Lider dediğin zaten 3.75 ten 1.75 e inmediğinde "benim ergen taraftarım ne der" diye düşünmeden adamı göndermek... Sonrasında eğer katkı vereceğine inanmışsa aynı adamı "benim medyam ne der" diye düşünmeden tekrar kulübe geri almaktır.
Ortalama bir irade, ortalama bir zeka, ortalama bir vizyon, ne önce göndermeye ne de sonra geri almaya casaret edebilir. Bazen risk almak gerekir. Riski alan başarırsa alkşı alır başaramazsa hesabı öder. Bu kadar basit.
Dün Necmi Q7 eleştirileri üzerine güzel bir mesaj yazmıştı ve bana göre şu cümle çok önemliydi
" geçmişe bakarak geleceğin önlemini alırsın ama geçmişe bakarak geleceği yargılayamazsın "
Ben önlemlerin alındığına inandığım için; nokta , konu kapanmıştır demiştim ama aynı tartışma uzayıp gidiyor.
Bu anlamda bazılarımız geleceği yargıladı. En taze örneği 7 numara olayı. Bir çok kişi kendi adlarına konuşmadı da başkaları öyle yapar gibilerinden bu konunun huzursuzluk çıkaracağını söyledi. Ama bakın bu günkü Q7 açıklamalarına. Olgun bir açıklama yapmış ve hep 7 numarayı giydim ama şimdi Beşiktaş'ta bu numaranın sahibi var diyor. Ben yönetimin de bu 7 numara, yedek kalma, kadro dışı olma, şahsi oynama vs vs gibi konularda gereken uyarıları yaptıktan sonra transferin gerçekleştiğini sanıyorum.
Not : Yazını alıntıladım ama yazdıklarım genel. Yoksa yazı içeriğine tamamen katılıyorum. Sevabı günahı yönetimedir