2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875691 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Andromeda

Fenerbahce 8 oyuncu transfer ettiğinde her maç rakipleri ezerken biz gecen seneki oyuncular hala aynı yerinde sekiyor.

Eger bizim takım oturmuyorsa yakında oturtturlar bakakalırız

Çevrimdışı Alper1903

Kaleci - Hızlı stoper - İnler veya Cambiasso - Gomez - 2. Santrafor.  Ligin en iyi omurgası olur, yapılması şart. Yapılmazsa bu sezon çok kötü günler bizi bekliyor.

Çevrimdışı Alper1903

Birkac analize bakalim. Hollanda gercek futbol ulkesi. Bunun artisi da belirli detaylara cok fazla dikkat edip, bunu programlarda one cikarmalari.

Su yukardaki Piero'da dikkat etmeniz gerek oyuncu Vitesse'nin basarili stopperi Guram Kashia. Bu donemde yaninda adi bizlede gecen Chelsea'li Tomas Kalas ile oynuyordu.
0:44'de attigi pasa bakin. Bir pas sonrasinda Bony hemen pozisyona girmis oluyor. Simdi 01:00'da ki attigi topa bakin. Bunu bizde Ersan her mac deneyip, topu out'a gonderiyor.

Kashia komple bir defansci. Hollanda'da genelde arkaya topu cok olumlu kullanan oyuncu koyarlar. Fizikden ziyade oyun kurmasina onem verirler. Bunun eksi yonleri var, ama gecen sene ligde Guram Kashia-Jan Arie van der Heijden ikilisi Vitesse'nin ligin en iyi futbolu oynamasinda cok etki ettiler. Kashia fizik gucu iyi, mudaheleleri sert, uzun topu mukemmel olan komple bir defansci ve kesinlikle Rhodolfo'yu tamamlayacak bir oyuncu olur.

Ama acaba bizim 365 gun oyuncu izleyen scout ekibi hic duymusmudur adindan.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 01:21:37 GordonFreeman ]

Çevrimiçi Mehmet57

Hocam video açılmıyor. Sana zahmet bir daha düzenler misin linki?

Youtube'da paylas opsiyonunda olan kisaltilmis linkten https'de s'i silip koydum. Yanilmiyorsam boyle olmaliydi. Hata yapmis olabilirim, ama simdi full link'i koydum.

Çevrimdışı Mustij1903

Böyle taraftarlik mı olur allah aşkına.  Takım yenildi yorum vermeyen insanlar ortaya çıktı.  Tabiki her üye yorum geçecek amma velakin.  Taraftar demek tarafında olmak demektir.  Beşiktaş ın tarafındaysan birinci hazırlık maçı yapan takıma bu kadar yuklenmeyeceksin. Takım transferleri bitirecek öyle yorum yapacaksın.  Mustafanın yada Necip in iyi oyuncu olmadığını, tolganin Türkiye nin bir numaralı kalecisi olmadığını yazmadanda millet biliyor zaten. Beşiktaş taraftarı olarak bir haftadır transfer bekliyoruz.  Bu hafta gelmeye başladı.  Sabır ile devamı gelecektir.  Yorumum yanlış anlaşılmasın.  İfadeler emredici gibi algilanmasin.  Sonuçta yorum bir kişinin tekeli değil sadece taraftarlik kavramının kafamdaki tarifini yaptım.  Her yoruma saygı duymaktayım lakin maçın 90 + sinda yıkıcı yorum yapılması gaz yaptı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı kralkartal

1.cenk gönen 2.ismail köybası 3.necip uysal 4.mustafa pektemek bu takımda olduğu sürece moruinho gelse sampiyonluk hayalden öteye geçmez arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim. Yeterr...
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 01:14:22 kralkartal ]

Çevrimdışı aspireless

Fenerbahce 8 oyuncu transfer ettiğinde her maç rakipleri ezerken biz gecen seneki oyuncular hala aynı yerinde sekiyor.

