2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835102 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

gomez transferinin yattığını düşünüyorum. bence adı hiç gündeme gelmemiş birisi gelecek.

Oyle biri kalmadı ki. İsmi geçmeyen forvet kalmadı :))

Çevrimdışı Neo Nesil

konu dışı olacak kusuruma bakmayın ama kap gelene kadar rakiplerimizin forumundaki beyanatlarına biraz gülelim :naughty: :naughty:

forum.bordomavi.netten:

-quaresma rvp ve podolski bizim beklerin etrafından 3 kere döner, tur bindirir...
- cavandayı diyorsan o saydığın kanatlara tur bindirir  :lol:

-beşiktaşın son 2 sezondur italyada düşüşe geçen hantalı alması aptallık. burhan eşer bile bundan iyidir be.

-Demba Ba nedir Allah aşkına, penaltılarla gol krallığına giriyorsa bizim cardozo penaltılarla birlikte hayli hayli 25 golü bulurdu...

-bizde cale tarzı adam olsaydı quaresma maç esnasında ağlayarak evine döner

renkli linklerini paylaşarak onlara ödül veriyorsunuz kavga burdan başlıyor. okuyun  :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 03:13:29 Necmi ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

konu dışı olacak kusuruma bakmayın ama kap gelene kadar rakiplerimizin forumundaki beyanatlarına biraz gülelim :naughty: :naughty:

forum.bordomavi.netten:

-quaresma rvp ve podolski bizim beklerin etrafından 3 kere döner, tur bindirir...
- cavandayı diyorsan o saydığın kanatlara tur bindirir  :lol:

-beşiktaşın son 2 sezondur italyada düşüşe geçen hantalı alması aptallık. burhan eşer bile bundan iyidir be.

-Demba Ba nedir Allah aşkına, penaltılarla gol krallığına giriyorsa bizim cardozo penaltılarla birlikte hayli hayli 25 golü bulurdu...

-bizde cale tarzı adam olsaydı quaresma maç esnasında ağlayarak evine döner

renkli linklerini paylaşarak onlara ödül veriyorsunuz kavga burdan başlıyor. okuyun  :lol: :lol:

Ben bizim forumun gözünün yağını sıyırıyım Allah için bu nedir ya :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 03:13:52 Necmi ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi annoca

Bu transfer sezonunda en çok üzüldüğüm nokta transferlerin geç kalınması felen değil yaptığımız transferler ya da sattığımız oyuncular da değil, biz ersanı ikna edemedik. Abi rhodolfo gibi bi adamı 3 milyona alıyoruz ve ersana 5 milyon teklif geliyor ne yapıp edip satmalıydık. Üzerine azcık para koyup rhodolfonın yanına dedeyi çeksek var ya ...... ah ulan ah, kısmet işte :)

( noktaların yerine düşüncelerimi ifade etcek kelime bulamadım yanlış anlaşılma olmasın )
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 03:03:19 annoca ]

Çevrimdışı doganay

Ben bizim forumun gözünün yağını sıyırıyım Allah için bu nedir ya :kop: :kop:

Besiktas ile digerleri arasindaki fark forumdan bile belli , 5-6 yorumdan fazlasina dayanamadim kapadim.

Çevrimdışı mellfred

Trt spor'da international -tigres maçı var (tekrar) şu Marsilyalı gignac buraya gelmiş. Biz bu adamı nasıl kaçırdık aklım almıyor. Adı bile geçmedi bizimle. Çok rahat adam eksiltiyor. Adam çok klas

Çevrimiçi Necmi

Birisi duzenli olarak yalan soyluyorsa (her lafi yalan demek degil bu), o kisinin adi yalanciya cikar. Verdiginiz ornekler fazla yalan soylemeyen biri gecerli olabilir ama Fikret Orman yalan konusunda ipin ucunu kacirdi. Kendisi beyaz yalanlar diyerek suslemeye calissa da belli bir seviyeden sonra sizin verdiginiz orneklerdeki gibi sozlerinde bile yalanci damgasi yemesi kacinilmaz. Literature Besiktaslilar tarafindan bile alay edilen "Haftaya netlesir" lafini sokmus kisi kendisi.     
Bunun tartışılacak bir yanı yok konu Fikret Orman Değil bu forumda Beşiktaş Başkanına kim olursa olsun isme takılmayın
etiket takılamaz bırak hayatını gün boyu neler söyleniyor patronun işi bitir der sende 3 gibi bitireceğim dersin bitmez yalan mı söylemiş oluyorsun
çocuğuna seni şuraya götüreceğim dersi götüremezsin bir işin çıkar bir aksilik çıkar yalanmı söylemiş olursun
Bak bizim kelimelerimiz net Beşiktaş kulübü başkanına yalancı diyen bu forumdan atılır. Verilen sözleri eleştirebilirsin
biz eleştiriyi yapmayın demiyoruz. Konu burda Beşiktaş ve biz burda Beşiktaşın değerlerine karşı küfür hakaret aşağılayıcı üslup ve alaya
asla izin vermeyeceğiz ve bundan sonrada bu şekilde davranmaya yeltenen uyarılmadan forumdan kaydı silinecek.
Buranın kuralları var ve bu forumda olmak isteyen bu kurallara uymak zorunda kendi oyuncumuza çöp diyeni bundan sonra ikaz etmeden üyeliğini sileceğiz
Biz burayı Beşiktaşlılara hakaret edilsin diye açmadık ama ne gariptirki Beşiktaş forumlarında Renkli forumlarında bile olmadığı kadar
Beşiktaşa hakaret ediliyor. Benim bu forumda kaç kişinin yazdığı umrumda değil Burda bir seviye var ve o korunacak  @EagleForce

Çevrimdışı aspireless

Birisi duzenli olarak yalan soyluyorsa (her lafi yalan demek degil bu), o kisinin adi yalanciya cikar. Verdiginiz ornekler fazla yalan soylemeyen biri gecerli olabilir ama Fikret Orman yalan konusunda ipin ucunu kacirdi. Kendisi beyaz yalanlar diyerek suslemeye calissa da belli bir seviyeden sonra sizin verdiginiz orneklerdeki gibi sozlerinde bile yalanci damgasi yemesi kacinilmaz. Literature Besiktaslilar tarafindan bile alay edilen "Haftaya netlesir" lafini sokmus kisi kendisi.     
Ben stat konusunda soylediklerinin yalan dan ziyade umutla alakali olduğunu düşünüyorum.  Ben şahsen düşünüyor dum hafriyatin bile neredeyse 1yil surece gini bir ay gezide durdu çalışma bir ay resmidurduruldu. Insaat iki kez durduruldu para sikintisi vardi... bir dolu zorluk vardı yani yalandan ziyade  evdeki hesap muhabbetiydi. stat dışında insanlarin cok takildigi soylemleri de yok konu transferse ilk gun dedi biz her yil takim kurmayacaz 3-4kisi aliriz 3-4 kisi gider dedi.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

Bu bayan Rodolfo'yu dun aldik diyordu, bugun onay mi bekliyoruz diyor.

Çevrimdışı TØLGA

Bu bayan Rodolfo'yu dun aldik diyordu, bugun onay mi bekliyoruz diyor.
almadık demiyor zaten bugün gelicek diyordu onu netleştirememiş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Lamine Sané. Lider oyuncu, hizli stopper ve cok uzun boylu.

Gazetelere gore ilgileniyoz.

Çevrimdışı doganay

almadık demiyor zaten bugün gelicek diyordu onu netleştirememiş

Netlestiremedi demek   :D :bandit:
sikmasin canini alisigiz biz

Çevrimdışı Deniz

Günaydın

Rüyamda fikret ormani gördüm..

Bir cisim yaklasiyor :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günaydın

Rüyamda fikret ormani gördüm..

Bir cisim yaklasiyor :D
Günaydın Transfer mi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı simocan

Moussa Sow haberleri var . :ishock: :ishock: :ishock:
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı ebabil

günaydın hayırlı KAPlar

Çevrimdışı Hicks

Sow'un kendi adına "aptalca" hazırlanmış bir sözleşmesi var, bu sene kazanacağı para 1.4m. gibi bir para. 3m. civarında başlayan sözleşme 1.4m. ile bitiyor ve onun için huzursuz, ayrılmak istiyor. Herşey olabilir...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı yigitcan1903

Rhodo da mı "netleşir"e dönmüş
Bu gidişle quaresma ağaç olacak beklemekten  :evillol:

Sow'un kendi adına "aptalca" hazırlanmış bir sözleşmesi var, bu sene kazanacağı para 1.4m. gibi bir para. 3m. civarında başlayan sözleşme 1.4m. ile bitiyor ve onun için huzursuz, ayrılmak istiyor. Herşey olabilir...
Fenerden kontrat almak için menajeri pompalıyordur
Fener de işine yaramayacağını bilse bile bize satmaz zaten
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 08:29:05 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı doganay

Bu fenerlilere nasil razi olabiliyorsunuz , anlamiyorum.
Her nekadar iyi bir oyuncu olsada ,Besiktas'a fenerli birinin gelmesini istemiyorum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu fenerlilere nasil razi olabiliyorsunuz , anlamiyorum.
Her nekadar iyi bir oyuncu olsada ,Besiktas'a fenerli birinin gelmesini istemiyorum.
Oyuncu iyiyse,karakter problemi yoksa niye gelmesin
Fenerli Beşiktaşlı olmaz zaten yabancı oyuncular
Paraya bakar

Çevrimdışı onder23

Sow iyi topçudur ama gelmesine istemem

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Vallaha şaşırdınız siz artık transfersizlikten , adamlar dünya yıldızı getirip Saw'u dehliyorlar, sizde kapıda yemek artığı bekleyen kediler gibi, Saw karakterli neden olmasın diye yalanıyorsunuz, arkadaş kendinize gelin biz kimsenin artıkçısı , 2. elcisi değiliz ya. Sonra neden 3. yüz, neden 3. büyük deniyor, al bundan işte.

Çevrimdışı onder23

Sow iyi topçudur ama gelmesini istemem