2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888477 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı msezer

Aklı başında yorum , Herkes böyle yorum yapsa keske :ok:
Şu sözün çok doğru : İyi olursa bizim , Kotu olursa Senin FİKRİN değişir :claps: :claps:
Hep söyledim bunu zaten Eğer disiplinsizlik yaparsa sorun çokarırsa En başta ben Tepki gösteririm dedim
Hatta Sonuna kadar Şenol Hocanın Arkasında dururum kadro dışı bırakması durumunda :ok:
Kimse Beşiktaş tan buyuk değildir..
Herkes ikinci bir şansı Hak ediyor

Kulüp başkanı gibi konuşmuşsunuz Yunus Emre Bey.
Şenol hocanın arkasında hangi sıfatla nasıl durucaksınız  neyi değiştireceksiniz bir de onu bilmek lazım.
Q7 ile ilgili her yorumda neden hep koruma ve cevap verme ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.
Adamın adı geçince biliyorum ki bir sonrasında  Yunus Emre Dökmeci korumaya geçecek
Bütün amacı futbolunun sonbaharında ceplerini biraz daha doldurmaktan başka bir şey olmayan şu adamın savunması için harcadığınız enerjiyi başka şeylere harcasanız hayatınızda birçok şeyi iyileştirebilir ya da en azından forumda ceza almanızı engelleyebilirdiniz.
Nasıl bir sevgi anlamakta zorluk çekiyorum.

Çevrimdışı pascal26

Quaresmanın ayakkabısını bağlayamayacak, futbolcu olmayı deneyip amatörden öteye geçememiş bazı yorumcular adama futbol öğretmeye kalkıyor ne enteresan ülke yaw.

Sorunları zaten belliydi. Ama bu adama Porto da şans verdi. Hani o her muhabbette "adamlar ne ekol bea, ne scoutları var bea" denilen Porto. Ve verim de aldı. Onun için biz de 2. bi şans vermişiz, artık onun başarısı için dua ederim sadece. Ki ben de Macar'ın gelmesini tercih etmiş istemiştim. Ama bu saatten sonra sadece destek olurum. 

Çevrimdışı talha

Ucretin yas ile nasil bir alakasi var merak ettim :)

Bir daha yazayım o zaman 32 yaşında ki bir adama bonservis ödeyiip 1.8M maaş bağladık.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı pascal26

Kulüp başkanı gibi konuşmuşsunuz Yunus Emre Bey.
Şenol hocanın arkasında hangi sıfatla nasıl durucaksınız  neyi değiştireceksiniz bir de onu bilmek lazım.
Q7 ile ilgili her yorumda neden hep koruma ve cevap verme ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum.
Adamın adı geçince biliyorum ki bir sonrasında  Yunus Emre Dökmeci korumaya geçecek
Bütün amacı futbolunun sonbaharında ceplerini biraz daha doldurmaktan başka bir şey olmayan şu adamın savunması için harcadığınız enerjiyi başka şeylere harcasanız hayatınızda birçok şeyi iyileştirebilir ya da en azından forumda ceza almanızı engelleyebilirdiniz.
Nasıl bir sevgi anlamakta zorluk çekiyorum.

Adamın amacı hakkında nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz? Basından ayrı size özel bir açıklama mı yaptı kendisi?

Çevrimdışı talha

Ucretin yas ile nasil bir alakasi var merak ettim :)

Hatta şöyle yazayım.

Arkasında 3 sene önce teneke bağlayıp maaşını vermemize rağmen kadro dışı bırakıp gönderdiğimiz adamı(satmadık bir de.  :lol:) Tekrardan bonservis ödeyip aldık.  :evillol:

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Herkesin kaçırdığı bir nokta var. Adam 32 yaşında. 32.
Peki tum aldigimiz oyunculari satmamizmi gerekiyor? Porto adam satiyor ama kadrosunda satamayacagi q7 yide oynatiyor. Tum adamlrin satilmaya yonelik olursa simdiki gibi oluruz iste. Pektemegi satcaz necibi satcaz da ben gorecem. Pedroyuda milosevicide satmaya aldik ama hala stoper ariyoruz. Egerki sampiyon olmak istemiyorsak her sene iki kisi satariz nolcak. Doldurursun genc oyunculri her sene en az iki tanesi parlar prlar satarsin ama sampiyon olurmusun zor. Bence yasla maas arasinda cok alaka yok. Daha cok onceki maasi, potansiyeli, ulkenin ve takimin bulundugu sartlar ve form durumu etkiliyor.

