2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854647 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Yalnız oğuzhan çok klas paslar atıyor . Kerim de çok iyi görünüyor

Klas pas atiyorda defansi napacagiz? 10 tane top kaptirdi

Çevrimdışı Mert E

Mustafanın 4e2de yediği pozisyonu eleştiriyoruz diye vefasız olduk vay be  :claps:
İsmail,Necip,Mustafa bu takımdan para kazanıyor böyle izleyelim maçları birazda arkadaşlar

Çevrimdışı Andromeda

Hazırlık maçlarında Bu Sowun kaçıncı Golü ben sayamadım, Aradıgımız Forvet çok uzakta değil....
Her maç 1 tane garanti bazı maçlarda 2 Tane attı...

O takımda sow değil herhangi bir oyuncu da gol atar caner diego nani farkı. Yalnız diego bu sene çok estirecek

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şenol Güneş'in Kerim ve Pektemek'e basit oynamayı öğretmesi lazım, her topu zorluyorlar, ayaklarından çıkarmakta çok geç kalıyorlar.

Kerim şunu öğrense dünya çapında bir oyuncu olur çünkü bu kadar kolay rakip geçebilen oyuncu gerçekten ender bulunur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Alper1903

Yalniz hoca deniyor. Su an da gecen seneki takima benzer bir 11 var.

Çevrimdışı Ersoy

Töre'nin girdiği de iyi oldu.Pektemek'i de alsın maçı çevirmek zor olmaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gözlerim çok fena Ba'yı ve Tolgay'ı arıyor

Çevrimdışı TALAT

Şenol Güneş'in Kerim ve Pektemek'e basit oynamayı öğretmesi lazım, her topu zorluyorlar, ayaklarından çıkarmakta çok geç kalıyorlar.

Kerim şunu öğrense dünya çapında bir oyuncu olur çünkü bu kadar kolay rakip geçebilen oyuncu gerçekten ender bulunur.

kerim öğrenecektir. zira hem genç hem de yetenekleri elverir. ama mustafadan bu yaştan sonra bi değişiklik beklemek zor olur.
ama sonra şenol güneş diyorum hadi inş diyorum :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı doganay

Gokhan Tore neden oynamiyor ? Sakatligi birsey yok degil mi?
edit : oyuna girmis

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Mustafanın 4e2de yediği pozisyonu eleştiriyoruz diye vefasız olduk vay be  :claps:
İsmail,Necip,Mustafa bu takımdan para kazanıyor böyle izleyelim maçları birazda arkadaşlar
Bence vefali olan bizleriz. O paralari dusundukce sinirlerim bozuluyor. Yeter artik cidden. Serdar olcay veli belki yetenekleri yok ama en azindan mucadele ediyorlar ve ise yaradiklari oluyor. Arkadas ben bunlrin bitane yararini gormedim.

Çevrimdışı Kartal Ç

Şenol hocanın bakışlar fenaydı yalnız. Birileri sağlam fırça yiyecek maçtan sonra  :bandit:

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Şenol hocanın bakışlar fenaydı yalnız. Birileri sağlam fırça yiyecek maçtan sonra  :bandit:
Mustafa cenk ismail necip bes senedir yiyorlar azar bisey olmamis simdi mi duzelcekler

Çevrimdışı Onur Can

Yahu her konunun cahili çekiliyor, siyaset olsun, film olsun, sanat olsun, anlamayana insan tahammül edebiliyor. Bakin ben açikca söylerim siyasette fikirlerim olsa da pek anlamam, Sanati da pek anlamam. Ama maalesef Türkiye'de herkes herseyi en iyi bilecek hastaligi var. Futbolu anlamiyorsan bunu kabul et zevkini çikar, ya da anlamaya çalis. Bos bos yorum yapmayin.

Abdullah Avci, Fatih Terim, Aykut Kocaman, Senol Günes, Slaven Bilic hatta birkaç Rus ekibi futboldan anlamiyor. Bizim futbol bilgisi çekirdek çitlayip hakeme küfretmekten ibaret olan taraftar bunlarin hepsinden iyi anliyor. Tamam buraya kadar neyse, bir de bunun üstüne gerçekten anlayanlara küfür ediliyor. Ne desem bos gerçekten. Inanilmaz bir özgüven fazlaligi var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O takımda sow değil herhangi bir oyuncu da gol atar caner diego nani farkı. Yalnız diego bu sene çok estirecek
Herhangi bir oyuncu atamaz işte o işler öyle değil adam buram buram kalite...
Havadan yerden , Roveşatayla , Voleyle her turlu atıyor....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mert E

Bence vefali olan bizleriz. O paralari dusundukce sinirlerim bozuluyor. Yeter artik cidden. Serdar olcay veli belki yetenekleri yok ama en azindan mucadele ediyorlar ve ise yaradiklari oluyor. Arkadas ben bunlrin bitane yararini gormedim.

Mesela İsmailin ayağından top açılan rakip oyuncuya korner cizgisi üzerinde yaptığı faul o kadar manasız ki

Çevrimdışı Andromeda

Bilic bundan daha kötü kadro ile bu takıma haftada 3 maç oynattı. Geçen seneki hazırlık maçlarımızda oldukça iyiydi. En azından bu kadar rezil değildik

Çevrimdışı Deniz

Bir anda her şeyi değiştiremez.Oyuncu tanıma aşamasında.Hazırlık maçları bittiğinde kendi sistemini de oturtacaktır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

sahadaki şu dumanı görünce direk türk olduğunu anlıyorum

Çevrimdışı Easthanbool

Pektemek bu sene ilk ve son kez oynuyor bence o yüzden halen sahada  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Mehmet57

Soyle bakiyom da, Lawal bu takima orta sahada level atlatir. Hic suphem yok bu konuda. Onun gibi patlayici gucu olan, fizik gucu yuksek, hizli oyuncu yok orta sahamizda. Yan pas geri pas Necip-Atiba.Veli de oyle.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim kadromuz oturmuş olabilir ama oyunumuz oturmamış :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Mert E

Cenkin yediği gol her şeyi anlatıyor :steamed:

Çevrimdışı Alper1903

Bir anda her şeyi değiştiremez.Oyuncu tanıma aşamasında.Hazırlık maçları bittiğinde kendi sistemini de oturtacaktır.

Aynen oyle. Ilk yarida yeni transferlerin takima nasil adapte olabilecegini gormek istedi, simdi de eldeki malzemenin neler yapabilecegine bakiyor.

Çevrimdışı Özgür K.

Yalandan ucan cenk
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.