Birincisi Fb hangi rakibi ezmis merak ediyorum ilk resmi maclari shaktarla orda izliycez.
İkincisi bu formda ikide bir fb lafı duymak gerçekten hosuma gitmiyor.
Üçüncüsü sezonbasi ilk hazirlik macinin amaci yeni oyunculari ve gencleri gormektir.son hazirlik macinin amaci takimi gormektir. Bu bizim ilk hazirlik macimizdi ben burada beck tosic oyuna giren genclerden bahsedilmesini umuyordum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

şimdi biz bi 3 yıl daha sattığımız kadar mı transfer yapıcaz.. vay anam vay.. yıllarca yeni stadın hayalini kur, kurulacak efsane kadro hayali kur, gelinen noktaya bak.. ah yd ahhh :s20:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

arkadaşım bize ne fenerden. ne halleri varsa görsünler. fenerin konuşulacağı tek konu bizimle yapacakları maçtır...

Çevrimiçi Mehmet57

Bu Piero'yu izleyerek Veli'nin (ve hatta Atiba'nin) neden Besiktas seviyesinde olmadigini iyi anlayabilirsiniz. Piero'da iki tane Hollanda liginden 6 numarayi analiz ediyor Kenneth Perez (buyuk oyuncuydu vesselam)

Piero'nun ilk kisminda analiz edilen oyuncu Wout Brama, Twente Wout Brama'yi Cagri, Atalay dahil bircok kisi hatirlar. Hollanda Milli takimina kadar yukselmis, Fener'i yikan, Hollanda liginde sampiyon ve ikincilik yasamis Twente'nin bas mimarlarindan birisi. Caliskan, kondisyonu cok yuksek, sezmeleri iyi, top kapabilen bir orta saha. Tipki Veli Kavlak gibi (ve daha gerisinde Necip) 90 dakika boyunca aktif olan bir on libero.

Hollandaca anlamasiniz bile Perez'in analinizi 100% anlar ve Veli, Necip, Atiba akliniza gelecek. Wout Brama'nin pas tercihleri, hangi tarafa donmesi, pozisyon almasini detayli sekilde gosteriyorlar.

01:34'den itibaren analiz edilen oyunco o donem PSV'de on libero oynayan Kevin Strootman. Bunu izleyin, kesinlinkle izleyin. Bundan sonra bu forumda "Veli orta sahada gerekli" diyen 1 Allahin kulu cikacagini sanmiyorum. Strootman'in pas tercihleri, pas sekli, pozisyon almasi.

6 mevkisinde oynayan bir futbolcunun ilersini, dikini dusunmesi futbolda cok onemli. Bunu hizli yapip, yan veya geri pasi tercih etmemesi oyuna cok katki saglar.

Not: video acilmiyorsa lutfen soyleyin arkadaslar.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 01:32:09 Mehmet57 ]

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Böyle taraftarlik mı olur allah aşkına.  Takım yenildi yorum vermeyen insanlar ortaya çıktı.  Tabiki her üye yorum geçecek amma velakin.  Taraftar demek tarafında olmak demektir.  Beşiktaş ın tarafındaysan birinci hazırlık maçı yapan takıma bu kadar yuklenmeyeceksin. Takım transferleri bitirecek öyle yorum yapacaksın.  Mustafanın yada Necip in iyi oyuncu olmadığını, tolganin Türkiye nin bir numaralı kalecisi olmadığını yazmadanda millet biliyor zaten. Beşiktaş taraftarı olarak bir haftadır transfer bekliyoruz.  Bu hafta gelmeye başladı.  Sabır ile devamı gelecektir.  Yorumum yanlış anlaşılmasın.  İfadeler emredici gibi algilanmasin.  Sonuçta yorum bir kişinin tekeli değil sadece taraftarlik kavramının kafamdaki tarifini yaptım.  Her yoruma saygı duymaktayım lakin maçın 90 + sinda yıkıcı yorum yapılması gaz yaptı.

