2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12830327 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neden bilmiyorum şu fotoğraf beni umutlandırıyor..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

Neden bilmiyorum şu fotoğraf beni umutlandırıyor..

nazar değmesin  çok güzel bi tablo..

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı brkntcnr

Bu takımda kimlerin ne gece hayatı var ama Q7 kadar medyatik olmadıkları için haber olmuyor ne yazık ki.Birde böyle düşünün
Basının işine geliyor. Şimdi atıyorum quaresma yı mı yazsan dikkat çeker yoksa günayı mı? Adamlar hangisi daha çok ilgi çekiyorsa onu yazıyorlar.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni Derdiniz Q7 nin gece hayatı mı
Peki Oguzhanın Kucak danslarını Hiç düşündünüz mü 2 yılda hiçbir varlık yapamayan oğuzhan ın bu takımda ne işi var dediniz mi ? Gecen yıl sadece vucut çalışan oğuzhanı sorgualadınız mı acaba ?
oğuzhana haksızlık etmeyelim en fazla asist yapan futbolcumuz oynamadı doğru düzgün bu sene belli olacak onun nasıl bi futbolcu olacağı

Çevrimdışı 'TaNeR'

En önemli maçlarda kırmızı kart gören gören ne yapacağı belli olmayan yılda 4 milyon avroya yakın para kazanan halini gönderdi Fikret Orman, şimdi ise yarı yarıya ücretle oynayacak... Dolayısıyla verilen karar doğruydu, umarım olgunlaşmıştır.

Bu yolun geri dönüşü yoktur. Artık sahip çıkacağız.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı TALAT

oğuzhana haksızlık etmeyelim en fazla asist yapan futbolcumuz oynamadı doğru düzgün bu sene belli olacak onun nasıl bi futbolcu olacağı

en çok asist yapan oyuncumuz da yaptığı asistlerin çoğu kupa ya da lige havlu attığımız haftalar. hedef maçların çoğunda kayboluyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

quaresma transferi eğer tutar da olgun bir şekilde kendini gösterip 2 sene oynarsa arap ya da çin klüplerine iyi bir bonservisle satabiliriz.

acaba sözleşmesi kaç yıllık. 2 sene sonunda bedava kaçırmayalım. bir işe yarasın bari :D

Çevrimdışı Kemal

Herkes 2. bir şansı hakeder. Çok büyük bir yanlış yapmadıysa.

Bu dakikadan sonra destek verilmezse yine biz üzülürüz, beyaz sayfa açıp destek vermek lazım bindiğimiz dalı kesmemek adına .

Gomez
olayında yaprak kıpırdamıyor asıl beni bu korkutuyor.

Çevrimdışı KUMANOVALI

s.a

Q7 hayırlı olsun  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en çok asist yapan oyuncumuz da yaptığı asistlerin çoğu kupa ya da lige havlu attığımız haftalar. hedef maçların çoğunda kayboluyor.
doğru bi bakış açısı eksiği çok ama o kadarda yerin altına sokmamak lazım bu sene son sanşı artık patlama yapması lazım

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Herkes 2. bir şansı hakeder. Çok büyük bir yanlış yapmadıysa.

Bu dakikadan sonra destek verilmezse yine biz üzülürüz, beyaz sayfa açıp destek vermek lazım bindiğimiz dalı kesmemek adına .

Gomez
olayında yaprak kıpırdamıyor asıl beni bu korkutuyor.

gomez 3-4 güne ancak sonuçlanır gecikti biraz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 12:23:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Quaresma hayırlı olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

doğru bi bakış açısı eksiği çok ama o kadarda yerin altına sokmamak lazım bu sene son sanşı artık patlama yapması lazım

yerin altına sokmuyorum. benim de beklentim çok büyük ondan. yapabileceğini de biliyorum. inş bu sezon güçlenip şenol hocanın elinde kendini bulur. eğer öyle bir şey olursa parayla verip alamayacağımız kadar iyi bir transfer olur bence.

bir de benim görüşüm gol pozisyonuna giriyor ama yine pası düşünüyor.pas sevdası yüzünden bazen pozisyonda bitiyor. biraz daha kaleyi düşünmesi lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yerin altına sokmuyorum. benim de beklentim çok büyük ondan. yapabileceğini de biliyorum. inş bu sezon güçlenip şenol hocanın elinde kendini bulur. eğer öyle bir şey olursa parayla verip alamayacağımız kadar iyi bir transfer olur bence.

bir de benim görüşüm gol pozisyonuna giriyor ama yine pası düşünüyor.pas sevdası yüzünden bazen pozisyonda bitiyor. biraz daha kaleyi düşünmesi lazım.
aynen ondan önceki sene uzaktan atıyordu inanıyorum saf yetenek olarak takımdaki en iyi 2 oyuncudan biri ama yetmiyo maalesef bu sene onun senesi olur inşallah.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

taraftar şimdiden bu kadar tepki biriktirmişse ligde 1-2 hatadan sonra gömülmeyen oyuncu kalmaz. futbolcuların da şenol hocanın da yönetimin de işi zor.

Çevrimdışı Scout

Gomez Beşiktaşta Hiçbir etki gösteremiyecek 2 ayda bir 2-3 haftalık sakatlanicak , Aldığı Paranın Üstüne Yatacak , Geç Ödediğimiz Takdirde Fifalık Bile Olabiliriz
Pika Pika

Çevrimdışı Ersoy

Gomez'de gelse artık.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/623424257545121792

adamlar geleceği okumuş resmen.  :kop:
bu arada nası bi eleman bilen var mı

Çevrimdışı Sedat_BJK

sponsoru kes..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

"Rhodolfo’nun bazı haklarını elinde bulunduran iki Brezilya kulübünün henüz imzasını yollamaması nedeniyle deneyimli savunmacının transferinin açıklanmadığı öğrenildi.

Kulüplerin imzalarını yollamasının ardından siyah beyazlılar, Rhodolfo transferini resmen açıklayacak."

Hay Allahım :evillol:
Bizim işler hep düğüm böyle

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Çağrı lamine sane nasıl bir stoper ?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Dalla Turchia: #Gomez al #Besiktas nel giro delle prossime 24-48 ore

Haber Fiorentina kaynaklı.24-48 saat içinde BJK ile anlaşacak mı diyor?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aynı kitaptan farklı final beklenmez. Kitabı farklı bir gözle okusan da, final de ölen ölür, kalan kalır. Değişmez. Quaresmada final belli.