Çevrimdışı pascal26

Bir daha yazayım o zaman 32 yaşında ki bir adama bonservis ödeyiip 1.8M maaş bağladık.  :lol:

Gayet normal bi ücret. Barcelona - Inter - Porto - Portekiz milli olmuş adam için gayet normal.
 Karşılaştırmak isteyen bi de Nani ile karşılaştırsın maliyetleri.  İkisi de geçen sene Portekiz'de idi...

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Hatta şöyle yazayım.

Arkasında 3 sene önce teneke bağlayıp maaşını vermemize rağmen kadro dışı bırakıp gönderdiğimiz adamı(satmadık bir de.  :lol:) Tekrardan bonservis ödeyip aldık.  :evillol:
Bonservis konsunda haklisin ama maas normal geliyor bana.

Çevrimdışı talha

Laf anlatmak cidden çok zor. Neyse alan mennun satan mennun.

Teyzeyi doyurduk zaten bu saatten sonrası boş laf. Rüzgar Sağnak'ın en çok sevdiğim benzetmesi teyze.  :lol:

Gomez i falan getirirlerse dükkânı kapatalım. Ucuz etin yahnisi olmaz ucuza kaçıp zekilik yapacağını zannediyorsa fikret orman  taraftar o stadı bu sene başına yıkar

Çevrimdışı talha

Teyzeyi merak edenelre resim de atayım.

:lol: :lol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Quaresmanın ayakkabısını bağlayamayacak, futbolcu olmayı deneyip amatörden öteye geçememiş bazı yorumcular adama futbol öğretmeye kalkıyor ne enteresan ülke yaw.

Sorunları zaten belliydi. Ama bu adama Porto da şans verdi. Hani o her muhabbette "adamlar ne ekol bea, ne scoutları var bea" denilen Porto. Ve verim de aldı. Onun için biz de 2. bi şans vermişiz, artık onun başarısı için dua ederim sadece. Ki ben de Macar'ın gelmesini tercih etmiş istemiştim. Ama bu saatten sonra sadece destek olurum.
Arkadasim kimsenin querazmanin yetenigine futbolculuguna laf ettigi yok ki. Problem olan bize ne verdigi ve ne verecegi. gonderilirken soylenen onca seyden sonra getirilis sekli. ("biraz da gitsin gs'yi karistirsin". F. Orman) ve bu adama biz bonservis ucreti oduyoruz. Sorun bu paranin Besiktasin parasi olmasi. Sorun o paranin ben ve benim gibi insanların colugunun cocugunun rizkindan artirip urun olarak klube kazandirdigi para olmasi. Hem herkes istedigi yorumu istedigi gibi yapar. Ozaman foruma uye olsun eski futbolcularimiz, onlar yazsin biz okuyalim. Ne kadar saygisizca bir mesajdir seninkisi farkinda degilsin.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ersoy

Şimdi ansızın bir Gomez KAP'ı gelse felan. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Teyzeyi merak edenelre resim de atayım.

:lol: :lol:
indira gandhi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

indira gandhi  :evillol: :evillol:

Çok gülmüştüm ya adam teyze teyze diyip duruyordu kim lan bu teyze diyordum sonra resmini attı.  :kop:

Çevrimdışı pascal26

Liderlik dediğin zaten 3.75 ten 1.75 e inmediğinde "benim ergen taraftarım ne der" diye düşünmeden adamı göndermek... Sonrasında eğer katkı vereceğine inanmışsa aynı adamı "benim medyam ne der" diye düşünmeden tekrar kulübe geri almaktır.

Ortalama bir irade, ortalama bir zeka, ortalama bir vizyon,  ne önce göndermeye ne de sonra geri almaya casaret edebilir. Bazen risk almak gerekir. Riski alan başarırsa alkşı alır başaramazsa hesabı öder. Bu kadar basit.

