2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913289 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

belki bu gece iyi olur :)
İnsallah sakatlanmasında iyi kotu farketmez :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı aa1903

Katılmıyorum arkadaşım.

Önceki başkan kaçmış.
kapıda 200 icra.
Şikeden teknik direktörün as başkanın içerde.
sponsorlar kaçmış
stad yapımına başlamışsın (mecbursun konjonktürü o an yakaladın yıkmak zorundasın)
tüm maçlar deplasmanda, ev sahibi avantajın 0.
finansal fairplay'den avrupadan men edilmişsin.
Melolu rakibin 0 kırmızı kartken sana 10 kırmızı çıkaran bi sistem var.

Bizim son 3 senede şampiyon olmamız zaten mucize olurdu.
Bu süreçte gerçekten hatalı transferler de yapıldı, bi sürü yanlış şey de yapıldı, ama sonuç değiştirecek şeyler değil bence.

Esas olan; artık uzun süre sonra hemen hemen her anlamda, finansal olarak dahil, rakiplerimizle eşit seviyeye geliyoruz. Uzun vadede gerçek olan başarı da bu bence.

bütün bu saydıklarının içerisinde belki sadece stad konusunda sana hak veriririm.

önceki başkandan hesap sorulmuyor muydu bir kere?

fikret orman geldiğinde kapıda 200 icra olduğu belli değil miydi?

teknik direktör ve asbaşkan diye bir şey kalmamıştı samet aybaba ile birlikte. ayrıca şike davası başarısızlığın bahanesiyse fener napsın?

süleyman seba olsa sence bütün maçları deplasmanda oynar mıydık yoksa fener veya gs'den biri stadını bize verir miydi?

fikret orman, melo'ya kırmızı kart göstermeyen sistemden ne kadar memnun olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

başkan olduğunda, 3. senemizde fener ve gs'nin bütçe olarak önüne geçeceğiz demişti. borç 1 milyar oldu...

şimdi kovduğu, iftira attığı adamı bir anda geri alıyor. çok ilginç, neden acaba?

bana bunu taraftardan korkmuyor, yüksek vizyon vs. diye yutturamazsın. hatta quaresma'nın geri alınmasını istemeyenleri vizyonsuz durumuna getirirsen ayıp etmiş olursun. çünkü adalı'nın quaresma'yı seçim malzemesi yapacağını çoğu kişi biliyordu.

neyse uzatmak istemiyorum. stoper almamız lazım yoksa savunmada sıkıntı yaşarız.

Çevrimdışı Logins1903

gomezin gelıcegine hic inanmıyordum ama bugunku gelısmelerden sonra gomez hayırlı olsun insallah diyelım bizde biz cok fazla is yapacagindan eminim eger birde bonservissiz felan alındıysa harbi fevkalade is yapmıs olur yonetim

Çevrimdışı Ersoy

Gomez inşallah bu akşama kadar açıklanır.Pazartesi'ye kadar sabredemem ben. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı yigitcan1903

Gökhan İnler transferi gerçekten düşünülüyormu sizce
Düşünülüyormuş
Da alabilirler mi?

Çevrimdışı Türkay

Düşünülüyormuş
Da alabilirler mi?

Alacaklar almalılar almak zorundalar   :kop: :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Atencion Cha Cha!

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Var mı gomez de bi gelişme?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Cha cha'sını sevdiğim gelmedi mi hala :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Mario Gomez salı günü kampa katılacak diyorlar.. Hadi inşallah  :sevinc

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kolay değil öyle kendi kendine forma yapmak. imkansız onu yapmamız.
Neden olmasın , Neden yapamayalım ??
Fener yapmıştı bir ara , 2 Sene Fenerium üretmişti formalrını...
Bizde yabiliriz ama Nasıl olur prosedur nedir bilemeyiz tabi ..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doganay

q7 bu sezon şu harekete çalışsın kampta :D

https://twitter.com/UberFootbalI/status/616648642187907072/video/1

Aslinda bu sezon istenileni yapamazsa , seneye o hareketleti yapmaya onlarin yanina gider.  :lol:

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Turgay Demir : "Mario Gomez bonservis konusunda Fiorentina ile anlaştı. Salı günü kampa katılması bekleniyor. Hayırlı olsun"
Umarım doğrudur.

