2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869013 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Arkadaşlar yeni üye olanlar veya ısrarla Yaşlarını yazmamaya devam edenler..

lütfen yaşlarınızı yazın nasıl hitap edeceğiz bilelim.
Ben telefondan yaziyorum kardesim. Ordada yas gostermiyor. Benim yas bellimi onuda bilmioyrum :) belli degilse yas 26

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kampa balotelli cagrilmamis,  bence bize kiralık satın alma opsiyonlu balotelliyi kaktiracaklar

Balotelli saçma bi transfer olur , İnşallah öyle bi düşüncesi yoktur yönetimin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Durum iç açıçı değil. Kabul etmek lazım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomezi alıp mustafa ve Ömeri elden çıkarıp bide N'Doye alsak

Gomez - N'Doye - Cenk tosun  cok güzel bi hucum hattı olur zaten şampiyonluga ve avrupada kafaya oynamak istiyorsan seviye bu olmalı.
Katılıyorum :ok:
Ama Gomez ve Ndoye nin aynı anda alınması imkansız gibi bişey, Çünkü Gomeze 4 milyon vereceğiz zaten , Ndye için kulübüne 3,5 kendisine de 2,5 vereceğiz, Bütçeyi çok zorlar :tabe: :tabe:
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 00:29:24 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Katılıyorum :ok:
Ama Gomez ve Ndoye nin aynı anda alınması imkansız gibi bişey, Çünkü Gomeze 4 milyon vereceğiz zaten , Ndye için kulübüne 3,5 kendisine de 2,5 vereceğiz, Bütçeyi çok zorlar :tabe: :tabe:

Balıklar kavağa çıksa o dediğiniz yine olmaz.

Umarım yoktur öyle bir girişim :by2:

Çevrimdışı Kemal

Gelince alintilamayi unutma

Balıklar kavağa çıksa o dediğiniz yine olmaz.
Aynı şeyi söylüyorum zaten abi , İkisinin 1 Yıllık maliyeti 10 milyon € ya geliyor bir anda :ok:
Hayal yani hatta hayalin bile ötesinde :tabe:

Çevrimdışı Savaş

Hazırda elinde 3 kaleci varken kaleci alınmaz beyler, napıcaz 4 kaleciyi.

Şuan bu 3 kalecinin gönderilme gibi bir durumu da yok gibi. O sebeple kaleci beklemeyin.

3 mevkiye adam alınacak Rhodolfo geldi. Mario Gomez gelecek. Bir de BTB gelecek o da Gökhan İnler olur.

Bize şuan isyan edecek adam lazım. Bir İlhan Mansız, bir Pascal Nouma lazım.

Saldıran, hırpalayan, pes etmeyen. Herkes kabul etsin narin bir takımız. Agresif, hırslı bir adam şart. Skor ne olursda olsun pes etmeyen adam şart. Hırsından kendini parçalayacak adam istiyorum ben!

Daha evvel de dediğim gibi bu ilk maç daha takımı gömmeye gerek yok. En iyi görünüşü 4. hazırlık maçında anlarız. Lakin takımda Pektemek, İsmail, Necip gibi adamları görünce insanın canı sıkılmıyor değil.

Çevrimiçi Mehmet57

O maçta forum olarak staddaydık , Haklısın özellikle 60.cı dakşkadan sonra FİZİK olarak çok düştük adamlar her topu almaya başladı resman ezdiler bizi ama Tolga o hatayı yapmasa herşeye rağmen bir şekilde gotururduk maçı , O Hata takımı iyice bitirdi çünkü 2-1 e getirmek gerekiyordu maçı...

Inan hicbirsey degismezdi. Brugge ne yapar eder o golu bulurdu. Orta olsan, duran top olsun, uzun top olsun.

Ilk macin ilk yarisinda Brugge bize cok saygi gosterdi. Buyuk Turk takimi, "buyuk" oyuncular, Liverpool'u elemis bir takim. Lakin, ikinci yarisinda kendine daha fazla guvendiklerinde aramizdaki fark ortaya cikti. Adamlar resmen ezdi. Penaltiysa penalti, Serdar'in orda ayagini takmasin bir sebebi de karsisindaki oyuncunun kalitesinden kaynaklaniyor.

Bugun biz dahil, hicbir Turk takimi icin ben 100%, 1 den 20.ci siraya kadar herhangi Premier League takimina karsi kesin yeneriz diye konusamam. Hatta 10 macin 5'inden fazla kazaniriz diyemem. Cunki kume dusmus Hull City'nin bile her mevkide gerekli temel ozelliklere sahip futbolculari var.

Stopperler: Guclu olmali, pozisyon bilgisi iyi seviyede olmali, ikili mucadelelerde ustun, hava toplarinda hakim olmalilar.
Bekler: Kondisyonu ileri gidip, geri gelecek seviyede olmali. Top kapabilmeli, rakip sahada bos kosu yapip top geldiginde orta acabilmeli.
Defansif orta saha: Guclu olmali, top kapabilmeli, oyunu yayabilmeli.
Ofansif orta saha: Topu takimda tutabilecek paslasmayi yapabilmeli, ara topu gonderebilmeli, sut cekebilmeli, dribbling ozelligi olmali. Takimin ofansda bel kemiklerinden biri.
Kanatlar: Hizli, dribbling ozelligi, iceri kat edebilen ve/yada son cizgiyi bulup orta acabilen oyuncular olmali.
Santrofor: Farkli santroforlar var. Takimin sistemine gore secilmeli.

Bunlari hangi seviyede, hangi kalitede, nekadar iyi yaptigin bu oyuncunun kalitesini belirler. Gokhan Inler uzun pasor. Topu yayabiliyor, ama bunu Alonso kadar yapamiyor. Sezmeleri, top kapmasi iyi, ama bir Medel seviyesinde degil.

Bizde bu temeller bile eksik. Bunlar eksikken tabii Kerim, Tore gibi extrasi olan oyuncular beklentilerin gerisinde kalir.

Çevrimdışı Kaan Türker

Yıllardır yaptigimiz yanlış aynı.  Seviyesi asla besiktas gibi bir takımda yedek dahi olamayacak adamlarla oynayıp her sene kendilerini gelistirmelerini beklemek gibi hayaller kurmak. Bu futbolcu kadrosu ile şampiyon olamazsın. Bunu bu akşamki maç sonucu için yazmıyorum. En basiti orta sahaya bakmak yeterli olur. Kaleyi vs. söylemiyorum. Başarı isteniyorsa kaleci 2. Stoper orta saha ve forvete gerçekten klas isimler alınmalı. Yoksa sene sonunda yine aynı şeyleri konuşacağız. Bu film artık gerçekten sıktı.

Çevrimdışı Kemal

Açın malum siteyi yorumları okuyun , başka malum sitelerdeki yorumları okuyun , her mesajda balotelliyi getir yazıyor. 

Balotelliye bakın şuanda heralde live de kimse istemiyordur,  PL ona keza. Tam bizim baskanin kiralık getirme hobisine uygun.

Pazili birleştirce benim kafada balotelli çıkıyor. Hayirlisi

Tr de yılda 10 maça fln çıkabilir kart görmekten . 5 gol falan atar Totalde de

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Şuan bu 3 kalecinin gönderilme gibi bir durumu da yok gibi. O sebeple kaleci beklemeyin.

3 mevkiye adam alınacak Rhodolfo geldi. Mario Gomez gelecek. Bir de BTB gelecek o da Gökhan İnler olur.

Saldıran, hırpalayan, pes etmeyen. Herkes kabul etsin narin bir takımız. Agresif, hırslı bir adam şart. Skor ne olursda olsun pes etmeyen adam şart. Hırsından kendini parçalayacak adam istiyorum ben!

Daha evvel de dediğim gibi bu ilk maç daha takımı gömmeye gerek yok. En iyi görünüşü 4. hazırlık maçında anlarız. Lakin takımda Pektemek, İsmail, Necip gibi adamları görünce insanın canı sıkılmıyor değil.
Bunu benmi planliycam? Ben yapacaksam ben besiktas klubu baskani veya yoneticisi olayim. NApip edip 3 kaleciden birini gonderecekler.

Çevrimdışı Kemal

Aynı şeyi söylüyorum zaten abi , İkisinin 1 Yıllık maliyeti 10 milyon € ya geliyor bir anda :ok:
Hayal yani hatta hayalin bile ötesinde :tabe:

O maliyeti karşılayacak güç bizde olsa yine olmaz bu yönü acı asıl , çünkü o vizyon yok maalesef.

Çevrimdışı Karabay

Ne bizim takım hazırlık maçıda olsa rahat maç kazanır. Nede "hele bi durun daha bu hazırlık maçı" diyen taraftar biter.

Hayır bizimki hazırlık maçı da Sturm Graz'ınki final maçı mı. Fener şampiyonluk maçı oynuyorda bizimmi haberimiz yok.

Ha bide "daha oyuncular hazır değil" olayı var. Her sezon bitince bu oyuncular kendilerini resetliyorlar sanırım.  Futbolcu olduklarını unutuyorlar.

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma bence agresif oyuncudur o konuda ki açığımızı kapatabilir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Inan hicbirsey degismezdi. Brugge ne yapar eder o golu bulurdu. Orta olsan, duran top olsun, uzun top olsun.

Ilk macin ilk yarisinda Brugge bize cok saygi gosterdi. Buyuk Turk takimi, "buyuk" oyuncular, Liverpool'u elemis bir takim. Lakin, ikinci yarisinda kendine daha fazla guvendiklerinde aramizdaki fark ortaya cikti. Adamlar resmen ezdi. Penaltiysa penalti, Serdar'in orda ayagini takmasin bir sebebi de karsisindaki oyuncunun kalitesinden kaynaklaniyor.

Bugun biz dahil, hicbir Turk takimi icin ben 100%, 1 den 20.ci siraya kadar herhangi Premier League takimina karsi kesin yeneriz diye konusamam. Hatta 10 macin 5'inden fazla kazaniriz diyemem. Cunki kume dusmus Hull City'nin bile her mevkide gerekli temel ozelliklere sahip futbolculari var.

Stopperler: Guclu olmali, pozisyon bilgisi iyi seviyede olmali, ikili mucadelelerde ustun, hava toplarinda hakim olmalilar.
Bekler: Kondisyonu ileri gidip, geri gelecek seviyede olmali. Top kapabilmeli, rakip sahada bos kosu yapip top geldiginde orta acabilmeli.
Defansif orta saha: Guclu olmali, top kapabilmeli, oyunu yayabilmeli.
Ofansif orta saha: Topu takimda tutabilecek paslasmayi yapabilmeli, ara topu gonderebilmeli, sut cekebilmeli, dribbling ozelligi olmali. Takimin ofansda bel kemiklerinden biri.
Kanatlar: Hizli, dribbling ozelligi, iceri kat edebilen ve/yada son cizgiyi bulup orta acabilen oyuncular olmali.
Santrofor: Farkli santroforlar var. Takimin sistemine gore secilmeli.

Bunlari hangi seviyede, hangi kalitede, nekadar iyi yaptigin bu oyuncunun kalitesini belirler. Gokhan Inler uzun pasor. Topu yayabiliyor, ama bunu Alonso kadar yapamiyor. Sezmeleri, top kapmasi iyi, ama bir Medel seviyesinde degil.

Bizde bu temeller bile eksik. Bunlar eksikken tabii Kerim, Tore gibi extrasi olan oyuncular beklentilerin gerisinde kalir.
Çok Güzel ve doğru analizler Hocam :claps: :claps:
Vallaha İNLER sevşye atlatır bizim orta sahaya ama De Jong da Çok iyi olur , Flamini de olur , Le rpy fer de olur Seçenek çokda yonetim ne düşünüyor O önemli :D

Çevrimdışı Alper1903

Alıntı
Açın malum siteyi yorumları okuyun , başka malum sitelerdeki yorumları okuyun , her mesajda balotelliyi getir yazıyor. 

Balotelliye bakın şuanda heralde live de kimse istemiyordur,  PL ona keza. Tam bizim baskanin kiralık getirme hobisine uygun.

Bu isteyenlerde hiç akıl yok herhalde. Balotelli gibi bir sorun makinası Beşiktaş gibi sıkıntılı bir camia'ya getirilirse ortası olmaz. Ya 3-5 gol atar ya da 20-25. Bu riski almaya değer mi? Q7'den sonra altın vuruş yapmak olur.

Bu isteyenlerde hiç akıl yok herhalde. Balotelli gibi bir sorun makinası Beşiktaş gibi sıkıntılı bir camia'ya getirilirse ortası olmaz. Ya 3-5 gol atar ya da 20-25. Bu riski almaya değer mi? Q7'den sonra altın vuruş yapmak olur.
ALTIN VURUŞ :kop: :kop: :kop:
Çok Güldüm gece gece hay çok yaşa sen Hocam :ok:

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Balotelli den herşey olur ama futbolcu olmaz tıpkı Pektemek gibi :bandit:
Pektemekin İtalyan versiyonu Yani Gol atamayan Forvet :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Ersoy

İsim transferi Balotellidir Gomez değil.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı ALI RIZA

Maçı İzlemedim özetini izledim...!
1. Golde Cenk e kızmam baraj neden zıplamaz yerinde durup bakar enteresan bir durum...!
Ama 2. gole de Cenk e sayarım isyanımı...! Ne gerek var çıkıyorsun çıkıyorsun da ne diye ucuyorsun ucuyorsun da tut bari...!
Cenk öve öve bitiremeyenlere gidin ayna karşına geçin kendinizden özür dileyin...! Cenk kafası Anadolu kulübüne gitmekte...! yollayın gitsin 2-3 kaleci olamaz...!

Çevrimiçi Mehmet57

Birkac analize bakalim. Hollanda gercek futbol ulkesi. Bunun artisi da belirli detaylara cok fazla dikkat edip, bunu programlarda one cikarmalari.

Su yukardaki Piero'da dikkat etmeniz gerek oyuncu Vitesse'nin basarili stopperi Guram Kashia. Bu donemde yaninda adi bizlede gecen Chelsea'li Tomas Kalas ile oynuyordu.
0:44'de attigi pasa bakin. Bir pas sonrasinda Bony hemen pozisyona girmis oluyor. Simdi 01:00'da ki attigi topa bakin. Bunu bizde Ersan her mac deneyip, topu out'a gonderiyor.

Kashia komple bir defansci. Hollanda'da genelde arkaya topu cok olumlu kullanan oyuncu koyarlar. Fizikden ziyade oyun kurmasina onem verirler. Bunun eksi yonleri var, ama gecen sene ligde Guram Kashia-Jan Arie van der Heijden ikilisi Vitesse'nin ligin en iyi futbolu oynamasinda cok etki ettiler. Kashia fizik gucu iyi, mudaheleleri sert, uzun topu mukemmel olan komple bir defansci ve kesinlikle Rhodolfo'yu tamamlayacak bir oyuncu olur.

Ama acaba bizim 365 gun oyuncu izleyen scout ekibi hic duymusmudur adindan.

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 01:19:19 mert kcptl ]