2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876582 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Çok kızmayın lütfen ama bence balotelli'nin kiralık gelmesinde sorun yok. :outtahere:
Böylece bir orta saha bir stoper bir de kaleci alabiliriz.  :loveya:

Çevrimdışı canU

Bıgünkü karşılaşma net gösterdi. 4 transfer minimum şart. Alırlarsa şampiyonluktan bahsederiz almazlarsa bu sene de takılırız bir 20-25 hafta sonunu getiremeyiz bu açık.
Tekrar olcak ama köybaşı, pektemek, uysal bu takım acilen gitmeli,
 bir tane kaleci gönderip sağlam bir kaleci şart
2. Stoper şart
Sağlam forvet şart
Orta sahada kesici özellikli hızlı libero şart

Bir de aslında 2. Forvet de gerebilir ama şart değil cenkle ömer orayı kapatır. Ben bu sene de pektemek, köybaşı ve uysalı izlemek istemiyorum. Hadi uysal kalabilir gene kupada falan da pektemek artık sıktı. Verin kiraya oynasın 1 sene oluru varsa döner yoksa bırakın gitsin.
Köybaşı da öyle. Eğer bu sene yollamayıp bir de sözleşme uzatırlarsa yazıklar olsun.

Çevrimdışı kralkartal

bu gözler 2018e kadar pektemegı 2019a kadarda necıple cengi bu takımda gormeyı kaldıramaz arkadas vallahı bıktık

kartalbaz01

• Ziyaretçi

ben türklere niye tl yerine euro veriyoruz onu da anlamıyorum.
Sirf bizde degil her takimdaoyle. Kardesim bu malum oyuncular emekli oldugunda avrupada filan mi yasayacaklar? Yabanci futbolcuya ver euronu. Simdi gomez 4 milyon euro alacak bizden diyelim almanyada 4 trilyon gibi olacak bizden gttikten sonra. Pektemek 1.5 milyon euro alsa bizden gttik sonra bozdur bozdur ye 4 trilyonu. Gomezle pektemek ayni standartta yasiycak emekli oldugunda bizden aldiklari pra ile. Bununla ilgili birseyler yapilmasi gerekiyor.

Çevrimdışı Mustij1903

Valla haklisiniz. Zaten forumu vodefone arena ne zaman bitecegini arastirriken buldum. Okuduklarimla biraz bilgilendim. Acikcasi ben bizim sansimiz var diyorum. Ospina douglas inler gomez rhdolpfho ve querasma transferleri olursa sampioyn olacagimiza inaniyorum. Yonetim hayatta almaz bunuda biliyorum. Ama lutfen sizinde sunu anlamaniz lazim bu kalecilerle sampiyon olunmaz. Bir haftadir kalecide kaleci lazim diyorum. Simdi hemen arastirip son dakika birsey alcaklr yine 3 yil kaleci sorunu yasayacagiz. Isin gercegi kalecin iyi degilse golcun iyi degilse(gomez olurmu olursada eski gomezmidir) birde lider karakterli bir oyuncun yoksa yenildiginde isyan edecek takimi Atesleyecek o zaman sampiyon olamiyorsun zaten. Bizde bos bosuna kendimizi uzuyoruz.

Söylediklerinizin her birine katılıyorum.  Benim serzenisim bir yenilgi sonrası ortalığı velveleye verenlere.  Bakın siz bir haftadır kaleci yazıyorum demişsiniz.  Taraftarın tamamı tolga geldiği ilk günden beri diyor.  Dahası doğru söze nedendir.  EYVALLAH

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı canU

Ya rhodolfo- sivok tandemini niye yapmadık mesela biz neden yani? Madem para yok sivok neden gönderildi? Bilen anlayan var mı?
Taş gibi tandem olurdu olacak iş mi?
Şu vasatları artık ayıklayalım takımdan. 5 senedir pektemek , köybaşı, gönen patlasın diye bekliyoruz. Ve sözleşme uzattık hayır yabancı sınırı kalkmışken ne kadar gereksiz

Ekleme: Ayrıca biz neden yabancı sınırının kalkmasına onay verdik? Belki kalsa 2-3 sene lige damga vurabilirdik daha sonra mali durum düzelince biz de tamam derdik. Elimizde olan fırsatı neden verdik ki neden yani?
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 02:01:59 canU ]

