2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12928250 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Oğulcan'da son durum nedir ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı doganay

Istihza...
Necip kotu cikti diye her cikana "Ama Necip icin de boyle dediler..." diye tabiri caizse "yan gozle" bakmak hata olur.
Oyle ki, Necip ilk ciktiginda, hatta Schuster'in ilk doneminde bile guzel performans gosteriyordu.
Necip klasik Turk futbolcusu ve Turk futbolunun mentalitesinden dolayi geride kaldi.

Oyunclar ayni ligde kendini biryere kadar gelistirebilir. Daha cok gelistirmek isterlerse o seviyenin ustune cikmalilar. Arda Atletico'da cok daha iyi bir oyuncu oldu. Neden? Daha yuksek seviyede oynadi, yeni seyler ogrendi. Lakin burda suc var tabii Necip'de. Oyuncu kendi de gelistirme cabasi gostermeli. Yabanci siniri, lig seviyesi dis faktorler.

O adimi atmayan oyuncu kendini cok gelistirmez. Bu yuzden ben nekadar Atinc'in kalmasini istesem de, gitmesi onun icin iyi oldu cunki 2016-2017 sezonunda buyuk ihtimal Bundesliga'da oynarlar.

"Atinc gibi adam" senin su an Rhodolfo haric tum stopperlerinden daha iyi.

Senin Atinc satilmamaliydi yoru,una karsi ,ben Necip ornegini verdim tabiki hepsi onun gibi olacak diye birsey yok.
Atinc'tan alt yapidan cikan oyuncu ve daha A takimda pek oynmadi. Belki kendisini daha gelistirip daga degerli olacakti ve 3-4 yil sonra
10 milyona satilabilecekti belkide gelisemeyip 5 kurus etmeyecekti ,bu bir risk.
Bize suan para lazim simdi elimize gecen 5 milyon, olasi 4 yil sonra gecicek 10 milyondan daha degerli.

Arda ornegin ile zaten kendi dediklerince celisiyorsun. Yani Arda gs de kalsa daha gelisemiyecekti ve simdiki degerine ulasamiyacakti zaten.

Çevrimdışı yavvuzz

Orta saha alinmaz deniliyordu fakat artik mecburuz.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı doganay

Necip'e Avrupa kulupleri 20 yasinda 5 milyon euro verdi mi?

vermediler o yuzdende satmadik. Atinc'a verdiler ve sattik . Benim Necip ornegimi ne icin verdigimi kacirdiniz heralde!

Çevrimdışı canU

Ben hic doktora gitmedim, bu yuzden ne oldugunu bilmiyom. Agir kaldirirsan acir, acimazsa hafif geldi felsefesiyle calistim hep.
Ama su an bile laptop kucagimda, rahat otururken bile omzumda agri hissederim, ki bu yarim seneden daha uzun suredir devam ediyor boyle.

O donemde 2 hafta agir grip olmustum. Kemersiz geldim, fazla isinmadan deadlift yaparken belimi incittim. 3 aydan uzun bir sure spor yapmadim. Yine gecmedi. Ramazan'da spor yapmadim, gecen gun yine aciyi fark ettim. Deltoid denilen kas, zaten tam gogus ve kolumun birlestigi o orta nokta.

Boyle yazarken neden gitmiyorsun dersen haklisin. Sahsen ben okusan bende derim. Ama uyuz adamin ne diyecegi belli; sporu birak.

omuz sakatlığı ama önemlidir. Sporu bırak değil de belli başlı hareketleri bir süre yapma demişti bana onları bırakıp 3 ay omuz çalışmayınca geçti  :ok: :halay:

Çevrimdışı Deniz

2 gun once yazdigim gibi rhodolfonun sozlesmesi 3+1 sene imzalanmis.
cok da uygun bir sozlesme.hayirli olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı alimm

tolgay + ozan orta sahası da ne güzel olurdu bea..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı yigitcan1903

İkinci orta sahayı almayacaklarsa
İlkini de almasınlar boşuna

Çevrimdışı Fr1xsivE

Beyler 2 ortasaha transferi icin heveslenmeyelim bence.  :evillol:

[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2015, 21:16:26 Fr1xsivE ]
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı ZEKI

şimmdi ne kadar harciyabiliyoruz daha ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İkinci orta sahayı almayacaklarsa
İlkini de almasınlar boşuna

iNLER gelsin 2.lawal da olur .

