2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824962 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 17:30:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O yok renkliler korkuyor renklilern ödü paylıyor gelecek diyenler için buyrun biraz okudum sadece.

onlarınki kedi ciğer mevzusu çağrı rahat ol  :ok:

RvP bize gelse ona da söyleyecek birşeyler bulurlardı...

Bizdeyken 4. 5. olmuşuz hocam şampiyon değil. Korkmalarını gerektirecek en ufak bir şey yok. İçi dışı belli Quaresma işte.

Ha dediğin kısma normal şartlarda katılıyorum tabi ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

an itibariyle bulgaristanda  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizdeyken 4. 5. olmuşuz hocam şampiyon değil. Korkmalarını gerektirecek en ufak bir şey yok. İçi dışı belli Quaresma işte.

Ha dediğin kısma normal şartlarda katılıyorum tabi ki.
ben derbilerde fark yaratabilir diye umutlanmak istiyorum tek katkı olabilecek yer.

Çevrimdışı Nartallo

Querasma'nın gelişi salt transfer olarak yorumlanamaz.

Bir bakış açısının, iş yapış şeklinin, Fikret Orman yönetimlerinin şimdiye kadar söylediklerinin, yaptıklarının tamamen tersi bir durum. 

Ben 4 sene sonra Querasma'yı bonservis verip transfer ediyorsam, niye feda dedim, niye Gökhan Süzen'e, Dentinho'ya, Eneramo'ya paramız yok, imkanımız yok, bunları destekliyecez diye katlandım, niye 4 senedir hiçbir kulvarda başarı olmamasına rağmen sabrettim.

Niye paramız yok diye stadın işleri gecikti, niye haciz kamyonları klübün kapısına geldi, niye Fernandes gibi feda senesinde tek başına takımı götüren adamı biraz daha para verip elimizde tutmadık, niye voleybol küme düştü, niye basketbol playoffa giremedi...

Ben de koparırdım yaygarayı, vizyon vizyon diye dolanır sonra Querasma'yı karşılamaya giderdim.

Sabrettik, imkanlar bu yapacak birşey yok dedik ama şimdi bakıyorsun 4 senelik yönetim bütün söylemlerini bir transferle yalan çıkardı.

Takım bizim, yine destekleriz ama bu yönetimin benim gözümde ne itibarı, ne kredisi kaldı.

Çevrimdışı ALI RIZA

Benim oyuncu havuzum geniş @ALI RIZA  sen Quaresma futbolu bırakınca evsiz kalacaksın  :kop: :kop: :kop:
Bende de mevcut o giderse Ronaldo gelir :) O giderse Messi gelir :) @Çağrı

Çevrimdışı fore_kazık

@Çağrı bırak renklileri bugün Faik Gürses Rhodolfo yu beğenmiyor. çok ağır keşke Atınç gitmeseydi diyor  :D

atış serbest konuşmak bedava.... bir kanat GT7 diğer kanat RQ77 sefer sayılı uçuşlar olacak kanatlarında ;) bu gücü de yok etmek için bir an evvel takımı karıştırmak için ellerinden geleni yapacaklardır. hem içeriden hem dışarıdan...

Çevrimdışı f_madida

https://twitter.com/Eurosport_TR/status/623491923106471936

ne diyimki allah akıl fikir versin

Besiktas yonetimi bunu istedi, yoksa Quaresma'yi sessiz sakin getirip imza attirip bakin bu sefer farkli yaklasiyoruz olaya, once bir deneyelim, esnek bir anlasma yapalim, istedigimiz gibi oynamazsa gondeririz de diyebilirdi.

Bu goruntuden sonra hala Quaresma'nin kontrol edilebilecegini dusunenlere birsey demiyorum, ama ayni klubun taraftarlari olmamizi garipsiyorum dogrusu. Yani beni Besiktas'a ceken degerlerle bu insanlari Besiktas'a getiren nedenler arasinda muazzam bir fark var. Ben Besiktas'i Gordon'la, Metin-Ali-Feyyaz'la, mutevazi tavirli onursal Baskanimizla sevdim ki hicbiri bu kadar abartilmadi, abartilmayi haketmelerine ragmen, zaten boyle birsey olsa kendileri mahcup olurlar bunu istemezlerdi herhalde. Bu goruntuler klubun kuculdugunun en bariz gostergesi aslinda, kupa yok, sampiyonluk yok, kovulan oyuncunun geri donusunu solenle kutluyor taraftar.  :claps: :claps: :claps: 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Çağrı bırak renklileri bugün Faik Gürses Rhodolfo yu beğenmiyor. çok ağır keşke Atınç gitmeseydi diyor  :D

