Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazen diyorum ki neden bu Çin İşkencesi bize yapılıyor ... ama aslında cevap yanımızda, işte bu düşünce tarzları yüzünden ne geliyorsa geliyor başımıza.Adamlar Ba yı sattılar, üzerine Remy den açıldı kapı , beklettiler beklettiler ve son olarak geldiğimiz noktaya bak : Kendi taraftarımızdan birileri Saw 'a fit olmuşlar. Yahu bu adamlar size Almeida'yı bile Ruslardan alıp çakarlar . Hiç üzülmeyin kardeşim. Aynısını q7 olayında yaptılar, orda Macar gül gibi dururken , nasılsa ocakta alırız para vermeyelim , taraftarın aşkı q7 yi çakalım dendi , taraftar zaten balıklama atladı anketlere ve şimdi q7 yolda. Macarında M sini alamazlar Ocakta.Devam bu düşüncelere. Sonra derlerki Saw la kapı açarsınız , Dany kramponlarını alıp gelecek , geldi.
Sow tabiki gelebilir, ben takima yapacagi katkıya bakarim. Ama remyler, cisse ler,hatta ve hatta rvp lerle ilgilen gomezle anlasildi haberlerini basina yolla sonra Sow u al benim karsi oldugum nokta bu. Quaresmayi aciklarim arkasindanda Sow olayini patlatirim arada kaynar gider mantigina karsiyim. Umarım yanilirim.
Q77 artik besiktasimizin futbolcusudur, hayırlı olsun demek bize duser. umarim benim gibi gelmesini istemeyen herkesi yaniltir ve sene sonunda sampiyonluk kutlamalarinda ayakta alkıslariz.
Daha çok gece kulübünde rastlarız. Bir adam 7 sinde neyse 77 sinde odur. Katkı vermesini isterim ama olmayacak onu da biliyorum
Quaresma Beşiktaş'ın yaramaz çocuğu gibi her ne kadar bizi kızdırsa da heyecanlandırıyor puşt. Bu sefer umarım hayal kırıklığı yaratmaz , şampiyonluğun mimarlarından olur ve bu sevgiyi hak edip borcunu öder. Hoş geldin Ayağının dışıyla böyle vurulur mu topa ?
Adamı cidden özlemişim. İşallah yüzümüzü kara çıkartmaz