2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878244 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aspireless

Ben bu gun milonunda pedronun da iyi konsantre olacaklarini düşünüyorumdum yeni hoca stoper yok forma bosta falan... yanilmisim demekki.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Kaleci transferi için Napoliden Rafael olur mu??

Çevrimdışı aspireless

Kaleci transferi için Napoliden Rafael olur mu??
Iyi kaleci ama bence daha tartışma ya kapali kendini kanitlamis eldekilerden acikara iyi oldugunu taraftara hissettiren bir kaleci olmali. Yani cenkten hafif iyice tolga transferi gibi olmamali.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ta bazı oyuncuların halen forma giymesi sportif kararlar sonucu değil.

Gayet net herhalde.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 03:46:13 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Remy, golünü attı.  :D

Çevrimdışı samet67

Remy konusu ne oldu bizde vaz mı geçtiler? Golünü attı hazırlık maçında.

Çevrimdışı aspireless

Gökhan toreye 18 milyonluk teklif diyor sallama haber heralde.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Traore tam bizlik tam. Gomez cenk traore. Her tip ozellikli hücum hattı

Çevrimdışı talha

Şenol hoca

Enes ve Eslem'e diğer maç inşallah daha fazla zaman ayırır.

Tam olarak görmek istiyorum neler yapabiliyorlar. Ama Eslem maça girdiğinde pozitif bir etki bıraktı bende. Durmuş ve Hamza inceleyecek kadar çok kalmadılar maçta.

Aksoy ise hızlı bir oyuncu gibi geldi.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi COB

Mustafa Pektemek sendromu yasiyorum. Doktora tezi olur bundan.

Çevrimdışı samet67

Remy, golünü attı.  :D
Nazar degdirdik altipas tan kaçırdı boş kaleye :D

Çevrimiçi Mehmet57

Töre haberi dogru ise, 18 teklif eden 20de eder. Ingiliz takimlarinda para cok. Gelene gecene 20 veriyorlar. Ozaman satilmali.

Dusunun, Töre'den 18 gelse tas gibi takim kurariz. Douglas'i opsiyonlu kiralariz, Quaresma'yi sag kanata alip Dzsudzsak'i aliriz ucuza. Gomez bonservissiz, Balo'yu da kiralariz. Ortaya Inler ve Lawal gibi iki tank, kaleye Opsina opsiyonlu.

Ne takim ama

Ospina
Beck-Rhodolfo-Douglas-Tosic
Quaresma-Inler-Lawal-Dzsudzsak
Balo-Gomez

:D

Çevrimdışı talha

Töre haberi dogru ise, 18 teklif eden 20de eder. Ingiliz takimlarinda para cok. Gelene gecene 20 veriyorlar. Ozaman satilmali.

Dusunun, Töre'den 18 gelse tas gibi takim kurariz. Douglas'i opsiyonlu kiralariz, Quaresma'yi sag kanata alip Dzsudzsak'i aliriz ucuza. Gomez bonservissiz, Balo'yu da kiralariz. Ortaya Inler ve Lawal gibi iki tank, kaleye Opsina opsiyonlu.

Ne takim ama

Ospina
Balo-Gomez

:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Paolo Maldini

Traore yi çok beğendim ben valla at gibi adam

Kaelcr konusunda rafael dememin sebebi istesek çok rahat alırız.Yüzeysel bakınca aklıma ospinadan iyi yedek kaleci gelmiyor:(

Çevrimdışı talha

Ne takim ama

Ospina
Balo-Gomez

Lawal nedir abicim ya. İnler anladım da. Lawal olmaz. Ben hiç beğenmiyorum onun oyununu. İstikrar yok bir kere. Fernandes V.2.0.

Eğer illa birilerini alacaksak Matias Fernandes. tarzı birini alalım. Duran toplarda da etkinliğimiz artsın.

Çevrimdışı talha

Bu arada Atletico bir forvet daha almış. Şu Jimenez'i de kiralayalım aradan çıksın. Mustafa ile gitmez.  :lol:

Çevrimiçi Mehmet57

Traore'yi cok kez yazdim. Gelecegin santroforu. Muthis adam, hizli, guclu, teknik. Vitesse'de dokturdu gecen sene.

Çevrimdışı talha

Traore'yi cok kez yazdim. Gelecegin santroforu. Muthis adam, hizli, guclu, teknik. Vitesse'de dokturdu gecen sene.

Bir sene de gelsin bizde pişsin.  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Takımın bu kadar zayıf olmasının üzerine Q7 tuz biber oldu.

Bu sezon çok zor geçecek çoook.. Bari Arena'ya yakışır bi oyunumuz olsa.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Lawal nedir abicim ya. İnler anladım da. Lawal olmaz. Ben hiç beğenmiyorum onun oyununu. İstikrar yok bir kere. Fernandes V.2.0.

Eğer illa birilerini alacaksak Matias Fernandes. tarzı birini alalım. Duran toplarda da etkinliğimiz artsın.

Lawal iyi oyuncu bence. Istikrarsizligi benimde gozume batti, ama bence bu Eskisehir'de kendini tam vermemesinden kaynaklaniyor. Mac seciyor bence, cunki buyuk maclarindan hepsinde sahanin en iyileri arasindaydi.

Ister bize olsun, Fener'e, Gs'ye veya Ts'ye karsi. Sahanin hep en iyilerindendi.

Bence 442'de muthis is yapar. Fizik gucu yuksek, seri, bileklerine hakim ve hizli oyuncu. Orta sahada Inler gibi isimle fizik acidan siler supururler. Birbirini tamamlayan ozelliklere sahipler.

Çevrimdışı talha

Lawal iyi oyuncu bence. Istikrarsizligi benimde gozume batti, ama bence bu Eskisehir'de kendini tam vermemesinden kaynaklaniyor. Mac seciyor bence, cunki buyuk maclarindan hepsinde sahanin en iyileri arasindaydi.

Ister bize olsun, Fener'e, Gs'ye veya Ts'ye karsi. Sahanin hep en iyilerindendi.

Bence 442'de muthis is yapar. Fizik gucu yuksek, seri, bileklerine hakim ve hizli oyuncu. Orta sahada Inler gibi isimle fizik acidan siler supururler. Birbirini tamamlayan ozelliklere sahipler.

Maç seçme huy gibidir. Bir kere başladı mı bitmez.Gelmesin ben sevmiyorum maç seçen oyuncuları.  :)

Çevrimiçi Mehmet57

Ben uzun boylu, fizik guclu olup, birde top kontrolu iyi olan oyunculardan hoslanirim.

Diame, Dembele, Diaby, Kouyate, Toure, Lawal, Pogba, Imbula, Kondogbia gibi futbolcular.

Her takima boyle delici, fizik gucu yuksek, topu olumlu kullanabilen oyuncu sart :D

Çevrimdışı Andromeda

Birincisi Fb hangi rakibi ezmis merak ediyorum ilk resmi maclari shaktarla orda izliycez.
İkincisi bu formda ikide bir fb lafı duymak gerçekten hosuma gitmiyor.
Üçüncüsü sezonbasi ilk hazirlik macinin amaci yeni oyunculari ve gencleri gormektir.son hazirlik macinin amaci takimi gormektir. Bu bizim ilk hazirlik macimizdi ben burada beck tosic oyuna giren genclerden bahsedilmesini umuyordum.

Takımda yeni dediğin biti tosic diğeri beck. Diğerleri daha önce bizde oynayanlar zaten. Normalde 2. lig topcusu ama neyse. Simdi söylersem ağzımı bozacağım. Balık bastan kokar. Lillie takımı bizi hallac pamugu gibi atar. 2. hazırlık macında da sen genclere bakıp izlersin.

Artık yeni sezon baslayınca da söver durursan. Hatırla bu yazdıklarımı. Bu yönetimin bu kafası değişmedikce ligde en iyi yerimiz 3. olur.

Çevrimiçi Rasim

Rhodolpho nun kapı geldi mi geldiyse kacırmışım.
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rhodolpho nun kapı geldi mi geldiyse kacırmışım.

Geldi abi şükür :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."