atış serbest konuşmak bedava.... bir kanat GT7 diğer kanat RQ77 sefer sayılı uçuşlar olacak kanatlarında ;) bu gücü de yok etmek için bir an evvel takımı karıştırmak için ellerinden geleni yapacaklardır. hem içeriden hem dışarıdan...
bi yorumcunun hiç mi dediğine katılmam o adam ne dese tam tersini düşünüyorum hep :)

Çevrimdışı sallapati

uçak linkini forzaya da kopyalamış birisi... ortalık karışmış  :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 17:40:52
  • Beşiktaş / Bodrum

Yahu ne Gücü :)

Quaresma ve Simao varken de güç vardı ne oldu?

Bugün Quaresma maça çıksın 4 sene önceki gibi oynasın siz olacakları görün takımda.

Töre normalde ceza sahasına kadsar gelir adam kovalar kanatta tam modern kanat oyuncusudur. Bu adam dönmeyince Töre de dönmemeye başlayacak.

Kaybettiklerini Veli toplamamaya başlayacak Ernst gibi Sosa isyan edecek al kendin oyna o zaman diye o zaman çok net görünecek kel.

He ne olacak? Bunlar olduğu anda Şenol Güneş kadro dışı bırakacak bu kez taraftar Şenol Güneş'e yüklenecek biz de bir sezonu daha bir popülist hamle için kaybetmiş olacağız.

Quaresma aynı Quaresma ile olacak Olan budur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

O yok renkliler korkuyor renklilern ödü paylıyor gelecek diyenler için buyrun biraz okudum sadece.
Alıntı

Yaptigimiz transferlerin hepsine ayni seyi soyluyorlar.. Standart olarak soyledikleri cumle : Bjk yine 3.luk getirecek transferler yapti... Q7'ye ozel mesajlar degil aslinda bunlar...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün Quaresma maça çıksın 4 sene önceki gibi oynasın siz olacakları görün takımda.

Töre normalde ceza sahasına kadsar gelir adam kovalar kanatta tam modern kanat oyuncusudur. Bu adam dönmeyince Töre de dönmemeye başlayacak.

Kaybettiklerini Veli toplamamaya başlayacak Ernst gibi Sosa isyan edecek al kendin oyna o zaman diye o zaman çok net görünecek kel.

He ne olacak? Bunlar olduğu anda Şenol Güneş kadro dışı bırakacak bu kez taraftar Şenol Güneş'e yüklenecek biz de bir sezonu daha bir popülist hamle için kaybetmiş olacağız.

Dua edelim olmasın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hiçbir futbolcu bu kulüpten büyük değildir, BABA HAKKI hariç. Bu karşılamaları ve yapılanları, kulübe yapılan bir saygısızlık olarak görüyorum. Beşiktaş tarihini ve değerlerinin onda birini bilmeyenlerin bu tarz eylemlere girişmesi sıradan bir Anadolu takımına dönüştüğümüzün en açık göstergesi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 17:43:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Yaptigimiz transferlerin hepsine ayni seyi soyluyorlar.. Standart olarak soyledikleri cumle : Bjk yine 3.luk getirecek transferler yapti... Q7'ye ozel mesajlar degil aslinda bunlar...

Beck transferinde çoğu çok akılcı hamle olduğunu yazdı fanatizanları hariç.

Keza geçen sene Sosa için de.

Zaten ne söyledikleri önemli değil ben yok çok korkuyorlar yok şu yok bu diyenler için yazdım kimsenin korktuğu filan yok kim geliyor ki neyden korksunlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Ne Quaresmacıları anlıyorum Nede ANTİ Quaresmacıları. Ölümüne savunuyorlar ölümüne gömüyorlar.

