2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824957 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Kusura bakmayın ama bazı yorumları hayretle okuyorum. Q7 ve ayarında ki futbolcularla 3. Olmazsınız çünkü futbol iyi futbolcu ile oynanır. Kadronuzda Olcay Pektemek Necip ayarında futbolcular varsa 3. Olmaya adaysinizdir. Futbol antrenörü ve futbolcusu ile komple bir oyundur. Olcayin oynadığı yerde her türlü Quaresma oynar. O oynadı diye de 3. Olunmaz. Olcay ve türevleri oynarsa asıl 3. Olunur.

Antep ve Bursa'da artık ne ayarda futbolcular varsa bizim Q7'li takımımızı geçmişler.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Celestine Babayaro

El insaf be 4000 kişi gitmiş.Bazı maçlarımızda bu kadar insan yoktu yazıklar olsun.

Çevrimdışı Kaan Türker

Quaresma ve türevleri oynayınca da 4. ve 5. olduk o nasıl oldu o zaman  :alala:
zaten sorun burada. Futbol sadece futbolcu ile oynanmiyor. Q7 varken takımda Schuster dışında adam gibi teknik direktör gelmedi. Adamın eline forvet vermedin. Ne gutiyi zapetedebildin ne de eksiklikleri kapatabildin. Olcay ile q7 yi aynı tutan insanlarla futbol konuşmam dahi kimse kusura bakmasın.  Ama derseniz ki Dzsudzsak olsa daha iyi olmaz mıydı evet bencede olurdu. Ben burda q7 ismine takılmiyorum. Iyi futbolcu olgusu benim için ön planda. Bu Joel Campbell olur Dzsudzsak olur q7 olur ama Beşiktaşın sol açığı Olcay olamaz.

Çevrimdışı fore_kazık

Yok daha neler! Sosa'nin Tore'nin kulagini Quaresma efendi'nin keyfi icin cekecek oyle mi?

Quaresma takim oyununu becerebiliyorsa oynar, yoksa kadro disi kalir..kimse onun keyfinin kahyasi degil, hele ki Sosa gibi Tore gibi adamlar hic degil.
İyi o zaman q7 olmasın,  koşmayan sosa ve törenin kulağını çekmek yerine takım oyuncusu ! olcayla kendi saçımızı yolalım...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

1 ayda olacağını sanmam ilk 6 hafta fiziği ile götürür.

7. veya 8. maçtan sonra oyundan alacak bu da el kol yapacak ve süresiz kadro kışı kalacak kuvvetle muhtemel.
Geç olmasın yeter satışlara başlamadan önlemek önemli diğer oyuncuların inancını kaybetmesine sebep olmamalı. Tabi ki bende isterim aklını başına alıp iyi oyun sergilemesini ama huylu huyundan vazgeçmez.

Çevrimdışı Fr1xsivE

bu periscope ta sadece ses var bende görüntü yok sizdede öylemi ?
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Neo Nesil

Antep ve Bursa'da artık ne ayarda futbolcular varsa bizim Q7'li takımımızı geçmişler.

yahu senin arkanda toraman, üzülmez, erhan güven, aurelio, holosko, hakan, almeida  gibi kazmaların var... onları konuşmuyorsunuz da quaresmayı mı konuşuyorsunuz??? sanki o sıralamayı bizzat q7 yaptı gibi konuşluyorsunuz...

ben de sizin fikrinizdendim 3 sene evvel lakin o sezonun lig maçlarını izledikçe hatanın defans olduğunu anlamıştım

erman toroğlu da o dönemde dinamo kiev maçından önce bir sözü vardı: "Beşiktaş hücüm zenginliğine sahip ancak bir o kadar da rezil bir defansa sahip. dinamo maçından önce defans çözülmezse içerde dışarda madara olur. bjknin defansı ilerki maçlarda baş ağrıtır"

Çevrimdışı Kadir G.

Arkadaş ikili konuşma olmasın diye uğraşıyorum ama çok boş konuşuyorsun. Adamı savunacağım diye olcayı niye ortaya attın başka dayanağın yok çünkü. Olcay ilk 11 başlasın mı dedik? Dünyada bu adamdan başka kanat kalmadı mı? Senin futbol görüşün bu kadarmış. Hata bendeki bir şey sanıp mesaj yazıyorum.

Çevrimdışı Neo Nesil

periscope un özeliği o zaten...

Çevrimdışı Giray Burak

sorunda burada zaten... sadece ernst ve üzülmez koşuyordu köpek gibi... tek koşmayan o değildi. simao da savunma yapmıyordu. şimdi veli atiba sosa töre koşacak... koşmuyorlarsa çekeceksin kulağını... hücumda da quaresma bencillik yapmayacak. gereksiz bencillikte de onun kulağını çekeceksin... başka şansı olamaz...

bu konu uzar gider...ama şahsi fikrim quaresmanın bu sene çok daha başarılı olacağı / görüneceğidir.

quaresmanın olduğu ligde nani siren sesi olur der giderim  :ebebe: :ebebe:
Nasıl yani,takım kuerezma nın hamalığını mı yapsın .bumu takım oyunu ,takm ruhu .
kuerezma nın kulağını çekmiyeceksin ,diğer mücadele edenlerin kulağını çekeceksin.vah ki vah
İçimde ufak bir umut kırıntısı vardı ,o da bu transfer ile bitti.

Çevrimiçi Samet Ç

Bende de aynı.

