Merak etmeyin sözümüzün eriyiz. Her yapılanı savunacak halimiz yok. Ama forumdan niye kopayım desteği çektim diye? Bundan sonra Fikret Orman ya da Quaresma ikilisinden biri gitmedikçe olabildiğince maç forma kombine eşya alımını kestim. Benim param değerli kusura bakmasınlar.
@talha sen q77 için forma alma, beriki pektemek için, bir diğeri ersan için. bırakın takımı kendi haline.
şimdi bu yayıncı kuruluş ibra'yı getirince lig tv aboneliklerini iptal ederiz. o zaman oradan da darbe yeriz. payın küçük diye daha az verirler. sonra napacaz?
tamam q77 transferi bana göre de yanlış. tüm iyi niyetleri saf dışı bırakacaktır. ancak o bile 20 numara kadar değil. bu adamların hiç biri yüz kızartıcı bir suç işlemediler. yetenekleri bu kadar, yetenekli olanların disiplini yok falan. ama yüzümüzü kızartacak bir şey yapmıyorlar. zaten q77 az sporcu gibi olsa bize 35 inden evvel gelmezdi. pektemek herşeyin % 60 ını değil 90 nını yapsaydı 23 yaşında giderdi avrupaya. ersan trabzon maçında hücum yaparken dizi dönmese belki daha güçlü bir oyun yapısı oluşacak kadar süre alabilirdi. uzar gider bu.
Tekrar söylüyorum. Bu takım bizim yüzümüzü yere çalmadıkça ki bunu sahadaki sonuçları kastetmeden söylüyorum, ben hep destek olmak fikrindeyim. varsın olsun bir kademe aşşada olsun.
ırkçılık mı yapıyorlar? doping mi yapıyorlar? sahada bin bir türlü hile hurda mı yapıyorlar? Ellerinden geldiğince mücadele ediyorlarsa tamamdır benim için.