Bugune kadar hic elestirmedim yonetimi. Kucuk seyler tabiki olur ama boyle sert elestirmedim. Ama sen futbolcu satiyosun 2 tane ve stadimizi acacagiz. 3 senedir artik sabir ediyoruz. Ben bunlari izlemek zorunda degilim artik. Ben fedakarlik yapiyorsam bu takim icin onlarda birazcik yapsinlar. Ben galatasarayli arkadaslrima ha bugun ha yarin aciliyor stad dedim ve onlr olmaz oyle sey yetsmez dediler. Bende baskanimiz soyluyor fikret baskan yapar dedim. Sonra cikip beyaz yalan soyledim diyor. Biz zaten hep cefa cekiyoruz soyle bize yetismeyecek diye bizde cefa cekelim. Ben artik tahammul edemiyorum. Transferleri son gune birakmalarindan biktim. Futbolu profesyonellere brakcaz dediler herkesi kovdular. Yonetim kurdular iki gun sonra birbirlerine girdiler. Taraftar dedi diye q7 transferi yaptilar(yanlis olur dogru olur farketmez). Bende o zaman simdi milleti organize edeyim transfer yaptiralim. Benim issimmi bu? Bu sene ciddi anlamda hem inancim hemde umutlarim yok oldu. Allah yardim etsin ne diyelim.

Çevrimdışı kralkartal

arkadas hala aklıma geldkce cıldırıyorum hangı akıl cenk gonenle mustafayla necıple 3-4 senelık sozlesme yenıleryaa

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kendimi sadece pektemeğin yerine koyuyorum ve düşünüyorum İnsanların %90 ı beni istemiyor, nefret eder hale gelmişler.. Benim ne işim var hala burada derim. Herşey para değil ya.

Çevrimdışı Sedat_BJK

kartalbaz01

• Ziyaretçi

arkadas hala aklıma geldkce cıldırıyorum hangı akıl cenk gonenle mustafayla necıple 3-4 senelık sozlesme yenıleryaa
Karakterli cocuklar oldugu icin 2.5 trilyon filan alirlar yilda nolcak ceplerinden cikmiyorki. Kimse kusura bakmasin hocbirsey karakterle olmuyor. Bu arada ismaile 5 mustafaya 4 milyon euro veren eskileride unutmayalim. Bu yonetimde cok para verdik belki satariz kalsin elimizde diye tutuyor. Kim alacaksa artik.

Çevrimdışı Mustij1903

Bugune kadar hic elestirmedim yonetimi. Kucuk seyler tabiki olur ama boyle sert elestirmedim. Ama sen futbolcu satiyosun 2 tane ve stadimizi acacagiz. 3 senedir artik sabir ediyoruz. Ben bunlari izlemek zorunda degilim artik. Ben fedakarlik yapiyorsam bu takim icin onlarda birazcik yapsinlar. Ben galatasarayli arkadaslrima ha bugun ha yarin aciliyor stad dedim ve onlr olmaz oyle sey yetsmez dediler. Bende baskanimiz soyluyor fikret baskan yapar dedim. Sonra cikip beyaz yalan soyledim diyor. Biz zaten hep cefa cekiyoruz soyle bize yetismeyecek diye bizde cefa cekelim. Ben artik tahammul edemiyorum. Transferleri son gune birakmalarindan biktim. Futbolu profesyonellere brakcaz dediler herkesi kovdular. Yonetim kurdular iki gun sonra birbirlerine girdiler. Taraftar dedi diye q7 transferi yaptilar(yanlis olur dogru olur farketmez). Bende o zaman simdi milleti organize edeyim transfer yaptiralim. Benim issimmi bu? Bu sene ciddi anlamda hem inancim hemde umutlarim yok oldu. Allah yardim etsin ne diyelim.

Bence sizin yaptığınız bu yorum sert bir yorum değil.  Benim asıl anlatmak istediğim zaten herkes tarafından bilinen şeyler olduğu.  Bu forumu takip edenlerin hepside stadın ocakta hazır olacağını biliyordu.  Yada Ba satildiginda yerine yenisini koymanin zor olacağını.  Ama şimdiden rakip takımları şampiyon ilan edersek önce kendimize ayıp etmiş oluruz. 

şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı can1903

Fırat Günayer: "Cuma günü Mario Gomez'in durumunun tam olarak netleşmesini bekliyoruz"

Ömrümüz beklemekle geçti. Mami Messi olacak bekle, necip kendini geliştirecek bekle, ismail köybaşı patlicak bekle, pektemek iyileşecek bekle, pektemek gol atacak bekle, Tolgay arslan iyileşecek bekle. geçen sezon gene olmadı bu sezon kesin 10 golü var bekleee.
Cuma ola hayr ola, aşkımız ARMA'YA 😊
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Mehmet57

@Mehmet57 video açılmıyor.

Simdi? Bende hem Chrome hem Firefox'dan aciliyor.

Çevrimdışı aa1903

Kendimi sadece pektemeğin yerine koyuyorum ve düşünüyorum İnsanların %90 ı beni istemiyor, nefret eder hale gelmişler.. Benim ne işim var hala burada derim. Herşey para değil ya.

ben türklere niye tl yerine euro veriyoruz onu da anlamıyorum.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Bence sizin yaptığınız bu yorum sert bir yorum değil.  Benim asıl anlatmak istediğim zaten herkes tarafından bilinen şeyler olduğu.  Bu forumu takip edenlerin hepside stadın ocakta hazır olacağını biliyordu.  Yada Ba satildiginda yerine yenisini koymanin zor olacağını.  Ama şimdiden rakip takımları şampiyon ilan edersek önce kendimize ayıp etmiş oluruz. 

Valla haklisiniz. Zaten forumu vodefone arena ne zaman bitecegini arastirriken buldum. Okuduklarimla biraz bilgilendim. Acikcasi ben bizim sansimiz var diyorum. Ospina douglas inler gomez rhdolpfho ve querasma transferleri olursa sampioyn olacagimiza inaniyorum. Yonetim hayatta almaz bunuda biliyorum. Ama lutfen sizinde sunu anlamaniz lazim bu kalecilerle sampiyon olunmaz. Bir haftadir kalecide kaleci lazim diyorum. Simdi hemen arastirip son dakika birsey alcaklr yine 3 yil kaleci sorunu yasayacagiz. Isin gercegi kalecin iyi degilse golcun iyi degilse(gomez olurmu olursada eski gomezmidir) birde lider karakterli bir oyuncun yoksa yenildiginde isyan edecek takimi Atesleyecek o zaman sampiyon olamiyorsun zaten. Bizde bos bosuna kendimizi uzuyoruz.

Çevrimdışı canU

şimdi biz bi 3 yıl daha sattığımız kadar mı transfer yapıcaz.. vay anam vay.. yıllarca yeni stadın hayalini kur, kurulacak efsane kadro hayali kur, gelinen noktaya bak.. ah yd ahhh :s20:

Yok eğer bu sene 20milyon bütçe açığı seneye de sadece 10 milyon bütçe açığı verirsek 2016-2017 sezonundan sonra kalkıyor o sınırlama.

Çevrimdışı kralkartal

bu gözler 2018e kadar pektemegı 2019a kadarda necıple cengi bu takımda gormeyı kaldıramaz arkadas vallahı bıktık

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Fırat Günayer: "Cuma günü Mario Gomez'in durumunun tam olarak netleşmesini bekliyoruz"

Ömrümüz beklemekle geçti. Mami Messi olacak bekle, necip kendini geliştirecek bekle, ismail köybaşı patlicak bekle, pektemek iyileşecek bekle, pektemek gol atacak bekle, Tolgay arslan iyileşecek bekle. geçen sezon gene olmadı bu sezon kesin 10 golü var bekleee.
Cuma ola hayr ola, aşkımız ARMA'YA
Armaya olan askta olmasa cekilecek cile degil :)

Çevrimdışı aa1903

abi mesela ülkede ekonomi kötü olduğunda insanların dertlenmesi sence garip bir şey mi? zaten herkes biliyor diye herkesin susması mı gerekiyor?

Çevrimdışı kralkartal

bu gözler 2018e kadar pektemegı 2019a kadarda necıple cengi bu takımda gormeyı kaldıramaz arkadas vallahı bıktık