2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896054 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Bugün de gelemedi Cha Cha'sını sevdiğim.

Kaç para ulan bi Mario Gomez!

Çevrimdışı enesbjk

Rhodolfo Türkiye sınırında.

ASUS_T00J-D cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı can1903

Şu an Rhodolfo'nun uçağı bizim evin manzarasından görünüyor 😎
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı onurt

Bugün de bir ders aldık.Brezilya-İstanbul arası uçak yolculuğu çekilmez.Biz beklerken yorulduk adam neler yaşıyordur yazık. :D

Adam businessda, tam yatar koltukta, sizden az yorulmuştur.:)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bugün de bir ders aldık.Brezilya-İstanbul arası uçak yolculuğu çekilmez.Biz beklerken yorulduk adam neler yaşıyordur yazık. :D
Uzun uçak yolculukları çok ilginç oluyor.
Daha önce bu yolculukları yapanlar uçağa biner binmez ayakkabılarını çıkartır THY nin verdiği terlikleri giyer.
Uzerine rahat birşeyler giymek de önemli.Pijama kadar rahat olmalu yoksa rahat uyuyamazsın.
Bizim rhodolfo muhtemelen ilk kez bu kadar uzağa uçuyor,kot pantolon ceket falan giymiş muhtemelen uçaktan indiğinde yamulmuş halde olacak  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

@talha Q7 imzayi atti artik besiktasin oyuncusu oldu yazmiyim yazmiyim dedim ama bir sözün vardi unuttun galiba ne sözü oldugunu bilen bilir ben özellikle unutmadim aklimda acaba o sözün seninde aklindami ?....

Merak etmeyin sözümüzün eriyiz. Her yapılanı savunacak halimiz yok. Ama forumdan niye kopayım desteği çektim diye? Bundan sonra Fikret Orman ya da Quaresma ikilisinden biri gitmedikçe olabildiğince maç forma kombine eşya alımını kestim. Benim param değerli kusura bakmasınlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Rhodolfo aşağıya doğru baktıysa Beşiktaş atkısını görmüştür.. SAVUNMA BAKANI!

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Aykutt

Gelmesine uçakla 2 adımlık yeri kaldı koca taklacımızın :super:

Çevrimdışı TØLGA

Gelmesine uçakla 2 adımlık yeri kaldı koca taklacımızın :super:
durun daha ordan bir dönecek marmara denizinin ortasın doğru  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Keşke bizim de böyle bi ucağımız olsa da boydan boya kartal lı bisey  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Karabay

Keşke bizim de böyle bi ucağımız olsa da boydan boya kartal lı bisey  :bandit:

onlar devletin takımı gs varken bize zırnık koklatmazlar.

Çevrimdışı Yankee

Rhodolfo Beylikdüzü semalarında şu an :)

Çevrimdışı Fr1xsivE

yunanistanda işte abi yalanmı atçaz ala ala  :D :D

Tolga lol oynuyorsun galiba ? :D

Westtemisin TR demi ?
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı murat_

Merak etmeyin sözümüzün eriyiz. Her yapılanı savunacak halimiz yok. Ama forumdan niye kopayım desteği çektim diye? Bundan sonra Fikret Orman ya da Quaresma ikilisinden biri gitmedikçe olabildiğince maç forma kombine eşya alımını kestim. Benim param değerli kusura bakmasınlar.
sana forumdan kop git gibi seyler deme hakkina sahip deyil benim haddime deyil seninle Q7 konusunda daha once konusmustuk burda senin cok büyük etmis olduugun laflarin vardi bir bölümü silinmisti o donem silinmesse alintilardim benimde sana karsilik yazdiklarim silinmis ama bir söz olayi vardi o mesajlarda  :eyes

Çevrimdışı TØLGA

Tolga lol oynuyorsun galiba ? :D

Westtemisin TR demi ?
şuan oynamıyorum ya öyle maçları flen izliyorum

Beşiktaş nerde biz orada  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

Quaresma adımını atsın ben takıma desteği keseceğim sen hocadan bahsediyorsun :)  daha forma atkı falan almam.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o meshur mesajlarindan en masum olani bu kalmis  :eyes :eyes

Çevrimdışı TØLGA

rhodinin uçağı sert bir dönüş yaptı ve havalimanına yaklaşıyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

sana forumdan kop git gibi seyler deme hakkina sahip deyil benim haddime deyil seninle Q7 konusunda daha once konusmustuk burda senin cok büyük etmis olduugun laflarin vardi bir bölümü silinmisti o donem silinmesse alintilardim benimde sana karsilik yazdiklarim silinmis ama bir söz olayi vardi o mesajlarda  :eyes
birazdan bunlarda silinecek ve ikili tartışmadan dolayı mod onayı gelecek gibi geliyor bana :D

Çevrimdışı TØLGA

birazdan bunlarda silinecek ve ikili tartışmadan dolayı mod onayı gelecek gibi geliyor bana :D
:kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

abi neden ikili tartisma gibi algilaniyorki gecen haftalardan bi konu vardi onu yazdim hakaret yok asagilama yok kufur yok neden mod onayi gelsin talha o donem büyük sözler soylemisti hatta moda alinmistim o zaman arkadas büyük laf  etmisti bende gelirse hatirlatirim demistim hatirlattim  :icool: :eyes

ysariusta

• Ziyaretçi

:olmaz
@talha sen q77 için forma alma, beriki pektemek için, bir diğeri ersan için. bırakın takımı kendi haline.
şimdi bu yayıncı kuruluş ibra'yı getirince lig tv aboneliklerini iptal ederiz. o zaman oradan da darbe yeriz. payın küçük diye daha az verirler. sonra napacaz?
tamam q77 transferi bana göre de yanlış. tüm iyi niyetleri saf dışı bırakacaktır. ancak o bile 20 numara kadar değil. bu adamların hiç biri yüz kızartıcı bir suç işlemediler. yetenekleri bu kadar, yetenekli olanların disiplini yok falan. ama yüzümüzü kızartacak bir şey yapmıyorlar. zaten q77 az sporcu gibi olsa bize 35 inden evvel gelmezdi. pektemek herşeyin % 60 ını değil 90 nını yapsaydı 23 yaşında giderdi avrupaya. ersan trabzon maçında hücum yaparken dizi dönmese belki daha güçlü bir oyun yapısı oluşacak kadar süre alabilirdi. uzar gider bu.
Tekrar söylüyorum. Bu takım bizim yüzümüzü yere çalmadıkça ki bunu sahadaki sonuçları kastetmeden söylüyorum, ben hep destek olmak fikrindeyim. varsın olsun bir kademe aşşada olsun.
ırkçılık mı yapıyorlar? doping mi yapıyorlar? sahada bin bir türlü hile hurda mı yapıyorlar? Ellerinden geldiğince mücadele ediyorlarsa tamamdır benim için.

Çevrimdışı Yankee

Ve Rhodolfo İstanbul'a indi :)

Çevrimdışı Easthanbool

Rhodolfonun uçağı apronda
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı enesbjk

Rhodolfo sağlam bir şekilde indi.

ASUS_T00J-D cihazımdan gönderildi