2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888305 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eray Emin Aydemir ‏@ErayEAydemir  2 dk.2 dakika önce
Corriere dello Sport: "Mario Gomez, Fiorentina'dan ayrılıp Beşiktaş'a gidiyor" http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/328553/_Gomez__Fiorentina_dan_ayrilip_Besiktas_a_gidiyor_.html

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Töre 18 rakamları doğruysa muazzam takım yapılır be.

Balazs alınır, dniprodan douglas alınır.
Çok iyi bir kaleci alınır. Oğulcan alınır.
Orta sahaya bize buyuk para kazandıracak ozan tufan +1 oyuncu verilerek alınır. Mesela 6+pektemek gibi. Bursanın forvete de ihtiyacı var mesela.

Bir taşla 4-5 kuş vurma şansı doğar.
Demba+Atınç'tan gelen parayla da güzel kadro kurulurdu.Şimdi Töre'yi satıp başka yerlere harcarlar hiç macera aramaya gerek yok bence.

Çevrimdışı yusuf koca

Kimseyle ikili tartışmaya girmek istemiyorum , Yeteri kadar Ceza aldım , Eleştirin ama bilip bilmeden DESTEKSİZ sallamayın be kardeşim !
Ayıp denen bişey var !!!
kimseyi savunmak zorunda değilsin . kimse senin fikrini değiştiremez. sende kimsenin fikrini değiştiremezsin. herşey lig başlayınca belli olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eray Emin Aydemir ‏@ErayEAydemir  2 dk.2 dakika önce
Corriere dello Sport: "Mario Gomez, Fiorentina'dan ayrılıp Beşiktaş'a gidiyor" http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/328553/_Gomez__Fiorentina_dan_ayrilip_Besiktas_a_gidiyor_.html
:halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc
Meşaleleri hazırlayalımmı ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu kadro yarışmacı olabilir.Ancak klübede oturanlar da malum.

kimseyi savunmak zorunda değilsin . kimse senin fikrini değiştiremez. sende kimsenin fikrini değiştiremezsin. herşey lig başlayınca belli olur.
Aynen öyle Abi :ok:
Ama YoK numara yapıyor, Yok kimseden o parayı alamayacgı için dedi falan gibi ifadeler hiç hoş değil , Bu eleştiriden çıkıp İFTİRAya giriyor :ok:

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Ekşisözlükte Quaresma ile ilgili yapılmış bir yorumdan bir bölüm ''kendimi once bayrampasa caprice otel den hisse almış ama akıllanmayıp bir de maldivler caprice den hisse almış gibi hissediyorum.''  :lol: :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya o değilde dünki maçta Tolgay'ı çok fena aradı gözlerim :by2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BavyeraKartali

Kadrolar kurulup resimler atiliyor ya iste o zaman anliyorum ki aslinda bizde töre ve sosa disinda kimse yok motta v.s onlarda zorunlulukdan yaziliyor memnuniyetten degil.Bu takim ama oyle ama boyle gercekten gecen sene o sartlara ragmen basari sayilabilecek bir algi yaratti ve ben oguzhan in pedro nun ve hatta milosevicin kotu oldugunu dusunmuyorum kalecilerimizin 3 u yetersiz evet takviye sart pektemek necip ismail yetersiz evet gonderilsin ama onun disinda takimin hemen hepsini al asagi yapmak ayiptir gunahtir.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Aynen öyle Abi :ok:
Ama YoK numara yapıyor, Yok kimseden o parayı alamayacgı için dedi falan gibi ifadeler hiç hoş değil , Bu eleştiriden çıkıp İFTİRAya giriyor :ok:
Bende querasmayi istemedim. Ama simdi bizi sampiyon yapsa heyt be ne adam derim. Futbol birazda sonuc odakli degerlendiriliyor. O yuzden ne benim nede baskasinin fikrini suan degistiremezsin :). Bizde senin hayatta fikrini degistiremeyiz. Querasma iyi olursa bizim fikrimiz, kotu olursa senin fikrin degisecek. O yuzden cokta takilma cok hirpaladin kendini q7 icin. Azcik dinlen kafayi takma yorumlara bekleyelim gorelim insallah sen haklisindirda bizim fikrimiz degisir.

