2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904587 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fr1xsivE

o 2. çalımı yiyen beck mi yoksa milosevic mi?

2. Calımı yiyen Gökhan Töre.

Biride Milosevic yazmıs :D Abi çözemediyseniz bari yanlıs bilgilendirme yapmayın.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizde satarız ozaman :icool:
iyi olur yanlarında ersan pektemek necip ismail köybaşınıda sattık mı daha ne isterim :D

Çevrimdışı Kemal

Katar Şeyhi şıhı falan olsam , hemen yarın Douglası alırdım Rodo yanına , Gomezi getirir , önliberoya İnleri alıp , kaleyede Ospinayı transfer ederdim.

Paravan takım satın alıp ;

Pektemek
Köybaşı
Tolga
Sezer
Süzen
Ersan
Cenk Gönen
Necip

bu paravan takıma uygun fiyatlarla transfer eder;

Alacağım hayır dualarla cennette yerimi garanti altına alırdım...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyi olur yanlarında ersan pektemek necip ismail köybaşınıda sattık mı daha ne isterim :D
Pedroyu vermedik Portoya muhtemelen kaldı bu sezon ama İspanyadanda teklifler var diyolar
Miloseviçe 3 milyon Paund ( 5 milyon € ) teklif var İngiltere'den ama Şenol Hoca takımda tutulmasını istemiş özellikle....
Ah Ersan Ah :s20: :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Katar Şeyhi şıhı falan olsam , hemen yarın Douglası alırdım Rodo yanına , Gomezi getirir , önliberoya İnleri alıp , kaleyede Ospinayı transfer ederdim.

Paravan takım satın alıp ;

Pektemek
Köybaşı
Tolga
Sezer
Süzen
Ersan
Cenk Gönen
Necip

bu paravan takıma uygun fiyatlarla transfer eder;

Alacağım hayır dualarla cennette yerimi garanti altına alırdım...

Katar şeyhi olacaksın bu transferleri mi yapacaksın? Biraz kesenin aç ne pinti adammışsın sen ya.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Katar şeyhi olacaksın bu transferleri mi yapacaksın? Biraz kesenin aç ne pinti adammışsın sen ya.  :lol:
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fr1xsivE

Aynı bizim Ersan.

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı mehmetthedum

Merak ediyorum. Acaba pektemek, köybaşı, süzen, sezer, necip, tolga  bayrampaşaya gitse ptt ligine çıkabilir mi takım?

İtiraf edin cıkar diyemiyorsunuz değil mi?

Ersan, cenk ve necip'i ayrı tutuyorum. Bana göre herseye rağmen yedeklik için yeterliler. Necipe sektirilen maclar genelde sağbek veya stoper oynadığı maçlarda. Adam ön liberoda en azında iyi bir yedek. Ersan solak ve kalıplı bir stoper olarak nadir bir adam. Zamanında milli idi. Sakatlıktan sonra salladı biraz, bu sene toparlayacak gibi. Cenk de yedek kaleci olarak yeterli, sadece daha genç bir versiyonuna sahibiz. Gunay varken gidebilir. Ancak tolga her an sakatlanabilir, o zaman cenk-günay ikilisi lazım.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı talha

Merak ediyorum. Acaba pektemek, köybaşı, süzen, sezer, necip, tolga  bayrampaşaya gitse ptt ligine çıkabilir mi takım?

İtiraf edin cıkar diyemiyorsunuz değil mi?

Ersan, cenk ve necip'i ayrı tutuyorum. Bana göre herseye rağmen yedeklik için yeterliler. Necipe sektirilen maclar genelde sağbek veya stoper oynadığı maçlarda. Adam ön liberoda en azında iyi bir yedek. Ersan solak ve kalıplı bir stoper olarak nadir bir adam. Zamanında milli idi. Sakatlıktan sonra salladı biraz, bu sene toparlayacak gibi. Cenk de yedek kaleci olarak yeterli, sadece daha genç bir versiyonuna sahibiz. Gunay varken gidebilir. Ancak tolga her an sakatlanabilir, o zaman cenk-günay ikilisi lazım.

Yok be çıkar o kdarda kötü değiller. Süzen geçen sene kötü değildi Antep'te.  :evillol:

Çevrimdışı Efe

rodolfo kornerlerde buyuk tehdit olusturacak bide artik defansta kafa topu vuracak stoperimiz var  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfonun açıklamalarını dinlemeyenler için dursun şöyle

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

abi q7 o mottaya bacak arisi toreyide yere yapistirmis buyuk topcu gercekten gordugum kadariyla cokta mutlu bu sene guzel gececek  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

abi q7 o mottaya bacak arisi toreyide yere yapistirmis buyuk topcu gercekten gordugum kadariyla cokta mutlu bu sene guzel gececek  :icool:

Milosevic :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@SporGundemi35: Beşiktaş , Mario Gomez ile Pazartesi yada Salı günü sözleşme imzalayacak.
( Di Marzio)

Çevrimiçi COB

Rhodolfo terminatöre benziyor.  Hayirli olsun

Çevrimdışı Efe

Rhodolfonun açıklamaları beni çok umutlandırdı , Kendinden çok emin , Ozguveni yüksek :ok:
Ve Oldukça Mutlu gözüküyor Defansa çok katkı sağlayacak ona şüphe yok ama yanına mutlaka birini almalıyız tek başına bi yere kadar götürebilir :steamed:
rodolfo tam ersanla pedroyu toparlayacak stoper bu tarz bi adam istiyordum geldi yonetim cok yerinde 4 transfer yapti eksik alanlar giderildi simdi sırada santrafor var gomez gelirse ballı kyamak olacak bu takim türkiyede her takima yine avrupada her takima kafa tutar 20 gun icinde de hazir hale gelir gomezin fiziksel acidan sıkıntısı olmayacak gec gelse bile sonucta kampta ve 2 mac yapti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Milosevic :D
milosevic derken benim seyrettigim bacak arasindan sonra toreyi yerde surundurdu :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

@SporGundemi35: Beşiktaş , Mario Gomez ile Pazartesi yada Salı günü sözleşme imzalayacak.
( Di Marzio)

Di Marzio bile tırtladı biz de adama göre bugeçen hafta sonu bitmişti iş.  :kop:

Çevrimdışı Efe

Rhodolfo terminatöre benziyor.  Hayirli olsun
adamin kendine guveni tam zaten attigi gollere bakarsak kendine guvenmeyen adam gidip o kafalari vuramaz hayirli olsun hepsi saglikli olsun yeter bu sene gerisi gelir zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bize net 2 orta saha+kaleci lazım.Orta sahalar stoperden bile önemli.
şuanki tabloya göre ligin ilk haftalarında Necip-Atiba çıkacak ölümcül olur.Şenol Güneş'in Bursa'daki orta sahası bizimkine göre çok daha ofansifti.

Çevrimdışı talha

adamin kendine guveni tam zaten attigi gollere bakarsak kendine guvenmeyen adam gidip o kafalari vuramaz hayirli olsun hepsi saglikli olsun yeter bu sene gerisi gelir zaten

O kafaları vurur da atan da lazım. Mati Fernandes'i isteyelim iş bitsin.  :icool:

Çevrimdışı TØLGA

@Efe abi R-H-O-D-O-L-F-O
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

gomez yarin aciklanabilir icime dogdu gecenin bu saati kap gelse yarin yıkılır ortalik :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi R-H-O-D-O-L-F-O
rudolfo rodolfu rudölfü ne fark eder  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

rudolfo rodolfu rudölfü ne fark eder  :evillol:
Taktım ben sana  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK