2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892366 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Yav bu Rhodolfo'nun cok iyi isler yapacagini hissediyorum. Besiktas'a seve seve gelen adamlarin yeri cok baska oluyor gozumde. Taraftarin da en sevdigi oyunculardan oluyor boylesi.

Bazi istisnalar haric tabi  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav bu Rhodolfo'nun cok iyi isler yapacagini hissediyorum. Besiktas'a seve seve gelen adamlarin yeri cok baska oluyor gozumde. Taraftarin da en sevdigi oyunculardan oluyor boylesi.

Aynen. O hava Beck'te de var :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı adnan

Bazi istisnalar haric tabi  :evillol:
holosko armayı falan öpe öpe gelmişti manisadan sonrasında bir miktar parayla gönderebilmek için bi taraflarımızı yırttık :Dallahtan sözleşmesi bitti de gitti
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Lider dediğin zaten 3.75 ten 1.75 e inmediğinde "benim ergen taraftarım ne der" diye düşünmeden adamı göndermek... Sonrasında eğer katkı vereceğine inanmışsa aynı adamı "benim medyam ne der" diye düşünmeden tekrar kulübe geri almaktır.

Ortalama bir irade, ortalama bir zeka, ortalama bir vizyon,  ne önce göndermeye ne de sonra geri almaya casaret edebilir. Bazen risk almak gerekir. Riski alan başarırsa alkşı alır başaramazsa hesabı öder. Bu kadar basit.

Dün Necmi Q7 eleştirileri üzerine güzel bir mesaj yazmıştı ve bana göre şu cümle çok önemliydi

" geçmişe bakarak geleceğin önlemini alırsın ama geçmişe bakarak geleceği yargılayamazsın "

Ben önlemlerin alındığına inandığım için;  nokta , konu kapanmıştır demiştim ama aynı tartışma uzayıp gidiyor.

Bu anlamda bazılarımız geleceği yargıladı. En taze örneği 7 numara olayı. Bir çok kişi kendi adlarına konuşmadı da başkaları öyle yapar  gibilerinden bu konunun huzursuzluk çıkaracağını söyledi. Ama bakın bu günkü Q7 açıklamalarına. Olgun bir açıklama yapmış ve hep 7 numarayı giydim ama şimdi Beşiktaş'ta bu numaranın sahibi var diyor. Ben yönetimin de bu 7 numara, yedek kalma, kadro dışı olma, şahsi oynama vs vs gibi konularda gereken uyarıları yaptıktan sonra transferin gerçekleştiğini sanıyorum.

Not : Yazını alıntıladım ama yazdıklarım genel. Yoksa yazı içeriğine tamamen katılıyorum. Sevabı günahı yönetimedir  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

holosko armayı falan öpe öpe gelmişti manisadan sonrasında bir miktar parayla gönderebilmek için bi taraflarımızı yırttık :Dallahtan sözleşmesi bitti de gitti

Holosko zamanında çok güzel işler yaptı hakkını verin adamın. Şampiyonlukta büyük payı vardır. Ayrıca çoğu derbide de golünü atmıştır.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Holosko zamanında çok güzel işler yaptı hakkını verin adamın. Şampiyonlukta büyük payı vardır. Ayrıca çoğu derbide de golünü atmıştır.  :evillol:

Aynen Holosko derbi canavarıydı :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Holosko o kadar da kotu bir oyuncu degildi, son zamanlarda performansi yetmedigi icin takimda siritti yoksa su an bile gozumde Pektemek, Necip, Tolga'dan falan iyidir.

Çevrimdışı Ozan E.

Rhodolfo Moritanya'da :)

Çevrimdışı talha

Farfan Al Jazira'ya gitmiş içim rahatladı GS 'ye gelecek diyorlardı.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı altan0348

Fikret orman bence çok başarılı. Seba dan bile daha iyi.

Necip gibi geleceğin lampardiyla sözleşme uzatildi uygun fiyata.

Pektemek çok cüzi bir parayla geleceğimizi garanti altına aldı. Yılda +20 gol atan bir forvet için çok az para ödeyeceğiz. Sapasağlam adam sakatlık falan geçirmez hiç.

Kaleye türkiyenin en iyi yerli kalecilerini aldık. Tolga burton gibi cenk de no er mübarek. Sıkıntı yok kalemizde.

Serdar kurtulus gitti geri geldi belese adam dani alvesi yedek bırakır barcada.

Motta füze gibi abidal halt etmiş yanında.

Ersani iyi ki satmadik cine. 5 milyon çok az en az 50 milyon eder. Ersan hem aşık besiktasa adam ücretinde indirim yaptı.

Atiba patrik viera misali gibi oynuyor. Orta sahada necip ve atiba gibi iki mükemmel isim varken bence transfere gerek yok.

Q7 geldi. Adam barca celsi porto gibi takımlarda oynamış iyi ki kaptik ellerinden. Yüzyılın oyuncusu. Messi ve ronaldo imza alırlar q7 den o derece.

Stad iyi ilerliyor 2 haftaya açılır.

Önümüzdeki sezon 15 puan farkla sampiyonuz uefada final oynarız.

Bence transfere gerek yok. Fikret orman en iyisini bilir.

Not : transferleri ve fikret ormanı eleştirdiğimiz zaman necmi beyin direktifleriyle yazilarimiz siliniyor. Biraz olumlu konuşalım dedim. Gerçi bunu da Silerler kanımca.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 17:12:59 altan0348 ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Rhodolfo Moritanya'da :)

Bizde bu bahtsızlık olunca gözüm sahra çölüne takıldı birden , hani uçak çöle düşer de Avusturya kampına katılamaz falan  :)

Bu adam bana göre Gomez gelsin gelmesin 1 numaralı transfer olacak. Lider tipli bir adam alıyoruz. Umarım yanılmam
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizde bu bahtsızlık olunca gözüm sahra çölüne takıldı birden , hani uçak çöle düşer de Avusturya kampına katılamaz falan  :)

Bu adam bana göre Gomez gelsin gelmesin 1 numaralı transfer olacak. Lider tipli bir adam alıyoruz. Umarım yanılmam

Bide Gomez'i bekliycez taaa Amerika'dan :D

Çevrimdışı Ozan E.

Allah korusun ya :) insan korkuyor. Su bahtsizligimizi seri basarilarla uzerimizden atmamiz lazim.
Defansta lidere ihtiyacimi vardi uzun suredir

Çevrimdışı sozkul

Dün Necmi Q7 eleştirileri üzerine güzel bir mesaj yazmıştı ve bana göre şu cümle çok önemliydi

" geçmişe bakarak geleceğin önlemini alırsın ama geçmişe bakarak geleceği yargılayamazsın "

Ben önlemlerin alındığına inandığım için;  nokta , konu kapanmıştır demiştim ama aynı tartışma uzayıp gidiyor.

Bu anlamda bazılarımız geleceği yargıladı. En taze örneği 7 numara olayı. Bir çok kişi kendi adlarına konuşmadı da başkaları öyle yapar  gibilerinden bu konunun huzursuzluk çıkaracağını söyledi. Ama bakın bu günkü Q7 açıklamalarına. Olgun bir açıklama yapmış ve hep 7 numarayı giydim ama şimdi Beşiktaş'ta bu numaranın sahibi var diyor. Ben yönetimin de bu 7 numara, yedek kalma, kadro dışı olma, şahsi oynama vs vs gibi konularda gereken uyarıları yaptıktan sonra transferin gerçekleştiğini sanıyorum.

Not : Yazını alıntıladım ama yazdıklarım genel. Yoksa yazı içeriğine tamamen katılıyorum. Sevabı günahı yönetimedir  :ok:

Birde artık yapacak birşey yok, adam geldi ve bizede olumlu senaryoyu hayal etmekden başka birşey kalmıyor.
Ben kendi adıma riskli bir transfer olduğunu düşünüyorum, birde Tolgay sakatlığı üzerine takımda beceri sahibi futbolcu azaldı, Q7 de attığı bir iki pasın heba olması sonucu sinirlenip topu alıp tek başına gitmeye çalışacak bir potansiyel olduğunu ve bunun takım düzenini dahada bozabileceğini biliyoruz.  Artık top Şenol Güneş de ve ben ondan umutluyum, Q7 den bile, bu yaşdan sonra yeni bir pozisyonda oynatıp yepyeni bir futbolcu yaratma potansiyeli var hocamızda. Onu sol açıkda oynatacağından emin değilim.