Çevrimdışı Çağatay

Aslinda bu sezon istenileni yapamazsa , seneye o hareketleti yapmaya onlarin yanina gider.  :lol:

oraya giderse de o videodaki küçük çocuk gibi yaparlar onu orda  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Neden olmasın , Neden yapamayalım ??
Fener yapmıştı bir ara , 2 Sene Fenerium üretmişti formalrını...
Bizde yabiliriz ama Nasıl olur prosedur nedir bilemeyiz tabi ..

kendi formanı yapmak istiyorsan bir kere ona göre designer, satın almacı, ithalatçı, üretim müh. vs olmalı (üretim de çalışacakları saymıyorum) yani ufak bir şirket kurman gerek. yılda 300bin forma mı satıyorsun bunun üretim planını öyle bir yapmalısın ki üretimin hiç boş kalmayacak. satışların da yüzde 60-70 i yazın yapıldığı için bir işletmeyi sadece yazın çalıştırman olmaz.

bu sadece üretim kısmı. adidas veya nike gibi firmalarla yapılan anlaşmalar sadece formayı kapsamıyor. forma şort tozluk antrenman giysilerini vs. kapsıyor. bunların hepsi için ayrı ekipman gerekebilir. tekstilci değilim ama diğer üretim tesislerinde her farklı ürün ya da yedek parça için ayrı kalıp gerekir. sanıyorum ki tekstilde de böyle değişkenler vardır.

ayrıca yapılan sözleşmelerdeki yıllık ücretler peşin olarak ödenmekte ve belki de bu paralarla transfer yapılmakta. formayı kendin üretirsen transfer yaptıktan sonra forma satışların arttığı için parayı sattıktan sonra alacaksın.

al sana bir sürü dert. eğer daha karlı olsaydı yılda milyon forma satanlar bu işe girmez miydi ?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kendi formanı yapmak istiyorsan bir kere ona göre designer, satın almacı, ithalatçı, üretim müh. vs olmalı (üretim de çalışacakları saymıyorum) yani ufak bir şirket kurman gerek. yılda 300bin forma mı satıyorsun bunun üretim planını öyle bir yapmalısın ki üretimin hiç boş kalmayacak. satışların da yüzde 60-70 i yazın yapıldığı için bir işletmeyi sadece yazın çalıştırman olmaz.

bu sadece üretim kısmı. adidas veya nike gibi firmalarla yapılan anlaşmalar sadece formayı kapsamıyor. forma şort tozluk antrenman giysilerini vs. kapsıyor. bunların hepsi için ayrı ekipman gerekebilir. tekstilci değilim ama diğer üretim tesislerinde her farklı ürün ya da yedek parça için ayrı kalıp gerekir. sanıyorum ki tekstilde de böyle değişkenler vardır.

ayrıca yapılan sözleşmelerdeki yıllık ücretler peşin olarak ödenmekte ve belki de bu paralarla transfer yapılmakta. formayı kendin üretirsen transfer yaptıktan sonra forma satışların arttığı için parayı sattıktan sonra alacaksın.

al sana bir sürü dert. eğer daha karlı olsaydı yılda milyon forma satanlar bu işe girmez miydi ?

