yahu senin arkanda toraman, üzülmez, erhan güven, aurelio, holosko, hakan, almeida gibi kazmaların var... onları konuşmuyorsunuz da quaresmayı mı konuşuyorsunuz??? sanki o sıralamayı bizzat q7 yaptı gibi konuşluyorsunuz...
ben de sizin fikrinizdendim 3 sene evvel lakin o sezonun lig maçlarını izledikçe hatanın defans olduğunu anlamıştım
erman toroğlu da o dönemde dinamo kiev maçından önce bir sözü vardı: "Beşiktaş hücüm zenginliğine sahip ancak bir o kadar da rezil bir defansa sahip. dinamo maçından önce defans çözülmezse içerde dışarda madara olur. bjknin defansı ilerki maçlarda baş ağrıtır"
Onu diyorum işte, Bursa'da Antep'te arkada Cannavaro, Nesta, Puyol, Şıvanşıtayger, önde Reus, Müller, Benzema filan varmış ki bizi geçmişler...
Quaresma'yı savunacağım diye kulübün efsanesi Üzülmez'e, çifte kupada en fazla pay sahibi oyunculardan biri olan Holosko'ya laf attınız ya helal olsun.
Quaresma'yı övmek için başka futbolcuları aşağıya çekme gereği duyuyorsanız zaten bizim birşey söylememize gerek yok. Adam daha formayı giymeden Olcay'a, Töre'ye, Sosa'ya, Veli'ye edilmeyen laf kalmadı şurada.