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfonun uçağını takip eden yok mu laa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı adnan

şu futbolcuların yaşına göre bakıpta piyası yok öldü bitti biz kime satıcaz bu saatten sonra bu topcuyu muhabbetini anlamıyorum. görende her sene futbolcu pazarlıyoruz sanıcak avrupaya.carewden sonra ilk kez bu yıl bonservinden kar elde ettiğimiz bi sezon oldu millet aşka geldi
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Ersoy

rhodolfonun uçağını takip eden yok mu laa  :evillol: :evillol:

Afrika semalarında süzülüyor. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı adnan

Bktan futbolculardan kurulu  bi takım olduk. Tolgay  demba nın yeri doldurulamadı.stad açılmadan lige havlu atarız
o dediğin kelimeden kurulu bi taraftar topluluğu olmaya dogru da hızla ilerliyoruz sizin gibiler sayesinde.şöyle yorumları görünce okuma şevkim kaçıyo  :bandit:
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı talha

şu futbolcuların yaşına göre bakıpta piyası yok öldü bitti biz kime satıcaz bu saatten sonra bu topcuyu muhabbetini anlamıyorum. görende her sene futbolcu pazarlıyoruz sanıcak avrupaya.carewden sonra ilk kez bu yıl bonservinden kar elde ettiğimiz bi sezon oldu millet aşka geldi

Sen zaten böyle hamleler yaparsan gelmz işte o zamanlar. Eğer her sene pazarlamak istiyorsan stratejinde ona göre kurulu olur ki bizim önümüzde ki 4 senemiz bu strateji üzerinde gitmesi gerekirken bizz yine bildiğimiz yolda gidiyoruz.

Avrupa takımı seviyesine çıkmak istiyorsan her oyuncunun piyasası olacak. İspanya'nın Celta Vigo takımı bile bu işten para kazanıyorsa sen de kazanacaksın ki yarışta durabilesin.

Real Madrid bile geçen sene sattıkları hatta olursa bu sene sattıklarıyla adamlarını bedavaya oynatıyor.

Çevrimdışı msezer

Adamın amacı hakkında nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz? Basından ayrı size özel bir açıklama mı yaptı kendisi?
Bunu anlayabilmek için bana çok özel bir açıklama yapmasına gerek mi var sizce.
Azıcık geriye bu yıldan başlayarak geçmişe bakarsanız siz de göreceksiniz riskin büyüklüğünü.
Son birkaç yılından değil, bütün futbol hayatından bahsediyorum.
Gittiği sadece tek bir kulüp kendisine  sözleşme uzatma teklif etmiş midir? Formasını giydiği hangi takım ile normal bir ayrılık yaşamıştır.
Son yılında bu kadar başarılıysa son kulübü Porto neden kadrosunda tutmak için bir şey yapmamıştır.
Ya Q7'nin bonservisi için verilen 1,2 milyon çok iyi para Porto için ya da adam da bizim ölüyor bitiyor. Aradaki yıllık 500-600.000 euro gelir farkı için gelmiyor.
Çok zekiyim demiyorum, bunu bana maalesef adamın geçmişi gösteriyor.
Umarım, hatta çok isterim yanılmayı ama zor görünüyor.

Çevrimdışı sozkul

Arkadasim kimsenin querazmanin yetenigine futbolculuguna laf ettigi yok ki. Problem olan bize ne verdigi ve ne verecegi. gonderilirken soylenen onca seyden sonra getirilis sekli. ("biraz da gitsin gs'yi karistirsin". F. Orman) ve bu adama biz bonservis ucreti oduyoruz. Sorun bu paranin Besiktasin parasi olmasi. Sorun o paranin ben ve benim gibi insanların colugunun cocugunun rizkindan artirip urun olarak klube kazandirdigi para olmasi. Hem herkes istedigi yorumu istedigi gibi yapar. Ozaman foruma uye olsun eski futbolcularimiz, onlar yazsin biz okuyalim. Ne kadar saygisizca bir mesajdir seninkisi farkinda degilsin.

Maalesef milli hastalığımız bu, görüşünü beğenmediğimiz adamı aşağılayacak sivri kelimeleri seçmekde üzerimize yok. Birazda günümüz politikacılarından mı etkileniyor insanlar bilemiyorum. Birisi bir futbolcuyu ister diğeri istemez herkes görüşünü söyler, forumlar aslında bunun için var. Görüş belirtip rahatlamak, paylaşmak için, ama tekrardan kaçınıp baş ağrıtmamak kaydıyla. Birisinin görüşünü beğenmiyorsan, size katılmıyorum nedenleri şunlar, şunlar diye yazmak çok mu zor. Galiba çok zor...

Gomez q7 necip ismail serdar pektemek franco olcay cenk motta milo bu takımın 11inde yeralacak isimler değil

Çevrimdışı pascal26

Ben eleştirenlere bişey demedim ki! Medyada dolanan ve adamın kariyerinin 10 da birine ulaşamış adamların "bu adamın futbolculuğunu beğenmemesine" yorum yaptım. Kendisini ondan daha iyi futbolcu sananlar var onlara. Size veya futbolseverlere fln değil, karışmasın.