Çevrimdışı hic2222

Quaresma nın yeniden gelişine karşı olanlardanım. Hatta Gomez ve ikisinin riskli transferler olduğunu fıırsat buldukça ifade etmiştim.
Lakin istemiyor olmam şunları ifade etmeme engel değil.
Q7 gece hayatıyla hiç bir zaman gündeme gelmedi.
Renkli basının buluttan nem kaptığı, öküz altında buzağı aradığı bir kaç haber dışında böyle bir insan hiç olmadı.
O haberlerden birinde de ümraniyedeki odasını siyaha boyatmasıydı. Odasını gece kulübüne cevirdi filan denildi.
O haberlerden birinde portekizde soyulma işiydi. Hemen meyhane çıkışı yaptılar.
Tamam istemiyoruz, şüpheli yaklaşıyoruz ama böyle şeylerle yaklaşmamalıyız.
Ha benim gibi istemeyenlerin tek kaygısı, devamlılık, saha içinde bencil oyun v.b. durumlar sadece
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı beshicktush

Önlibero almaz isek ve veli de iyileşmezse,tollgay'ın da yokluğunda özellikle ilk maçların önemli olması sebebiyle ve dirençli bir ortasahayla oynanmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle defans hattının önünde iki tane top kapabilen ve hata yapmayacak olan önliberoların şart olduğunu düşünüyorum.Dolayısıyla atibanın muhakkak oynaması gerekir,yanında ise necip hata yapabilme potansiyeli olduğundan,oğuzhan fiziki yetersizlik ve top kapma özelliğinin zayıf olması sebebiyle şu ana kadar belki de kimsenin dillendirmediği bir ismin o bölgede oynamasının daha faydalı olduğunu düşünüyorum.Bu isim ise tosic.Zaten sol bek ve sol stoper oynama özelliği var.Oyun kurma anlamında da gayet başarılı.Ayağı da çok düzgün ve fizikli,top kapabilme özelliği var.Ortasahada oynayabilme özelliği de var.O bölgede necipten de oğuzhandan da daha başarılı olacağını düşünüyorum.En azında veli ve tolgayın yokluğunda böyle olabilir.

-------------------------Gomez---------------------

---Q7-------------------Sosa--------------Töre---

--------------------Tosic-----Atiba----------------

Motta-------Rhodolfo-----Milosevic-----Beck--

-------------------------Tolga-----------------------

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Kadrolar kurulup resimler atiliyor ya iste o zaman anliyorum ki aslinda bizde töre ve sosa disinda kimse yok motta v.s onlarda zorunlulukdan yaziliyor memnuniyetten degil.Bu takim ama oyle ama boyle gercekten gecen sene o sartlara ragmen basari sayilabilecek bir algi yaratti ve ben oguzhan in pedro nun ve hatta milosevicin kotu oldugunu dusunmuyorum kalecilerimizin 3 u yetersiz evet takviye sart pektemek necip ismail yetersiz evet gonderilsin ama onun disinda takimin hemen hepsini al asagi yapmak ayiptir gunahtir.
Tamamina kizmiyoruzki :) malum 4 futbolcu gitmesi lazim onlarin yerinede kaliteli oyuncular gelmeli. Bunun olmayacagino bildigimiz icin ne umudumuz kaldi nede sinir sistemimiz. Bu taraftar ciddi anlamda cok sabirli. Hic bir taraftar bu kadar sabirli olmazdi emin olun buna. Ben demiyorumki yildiz oyuncu alsinlr bunlara vercekleri prayla stad yapsinlar genclerle oynasinlr daha iyi.

