Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben türklere niye tl yerine euro veriyoruz onu da anlamıyorum.
Valla haklisiniz. Zaten forumu vodefone arena ne zaman bitecegini arastirriken buldum. Okuduklarimla biraz bilgilendim. Acikcasi ben bizim sansimiz var diyorum. Ospina douglas inler gomez rhdolpfho ve querasma transferleri olursa sampioyn olacagimiza inaniyorum. Yonetim hayatta almaz bunuda biliyorum. Ama lutfen sizinde sunu anlamaniz lazim bu kalecilerle sampiyon olunmaz. Bir haftadir kalecide kaleci lazim diyorum. Simdi hemen arastirip son dakika birsey alcaklr yine 3 yil kaleci sorunu yasayacagiz. Isin gercegi kalecin iyi degilse golcun iyi degilse(gomez olurmu olursada eski gomezmidir) birde lider karakterli bir oyuncun yoksa yenildiginde isyan edecek takimi Atesleyecek o zaman sampiyon olamiyorsun zaten. Bizde bos bosuna kendimizi uzuyoruz.
Söylediklerinizin her birine katılıyorum. Benim serzenisim bir yenilgi sonrası ortalığı velveleye verenlere. Bakın siz bir haftadır kaleci yazıyorum demişsiniz. Taraftarın tamamı tolga geldiği ilk günden beri diyor. Dahası doğru söze nedendir. EYVALLAH GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi mesela ülkede ekonomi kötü olduğunda insanların dertlenmesi sence garip bir şey mi? zaten herkes biliyor diye herkesin susması mı gerekiyor?
Ya rhodolfo- sivok tandemini niye yapmadık mesela biz neden yani? Madem para yok sivok neden gönderildi? Bilen anlayan var mı?Taş gibi tandem olurdu olacak iş mi? Şu vasatları artık ayıklayalım takımdan. 5 senedir pektemek , köybaşı, gönen patlasın diye bekliyoruz. Ve sözleşme uzattık hayır yabancı sınırı kalkmışken ne kadar gereksizEkleme: Ayrıca biz beden yabancı sınırının kalkmasına onay verdik? Belki kalsa 2-3 sene şige damga vurabilirdik daha sonra mali durum düzelince biz de tamam derdik. Elimizde olan fırsatı neden verdik ki neden yani?
Ilk yazımda sanırım gerekli mesajı veremedim. Ben taraftarlik meselesi üzerinden konuya girdim. Ülkenin ekonomisi kotuyse yorum yapmaktan öteye icraat yaparsın. Ülke ekonomisine bakmak esasen güzel bir yaklaşım olmuş. Arsenal örnek verilebilir. Şampiyonluk yok ama taraftar aynı taraftar. zaten aradığımız sey de bu değil mi. Siz bir defa değil bin defa yazma özgürlüğü ne sahipsiniz. Tıpkı benim gibi. Biz ne transferler gördük. Ama adam ilk maçta sakatlandı sezon kapattı. Klüp başkanı kim olursa olsun en iyi transferi yapmak ister. Pektemekle sözleşme uzatilirken yabancı kuralı böyle değildi. Ayrıca renkler alttan alttan talip oluyordu yedek golcü olsun diye. Eleştiri yaparken geçmiş şartları çabuk unutuyoruz sanırım. Biz yönetimi şimdi değil yabancı kuralına müsade ettiğinde elestirecektik. Yanlış burada. Yoksa şimdi sabaha kadar yazmak netice vermeyecektir. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CanU,Biz nedenmi yabanci sinirlamasinin kalkmasina izin verdik?Bu takimda senelerdir Cenk, Ersan, Ismail, Pektemek, Necip, Veli neden oynuyor?
Q7 yi ister gibi durulsaydi neden olmasın. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sivok vasat bir stoper olduğu için gitti arkadaşlar niye bu kadar abarttınız adamı.Kör ölünce badem gözlü oldu resmen.Hava hakimiyeti dışında baya kötü stoperdi Sivok.
iyi takim olmak istiyorsan ilk önce kaleyi saglama alacaksin.
M. Gomez li rüyalar. Cümleten iyi geceler. Haftaya kdar transfer haberi gelmez. Bu haftalik transfer bitti. BENCE GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi