2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824158 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

yahu senin arkanda toraman, üzülmez, erhan güven, aurelio, holosko, hakan, almeida  gibi kazmaların var... onları konuşmuyorsunuz da quaresmayı mı konuşuyorsunuz??? sanki o sıralamayı bizzat q7 yaptı gibi konuşluyorsunuz...

ben de sizin fikrinizdendim 3 sene evvel lakin o sezonun lig maçlarını izledikçe hatanın defans olduğunu anlamıştım

erman toroğlu da o dönemde dinamo kiev maçından önce bir sözü vardı: "Beşiktaş hücüm zenginliğine sahip ancak bir o kadar da rezil bir defansa sahip. dinamo maçından önce defans çözülmezse içerde dışarda madara olur. bjknin defansı ilerki maçlarda baş ağrıtır"

Onu diyorum işte, Bursa'da Antep'te arkada Cannavaro, Nesta, Puyol, Şıvanşıtayger, önde Reus, Müller, Benzema filan varmış ki bizi geçmişler...

Quaresma'yı savunacağım diye kulübün efsanesi Üzülmez'e, çifte kupada en fazla pay sahibi oyunculardan biri olan Holosko'ya laf attınız ya helal olsun.

Quaresma'yı övmek için başka futbolcuları aşağıya çekme gereği duyuyorsanız zaten bizim birşey söylememize gerek yok. Adam daha formayı giymeden Olcay'a, Töre'ye, Sosa'ya, Veli'ye edilmeyen laf kalmadı şurada.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kadir G.

geçen seneki Olcay pektemekli Necip ile oynanan takım oyunu ile olduk değil mi ?kendimizi kandirma gerek yok. Geçen sene kötü fb ve gs yi geçip şampiyon olmamamizin sebebi yetersiz kalitede olan futbolcu çokluğudur.

Kendini quaresma akıllanmıltır, iyi oyuncudur diye kandıran sensin. Bilic efendi takımı martta satmasaydı ne bruggeye elenirdik ne ligi son 4-5 haftada verirdik. Al bakalım kadroları karşılaştır arsenal Beşiktaştan ne kadar güçlü karar ver. Çünkü 2-3 cm ile elimizden kaçtı.

Bu iş çalım atıp bekleyip tekrar aynı kişiye çalım atmaya çalışanlarla değil takım oyunu oynayanlarla başarıya ulaşır. Olcayı necipi kendi görüşün için ortaya sakın atma. Ben onlar yeterlidir dedim mi sen uyduruyorsun. Quaresma dışında dünyada kanat kalmamış mıydı da sorunlu, kimyayı bozan bu adamı getirdiler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kendini quaresma akıllanmıltır, iyi oyuncudur diye kandıran sensin. Bilic efendi takımı martta satmasaydı ne bruggeye elenirdik ne ligi son 4-5 haftada verirdik. Al bakalım kadroları karşılaştır arsenal Beşiktaştan ne kadar güçlü karar ver. Çünkü 2-3 cm ile elimizden kaçtı.

Atarlanmayı bırakta veridigin sozu tut sen önce :bandit: :bandit:

Bu iş çalım atıp bekleyip tekrar aynı kişiye çalım atmaya çalışanlarla değil takım oyunu oynayanlarla başarıya ulaşır. Olcayı necipi kendi görüşün için ortaya sakın atma. Ben onlar yeterlidir dedim mi sen uyduruyorsun. Quaresma dışında dünyada kanat kalmamış mıydı da sorunlu, kimyayı bozan bu adamı getirdiler.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Giray Burak

kuerezma transferine muhalif olanları ,olcay hayranı gibi göstermek de yeni savunma taktiği galiba.

Geldi artık kuerezma efendi ,İNŞALLAH yanıltır beni ,adam gibi çıkar katkısını verir .

Bende buradan özürümü dilerim.

Ama kuerezma nın takımı olumsuz etkilediğinde ,çıkıp savunanların özür dileyeciğine hiç ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı Logins1903

beyler k7yi bosveripde rhdolfo hakkında bilgi vericek kardesim varmı

Çevrimdışı Tolga

Can çıkar huy çıkmaz demişler.

Bir öncekinden farklı olacağını düşünmüyorum hatta Şenol Hoca kadro dışı bile bırakabilir.

Umarım ben yanılırım tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet K

beyler k7yi bosveripde rhdolfo hakkında bilgi vericek kardesim varmı

Bonservisi 2 Brezilya kulübüne bölünmüş ikisinin de imza atmasını bekliyoruz attığı an işlem tamam deniyor.

Çevrimdışı Alper1903

Can çıkar huy çıkmaz demişler.

Bir öncekinden farklı olacağını düşünmüyorum hatta Şenol Hoca kadro dışı bile bırakabilir.

Umarım ben yanılırım tabi.

Sözde "akıllanmış" olarak geliyordu. Havaalanında karşılayanlarla tekar şımarır mı? İnşallah şımarmaz.