Bende querasmayi istemedim. Ama simdi bizi sampiyon yapsa heyt be ne adam derim. Futbol birazda sonuc odakli degerlendiriliyor. O yuzden ne benim nede baskasinin fikrini suan degistiremezsin :). Bizde senin hayatta fikrini degistiremeyiz. Querasma iyi olursa bizim fikrimiz, kotu olursa senin fikrin degisecek. O yuzden cokta takilma cok hirpaladin kendini q7 icin. Azcik dinlen kafayi takma yorumlara bekleyelim gorelim insallah sen haklisindirda bizim fikrimiz degisir.

Aklı başında yorum , Herkes böyle yorum yapsa keske :ok:
Şu sözün çok doğru : İyi olursa bizim , Kotu olursa Senin FİKRİN değişir :claps: :claps:
Hep söyledim bunu zaten Eğer disiplinsizlik yaparsa sorun çokarırsa En başta ben Tepki gösteririm dedim
Hatta Sonuna kadar Şenol Hocanın Arkasında dururum kadro dışı bırakması durumunda :ok:
Kimse Beşiktaş tan buyuk değildir..
Herkes ikinci bir şansı Hak ediyor

Çevrimdışı Easthanbool

Bu arada fotoğrafa iyi bakın yanındaki arkadaş galasataraylı Coşkun kendisi klübümüzün medya sorumlusu  :pissed: :2talk:

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Fr1xsivE

Töre 18 rakamları doğruysa muazzam takım yapılır be.

Balazs alınır, dniprodan douglas alınır.
Çok iyi bir kaleci alınır. Oğulcan alınır.
Orta sahaya bize buyuk para kazandıracak ozan tufan +1 oyuncu verilerek alınır. Mesela 6+pektemek gibi. Bursanın forvete de ihtiyacı var mesela.

Bir taşla 4-5 kuş vurma şansı doğar.

Dedigin sey harika olur cidden ;

Remy

Dzsudzsak - Sosa - Quaresma

Fer - M.Veloso

Tosic - Rhodolfo - Douglas - Beck

TRANSFER

Ama bizim yönetim böyle birsey yaparmı ? tabiki hayır.

Şu takımda oynamayı hakeden 2 tane türk var töre ve tolgay zaten biri sakatlandı.Baska transfer yapılmadan yola cıkarsak cok vahim olur.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Bu arada fotoğrafa iyi bakın yanındaki arkadaş galasataraylı Coşkun kendisi klübümüzün medya sorumlusu  :pissed: :2talk:

Bende diyorum neden kanim isinmadi bu adama demek sebebi belliymis.

Çevrimdışı talha

1,7 milyon ortalama alacak nani persi kayer kaç alıyor yada q7 katara çine falan 5ten aşşa gidermiydi portoda yine bı paraya oynardı bu sene çok abartmayalım artık para çok çok iyi iyi bu paraya çok iyi transfer q7 olmasaydı bonservisle beraber 5-6 milyondan alta adam bulamazdık oda bi gerçek  :)

Yav adam 32 yaşında abi 32 farkında mısınız bilmiyorum ama adam 32 yaşında.

Bakın nerdeyse Necmi abiyle çilingir sofrası kuracaklar. Adam o dereceye gelmiş. Siz Nani diyorsunuz bana. Nani bu sene iyi oynasın seneye yine piyasası var. Ama Quaresma'nın piyasası öldü artık. 

Ayrıca ben Quaresma'nın maliyetine 2 sene içerisinde satıp parasını çıkarabileceğimiz bir düzine oyuncu tanıyorum.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tamam demba ba ve atınç parası takıma ödenmiş olabilir. Ki bence en iyi transfer de budur kanımca. mutsuz oyuncular herşeyini koymazlar sahaya, bu acı ama gerçek.

