2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12834843 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok fazla oldu genelde ben hoşgördüm sildim geçtim. Normalde yaptırım uygualamam gerekirdi. Uyguladığım çok az üye oldu.
Valalaha bana hiç acımadın :steamed: :steamed:
5 Gün ceza yemişken + 3 Gün daha uzatıp 8 Gün yaptın :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Neo Nesil

Flamini ile neden gs ilgileniyor arkadaş. Gelse bizde oynasa 2 sene fena mı olur. Arsenal bonserviste istemez sanmıyorum yani

flamini çöp... veli v2.0

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:26:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Test: Deneme 1-2...

365 gün oyuncu izliyorsunuz, İnler'den başka oyuncu mu yok?

Aynı maliyete hatta daha azına tonla oyuncu var, İnler'den daha iyi.

4-5 tanesini yazdım. Önerdim. Bu kadar mı küçük futbol dünyanız?

*Şimdi bu tenkit mi; aşağılayıcı üslup mu?  :D

*Hayır, aslında tenkit de sonuç...  :eyes @Çağrı

Bu benim için hiçbir sorun teşkil etmez mesela @atalay  :eyes
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Test: Deneme 1-2...

365 gün oyuncu izliyorsunuz, İnler'den başka oyuncu mu yok?

Aynı maliyete hatta daha azına tonla oyuncu var, İnler'den daha iyi.

4-5 tanesini yazdım. Önerdim. Bu kadar mı küçük futbol dünyanız?

*Şimdi bu tenkit mi; aşağılayıcı üslup mu?  :D

*Hayır, aslında tenkit de sonuç...  :eyes @Çağrı

+ 365 gun topçu izliyorsunuz, Tosic den başka futbolcumu bulamadınız gidip yangından mal kaçırır gibi Tosic alındı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:27:03
  • Beşiktaş / Bodrum

Seni kodese atmak hoşuma gidiyor  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

sende çağrı bişey dediğinde üstüne gitme tamam de bi kere siniri geçince tekrar yaz  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Bu benim moderasyon neden uzadı abi? İki gün önce sordum 1 gün kaldı dedin hala daha moderasyon devam ediyor ?

Çevrimiçi Necmi

Bu kurallara gerek var mı?Ben aylardır buradayım birbirini rencide eden,hakaret eden veya aşağılayan görmedim.Yaş faktörü birçok şeyin önüne geçiyor zaten yapmayın biraz farklı olsun bu forum.
görmüyorsun çünkü hemen siliyoruz sadece bu başlıktan silinen mesaj sayısı 1125 ve bunların çoğuda küfür ve hakaret içeriyor
çünkü bu başlıkta küfür hakaret olmadığı sürece özgür davranılıyor mesaj silmiyoruz siz farkında değilsiniz biz çok hızlı siliyoruz
bu gün Beşiktaş taraftarı için ş.refsiz denmiş gördünmü bir gurubumuz için kullanılmış ama sırtına Beşiktaş forması giyen birine
burda o lafı ettirtmeyiz Beşiktaş forumunda Beşiktaş taraftarına hakaret edilemez orda sıraladığımız maddeleri okumadınmı varmı
bu normal diyebileceğin bir şey forumu küfür ve hakaretten korumak için konulmuş kurallar birde karaborsadan şimdi farkında değilsiniz ama stad açıldıktan sonra felaket karaborsa dönecek burda satılık biletim var diyen forumdan atılır.

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı ,  asıl bu @Tolga hatırlarsan ne eleştiriler yapardı , hatta birgün mevzu uzadı dahada gelmiyorum 2-3 kişiyi okurum falan dedi gitti geldi, adamı denetçi yaptınız içindeki Denetmen ortaya çıktı , adam TGRT deki evliya filmlerinden çıkmış gibi oldu  :icool: :D :)

Çevrimiçi murat

Flamini ile neden gs ilgileniyor arkadaş. Gelse bizde oynasa 2 sene fena mı olur. Arsenal bonserviste istemez sanmıyorum yani
neden istemesin.piyasası olan milli bir futbolcu.bonservis istememesi için ya kötü futbolcudur ya arızalı bir tiptir yada maaşı ederinden çok yüksektir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:32:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu benim moderasyon neden uzadı abi? İki gün önce sordum 1 gün kaldı dedin hala daha moderasyon devam ediyor ?

Senin 5 günlükmüş takılmış sanırım kardeşim açıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Çevrimiçi Samet Ç

Saol abi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:33:58
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı ,  asıl bu @Tolga hatırlarsan ne eleştiriler yapardı , hatta birgün mevzu uzadı dahada gelmiyorum 2-3 kişiyi okurum falan dedi gitti geldi, adamı denetçi yaptınız içindeki Denetmen ortaya çıktı , adam TGRT deki evliya filmlerinden çıkmış gibi oldu  :icool: :D :)

@Tolga pasparlak adamdır  :bandit:

:kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

hayır şimdi baktım bir günün kalmış daha doğrusu gece yarısı 2yi çeyrek geçe biter sanırım bunu sistem takip ediyor
hata olmaz saniyesi saniyesine cezan bittiğinde açılır @Samet Ç
seni mod onayına ben aldım çağrıya sarma boşuna bundan sonra kelimelerini düzgün seçersin umarım Beşiktaşla alay eden bir
üslup kullanmak bir Beşiktaşlıya yakışmaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:34:57
  • Beşiktaş / Bodrum

"Umut en son kötülüktür, çünkü işkenceyi uzatır."

Friedrich Nietzsche

Dzsdudzsak ile ben bununla da sen golü yiyeceksin susmayı öğreneceğiz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Saol abi.
valla ben yaptım ama hala izlemede görünüyor @Çağrı çocuğun kötü bir mesajını görmedim uzun zamandır kaldıralım moderasyonunu :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

neden istemesin.piyasası olan milli bir futbolcu.bonservis istememesi için ya kötü futbolcudur ya arızalı bir tiptir yada maaşı ederinden çok yüksektir.

Rotasyonları çok kalabalık.
Sözleşmesinin son senesine gelmiş adam. Az şans verip yıllık ücretini ödemektense, ya daha genç birini oynatıyorlar o maçlarda, yada zaten transfer yapıyorlar yeni.

Bir çok isim var bu şekilde transfer olan.

Çevrimiçi Necmi

:D evet tarihe bakmadım ceza duble katlamış :o_o:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:38:12
  • Beşiktaş / Bodrum

@Samet Ç sana 2 gün borçlandık umarım para üstü alacak bir şey olmaz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:38:55
  • Beşiktaş / Bodrum

@Yunus Emre Dökmeci  de sorun yok @Necmi abi ona ben bilinçli ekledim  :nargile: :poke:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

yanlız sistem takılıyor sanırım takip etmek lazım müeppet yemesinler @Çağrı

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç sana 2 gün borçlandık umarım para üstü alacak bir şey olmaz  :evillol:
Önemli değil.  :)

Çevrimdışı Tolga

@Kemal abi yeri geldi mi yine sert eleştiri yapmıyor değilim ama normal üyeyken de hiçbir zaman hakaret vari mesajım olmamıştır :icool:

@Tolga pasparlak adamdır  :bandit:

Eyvallah @Çağrı ama pasparlak olmamış orada :iblush: :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...