2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854375 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

MUSTAFANIN ADAMDAN MÜTHIS SIYRILIP SERDARA VERDIGI 'AL DA AT' PASINI DA GÖRMEZDEN GELECEK MISINIZ? ön yargi'dan ölen var arkadaslar, lütfen saçmalamayin. Çocuk müthis oynuyor bugün. Genelde ben de begenmem ama bugün bu çocuga küfür ediliyorsa bu tamamen ön yargidir. Önünden uçan topa yetisemedi diye 'MUSTAFA BOS KALE KACIRDI YHAAA .S.S.S'cilar geliyor hemen. Yeter artik yeter.

Tamam Serdar'da kötü diyelim ama bu Mustafa'yı kral yapmaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Alper1903

Gomez'in alınabileceğine inanıyorsan rüyadan uyan derim sadece  :biggrinking:

Belli olmaz, bekleyip gorecegiz.

Çevrimdışı Andromeda

MUSTAFANIN ADAMDAN MÜTHIS SIYRILIP SERDARA VERDIGI 'AL DA AT' PASINI DA GÖRMEZDEN GELECEK MISINIZ? ön yargi'dan ölen var arkadaslar, lütfen saçmalamayin. Çocuk müthis oynuyor bugün. Genelde ben de begenmem ama bugün bu çocuga küfür ediliyorsa bu tamamen ön yargidir. Önünden uçan topa yetisemedi diye 'MUSTAFA BOS KALE KACIRDI YHAAA .S.S.S'cilar geliyor hemen. Yeter artik yeter.

Önüne gelip bos kaleye atınca forvet olacaksa ben geceyim forvet hattına parada istemem. İlhan Mansız ucana vuruyordu ama kafası patlayana kadar tekmeye kafa sokuyordu o yüzden Mustafa'ya oyuncu diyenden süphe ederim

Çevrimiçi Samet Ç

Niye her gelen Td Cenk'ten önce Pektemek'in adını tahtaya yazıyor çözemedim bu işi ben. Patlayacak diye düşünüyorlarsa anca elimizde patlar bu saatten sonra.

Çevrimdışı Kemal

Mustafanın şu golü kacirdiktan sonra yerde çoraplarını çekip düzeltmesi ruyalarima giriyor artik

Çevrimdışı Andromeda

Birazdan Ömerovic oyuna girer geri döneriz rahat olun  :kop:

Çevrimdışı Andromeda

Mustafanın şu golü kacirdiktan sonra yerde çoraplarını çekip düzeltmesi ruyalarima giriyor artik

Haksızlık ediyorsun ama Mustafa Pektemek gol demek  :ebebe:

Çevrimdışı Alper1903

Samimi olarak soyluyorum, saldirma gibi anlasilmasin. Ya dikkatli izlemiyorsun maci ya da futboldan cok anlamiyorsun. Gerci Veli hayranisin sanirim bu bana bazi seyleri acikliyor ama yine de biraz daha dikkatli izle  :ok:

Çevrimdışı Neo Nesil

Vefasız taraftarlar ortaya çıkmış gene. yav durun iki dakika. adı üstünde: hazırlık maçı.
bu tür maçlarda kondisyon yoktur, takımın kimyası yerinde değildir vs. şenol hoca farklı bir taktik ile çıktı sahaya. büyük ihtimalle değişik taktikler deniyordur. bazıları da gelmiş "çook kötü oynuyoruz :( transferler berbatt :(
diyor. beyler, bir sakin olun ya. dün fenerbahçe'nin maçını izliyordum ve nani'de berbat oynuyordu. büyük ihtimalle podolski'de hazırlık maçlarında yokları oynayacaktır. hazırlık maçlarının amacı bu zaten. lige hazırlanmak.

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş tarihinde hazırlık maçının iyi geçtiği sezon var mı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aspireless

Niye her gelen Td Cenk'ten önce Pektemek'in adını tahtaya yazıyor çözemedim bu işi ben. Patlayacak diye düşünüyorlarsa anca elimizde patlar bu saatten sonra.
Nedeni çok çalışkan bir oyuncu. Birde hani yüksek sesle bile konusmayan efendi bir karakteri var oyüzden olabilir. Asli

Çevrimiçi Samet Ç

Vefasız taraftarlar ortaya çıkmış gene. yav durun iki dakika. adı üstünde: hazırlık maçı.
bu tür maçlarda kondisyon yoktur, takımın kimyası yerinde değildir vs. şenol hoca farklı bir taktik ile çıktı sahaya. büyük ihtimalle değişik taktikler deniyordur. bazıları da gelmiş "çook kötü oynuyoruz :( transferler berbatt :(
diyor. beyler, bir sakin olun ya. dün fenerbahçe'nin maçını izliyordum ve nani'de berbat oynuyordu. büyük ihtimalle podolski'de hazırlık maçlarında yokları oynayacaktır. hazırlık maçlarının amacı bu zaten. lige hazırlanmak.
Aydınlattığın için saol vefalı taraftar.

Çevrimdışı TALAT

anlamadığım takımı oyunu ya da oyuncuyu eleştirince vefasız mı oluyoruz. heralde en vefalı taraftarda sensin
vefa da neyse artık.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

kartalbaz01

• Ziyaretçi

mustafa esas o pozisyonda 4 e 2 yi yedi pası 4 kişiye de atamadı ama defansın salaklığı yüzünden top yine ona geldi. olmayacağı belli işte daha da zorlamanın anlamı yok
Aynisini ben soyleyecektim. Su takimda mustafa necip ismail cenk varken kendimizi kandirmayalim sampiyonluk biraz zor. Digerleri yine bir sekilde tamamda bu mahserin dort atlisi varken lutfen kimse umitlenmesin. Yilda en az 3.5 milyon euroda bunlara veriyoruzdur. Yazik gunah.

Çevrimdışı Easthanbool

Pektemek
Necip
İsmail
Cenk gibilerin klüple ivedi bir şekilde ilişiği kesilmeli
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş tarihinde hazırlık maçının iyi geçtiği sezon var mı?

Var geçen sene

Çevrimdışı musacn1903

Yalnız oğuzhan çok klas paslar atıyor . Kerim de çok iyi görünüyor

Çevrimdışı Andromeda

anlamadığım takımı oyunu ya da oyuncuyu eleştirince vefasız mı oluyoruz. heralde en vefalı taraftarda sensin
vefa da neyse artık.

Vefa bir takım ismi  :claps:

Çevrimdışı Easthanbool

Ayrıca Kerim Frei'de ki göbek bende yok
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Fr1xsivE

Takım resmen KALECİİİİ - STOPERRR - ORTA SAHAAAA - FORVETTTT diye bagrıyor.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı TALAT

Yalnız oğuzhan çok klas paslar atıyor . Kerim de çok iyi görünüyor

oğuzhanın ofansif katkılarından gram şüphem yok. oynarsa hücum anlamında çok faydalı olacaktır ama defans 0+0 . oynadığı bölge de düşünülünce en azından adamını takip etmesi bazen de bozması gerek.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı musacn1903

Kerimdeki göbek değil karın yapısı öyle . Beck de mesela öyle

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hazırlık maçlarında Bu Sowun kaçıncı Golü ben sayamadım, Aradıgımız Forvet çok uzakta değil....
Her maç 1 tane garanti bazı maçlarda 2 Tane attı...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Kerim de şekerpare var  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç