2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12829787 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

geliyor mu ciddi ciddi diye bakacam... porto alegre bölümündeki uçakların hiçbirinde porto alegre->istanbul yazmıyor ;(
direk gelmiyormuş
böyle bak

https://twitter.com/canselkemiksiz/status/623614097981087744
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

geliyor mu ciddi ciddi diye bakacam... porto alegre bölümündeki uçakların hiçbirinde porto alegre->istanbul yazmıyor ;(
Porto Alegre - Sao Paulo / Sao Paulo - İstanbul

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

valla ben de  baktim ama Rio De  Janeiro'dan kalkan ucaklarda da  Istanbul bulamadim.  Acaba Madrid aktarmali geliyor olabilir mi ? bir  tane  Madrid  ucagi var   45  dakika evvel kalkan  o olabilir bence  .. 
Yorgo

Çevrimdışı f_madida

direk gelmiyormuş
böyle bak

https://twitter.com/canselkemiksiz/status/623614097981087744

O zaman yarin Thy ucusunu izleyebilir isteyenler... TK 16, aksam 9.35'te variyor Istanbul'a.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Yarın KAP'TA GÖRÜŞÜRÜZ.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

fatih doğan gomez olmazsa pablo osvaldo diyor  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bu adam yarın akşama zor gelir  :kop:
hmm cok ii e yarin  ogleden sonra  bir  KAP daha geliyor .. KAPtik getirioruz vallahi   :super:
Yorgo

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2015, 01:41:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kulübünün göndermek için can attığı oyuncular değil, taraftarının gitmemesi için elinden geleni yaptığı ona rağmen kaptanı olduğu kulüpten alınan oyuncudur ilgiyi hakeden.

Yarın takip eden çok olmaz ama Rhodolfo gibi oyuncuların çok daha fazla yararları dokunur kulüplere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

fatih doğan gomez olmazsa pablo osvaldo diyor  :bandit:
bu adam ne söylese yalanmış gibi geliyor

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TØLGA

Kulübünün göndermek için can attığı oyuncular değil, taraftarının gitmemesi için elinden geleni yaptığı ona rağmen kaptanı olduğu kulüpten alınan oyuncudur ilgiyi hakeden.

Yarın takip eden çok olmaz ama Rhodolfo gibi oyuncuların çok daha fazla yararları dokunur kulüplere.
Birşey soracam bizim ilgilendiğimiz adamların çoğu takım kaptanı bir strateji flen mi bu tesadüf mü acaba?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mehmetthedum

Osvaldoyu sabah sordum burada, sözleşmesi bitti, boşta diye.

Ben de severim osvaldoyu.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TØLGA

Osvaldoyu sabah sordum burada, sözleâmesi bitti, boşta diye.

Ben de severim osvaldoyu.
beklentiyi yükseltmeden önce mitroğluyu getir kimse bişey demezzdi ama beklentiyi yükselttiler van persie ile

yönetime kolay gelsin vaalla ne diyim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Osvaldo, modern zamanların Evliya Çelebisi'dir.

Birde Beşiktaş Seyahatnamesi yazmasın.

Geçiniz...

Çevrimdışı TØLGA

Osvaldo, modern zamanların Evliya Çelebisi'dir.

Birde Beşiktaş Seyahatnamesi yazmasın.

Geçiniz...
sen boşver şimdi onu kırbaçı hazırladık bu çocuğun yanına ne yaparız onu söyle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo

Güçlü Yönleri

Lider özellikli, karakterli, tatlı-sert, çevre kontrolü - karar verme mekanizması yüksek, kademe ve pozisyon bilgisi iyi, yüksek topta, yan toplarda başarılı.

Derin savunmada, denge oyununda çok iyi. Markaj becerisi yeterli. Oyuncuyu karşılama mesafesini doğru alan bir oyuncu.

+Fiziğine göre atletik. Duran toplarda -savunma ve hücum- tehditkar bir oyuncu. 28 golü var kariyerinde.

Oyun içinde rakibe mesajı veren; lakin bunu oyun içi kurallarında sergileyen biri.

Dezavantajları

Manevra özelliği vasat, tek hamleli, ağır, pas metrajı düşük, geriden oyun kurabilme özelliği vasat üstü. Geri dönüşleri arızalı.

+Yanında süpürücü, alanı savunan, sekenleri toplayacak bir partner ile iyi iş çıkartır.

Çevrimdışı Savaş

Gomez'e o kadar kitlendim ki gelmezse büyük hayal kırıklığı yaşarım.  Vodafone Arena ile birleşecek sağlıklı bi Mario Gomez estirir ortalığı.

Bir de öngörü yapayım. İlk yari minimum puan kaybı ile götürürsek ikinci yarı stadla beraber güzel bi seri yakalarız. Evet derbiler dışarda olabilir fakat içerde yakalayacağımız seri derbileri de etkiler.

Günay - Beck - Rhodolfo - Ersan - Motta - Atiba - İnler - Töre - Sosa - Quaresma - Mario Gomez 11'i sağlam bir 11 oluyor.  İcerde dışarda zebellah olur bu kadro rakiplere.

Kısacası Gomez ve İnler gelsin dertler bitsin.  Ah bi de Tolgay olsaydı..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı atalay

Çevrimiçi Mehmet57

Hayir

Allan zu Napoli
Inler zu Besiktas

Olacak insallah

Birde Milo/Pedrodan birini iyi paraya satip 2.ci stopper. Lamine Sané uygun isim. Keza Lorik Cana da oyle. 6da oynadi eskiden, supurucu ozelligi var.

Rhodolfo-Cana

Çevrimdışı aa1903

Rhodolfo

Güçlü Yönleri

Lider özellikli, karakterli, tatlı-sert, çevre kontrolü - karar verme mekanizması yüksek, kademe ve pozisyon bilgisi iyi, yüksek topta, yan toplarda başarılı.

Derin savunmada, denge oyununda çok iyi. Markaj becerisi yeterli. Oyuncuyu karşılama mesafesini doğru alan bir oyuncu.

+Fiziğine göre atletik. Duran toplarda -savunma ve hücum- tehditkar bir oyuncu. 28 golü var kariyerinde.

Oyun içinde rakibe mesajı veren; lakin bunu oyun içi kurallarında sergileyen biri.

Dezavantajları

Manevra özelliği vasat, tek hamleli, ağır, pas metrajı düşük, geriden oyun kurabilme özelliği vasat üstü. Geri dönüşleri arızalı.

+Yanında süpürücü, alanı savunan, sekenleri toplayacak bir partner ile iyi iş çıkartır.

tipine bakarak öngördüğüm bütün özelliklere sahipmiş adam, hiç yanıltmadı :D

kesinlikle ikinci bir stoper transferi gerekiyor.

Çevrimdışı Necmi

Yapılabilir mi yapılamaz mı bilmiyorum ama mesajların altına üstüne sağına soluna bir puanlama kutucuğu getirilebilir. Yorumu beğendim beğenmedim şeklinde. Böylece, geneli rahatsız etmiş mi etmemiş mi anlaşılır.

Yoksa herkes, "kıl olduğu" adamın her mesajını şikayet edecekse işimiz var demektir. Bugüne dek  1 kere bile şikayet butonunu kullanmamış biri olarak söylüyorum bunu.

Hiç sevmem ispiyonu.  :lol:
onuda diğer forumlarda gördük bazı arkadaşlara merhaba dese eksiyi yapıştırıyorlar.
Bence çok itici bir şey insanların bir süre sonra yazmasına bile engel oluyor genel forumlarda
olabilir ama sadece Beşiktaşlıların olduğu bir yerde doğru bir şey değil bu  @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Mehmet57

Inler dedik, Lawal olursa mecbur cift on liberoya doneriz Atiba-Lawal ile. Ya da ucu geriye donuk 433'de Lawal daha ofansif rol oynar.

Inler'i tercih ederim.