla altı virgül yirmibeş) milyon euro ödenmiştir. bu sırada fenerbahçe sadece nani için 6 milyon euro ödemiştir. maaşlara hiç girmiyorum bile; çünkü girersem eğer fikret orman sigortasız kaçak yabancı işçi çalıştırmaktan ceza alabilir