2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835135 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Hemen her kelime,cümle polemik konusu edilebilir.

Şöyle ki, ben buraya gelmeden önce yazdığım bir forumda, biliç takıntılı bir teknik direktör dediğim için nopost almıştım mesela. Bir yöneticiye göre bu aşağılayıcı hakaret anlamı taşıyormuş, diğerine göre taşımıyormuş.

Yahut, başkan yalan söylüyor dediğim zaman burada bir hakaret var mı örneğin? 20sinde hazır dedi transferler, bende dedim ki başkan yalan söylemiş.
Hangimiz haklıyız?

Benim naçizane önerim, ucu çok açık olmayan şeyler kurala bağlanması yönünde olacak.

Mesela küfürün sana goresi bana göresi olmaz.
Yada uyelerin birbirine tehdit edici şekilde konuşmalarının sana göresi bana göresi olmaz.

Oyle şeyler yazılmış ki yukarıda, resmen kimse birşey yazmasın a dönmüş iş.

Forumda birlik düzen istiyorsanız, her tur fikrin kişinin fanatiğini uzak tutun.

Quaresma olabilir bu, biliç Şenol hoca olabilir, Fikret orman olabilir Olcay olabilir.
Her tur fanatik dediğimde, foruma tek amacı olcayı eleştirmek için giren, quaresmayı ovmek için giren, Fikret ormana laf söyletmemek için giren insanlar asıl zararı verenlerdir.

Saygılar.

@Armağan Bozkurt  bizim adalet dürtümüze inanmıyormusun burda bizde kendi kafamıza göre bir ceza vermiyoruz
içerde bizim bir alanımız var burda yanlış olduğu düşünülen her şey orda tartışılıyor ama birine kalkıp ana avrat gidersen tabiki bunun tartışılacak
yanı yoktur ama muğlak olan her konu tartışılıyor ve genelde hakaret olarak görünen bir kelimeyse bunu cezadan önce biz sistemden kelimeyi yasaklama yoluna gidiyoruzki  birileri yazıpta ceza almasın diye birde iş cezaya gelene kadar bir sürü uyarı mekanizmasını harakete geçiriyoruz genelde cezayı ikazlara kulak asmayanlar alıyor burda benim bir prensibim var Beşiktaş taraftarı koyun değildir ve bir çobana ihtiyaç duymaz ve bu güne kadar bu tezimde burda çok güzel işledi.
ama büyüyoruz yayıldıkçada renklilerin dikkatini çekiyoruz burda Beşiktaşlı olmadığını düşündüğümüz insanlar oluyor sürekli her fırsatta hakaret etmek
için kollayanlar bunlarıda ayıklamak gerekiyor. Bunuda bu kuralları koymadan yapamıyorsun malesef yoksa hiç gördünmü bu güne kadar bizim bir
Beşiktaşlıya söyledikleri yüzünden kötü baktığımızı Benim için her Beşiktaşlı aynıdır fikrine uymasamda kesinlikle saygı gösteririm ama herkesinde
göstermesini beklerim herkes aynı şeyleri düşünmek zorunda değil birbirimizi dinlemeyi öğrenmemiz gerekiyor bir tane Beşiktaş var ve bu hepimizin sevdası.

Çevrimdışı TØLGA

ilkinide almyalım senle ben gidelim sen kafa toplarını al bende hızlı forvetleri kontrol ederim nasıl defans ama :evillol:
:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Teşekkürler @MURAT abi

O zamana kadar hunharca düzgün mesaj atayım da yönetim yılsın beni onaylamaktan  :evillol:
şansını zorlama  :busted_cop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

cenk sakatlanırsa buranın halini düşünemiyorum ayılıp bayılanlar kafasını duvara vuranlar küfür edenler mustafanın hermeç 10 gol kaçırması buhran senaryosu :) :D
Vallaha Cenk te sakatlanırsa Kopruden atlarım , Mustafayı izleyemem izlersem Zaten Kalpten giderim !
Kendisi oyuna girdiği zaman Staddaysam koridora çıkıyorum , Cafedysem kafeyi terkediyorum :akuma: :akuma:
Mustafa yüzünden 4-5 Koltuk kırmışlıgım vardır :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler @MURAT abi

O zamana kadar hunharca düzgün mesaj atayım da yönetim yılsın beni onaylamaktan  :evillol:
yanlız sen cezayı konu dışından aldın seni biraz tanıdıysam gene alacaksın :kop: :kop: :kop: @Türkay

Çevrimdışı Ayberk

Hemen her kelime,cümle polemik konusu edilebilir.