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Başkanın da çok sevdiğini düşünürsek İnler çok zorlanacak.
Peki inler gelmiş olsa inler-atiba ' yı mı yoksa inler-oğuzhan ' ı mı tercih edersiniz?
Aslında gelecek cevabı biliyorum ama oğuzhan oynamalı bu takımda ya

Çevrimdışı Fr1xsivE

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Istihza...
Necip kotu cikti diye her cikana "Ama Necip icin de boyle dediler..." diye tabiri caizse "yan gozle" bakmak hata olur.
Oyle ki, Necip ilk ciktiginda, hatta Schuster'in ilk doneminde bile guzel performans gosteriyordu.
Necip klasik Turk futbolcusu ve Turk futbolunun mentalitesinden dolayi geride kaldi.

Ki Necip'e gelene kadar bu takimda Ismail, Mustafa Pektemek gibi adamlar var. En azindan Necip bonservisle gelmedi, senenin yarisini sakat gecirmiyor. Necip iyi bir hocayla gercek mevkisinde hala kendisini gelistirebilir, yasi daha 23. Bunca yildir o kadar maca cikti, sahanin en kotusu oldugunu gormedim.

Çevrimdışı yigitcan1903

Peki inler gelmiş olsa inler-atiba ' yı mı yoksa inler-oğuzhan ' ı mı tercih edersiniz?
İkisi de yedek olmalı,atiba ve oğuzhan
O ikililerle şampiyon falan olamayız

Çevrimdışı F1903

Şenol Güneş Bursaspor'dan Beşiktaş'a geçtiğinde hemen her konuda daha üst seviyeye geçmiş oldu (Daha büyük bir camia, daha büyük taraftar, daha başarılı ve kaliteli bir takım). Ancak seviye atlamadığı tek nokta Beşiktaş'ın ortasahası oldu. Itiraf etmek lazim ki Belluschi, Ozan Tufan, Josue'den olusan orta sahaları bizim Atiba, Necip, Veli orta sahamızdan daha kaliteli. Burada fark yaratan tek oyuncumuz Tolgay idi, onu da ne yazık ki kaybettik.

Beşiktaş'ın Tolgay ve Veli'nin uzun süreli sakatlıkları oluşmadan önce de mutlaka oyunu iki yönlü oynayabilen, tecrübeli, lider özellikleri olan bir ortasahaya ihtiyacı vardı. Ancak basiret ve vizyon sahibi (!) yönetimimiz bu bölgede sıkıntı olmadığını düşünüyordu. Sakatlık haberlerine çok üzüldük ancak her şerde bir hayır var derler; bu sakatlıklar mecburen de olsa yönetimi bir transfer arayışına itti.

Cambiasso, Gökhan İnler, Aquliani gibi isimler kaliteleri ve tecrübeleriyle ortasahamızdaki sorunu çözerler diye düşünüyorum. Gönlümden geçen Gökhan İnler, bizde aynen Giunti ve Ernst etkisi yapar kanaatindeyim. Gökhan olmazsa da Cambiasso ve Aquiliani'ye razıyım. Uzun süreli olmasa da 1-2 sezonluğuna işlerini iyi yaparlar.

Çevrimdışı talha

Yaş ortalaması

Gomez 30
Quaresma 32
Sosa 30
Gökhan 23
İnler 31
Atiba 32
Tosic 30
Rhodo 28
Milo 23
Beck 28
Cenk 26

Yaş ortalaması 28.5 Cambiasso gelirse bu olur 29 Çok yüksek. Ligin en genç ve dinamik takımıyken ligin en yaşlı ve hantal takımı olabiliriz. Valla işler zorlaşır...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Fr1xsivE

şimmdi ne kadar harciyabiliyoruz daha ?

