2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843394 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yazık yazık, bu kulubü yönetenleri savunabileceğim bir kaç şeyden biriydi bugüne kadar transfer sözleşmeleri(uzatmalar hariç), Q7 nin kap bilgilerini görünce, koltuğun ne kadar kıymetli olduğunu görmüş oldum. Asla serdal adalı destekleyen biri olmadım ama, Serdal-Q7 algısını kırmak için yapılmış bir hamle olduğu o kadar açık ki gören gözlere.
Çok yazık.

Çevrimdışı safak_01

darisi forvet transferine  :claps: :halay:

Çevrimdışı TØLGA

Bende 600 diye biliyordum fakat burdan bazı arkadaşlar 1.3 alıyordu diye düzelttiler beni. 600'e oynamıyordu sanırım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

portoya ilk transfer olduğu dönem

[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 17:30:59 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Gülcan

portoya ilk transfer olduğu dönem

Yıllık Ücreti Belli Oldu
Portekizli yıldız 2016 yılı sonuna kadar Porto ile anlaşma sağladı. Ricardo Quaresma bu anlaşma ile birlikte alacağı ücrette taraftarları pek heyecanlandırmadı. Quaresma yıllık 600 Bin Euro ücret + bonuslar alacak.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Alper1903

Bu arada q7 transferinde tavizler verilmiş, bonservis ödenmiş. Yani gandhi. Akıllıca bir seçim çalışması.

Çevrimdışı Serkan7738

Rhodolfo nun hemen ardından kapa bildirilmesi bir stratejiydi ama tutmadı

Çevrimdışı TØLGA

Rhodolfo nun hemen ardından kapa bildirilmesi bir stratejiydi ama tutmadı
gomezde olsa tutmazdı  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ebabil

bu paralara biraz daha ekleyip dsduzak alınırdı hem daha genç hem daha sorunsuz.

Çevrimdışı srkn

Açıkçası Quaresma'ya verilen parada benim kıstasım Gökhan Töre olur. Töre bu yıl 1.5 milyon € + 10bin €'da maç başı para alacak. 30 maç oynasa en basit hesapla 1.8 demektir. Maç başı ücret almayan Quaresma'dan her türlü fazla kazanacağı anlamına geliyor. Bu anlamda çok da kötü rakamlar değil bence. He keşke bu paraları Macara verseydik ama iş işten geçti, artık bu oyuncu bizim oyuncumuz hemde bir zamanlar neredeyse çoğumuzun gelmesi için çıldırdığı bir adam, zaman destek olma zamanı. Hem şöyle de bir husus var, o zaman için her ne kadar gelmesini istediysem sonuç faciaydı ama belki bu sefer genel olarak istemediğim için daha da hayırlı olabilir diye düşünüyorum.
"Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın." SÜLEYMAN SEBA

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Q7  şu saatten  sonra  sırtına Beşiktaşımızın formasını giymiştir.Artık Beşiktaşlı bir  futbolcudur.Seversin sevmezssin.Ama sen  Beşiktaşlı bir  futbolcuya  herkesin ortasında karaktersiz  diyemezsin.Ayıp yahu.Sen sevmezssin  .Peki  ben seviyorum.Naapacaksın şimdi.Bana damı hakaret  edeceksin.Derhal geri al hakaretini.

Helal be abi  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Kullanılan kelimelere dikkat edelim artık Quaresma Beşiktaşımızın bir oyuncusudur.
Yapılacak her türlü küfür hakaret bu forumdan atılma nedenidir.

Çevrimdışı federo

Q7' nin gelmesine sevindim ama Fikret Orman yönetiminin o gönderiş şeklinden sonra tekrar almasına göz boyamadan başka bir anlam veremedim.. Gönderiliş şekli hataydı yattığı yerden 6 ay parası ödendi ve bedavaya gitti ne oldu şimdi alınırken bonservis bile ödendi. Boşuna karaktersiz yaptılar adamı madem öyleydi geri niye aldınız!! yıllık alacağını 1 milyon euro indirmeyi kabul ettikten sonra fesih için kaç istersin diye soranlara noldu da 3 sene sonra fikirler değişti.

Ben sonuç olarak futbolunu, azmini hatta her ne olursa olsun karakterini beğendiğim adamı takımımızda görmekten menunum özellikle Şenol Hoca varken.. Ama bir o kadar da şaşırdım yönetimin duruşu hiç kalmadı gözümde. Değişik bir transfer oldu karışık duygular.. Bize düşen çok fazla irdelememek bu saatten sonra, umarım Q7 de topunu oynar hakkını verir..

Çevrimiçi Necmi

@Coşkun Mevsim  Arkadaşın Beşiktaş oyuncusuna hakaret nedeniyle forumla ilişkisi kesildi.