Ama töre transferi şayet gerçekse, dediğim gibi 1 oyuncu satıp, satılan bölge dahil 4-5 eksik kapatılabilme şansı var şuan elimizde. Öyle ki, Törenin parasını aldım 3 e balazs ı getirdim 15 kasada kalsın dersen, seneye o parayı harcayamıyorsun. Öyle bir transfer yapmamız lazım ki, 3 sene boyunca maksimum 1-2 transfere ihtiyacımız olsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam demba ba ve atınç parası takıma ödenmiş olabilir. Ki bence en iyi transfer de budur kanımca. mutsuz oyuncular herşeyini koymazlar sahaya, bu acı ama gerçek.

Ama töre transferi şayet gerçekse, dediğim gibi 1 oyuncu satıp, satılan bölge dahil 4-5 eksik kapatılabilme şansı var şuan elimizde. Öyle ki, Törenin parasını aldım 3 e balazs ı getirdim 15 kasada kalsın dersen, seneye o parayı harcayamıyorsun. Öyle bir transfer yapmamız lazım ki, 3 sene boyunca maksimum 1-2 transfere ihtiyacımız olsun.

Abi töre diyelimki 30 M € ya satıldı. Sen inanıyomusun bu yönetim bu dediklerini yapabilir? :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

1234. sayfaya geldik

tosic geldi
ba gitti

diğerlerinin darısı 2345. sayfaya artık

2345 e de geldik sayılır

yine bitmedi tüm transferler...

artık 3456 yazmak istemiyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı talha

Töre'nin haberi doğru değil bence boşuna kafa patlatıyoruz. Kimse o seviyelere çıkmaz TR'den çıkma bir oyuncu için. ŞL olsaydı belki derdim ama TR'den gelmez.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Yav adam 32 yaşında abi 32 farkında mısınız bilmiyorum ama adam 32 yaşında.

Bakın nerdeyse Necmi abiyle çilingir sofrası kuracaklar. Adam o dereceye gelmiş. Siz Nani diyorsunuz bana. Nani bu sene iyi oynasın seneye yine piyasası var. Ama Quaresma'nın piyasası öldü artık. 

Ayrıca ben Quaresma'nın maliyetine 2 sene içerisinde satıp parasını çıkarabileceğimiz bir düzine oyuncu tanıyorum.  :evillol:
Kacirdiginiz birsey var. besiktas kadrosunda bulunan futbolcularin bir ortalamasi vardir. Pektemek bile 1.5 aliyor. Portoda 1.3 aliyordu bizde 1.7 demek biraz abarti oluyor. Q7 ye verilecek en az para buydu. Arda 7 milyon euro aliyor barcada. Atleticoda bunu aliyodu simdi neden buna bu kadar veriyorsunuz denir mi? Barcelonada oynuyosa alcak o prayi. Q7 dide bjk de oynaycaksa alcak o prayi kimse kusura bakmasin 800 bin euro verilmez. Bende q7 yi istemedim ama geliyorsa vereceksn parasini.

Çevrimdışı talha

Kacirdiginiz birsey var. besiktas kadrosunda bulunan futbolcularin bir ortalamasi vardir. Pektemek bile 1.5 aliyor. Portoda 1.3 aliyordu bizde 1.7 demek biraz abarti oluyor. Q7 ye verilecek en az para buydu. Arda 7 milyon euro aliyor barcada. Atleticoda bunu aliyodu simdi neden buna bu kadar veriyorsunuz denir mi? Barcelonada oynuyosa alcak o prayi. Q7 dide bjk de oynaycaksa alcak o prayi kimse kusura bakmasin 800 bin euro verilmez. Bende q7 yi istemedim ama geliyorsa vereceksn parasini.

Herkesin kaçırdığı bir nokta var. Adam 32 yaşında. 32.

Çevrimdışı Ozan E.

Herkesin kaçırdığı bir nokta var. Adam 32 yaşında. 32.
Ucretin yas ile nasil bir alakasi var merak ettim :)