18 Bonservislerden 3.5 ta borclanma limiti var.

toplamda

beck - 1.7
rhodolfo - 3.3
quaresma - 1.2

6.2 harcadık ve daha 15 m euro daha harcama limitimiz var.

Yönetim bi sekilde iyi oyuncular almak ZORUNDA.

Cünkü her transfer döneminde oyuncu satmak zorundayız herhangi bir adam almak icin e her dönem dembaba ve atıncı satamıcagımıza göre bu transfer döneminde alınmalı hepsi.

Bence kalan bu 15 m euro ile şöyle bir kadro kurulabilir kimseninde karsı cıkacagını sanmıyorum genel anlamda.

Gomez

Quaresma - Sosa - Gokhan

Lawal - G.Inler

Tosic - Rhodolfo - Douglas Silva - Beck

TRANSFER

Çevrimiçi Mehmet57

Senin Atinc satilmamaliydi yoru,una karsi ,ben Necip ornegini verdim tabiki hepsi onun gibi olacak diye birsey yok.
Atinc'tan alt yapidan cikan oyuncu ve daha A takimda pek oynmadi. Belki kendisini daha gelistirip daga degerli olacakti ve 3-4 yil sonra
10 milyona satilabilecekti belkide gelisemeyip 5 kurus etmeyecekti ,bu bir risk.
Bize suan para lazim simdi elimize gecen 5 milyon, olasi 4 yil sonra gecicek 10 milyondan daha degerli.

Arda ornegin ile zaten kendi dediklerince celisiyorsun. Yani Arda gs de kalsa daha gelisemiyecekti ve simdiki degerine ulasamiyacakti zaten.

Ne alaka? Duruma cok dar acidan bakiyorsun.

Bir oyuncu kendini gelistirmedi diye her oyuncudan aynisini beklemeye gerek yok.
Bizim bulundugumuz seviyede kendini BIZIM icin cok iyi bir seviyeye gelistirebilir, ama Avrupa seviyesinde yeterli olmayabilir. Yani 4 buyuk liglerin basina oynayan takimlarin seviyesine.

Bizde kalsaydi bizim icin cok iyi bir seviyeye gelebilirdi. Kendini daha da gelistirmek icin buyuk liglere gidebilirdi. Risk var diye her potansiyelli oyuncuyu hemen satacak degiliz.

A takimda ciktigi her macta 10 numara oynadi Atinc. 197 boyunda, topu oyuna iyi sokan, cok guclu fizigi olan bir stoper yasi da 20. Turkiye futbol tarihinde boyle bir stoper yok. 3-4 yil degil 2 sene icinde buyuk bir takima gider Atinc.

Çevrimiçi murat

oğuzhan

Ayrica bu Ozan Ozan diyenleri de anlamiyorum. Adam kazma. Izledigim hic bir macta ahim sahim oynadigini gormedim. Mehmet Topuz bundan iyiydi Kayseri'deyken. Biraz dikkatli izleyin.

Çevrimdışı talha

Ne alaka? Duruma cok dar acidan bakiyorsun.

Bir oyuncu kendini gelistirmedi diye her oyuncudan aynisini beklemeye gerek yok.
Bizim bulundugumuz seviyede kendini BIZIM icin cok iyi bir seviyeye gelistirebilir, ama Avrupa seviyesinde yeterli olmayabilir. Yani 4 buyuk liglerin basina oynayan takimlarin seviyesine.

Bizde kalsaydi bizim icin cok iyi bir seviyeye gelebilirdi. Kendini daha da gelistirmek icin buyuk liglere gidebilirdi. Risk var diye her potansiyelli oyuncuyu hemen satacak degiliz.

Necip iki kere bağ kopardı onu da ekleyelim. Ayrıca adama gerekli altyapıyı verdiğimizi de düşünemiyorum. Necipin olacağı budur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.