Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gomez ve gokhan inler transferleri olumlu sonuçlandıgı takdirde bence yönetim mükemmel iş cıkarmış olacak..sag bek - sol bek - stoper - ortasaha - sol kanat - forvet tek sorun yıllardır oynayıp arpa boyu yol alamayan oyuncuların takımda kalması ve kaleci transferi olacaktır. Gunay Beck Rhodolfo Ersan Tosic Veli Gokhan G.Töre Sosa Qauresma Gomez cha cha
Veli de Tolgay da iptalOraya tek oyuncu yetmeyecek
Mario Gomez, Pazartesi.*Kaynak: İtalya...
Mario Gomez ✓
bencede öyle ama 2 tane adam almazlar eger alırsalar devre arası veli ve tolgayın gelişiyle istemeden baya bi güçlü ortashamız olur
Ben de onu istiyorumZaten Veli ve Tolgaydan biraz zor verim alırız bu sene ağır sakatlıklardan sonraYine Necip'e kalıcaz
Atalay, orta saha için öngörün nedir? Lawal+stoper ya da direk İnleri'mi alırlar sence. Ya da e kötü ihtimal transfer biter mi?
Necip deme Allah aşkına. serdar kurtulus oynasın o oynamasın kardeşim.
İnler ile temas var. Maliyeti yüksek; lakin olabilir.İllaki bir orta saha alacaklar.
Neden bir
Almazlarsa Necip görünüyorSerdar artık olmaz orada
Bilgisayar Mühendisliğini Kazanmışım
Kaleci veya 2. Stoper düşüncesi hiç var mı?
önlibero mevkisinde tosic-atiba ikilisi de sağlam olabilir..tosic sadece kanatta oynayan bir oyuncu değil..ortada da oynayabiliyor..stoper oynayabiliyor..defansın önünde de oynayabilir pekala..hem güçlü hem de ayağı iyi.
iki tane düşünüyorlar diye duydum veli sezonu kapatmış diyorlar. Tolgay da büyükihtimal kapattı