Çevrimdışı Paletli Vinç

Görüntü sorunu için https://www.watchonperiscope.com/broadcast/44122929 deneyin arkadaşlar.
 İlk geldiğinde ne sevinmiştim şimdi sevinemiyorum ama heyecanlandım yine  hadi bakalım inşallah faydalı olur

Çevrimdışı fore_kazık

Şimdi neden Olcay'ı öne atıyorsun hiç anlamıyorum. Q7 istemeyen her adam Olcay'a çok meraklı mı sanıyorsunuz ?
O seneki kötü takım performansında siz nasıl sadece quaresmayı sorumlu görüyorsanız arkadaşta takım oyunu oynayan olcayı o nedenle ortaya atmış olabilirmi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

bana yazdıysan bunu isim ver. Hayatında hiç sosyal ortamlarda konuştun mu bilmiyorum ama 31 yaşındayım senden ufak dahi olsam bir üslubun olsun. Üslubunu da bozma bu benden sana bir abi tavsiyesi. Ikincisi; sol açığın Olcay değil mi? Kimi konuşacağız? Yukarıda yazdım q7 olur Joel Campbell olur Dzsudzsak olur ama Olcay olmaz. Bu benim görüşüm beğenmek begenmemek katilmak katılmamak senin kararın.  Ama bunları yaparken üslubunu bozma.

Sosyal ortamlarla ilgisi ne komik olmayın. Z önce futbol konuşmam diyen ben değildim. Yaşı büyük diye kimsenin yanlış bulduğum görüşünü kabul edeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Not: aynen kendi mesajınızdaki uslupla yazdım. Rahatsız ettiyse o mesaja da göz atabilirsiniz.

Çevrimdışı Logins1903

Bonservisi 2 Brezilya kulübüne bölünmüş ikisinin de imza atmasını bekliyoruz attığı an işlem tamam deniyor.

kapa baktım kap gelmemis kac dundur atılmamısmı imza salı gecesi yola cıkıcak deniyordu yalanmı oldu gene

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

kuerezma transferine muhalif olanları ,olcay hayranı gibi göstermek de yeni savunma taktiği galiba.

Geldi artık kuerezma efendi ,İNŞALLAH yanıltır beni ,adam gibi çıkar katkısını verir .

Bende buradan özürümü dilerim.

Ama kuerezma nın takımı olumsuz etkilediğinde ,çıkıp savunanların özür dileyeciğine hiç ihtimal vermiyorum.

Takım olumsuz etkilendiğinde Şenol Güneş suçludur, Sosa, Olcay, Töre, Veli suçludur. Arkasında oynayan Üzülmez, yanındaki Holosko, önündeki Bobo suçludur. Q7 iyiydi de çevresi kötüydü.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ersoy

Görüntü sorunu için https://www.watchonperiscope.com/broadcast/44122929 deneyin arkadaşlar.
 İlk geldiğinde ne sevinmiştim şimdi sevinemiyorum ama heyecanlandım yine  hadi bakalım inşallah faydalı olur

İşe yarıyor deneyin bunu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Alper1903

O seneki kötü takım performansında siz nasıl sadece quaresmayı sorumlu görüyorsanız arkadaşta takım oyunu oynayan olcayı o nedenle ortaya atmış olabilirmi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:kop: :kop:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yarın Gomez-Rhodolfo kap gelse de biraz da biz sevinsek:(

Çevrimdışı Andromeda

Quaresma'nın arkasından tv ekranlarında salvolar atan Fikret Orman'a kimse toz kondurmazken, Q7 tekrar gelişi ile neyi ispatlamaya calısıyorlar hayret

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Q7 bizim 2003 yılında şampiyon olduğumuz kadrodaki Yusuf Şimşek kadar katkı veremez diyorsanız eğer bırakalım geçelim herşeyi . Deli dolu Nouma'da ikinci kez Beşiktaş'a geldi yaptı deli dolu hareketini kulüpten ihraç ettik ama şampiyonluktaki katkısı unutulmazdı. Bekleyelim görelim 
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ayberk

2 ye değil 6 ya bölünmüş. 2 imza kalmış onu bekliyorlar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Q7 bizim 2003 yılında şampiyon olduğumuz kadrodaki Yusuf Şimşek kadar katkı veremez diyorsanız eğer bırakalım geçelim herşeyi . Deli dolu Nouma'da ikinci kez Beşiktaş'a geldi yaptı deli dolu hareketini kulüpten ihraç ettik ama şampiyonluktaki katkısı unutulmazdı. Bekleyelim görelim

Abi yusuf 2009'daydı
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Logins1903

insallah bu k7nin sozlesmesine tek taraflı fesih icin 1 tl odenir maddesi koydurmustur bizim uyanık yonetimde nerde merakla beklıyoruz

Çevrimdışı Mehmet K

kapa baktım kap gelmemis kac dundur atılmamısmı imza salı gecesi yola cıkıcak deniyordu yalanmı oldu gene

Biz yılan hikayesi olmadan transfer yapamayız hocam unuttunuz mu

Çevrimdışı Ceeyyhun

q7 eski sevgili gibi; hem ayrılmayı sen istemişsin hem de başkasıyla görünce canını yakacakmış gibi.
gs ya da fbye gidip başarılı olsa sinir olursun ama sana da gelsin istemezsin. ne benimle ne de başkasıyla durumu yani.
inşallah faydalı olur.

Çevrimdışı Mehmet K

2 ye değil 6 ya bölünmüş. 2 imza kalmış onu bekliyorlar

6 mı? Oha danaya girer gibi o ne ya