İlerde tekstilci bir başkanımız olursa belki :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Haklısın zor iş , Prosedürü falan bilemiyoruz ama arkadaşın dediği gibi İMKANSIZ değil yapılabilir demek istedim ben..
Hatırlarsın belki Fener in formalarını 2-3 YıL Fenerium uretmişti oma binaen bizde yapabiliriz dedim ben :ok:
Herşey para tabi , Para var huzur var :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pazar günü İtalya'ya gidiyorum gitmişken alır gelirim Gomez'i arkadaşlar dert etmeyin  :D :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TALAT

Haklısın zor iş , Prrseduru falan bilemiyoruz ama arkadaşın dediği gibi İMKANSIZ değil yapılabilir demek istedim ben..
Hatırlarsın belki Fener in formalarını 2-3 YıL Fenerium uretmişti oma binaen bizde yapabiliriz dedim bem :ok:

dediğin gibi yapılmayacak iş değil. uğraşırsın yaparsın ama karlı olur mu, bence olmaz. fenerde tahminim senin dediğini denedi olmadı :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı arc1999

Mignolet'i falan alamazlar mı acaba kaleye?

Çevrimdışı Ayberk

bütün bu saydıklarının içerisinde belki sadece stad konusunda sana hak veriririm.

önceki başkandan hesap sorulmuyor muydu bir kere?

fikret orman geldiğinde kapıda 200 icra olduğu belli değil miydi?

teknik direktör ve asbaşkan diye bir şey kalmamıştı samet aybaba ile birlikte. ayrıca şike davası başarısızlığın bahanesiyse fener napsın?

süleyman seba olsa sence bütün maçları deplasmanda oynar mıydık yoksa fener veya gs'den biri stadını bize verir miydi?

fikret orman, melo'ya kırmızı kart göstermeyen sistemden ne kadar memnun olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

başkan olduğunda, 3. senemizde fener ve gs'nin bütçe olarak önüne geçeceğiz demişti. borç 1 milyar oldu...

şimdi kovduğu, iftira attığı adamı bir anda geri alıyor. çok ilginç, neden acaba?

bana bunu taraftardan korkmuyor, yüksek vizyon vs. diye yutturamazsın. hatta quaresma'nın geri alınmasını istemeyenleri vizyonsuz durumuna getirirsen ayıp etmiş olursun. çünkü adalı'nın quaresma'yı seçim malzemesi yapacağını çoğu kişi biliyordu.

neyse uzatmak istemiyorum. stoper almamız lazım yoksa savunmada sıkıntı yaşarız.
bu hesap sorma işini kolay zannediyorsunuz herhalde. bu ülkede kimin, birileri tarafından bir anda, karşısına hiç bir aday çıkarılmadan hangi koltuğa getirildiğini, kimi kurtarmak için getirildiğini unutmayın. bu işin ucu ters tepti, herhalde futbolda ve stad inşaatında başımıza gelenleri takip etmiyorsunuz. birilerinin yakasına yapışarak hesap sormanın kulübe getireceği zararlar görülünce anlaşma yolu seçildi. uğratıldığımız zararları, kayıpları, sokağa atılan paraları, ödenen tazminatları, fulyayı gördükçe ve hatırladıkça kan beynime fırlıyor.
bağırınca, federasyona tepki gösterince hak mahrumiyetine uğramayacağımızı mı düşünüyorsunuz. bu ülkede lobiciliği, entrikaları futbola sokan kimler? Seba bunların dışında kaldığı için takdir ediliyordu. bugün kim olsa, sana oynayacağın bir stad verilmez. ne zaman olimpiyat lazım bir çalışma var, tadilat var, bakım var, burda bile ellerinden geleni yapıyorlar.
Fikret Orman ve ekibinin en fazla hassas olduğu konu mali yapı ve bütçe, bu konuda hiç küçümsenmeyecek aşamalar kaydedildi. yapılmasaydı bırak stad yapmayı kazmasını bile göremezdik.
bi adayın seçime girerken malzeme olarak quaresmeyi kullanarak seçimi kazanabileceğini düşünüyor musunuz gerçekten. kongre üyeleri bu kadar naifler mi?
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2015, 18:29:05 MURAT ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı can1903

Gökhan İnler 2.750 M €.
Cambiasso 2.5 M € YILLIK..