Çevrimdışı Kaan Türker

Hayretle okuma normal şekilde oku. Şampiyonluk takım oyunuyla gelir bir kişinin şovuyla değil.
geçen seneki Olcay pektemekli Necip ile oynanan takım oyunu ile olduk değil mi ?kendimizi kandirma gerek yok. Geçen sene kötü fb ve gs yi geçip şampiyon olmamamizin sebebi yetersiz kalitede olan futbolcu çokluğudur.

Çevrimiçi Samet Ç

Yok görüntüde olması lazım ama pc de nedense görüntü olmuyor.

Çevrimdışı Neo Nesil

quaresmayı istemeyenler

alın

bunla ilgili şarkısı 0:57'den itibaren:

Çevrimdışı Paolo Maldini

Ne kadar çok taraftarımız gitmiş inşallah bizi tekrar üzmez.Nice şampiyonluklar yaşarız

Çevrimdışı Logins1903

yahu kardesim anlamıyorum siz bu adamın mersin bursa a.madrid maclarını hatırlamıyormusunuz ya nasıl bir istir ki bu adam besiktasa ne verdi sampiyonmu yapti biz futboldan anlamıyoruz sizler haklsıınız

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok görüntüde olması lazım ama pc de nedense görüntü olmuyor.

Yok valla gayet var. Az önceki paylaştığım linkten izliyorum hatta Q7nin minibüsü işgal etmişler :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Umarım şenol hoca çözer bu sorunları ben güveniyorum hocaya.
Sorun olursa quaresma'nın gözünün yaşına bakmaz bence.
işte o zaman burda en ağır tepkiyi ben koyarım madem oynatmayı beceremeyeceksin
o zaman böyle sorunlu olan birini neden aldın deme hakkımız var. Beşiktaşın sokağa atılacak
parası yok. Sen bunu gönderirkende Beşiktaşın kamyon yükü parasını sokağa attın o gün
haklı bulduk ses çıkartmadık ama o günün haklılığını bu gün haksız duruma düşürdün.
Oyuncuya hiç bir şey söylemiyorum bu adam gittiği her kulüpte ben buyum diyor. sorun bunu kabul edip alanda.
Süpriz yumurta almıyorsunki burda transfer şans işidir deme hakkın yok. Başka bir oyuncu olsa tutar diye aldık tutmadı
dersin ama Quaresma transferi tutsada hata o zaman neden gönderdin hesabı yapılacak yani öyle bir transfer yapıyorsunki
tutsada ayağına sıkacaksın tutmasada ayağına sıkacaksın. Diğelimki tuttu kimse demezmi o zaman sen üç sene bu adamı göndererek şampiyonluğu sattın diye.
bunlar konuşulmayacakmı. Sen üst seviyede kalkmışsın bu oyuncuyu itibarsızlaştırmak için bir sürü demeç vermişsin.
Başarmışsın itibarını sıfıra indirmişsin şimdi son takımı olarak tekrar alıyorsun peki madem bu oyuncu Beşiktaşta oynamaya layıktı.
Yazık değilmi bu adamı tüm dünyada yerin dibine soktun bu transferden sevinilecek tek durum var oda aynı yönetim tekrar
alarak itibarını iade etmiştir. Çünkü bu gönderiliş biçimini hak etmiyordu. En azından hatalarını telafi ettiler.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Şöyle cok bilmişlik yapmayın lutfen.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Neo Nesil

yahu kardesim anlamıyorum siz bu adamın mersin bursa a.madrid maclarını hatırlamıyormusunuz ya nasıl bir istir ki bu adam besiktasa ne verdi sampiyonmu yapti biz futboldan anlamıyoruz sizler haklsıınız

atletico, bursa, mersin maçında haklsıın.... hele o atletico maçı sabrımı taşıran son damla oldu...

Çevrimiçi Samet Ç

quaresmayı istemeyenler

alın

bunla ilgili şarkısı 0:57'den itibaren:
Şimdi neden Olcay'ı öne atıyorsun hiç anlamıyorum. Q7 istemeyen her adam Olcay'a çok meraklı mı sanıyorsunuz ?

Çevrimiçi Samet Ç

Yok valla gayet var. Az önceki paylaştığım linkten izliyorum hatta Q7nin minibüsü işgal etmişler :evillol:
Bende yok kullandığım tarayıcıdan dolayı olabilir.

Çevrimdışı Kutay

quaresmadan tek bekletim en azından avrupa kupalarında iyi oynaması 18 maçta 7 gol atmış avrupa kupalarında tarihimizin en golcü 5.futbolcusu
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Neo Nesil

Şimdi neden Olcay'ı öne atıyorsun hiç anlamıyorum. Q7 istemeyen her adam Olcay'a çok meraklı mı sanıyorsunuz ?

olcayı savunanlara savundukları adamı öne attım...

Çevrimdışı Kaan Türker

Arkadaş ikili konuşma olmasın diye uğraşıyorum ama çok boş konuşuyorsun. Adamı savunacağım diye olcayı niye ortaya attın başka dayanağın yok çünkü. Olcay ilk 11 başlasın mı dedik? Dünyada bu adamdan başka kanat kalmadı mı? Senin futbol görüşün bu kadarmış. Hata bendeki bir şey sanıp mesaj yazıyorum.
bana yazdıysan bunu isim ver. Hayatında hiç sosyal ortamlarda konuştun mu bilmiyorum ama 31 yaşındayım senden ufak dahi olsam bir üslubun olsun. Üslubunu da bozma bu benden sana bir abi tavsiyesi. Ikincisi; sol açığın Olcay değil mi? Kimi konuşacağız? Yukarıda yazdım q7 olur Joel Campbell olur Dzsudzsak olur ama Olcay olmaz. Bu benim görüşüm beğenmek begenmemek katilmak katılmamak senin kararın.  Ama bunları yaparken üslubunu bozma.