Çevrimdışı Logins1903

beyler bu takıma acil gokhan inler gibi bir adam lazım sosa macta olmayınca 2 pas yapamıyolar birde cogu yazar dunku mactan sonra sosa oynamak istemiyor ayrılmak istiyor felan yazmıslar siz dunku macta boyle bir izlenim aldınızmı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Rhodolfo'nun bir videosu . Bu videonun 1.50 ile 1.56 saniyeleri arasını video ya da vine yapacak bir kardeşimiz lazım  :icool:

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

beyler bu takıma acil gokhan inler gibi bir adam lazım sosa macta olmayınca 2 pas yapamıyolar birde cogu yazar dunku mactan sonra sosa oynamak istemiyor ayrılmak istiyor felan yazmıslar siz dunku macta boyle bir izlenim aldınızmı

Bizim tartışmamız gereken Q7 değil de orta sahaya İnler, Cambiasso, Lawal, Muntari vs hangisinin alınması gerektiğidir. Oyuncunun alınmasına katkımız olmaz ama en azından transfer hakkında bir düşüncemiz olur.
Dünkü maça göre bütün takım Beşiktaş'tan ayrılmak istiyordu  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Neo Nesil

uçak yine piyasada yok  :lol: uçak mı düştü noldu?

http://www.flightradar24.com/THY16  :alala: :alala:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Birde artık yapacak birşey yok, adam geldi ve bizede olumlu senaryoyu hayal etmekden başka birşey kalmıyor.
Ben kendi adıma riskli bir transfer olduğunu düşünüyorum, birde Tolgay sakatlığı üzerine takımda beceri sahibi futbolcu azaldı, Q7 de attığı bir iki pasın heba olması sonucu sinirlenip topu alıp tek başına gitmeye çalışacak bir potansiyel olduğunu ve bunun takım düzenini dahada bozabileceğini biliyoruz.  Artık top Şenol Güneş de ve ben ondan umutluyum, Q7 den bile, bu yaşdan sonra yeni bir pozisyonda oynatıp yepyeni bir futbolcu yaratma potansiyeli var hocamızda. Onu sol açıkda oynatacağından emin değilim.

En başta Şenol Hocayı istemedim ve gerekçelerim vardı. Sağolsunlar arkadaşların düşünceleri galip geldi ve Şenol Hoca taraftarı oldum ve hala aynı düşüncedeyim. Dün bir cafeden bir kaç kardeşimle ( Orada tanıştık ) maçı seyrettik. Öyle bir hava vardı ki sanki şampiyonluğu belirleyecek derbi maçını kaybettik. Bu arada forum sağolsun edindiğim bilgilerle hepsini rahatlattım  :) Ben dün Şenol Hocayı övenlerden bu günlerde de takımı yeniden yaratacağına dair övgüler bekliyorum. Kaldı ki transferler de gayet iyi bana göre ( Golcü + orta saha alındığını varsayıyorum )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Acilen transferler bitmeli bu savaş muhabbetinden sonra zor gelir bu oyuncular.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Furkan Sarper

takip edemiyorum uzun zamandır

q7 nin bonservis maaş fln belli oldumu?

Çevrimdışı Andromeda

Çevrimdışı Andromeda

En başta Şenol Hocayı istemedim ve gerekçelerim vardı. Sağolsunlar arkadaşların düşünceleri galip geldi ve Şenol Hoca taraftarı oldum ve hala aynı düşüncedeyim. Dün bir cafeden bir kaç kardeşimle ( Orada tanıştık ) maçı seyrettik. Öyle bir hava vardı ki sanki şampiyonluğu belirleyecek derbi maçını kaybettik. Bu arada forum sağolsun edindiğim bilgilerle hepsini rahatlattım  :) Ben dün Şenol Hocayı övenlerden bu günlerde de takımı yeniden yaratacağına dair övgüler bekliyorum. Kaldı ki transferler de gayet iyi bana göre ( Golcü + orta saha alındığını varsayıyorum )

Bu takımda forvette remy olsa ne olur ki orta saha transferi olmadan. Topu ileri tasıyacak yada ceza sahası dısından kaleyi yoklayacak sosa haricinde topcu yok. Sosa sakatlansa bu takım biter. o yüzden öncelik orta saha ve forvet. Gelisigüzel değil adam gibi transfer lazım.

Transfer sezonu sonunda Eneramo gibi birini alıp gelmesinlerde. 2. hazırlık maçımız Lille takımı ile olacak. 4 yeriz garanti