2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831726 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci  okumadanmı onaylayalım :bandit: :bandit: al hepsini onayladım rahatladınmı :D :D
:kop: :kop: :kop:
Yok abi Bir ifadenin yanlış oldugunuu düşündüğüm için bir mesaj attım onaylanmayıncada öyle bişey yazdım :ok:
Neyse Sakinleştim, Biraz Fevri bir adamım ben zaten başıma ne gelirse bu yüzden geliyor :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay A.

bende en başta istemiyorum ama bu saatten sonra destek olmamız gerekiyor abi yapacak bir şey tok :) @Oktay A.
Aynen öyle inşallah bekleneni verir de o da bizde kazanırız

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ben . kelimesini hakaret olarak değil tamamen sevimlilik anlamında kullandım. Burada ki samimi ortamı ve beni tanıyan abilerim kardeşlerimin kötü anlamda söylemiyeceğimi bildiği için rahat yazdım ama tanımayanlarda vardı hataydı kaldırdım şu anda da. Ama uyarı verebilirsiniz  mod onayı filan. Saygım sonsuz ilk hatam diye görmezden gelinmesini istemem saygılar  :ok:

Hayır yaramaz çocuğumuz dedin gayet samimi oldu zaten diğerine gerek yok ne demek istediğini anladım ama aslında seni değil kural koyup yazılanları takip etmeyen veya uygulamayan modları dürtmek içindi
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 11:50:33 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimiçi murat

Daha çok gece kulübünde rastlarız. Bir adam 7 sinde neyse 77 sinde odur. Katkı vermesini isterim ama olmayacak onu da biliyorum
Yunus quaresma çok fazla gecelerde yaşayan bir futbolcu değil onun sıkıntısı kafada.umarım zaman içinde olgunlaşmıştır.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar artik sakinleselim.. biraz Q77 gelmis hosgelmis, bende istemeyenlerdendim ama bu noktadan sonra besiktasin futbolcusudur. Kullandıgımız kelimelere dikkat edelim alinti yaparkende ayni hataya dusmeyelim lutfen.

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı f_madida

madem kap geldi ve iş resmiyete döküldü,
bu konuyla ilgili tek cümlemi yazayım artık.

Okuduğumuz bir kitaba tekrar başlıyoruz, inşallah bu sefer finali farklı biter.

Kitap zaten yazili sonu da belli basi da... Quaresma'ya karsi birsey de yazmiyorum burada, oyuncunun sucu degil yaptiklari, oyun tarzi belli, huyu suyu belli bir adami getirip bu sefer farkli olacak demek sacma olan.

Neyse, en azindan hicbir stres yasamayacagim bu sene, ancak Quaresma destekcesi taraftarlar da sezon basladiktan sonra bir zahmet Senol Hoca'yla ilgili yorum yapmasin zira takim oyununa Quaresma'yi tercih edenlerin hocayi elestirmeye hakki yok benim gozumde.

Son olarak yonetim icin de sunu soyleyeyim, su son 3 senede gerceklestirilmeye calisilan herseyin bittigi noktdayiz. Ne takim futbolu, ne disiplin ne de gelecege yonelik yatirimlarin hicbir anlami yokmus demek, karsimizda tamamen populizme donmus bir yonetim var. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Easthanbool

Günah keçisi olması amacıyla getiriliyordu zaten.Bazı taraftarlar buna çoktan hazırlar.Umarım her şeye rağmen başarılı olur Quaresma
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

OOOOO HAYIRLI OLSUN FORUM KAP'IMIZ GELMİŞ :halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaslar artik sakinleselim.. biraz Q77 gelmis hosgelmis, bende istemeyenlerdendim ama bu noktadan sonra besiktasin futbolcusudur. Kullandıgımız kelimelere dikkat edelim alinti yaparkende ayni hataya dusmeyelim lutfen.
Sakiniz abi. Sadece atarlı tqmlamam gene celallendi. Normal hali o zaten. Necmi abi okşasın geçer.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Tamam tamam dur gömmeyelim iyice.

Yok abi sorun gece hayatı değil. Adam kazanıyor elbette olacak ama adamı da iyice evcimen yaptılar evden işe işten eve biride değil :) iki dakika google araması ile herşey bulunur. Gençsin futbolcusun para kazanıyorsun elbette eğleneceksin sorun o değil ama tutupta adama mülayim memur muamelesi yapmasın kimse :) Neyse hayırlı olsun ne diyelim umarım faydalı olur.

Çevrimdışı yigitcan1903

Q777 olsa olmaz mı
Boeing gibi

Çevrimdışı ALI RIZA

Hooooopppaaaaa
:kop: :kop: :kop: @Fatih 
Quaresmayi Quaresmayi  Oley Oley Oley  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
@Necmi abi ve @Çağrı ya gelsin
@Necmi abi Sana Q7 yazılı Forma Hediye etmek istiyorum  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Tamam tamam dur gömmeyelim iyice.
Ya yapmayın bunlar insan insan hiç mi gece dışarı çıkamaz yapmayın. Yaptığı tek hata sakatım diye portekize gidi kilo alıp dönmesi idi bunda da o zamanki yönetim zaafı vardı. Şunu kabul edelim bu yetenek deki oyuncu takım oyuncusu olsa Türkiye topraklarına uğramaz. Sezonda en fazla ne kadar verim alabiliriz ona bakılmalı ve disiplin sıkı tutulmalı
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

"Rhodolfo’nun bazı haklarını elinde bulunduran iki Brezilya kulübünün henüz imzasını yollamaması nedeniyle deneyimli savunmacının transferinin açıklanmadığı öğrenildi.

Kulüplerin imzalarını yollamasının ardından siyah beyazlılar, Rhodolfo transferini resmen açıklayacak."

Çevrimdışı ebabil

pascalın ikinci gelişi gibi olmasa iyi olur

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni Derdiniz Q7 nin gece hayatı mı
Peki Oguzhanın Kucak danslarını Hiç düşündünüz mü 2 yılda hiçbir varlık yapamayan oğuzhan ın bu takımda ne işi var dediniz mi ? Gecen yıl sadece vucut çalışan oğuzhanı sorgualadınız mı acaba ?

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Hiç gece hayatı yoktan ama oda insan oda çıkacak yada başkası yapıyor onuda söyleyine geldik :) olsun buda iyi buda gelişme :)

Çevrimdışı Tolga

Neyse yapcak birşey yok

Hiç umudum yok ama umarım bir önceki gibi verimsiz sezonlar geçirmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

ooo kap alırım bir dal.
inş ikinci de gelir bugün
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağatay

Yeni Derdiniz Q7 nin gece hayatı mı
Peki Oguzhanın Kucak danslarını Hiç düşündünüz mü 2 yılda hiçbir varlık yapamayan oğuzhan ın bu takımda ne işi var dediniz mi ? Gecen yıl sadece vucut çalışan oğuzhanı sorgualadınız mı acaba ?

kötü örnek, örnek değildir

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Paolo Maldini

Quaresmayı istemiyordym ama artık bizim futbolcumuz inşallah yanıltır beni

Gece hayatı artık eskisi gibi olmaz başkana bir takım sözler vermiştir.

En kötü fikret orman quaresmayı evlendirip sonunu kökünden çözer.:)

Çevrimdışı Easthanbool

Bu takımda kimlerin ne gece hayatı var ama Q7 kadar medyatik olmadıkları için haber olmuyor ne yazık ki.Birde böyle düşünün
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "