2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856960 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı musacn1903

Çevrimdışı Easthanbool

Günay > Tolga > Cenk
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Cenkin yediği gol her şeyi anlatıyor :steamed:
Uzuldugum kendini yakacak senol hoca. Al gitsin arkadasim kaleci ver ospinaya 5-6 al gitsin. Her sene ayni muhabbet.

Çevrimdışı Ersoy

Takım olmamış.Cenk'i çok övüyordum ama kaleci de lazım.Pektemek zaten durumu ortada.Orta saha da yok.Ne yapacağız hiç bilmiyorum.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol hoca her mevkiyi bıraksın kaleci istesin. Bu nasıl bir goldür ya  :D :D

Çevrimdışı Andromeda

Hey masallah. Allah nazarlardan saklasın. Senol Günes ile takımın cehresi değişti bir anda  :claps:

Çevrimdışı Kutay

eldeki kalecilerden en iyisi günay bence maalesef günayda kötünü iyisi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Mehmet57

Su Cenk'in yedigi golleri baska kalecinin yedigini gormedim

Çevrimdışı Kartal Ç

Bir takımda başarının ilk koşulu atanla tutanın iyi olacak  :bandit:

Çevrimdışı Ersoy

Yalnız Günay'ın kornerden yediği golü de unutmamak lazım.Hani onun da pek ibretlik kurtarışını hatırlamıyorum.Kaleci transferi de şart.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı doganay

Strum Grazi bile yenemiyoruz demek. Takim cok kotu oynuyor heralde,
Kimse bana hazirlik maci demesin, cunku digger takimda hazirlik maci ciddiyeti ile oynuyor.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Takım olmamış.Cenk'i çok övüyordum ama kaleci de lazım.Pektemek zaten durumu ortada.Orta saha da yok.Ne yapacağız hiç bilmiyorum.
Abi cenk bugune kadar naptida allah askina. Vallahi cildiracagim artik. Bu kadar iyi niyetli olunmaz. Hep tff nin sacmaliklari iste. Nerde turk pasaportlu oyuncu bul hemen al. Hepsi elimizde patladi ama bizimkiler yabanci kararina itiraz bile etmediler. Fenerde istemem yan cebime koy yapti. Cer cop oyunculari zaten sozlesmeleri yoktu gonderdi hepsini. Biz 3 sene daha goruruz bunlari.

Çevrimdışı Paolo Maldini

İyi oldu cenkten kurtulduk.Şenol hocam artık kaleci istesin yoksa bu sezon bitmez

Çevrimdışı can1903

Kaleci transferi olmazsa bu sene çok ağlarız  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Factatum

Hazırlık maçlarında skor önemli değildir. Skora göre konuşulmaz. Ancak oyun ve futbolcular hakkında önemli fikir verir bu maçlar.

Maalesef savunma geçen senekiyle aynı. Hiç güven vermiyor.

Orta sahada da ve hucumda kaliteli ayağın eksikliğini hissediyoruz.

Bir de bu kampa tüm transferlerin katılması gerekirdi. İkinci kampta en azından as takımın en azından şekillenmesini beklerdik. As kadro ligin ilk haftalarında netleşecek gibi.     

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca kalecilere güveniyorum dedi daha ilk hazırlık maçında birinci kaleci olarak düşündüğü adam iki tane hatalı gol yedi.

Çevrimdışı TALAT

Kimse bana hazirlik maci demesin, cunku digger takimda hazirlik maci ciddiyeti ile oynuyor.

onların muhtemelen son hazırlık maçı bizimse ilk. skor ve oyun yanıltıcı olur
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Savaş

İlk hazırlık maçından takımı gömenler var yapmayın.

Adı üzerinde hazırlık maçı. Eksikleri görüp müdahele etme maçı. Şampiyonlar ligi maçı oynamıyoruz beyler.

Bi sakin :)

Çevrimdışı Orhan_

Biz neden Cordoba'dan sonra adam akıllı bir kaleci almadık? Yani 3 4 sene değil 11 12 senedir kötü kalecilerle oynuyoruz. Harcanan 1 milyar TL içinde bi 20 milyonu kaleciye harcasaydık belki bi şampiyonluk fazladan yazardık haneye. Bu normal değil.

Çevrimdışı Mert E

78 dakikada Beşiktaşın en olumlu iki hareketini Muhammed enes ile eslem yaptı Mustafa sahada yürümeye devam

Çevrimdışı Ersoy

Hazırlık maçı felan farketmez bak diğer takımlara nasıl oynuyorlar.Çok eksiğimiz var çook.
Bundan sonra her sene!

kartalbaz01

• Ziyaretçi

İlk hazırlık maçından takımı gömenler var yapmayın.

Adı üzerinde hazırlık maçı. Eksikleri görüp müdahele etme maçı. Şampiyonlar ligi maçı oynamıyoruz beyler.

Bi sakin :)
Hazirlik macida eksik cok. Ve bu eksikleri gorup is ypcak yonetim yok. Ben simdiden yapilmayacak transferlere sinirleniyorum. Mac umrumda degil.

Çevrimdışı TALAT

Hazırlık maçı felan farketmez bak diğer takımlara nasıl oynuyorlar.Çok eksiğimiz var çook.

kim nasıl oynuyor ?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Deniz

Hazirlik maçı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Maçı şu anda izleyemiyorum ama anladigim kadarıyla mustafa kendini bi sakatlasa kendiside bizde rahatlayacagiz sanırım :D
Hope for the Best, Plan for the Worst