2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834935 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ahanda geldi q7  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En acil olmayan bölgeyi ilk acıkladık ama olsun inşallah  devamı gelir.

Çevrimdışı canU

Sow konusuna duygusal bakmamak lazım büyük takımlar arasında böyle alışverişler olabilir. Arsenal chelseaden chelsea arsenalden alıyor birşey olmuyor kez ajax psv arasında da oluyor. Bunlar doğal işler ben fit bir sowun bizde çok işe yarayacağını düşünürüm.

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı serdart

inşallah beni yanıltır da takım oyuncusu olmayı öğrenmiş, koşuğ mücadele eden arkadaşının eksiğini kapatmaya çalışan bi q7 gelmiştir takıma.

hayırlı olsun.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sow konusuna duygusal bakmamak lazım büyük takımlar arasında böyle alışverişler olabilir. Arsenal chelseaden chelsea arsenalden alıyor birşey olmuyor kez ajax psv arasında da oluyor. Bunlar doğal işler ben fit bir sowun bizde çok işe yarayacağını düşünürüm.
sow ne alaka ?

Çevrimdışı Oktay

Meraklısına KAP Açıklaması

Çevrimdışı safa burak

görmüyorsun çünkü hemen siliyoruz sadece bu başlıktan silinen mesaj sayısı 1125 ve bunların çoğuda küfür ve hakaret içeriyor
çünkü bu başlıkta küfür hakaret olmadığı sürece özgür davranılıyor mesaj silmiyoruz siz farkında değilsiniz biz çok hızlı siliyoruz
bu gün Beşiktaş taraftarı için ş.refsiz denmiş gördünmü bir gurubumuz için kullanılmış ama sırtına Beşiktaş forması giyen birine
burda o lafı ettirtmeyiz Beşiktaş forumunda Beşiktaş taraftarına hakaret edilemez orda sıraladığımız maddeleri okumadınmı varmı
bu normal diyebileceğin bir şey forumu küfür ve hakaretten korumak için konulmuş kurallar birde karaborsadan şimdi farkında değilsiniz ama stad açıldıktan sonra felaket karaborsa dönecek burda satılık biletim var diyen forumdan atılır.
Mesajlari silme hizinizin isik hizindan buyuk oldugu bir gercek :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

KAP diye bir şey de varmış

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ZEKI

Sow tabiki gelebilir, ben takima yapacagi katkıya bakarim. Ama remyler, cisse ler,hatta ve  hatta rvp lerle ilgilen gomezle anlasildi haberlerini basina yolla sonra Sow u al benim karsi oldugum nokta bu. Quaresmayi aciklarim arkasindanda Sow olayini patlatirim arada kaynar gider mantigina karsiyim. Umarım yanilirim.

Çevrimdışı uno_bjk

inşallah beni yanıltır da takım oyuncusu olmayı öğrenmiş, koşuğ mücadele eden arkadaşının eksiğini kapatmaya çalışan bi q7 gelmiştir takıma.

hayırlı olsun.

aynen dediklerine katılıyorum hayırlısı olsun
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı federo

Kimsenin Sow u aldığı yok. Renkli basının küçük oyunlarına gelmeyelim. Bunu hep yapıyorlar. Bugün izlediğim spor programlarında yalan haber gelmez dediler ve güldüler sadece. Haberin kaynağına bakın bu arada
Keşke alsak bonservisiyle. Bence sakat Gomez' den iyi olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sow tabiki gelebilir, ben takima yapacagi katkıya bakarim. Ama remyler, cisse ler,hatta ve  hatta rvp lerle ilgilen gomezle anlasildi haberlerini basina yolla sonra Sow u al benim karsi oldugum nokta bu. Quaresmayi aciklarim arkasindanda Sow olayini patlatirim arada kaynar gider mantigina karsiyim. Umarım yanilirim.
Yüzde yüz katılıyorum. Bunu düşündürmeleri bile durumun vehhametini gösteriyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Oktay A.

KAP GELDİİİİİİİİİİİİİİ QUARESMAAAA

söyleye söyleye getirdin KAPı @SDemirsoy  :lol: :D ne kadar çok istemesem de geldi Quaresma bu saatten sonra hayırlısı olsun  :hosgeldin :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı can1903

Sow haberleri KÜLLİYEN YALAN.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Oktay

:)  @Oktay abi nasılsın
onur teşekkür ederim kardeşim iyiyim.. bu arada sen nasılsın :)

Çevrimdışı Ceeyyhun

fenerden futbolcu alınmasın mantığıyla bakarsak olaya;
Juve taraftarı olsan Pirlo'yu istemezdin,
City taraftarı olsan Lampard'ı istemezdin,
Real taraftarı olsan Figo'yu istemezdin
fb taraftarı olsan da Sergen'i istemezdin.
futbolcu kadar hatta daha fazla kulüpler de profesyonel olmak zorunda. söz konusu olan futbolcu senin işine yarar mı yaramaz mı?  moussa sow ise ben olsam 1 dakika bile düşünmem. en azından fener maçlarında bir gol az yiyeceksin ya da hiç yemeyeceksin demek. oynadığı her Beşiktaş maçında gol atmış bir adam (7 maç-8 gol)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi ben tamamen karşıyım diğer takımlardan transferlere dünyada binlerce futbolcu var kimi alsak fenerden gs den hiç katkı alamadık ve tepkiler oluyor inşallah almazlar.

Çevrimdışı mert_

gelmesini istesek de istemesek de artık quaresma'nın başarılı olmasını isteyeceğiz, onun için destekleyeceğiz çünkü onun başarılı olması Beşiktaş'ımızın başarılı olması demektir.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Hayırlı olsun demek düşer bundan sonra. Umarım Quaresma da taraftar da yönetim de birşeylerden ders çıkarmıştir aynı hatalar yaşanmaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

onur teşekkür ederim kardeşim iyiyim.. bu arada sen nasılsın :)

İyi abi çok şükür KAP geldi dahada keyiflendik.

oglenden sonra  RHODOLFO gelir.

haftasonuna kadar İnşallah GOMEZ gelir.

sezon acılana kadar Cambiasso gelse  yeterli. moraller fullenir :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gelmesini istesek de istemesek de artık quaresma'nın başarılı olmasını isteyeceğiz, onun için destekleyeceğiz çünkü onun başarılı olması Beşiktaş'ımızın başarılı olması demektir.
bitene kadar istemedik ama şimdi başarılı olmasını istemezsek beşiktaşlıyız diyemeyiz ki  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mert E

Bu saatten sonra Quaresma bizim topçumuzdur,takımımıza hayırlı olması dileğiyle :money:
Umarım bizi yanıltır ve büyük katkı sağlar