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Söylediklerinizin her birine katılıyorum.  Benim serzenisim bir yenilgi sonrası ortalığı velveleye verenlere.  Bakın siz bir haftadır kaleci yazıyorum demişsiniz.  Taraftarın tamamı tolga geldiği ilk günden beri diyor.  Dahası doğru söze nedendir.  EYVALLAH

Ben tolga ilk geldiginde cok umitlenmistim. Ama kendi kendine bi tripler bi psikoljiler bilmem neler adam kendini bitirdi. Son haftalarda yaptiklariyla bizim kaleciye ihtiyacimiz oldugunu soyluyordum. Ama son bir haftadir soyledigim burada forvet ortasaha defans alma muhabbeti olunca ilk isimiz kaleci dedim hep. Hatta bazi arkadaslar yonetim almayacagi icin gundeme getirmiyoruz dediler. Yonetim q7 yide almiyordu. Demekki bizim gibilerinde artik biseyler yapmasi gerekiyor. Burada cidden sagduyulu, besiktasi basaridan degil armasindan renginden seven insanlar var. artik bizimde biseyler yapmamiz lazim diye dusunuyorum.

Çevrimdışı Mustij1903

abi mesela ülkede ekonomi kötü olduğunda insanların dertlenmesi sence garip bir şey mi? zaten herkes biliyor diye herkesin susması mı gerekiyor?
Ilk yazımda sanırım gerekli mesajı veremedim.  Ben taraftarlik meselesi üzerinden konuya girdim.  Ülkenin ekonomisi kotuyse yorum yapmaktan öteye icraat yaparsın.  Ülke ekonomisine bakmak esasen güzel bir yaklaşım olmuş.  Arsenal örnek verilebilir.  Şampiyonluk yok ama taraftar aynı taraftar.    zaten aradığımız sey de bu değil mi. Siz bir defa değil bin defa yazma özgürlüğü ne sahipsiniz.  Tıpkı benim gibi.  Biz ne transferler gördük.  Ama adam ilk maçta sakatlandı sezon kapattı.  Klüp başkanı kim olursa olsun en iyi transferi yapmak ister.  Pektemekle sözleşme uzatilirken yabancı kuralı böyle değildi.  Ayrıca renkler alttan alttan talip oluyordu yedek golcü olsun diye.  Eleştiri yaparken geçmiş şartları çabuk unutuyoruz sanırım.  Biz yönetimi şimdi değil yabancı kuralına müsade ettiğinde elestirecektik.  Yanlış burada.  Yoksa şimdi sabaha kadar yazmak netice vermeyecektir. 

şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Ya rhodolfo- sivok tandemini niye yapmadık mesela biz neden yani? Madem para yok sivok neden gönderildi? Bilen anlayan var mı?
Taş gibi tandem olurdu olacak iş mi?
Şu vasatları artık ayıklayalım takımdan. 5 senedir pektemek , köybaşı, gönen patlasın diye bekliyoruz. Ve sözleşme uzattık hayır yabancı sınırı kalkmışken ne kadar gereksiz

Ekleme: Ayrıca biz beden yabancı sınırının kalkmasına onay verdik? Belki kalsa 2-3 sene şige damga vurabilirdik daha sonra mali durum düzelince biz de tamam derdik. Elimizde olan fırsatı neden verdik ki neden yani?
Son sorunu sabahtan beri ben soruyorum bende anlamis degilim. Sivok olayi farkli konu bana kalirsa. Bence sivok fiyat filan degilde baska konular yuzunden yonetimle ters dustu. Hicbri duyumum yada bilgim yok sadece tahminlerime gore sivok tam iyilesmeden sahay cikmiyor. Saglgini biraz fazla dusunen bir futbolcu. Yonetim bundan dolayi kafayi takmis olabilir. Sivok ne zamanki sakatlandi homurdalanmalar oldu yonetimden gecen sene.

Çevrimiçi Mehmet57

CanU,

Biz nedenmi yabanci sinirlamasinin kalkmasina izin verdik?

Bu takimda senelerdir Cenk, Ersan, Ismail, Pektemek, Necip, Veli neden oynuyor?

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Ilk yazımda sanırım gerekli mesajı veremedim.  Ben taraftarlik meselesi üzerinden konuya girdim.  Ülkenin ekonomisi kotuyse yorum yapmaktan öteye icraat yaparsın.  Ülke ekonomisine bakmak esasen güzel bir yaklaşım olmuş.  Arsenal örnek verilebilir.  Şampiyonluk yok ama taraftar aynı taraftar.    zaten aradığımız sey de bu değil mi. Siz bir defa değil bin defa yazma özgürlüğü ne sahipsiniz.  Tıpkı benim gibi.  Biz ne transferler gördük.  Ama adam ilk maçta sakatlandı sezon kapattı.  Klüp başkanı kim olursa olsun en iyi transferi yapmak ister.  Pektemekle sözleşme uzatilirken yabancı kuralı böyle değildi.  Ayrıca renkler alttan alttan talip oluyordu yedek golcü olsun diye.  Eleştiri yaparken geçmiş şartları çabuk unutuyoruz sanırım.  Biz yönetimi şimdi değil yabancı kuralına müsade ettiğinde elestirecektik.  Yanlış burada.  Yoksa şimdi sabaha kadar yazmak netice vermeyecektir. 

Son yazdigina imzami atarim. Ama elestirsekde yonetim yabanci kuralina hayir dermiydi?

Çevrimdışı Mustij1903

Q7 yi ister gibi durulsaydi neden olmasın. 

kartalbaz01

• Ziyaretçi

CanU,

Biz nedenmi yabanci sinirlamasinin kalkmasina izin verdik?

Bu takimda senelerdir Cenk, Ersan, Ismail, Pektemek, Necip, Veli neden oynuyor?
Abi selcuk sahinden iyilerdir :) kim ne derse desin en iyi turk kadrosu bizdeydi. Evet avrupada basari gelmezdi hic bir takimdan ama simdiki gibide kadro farki olmazdi. FenerbHcenin baskani bekledi bekledi harcamadi bunun icin en son istemem yan cebime koy ile kabul etti.

Çevrimdışı Ersoy

Konu amacından sapmış gibi.Var mı Gomez'den gelişmeler ?  :lol:
Bundan sonra her sene!

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Q7 yi ister gibi durulsaydi neden olmasın. 

Yonetimde bununla mucadele edecek guc yok gibi bence. Biraz pasif kaliyoruz bazi seylerde. Dedigim gibi allah hayirlisini versin. Belki mucize olur bizde yanildigimiz icin seviniriz.

Çevrimdışı forzatunga

Sivok vasat bir stoper olduğu için gitti arkadaşlar niye bu kadar abarttınız adamı.Kör ölünce badem gözlü oldu resmen.Hava hakimiyeti dışında baya kötü stoperdi Sivok.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

iyi takim olmak istiyorsan ilk önce kaleyi saglama alacaksin.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı talha

Kör ölür badem gözlü olur.  :)

Adam sezonun yarısını sakat geçirmeye başladı artık. Ne gerek var tutuyorsun. Biz takımı boşaltmaya çalışıyoruz. Adamlar niye tutuyoruz diyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mustij1903

Sivok vasat bir stoper olduğu için gitti arkadaşlar niye bu kadar abarttınız adamı.Kör ölünce badem gözlü oldu resmen.Hava hakimiyeti dışında baya kötü stoperdi Sivok.
Vasat demek haksızlık olur bence.  Ama bir yandan da Sivok isinamadigim ama nedense aşırı saygı duyduğum bir stoper idi.  Lakin biz defanstan top çıkarmayı beceremedik.  Ve Sivok bu defansın bir parçasıydı.   Benim açımdan rodolfo gayet yerinde bir transfer.  Lig için yeterli olacaktır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sivok'un ersan, milo, pedro'dan eksigi neydi? Hepsinden daha iyi bir stoper.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Efe

bence ilk haftaya doğru 1 yabancı kaleci alacaklar tabi tolganın performası çok önemli bu konuda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aspireless

Kaleci konusunda herkes hemfikirdir sanırım. Ama ben merak ediyorum eldeki tolga cenk gunay arasinda birinci kaleci kim hocanin kafasinda acaba.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Ospina 5 milyon euro edermi arkadaslar? Ederse de o Paraya verirlermi? Bilgisi olan veya piyasa hakkinda tahminde bulunacak varmi?

Çevrimdışı Mustij1903

M. Gomez li rüyalar.  Cümleten iyi geceler.  Haftaya kdar transfer haberi gelmez.  Bu haftalik transfer bitti.  BENCE

kartalbaz01

• Ziyaretçi

M. Gomez li rüyalar.  Cümleten iyi geceler.  Haftaya kdar transfer haberi gelmez.  Bu haftalik transfer bitti.  BENCE

Iyi geceler. Haklisiniz bu hafta daha gelmez pazartesiyi bekleyelim.