Hani Beşiktaş'ın topçusuna en kötü bir söz bile edilmeeyecekti.
edildimi ben görmedim biz küfür hakaret aşağılayıcı konuşmalara karşıyız ama forum bu ve eleştiri olacak
elbette bu iş sadece quaresma değilki burda Mustafa Olcay Necipde ağır eleştiriliyor.  @can1903  quaresmaya ayrıcalıkmı
yapalım yanlış gören eleştirir.sonuçta eleştirilen onun Beşiktaşa uymayan futbol karakteri

Çevrimdışı Fatih

Q7'ye ucaga binmeden once soyleyeydik keske freeshop'tan birseyler almayi unutmasin bize...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ersoy

Uçak izlemek çok keyifli oluyor yav. :lol: Türkiye sınırında şuan.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı fore_kazık

takım oyunu açısında haklısın fakat hücum gücü anlamında takıma çok fazla katkı yapacağını tartışmaya gerek yok sanırım. olurda sizin gibi düşünenlere karşı onur mücadelesi verirse tek başına şampiyon bile yapabilir. ayrıca şahsi fikrim takım içinde böyle 1 futbolcunun olması gerektiğidir.bakınız şınayder de savunma yapmaz ama onun açığını orta sahadaki diğer oyuncular koştuğu için kapatır.  önceki dönemde quaresmanın bu kadar göze batmasının ve takımın düşmesinin sebebi kadroda onun gibi koşmayan guti ve simao nun olması idi. bu sefer daha fazla koşan bir orta sahamız var. o nedenle quaresmanın savunma zaafı o kadar göze batmayacaktır.

Çevrimdışı aa1903

Querasma'nın gelişi salt transfer olarak yorumlanamaz.

Bir bakış açısının, iş yapış şeklinin, Fikret Orman yönetimlerinin şimdiye kadar söylediklerinin, yaptıklarının tamamen tersi bir durum. 

Ben 4 sene sonra Querasma'yı bonservis verip transfer ediyorsam, niye feda dedim, niye Gökhan Süzen'e, Dentinho'ya, Eneramo'ya paramız yok, imkanımız yok, bunları destekliyecez diye katlandım, niye 4 senedir hiçbir kulvarda başarı olmamasına rağmen sabrettim.

Niye paramız yok diye stadın işleri gecikti, niye haciz kamyonları klübün kapısına geldi, niye Fernandes gibi feda senesinde tek başına takımı götüren adamı biraz daha para verip elimizde tutmadık, niye voleybol küme düştü, niye basketbol playoffa giremedi...

Ben de koparırdım yaygarayı, vizyon vizyon diye dolanır sonra Querasma'yı karşılamaya giderdim.

Sabrettik, imkanlar bu yapacak birşey yok dedik ama şimdi bakıyorsun 4 senelik yönetim bütün söylemlerini bir transferle yalan çıkardı.

Takım bizim, yine destekleriz ama bu yönetimin benim gözümde ne itibarı, ne kredisi kaldı.

üçüncü yılımızda fener'in ve gs'nin önüne geçiyorduk bütçe konsunda ya işte bunlar hep quaresma.  :halay:

Çevrimiçi Necmi

Hiçbir futbolcu bu kulüpten büyük değildir, BABA HAKKI hariç. Bu karşılamaları ve yapılanları, kulübe yapılan bir saygısızlık olarak görüyorum. Beşiktaş tarihini ve değerlerinin onda birini bilmeyenlerin bu tarz eylemlere girişmesi sıradan bir Anadolu takımına dönüştüğümüzün en açık göstergesi.
Baba Hakkıda Beşiktaştan büyük değildir. Baba Hakkıyıda büyük yapan Beşiktaş ve Beşiktaş değerleridir.
Bazı şeyleri birbirine karıştırmayalım Hiç bir kişi ne yaparsa yapsın Beşiktaştan büyük olamaz @Serhat Akkaya

Çevrimdışı arc1999

Periscope falan yok mu acaba havaalanından?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresmayı taşıyan Uçak an itibarıyla Türkiye sınırından Giriş yaptı :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Periscope falan yok mu acaba havaalanından?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha gelmedi 18.30'da gelecekmiş rötarlı olarak.Aslında o kadar zaman olmaz gibi uçağı izliyorum da.18.15 gibi gelir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı fore_kazık

quaresma çorlu semalarında  :)