Katılmıyorum arkadaşım.
Önceki başkan kaçmış.
kapıda 200 icra.
Şikeden teknik direktörün as başkanın içerde.
sponsorlar kaçmış
stad yapımına başlamışsın (mecbursun konjonktürü o an yakaladın yıkmak zorundasın)
tüm maçlar deplasmanda, ev sahibi avantajın 0.
finansal fairplay'den avrupadan men edilmişsin.
Melolu rakibin 0 kırmızı kartken sana 10 kırmızı çıkaran bi sistem var.
Bizim son 3 senede şampiyon olmamız zaten mucize olurdu.
Bu süreçte gerçekten hatalı transferler de yapıldı, bi sürü yanlış şey de yapıldı, ama sonuç değiştirecek şeyler değil bence.
Esas olan; artık uzun süre sonra hemen hemen her anlamda, finansal olarak dahil, rakiplerimizle eşit seviyeye geliyoruz. Uzun vadede gerçek olan başarı da bu bence.
bütün bu saydıklarının içerisinde belki sadece stad konusunda sana hak veriririm.
önceki başkandan hesap sorulmuyor muydu bir kere?
fikret orman geldiğinde kapıda 200 icra olduğu belli değil miydi?
teknik direktör ve asbaşkan diye bir şey kalmamıştı samet aybaba ile birlikte. ayrıca şike davası başarısızlığın bahanesiyse fener napsın?
süleyman seba olsa sence bütün maçları deplasmanda oynar mıydık yoksa fener veya gs'den biri stadını bize verir miydi?
fikret orman, melo'ya kırmızı kart göstermeyen sistemden ne kadar memnun olduğunu her fırsatta dile getiriyor.
başkan olduğunda, 3. senemizde fener ve gs'nin bütçe olarak önüne geçeceğiz demişti. borç 1 milyar oldu...
şimdi kovduğu, iftira attığı adamı bir anda geri alıyor. çok ilginç, neden acaba?
bana bunu taraftardan korkmuyor, yüksek vizyon vs. diye yutturamazsın. hatta quaresma'nın geri alınmasını istemeyenleri vizyonsuz durumuna getirirsen ayıp etmiş olursun. çünkü adalı'nın quaresma'yı seçim malzemesi yapacağını çoğu kişi biliyordu.
neyse uzatmak istemiyorum. stoper almamız lazım yoksa savunmada sıkıntı yaşarız.