Çevrimdışı can1903

Pektemek yıllık 1.55 M Euro+ maç başı 10.000 Euro alıyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar quaresmanın üç aşağı beş yukarı ne alacağı zaten biliniyordu. keza bonservisi de öyle. aynı meseleleri ısıtıp ısıtıp tekrar göz önüne koymanın hiç mantığı yok.

quaresmanın aldığı maaş takım için uygun. bedava mı oynatmayı planlıyordunuz. zaten takımın maaş skalası bu yönde.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı BavyeraKartali

Serdar Adali neden Fikretin rakibi olsun ki ?! Kulubun itibarini nerelere getirdigi ortada ! O nedenle bence sozlesme sartlari da gayet uygun Besiktasimiza hayirli olsun !
Yazık yazık, bu kulubü yönetenleri savunabileceğim bir kaç şeyden biriydi bugüne kadar transfer sözleşmeleri(uzatmalar hariç), Q7 nin kap bilgilerini görünce, koltuğun ne kadar kıymetli olduğunu görmüş oldum. Asla serdal adalı destekleyen biri olmadım ama, Serdal-Q7 algısını kırmak için yapılmış bir hamle olduğu o kadar açık ki gören gözlere.
Çok yazık.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı TØLGA

Pektemek yıllık 1.55 M Euro+ maç başı 10.000 Euro alıyor
konu şuan aldıkları maaş değil zaten quaresmanın maaşında sıkıntı olduğunuda düşünmüyorum ben
bonservis bedeli sıkıntı olan , benim gözümde resmi olarak bu transfer ile yönetim meşruiyetini yitirdi.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 18:24:20 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

iş işten geçti şimdi bu takım nasıl oynar nasıl başarılı olur onu konuşalım yeni tartışma konusu Q17 GT7 ile aynı anda oynarmı :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çok yazık.

Velev ki  senin dediğin doğru olsun.F.Orman stratejik bir  seçim hamlesi yaptı diyelim.Adalının önünü kesmeye yönelik hareket.Tek yönlü değil hatta.Küskün taraftarla barışma adına da  akıllı bir  hamle.O küskün taraftarı tribüne çekme adına.Geçen seneki Başakşehir maçı tribünleri hala yaradır içimde,şampiyonluğa  giderken  hemde.Taraftarı çekmeden ki busene İstanbuldayız  dendi her halükarda.Bir şekilde küskün taraftarla  yönetim  barışmalı.E buda başarılı bir hamle.Gönderdiği adamı çok daha ucuza getirdi.Daha akıllanmış görünüyor.Kendini eğer gerçekten futbola verirse Q7,Şenol Güneşin yönettiği takımın en önemli dişlilerinden biri olursa bundan kim karlı kazançlı  çıkacak.Elbette  Bjk.Kim mutlu olacak.Biz taraftarlar.Daha seçime girip girmeyeceği bile  belli olmayan Adalı da gerçekten iddialı ise çok daha güçlü bir yönetimle,çok daha çarpıcı projelerle çıkar genel kurulun karşısına,hak ediyorsa kazanır arkadaş.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Coşkun Mevsim  Arkadaşın Beşiktaş oyuncusuna hakaret nedeniyle forumla ilişkisi kesildi.
Hiç sevmem böyle tehditvari konuşmaları  ama dayanamadım Necmi.Kusura bakmayın.İşinize de karışır gibi oldum bu arada.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/rasheedrec/status/623857054680281088

en doğru yorum budur bence q17 camiamiza hayırlı olsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BavyeraKartali

Yahu kim Turkiye de bu adami BJK disinda bir takimda gormek ister? Sahsen ben istemem.Kesinlikle her haliyle Besiktasin topcusu olur kaldi ki o zamanalar Portekizliler cetesi vardi simdi oyle degil ! Olgun ve istekli daha ne istiyoruz ?
Geçen yıl 600 bin avroya oynamış takımdan kovulmuş adama vereceğin en iyi rakam 500 olmalı. Neymiş kendisi çok istemiş. Hadi ordan. Siyahımıza beyazımıza değil paraya geldi.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimiçi Mehmet57

Rhodolfo'da geldi.

Kaldi Gomez-Ogulcan-Inler-Sané/Douglas/Alex

:D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Q7 yi geri getirmenin ne oyun olarak bir anlamı vardı, zaten benzeri Töre bizde çünkü, ne ekonomik olarak bir anlamı var.

Q7 yi geri getirmenin tek sebebi, kongrede yaşanılan şeyler, Serdal adalının adaylığını açıklaması.

Serdal adalı başkan olur olmaz değil mesele, Fikret ormanda biliyor serdal adalının bu kongre yapısıyla gelemeyeceğini, ama ona gidecek oyları sınırlandırarak, bundan sonra kendisinin karşısına çıkmamasını sağlamak istiyor.

Siyaset işte, sonuçta siyasiler de iktidara gelmek için siyaset yapar, başkan adayları da, beşiktaşın iktidarına gelmek için siyaset yapar.

Yapmaz etmez öyle olmaz diye düşünürsek hata olur, herşey mümkündür siyasette. ben ayıplamam bunu, dedim ya koltuk için her yol mübahtır, 3 sene önce nasıl gönderdiğin belli olmayan adamı can simidi bile olarak görebilirsin siyasette.

Beni üzen şey, yapılan kurnazlıktır.
Quaresmanın Maliyeti açıklandıktan 5 dakika sonra Rhodolfoyu açıklamak tamamen, Q7 nin maliyeti çok fazla dillendirilsin istemiyorum mesajıdır, buda siyasette bir manevradır zaten. Güzel bir haberin, gelişmenin ardından benzine motorine gelen zam gibi düşünün, yada yılbaşı akşamı herkes eğlencesindeyken, doğalgaza gelen zam gibi düşünün.

Ama bu beni ziyadesiyle rahatsız etti. Bir stratejiydi ve bence tutmadı, aksi gibi Rhodolfo transferi gölgelenmiş oldu.
Üzüntüm budur.