Umarım şenol hoca çözer bu sorunları ben güveniyorum hocaya.
Sorun olursa quaresma'nın gözünün yaşına bakmaz bence.
işte o zaman burda en ağır tepkiyi ben koyarım madem oynatmayı beceremeyeceksin
o zaman böyle sorunlu olan birini neden aldın deme hakkımız var. Beşiktaşın sokağa atılacak
parası yok. Sen bunu gönderirkende Beşiktaşın kamyon yükü parasını sokağa attın o gün
haklı bulduk ses çıkartmadık ama o günün haklılığını bu gün haksız duruma düşürdün.
Oyuncuya hiç bir şey söylemiyorum bu adam gittiği her kulüpte ben buyum diyor. sorun bunu kabul edip alanda.
Süpriz yumurta almıyorsunki burda transfer şans işidir deme hakkın yok. Başka bir oyuncu olsa tutar diye aldık tutmadı
dersin ama Quaresma transferi tutsada hata o zaman neden gönderdin hesabı yapılacak yani öyle bir transfer yapıyorsunki
tutsada ayağına sıkacaksın tutmasada ayağına sıkacaksın. Diğelimki tuttu kimse demezmi o zaman sen üç sene bu adamı göndererek şampiyonluğu sattın diye.
bunlar konuşulmayacakmı. Sen üst seviyede kalkmışsın bu oyuncuyu itibarsızlaştırmak için bir sürü demeç vermişsin.
Başarmışsın itibarını sıfıra indirmişsin şimdi son takımı olarak tekrar alıyorsun peki madem bu oyuncu Beşiktaşta oynamaya layıktı.
Yazık değilmi bu adamı tüm dünyada yerin dibine soktun bu transferden sevinilecek tek durum var oda aynı yönetim tekrar
alarak itibarını iade etmiştir. Çünkü bu gönderiliş biçimini hak etmiyordu. En azından hatalarını telafi ettiler.