Şöyle ki, ben buraya gelmeden önce yazdığım bir forumda, biliç takıntılı bir teknik direktör dediğim için nopost almıştım mesela. Bir yöneticiye göre bu aşağılayıcı hakaret anlamı taşıyormuş, diğerine göre taşımıyormuş.

Yahut, başkan yalan söylüyor dediğim zaman burada bir hakaret var mı örneğin? 20sinde hazır dedi transferler, bende dedim ki başkan yalan söylemiş.
Hangimiz haklıyız?

Benim naçizane önerim, ucu çok açık olmayan şeyler kurala bağlanması yönünde olacak.

Mesela küfürün sana goresi bana göresi olmaz.
Yada uyelerin birbirine tehdit edici şekilde konuşmalarının sana göresi bana göresi olmaz.

Oyle şeyler yazılmış ki yukarıda, resmen kimse birşey yazmasın a dönmüş iş.

Forumda birlik düzen istiyorsanız, her tur fikrin kişinin fanatiğini uzak tutun.

Quaresma olabilir bu, biliç Şenol hoca olabilir, Fikret orman olabilir Olcay olabilir.
Her tur fanatik dediğimde, foruma tek amacı olcayı eleştirmek için giren, quaresmayı ovmek için giren, Fikret ormana laf söyletmemek için giren insanlar asıl zararı verenlerdir.

Saygılar.
Geriden gelerek okudum. Kurallarla ilgili konuşuldu madem, "Fikret Ormana laf söyletmemek" ifadesini karşı bakış açısı ile el al, birileri sürekli Başkan yalan söylüyor derse, birisi de çıkar O'nu savunur. sen kendinde bunu söyleme hakkını görüyorsan, başkasının da bunun karşısında olmasına tahammül edeceksin. her seferinde yalancılıkla itham ediliyorsa bir kişi ve bu daima tekrarlanır bir hale gelmişse artık maksatlı bir eylem olması hissi verir. mesela, "tahmin ediyorum transferler 2. kamp dönemine yetişir" demek yalan söylemek değildir. bir video paylaşıp, aynı şeyleri söyleyip algı yaratmaya çalışıp eleştiri adı altında sürekli yerin dibine sokmanın neresi etik? yani bilerek mi bitirmiyor ya da gerçekleştirmiyor? laf ağızdan çıkarken ne niyetle söyleniyor ona bakılmalı, bunda bir temenni mi var yoksa gerçekten yalan mı. kendine bir hedef koyarsın , tarih de verirsin ama gerçekleşmez, bu bir süreçtir ve kestirilemeyen durumlar çıkar karşına. mesela bu sene şampiyon biz olacağız denir, olunmaz ise herkes yalan mı söylemiş olur. bir hedef konuyor ama gerçekleşmiyor, burada önemli olan niyettir
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Türkay

yanlız sen cezayı konu dışından aldın seni biraz tanıdıysam gene alacaksın :kop: :kop: :kop: @Türkay

Bana da öyle geliyor abi  :kop:  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Neo Nesil

arkaşlar toplanın ilginç bir istatistik paylaşçam sizlere...

bundan 3 sene öncesine yola çıkıyoruz... yani feda sezonuna

feda sezonunda 2. olma şansımızı gaziantepspor, akhisar ve bursaspor maçlarında kaybetmiştik...

fener 62 puanla 2. bizse 59 puanla 3. olmuştuk, şayet akhisar ve gaziantep maçını alsaydık 2. olup cl ön elemelerine gidiyorduk...(o sezon uefanın bize ve fbye karşı verdiği cezayı saymazsak) SAMET AYBABA SAĞOLSUN GIDEMEDIK...

ondan sonraki sezona gelelim...

uefanın men cezası olan fenerin o sezon rakiplere depiği koyup (biz haricinde) 1.liği 29 hafta kimseye vermemesiyle 2. olan şampiyonlar ligine gidiyordu... biz içerdeki gs ve fb maçı, 3-0 yenildiğimiz sivas maçı,berabere kalan rize maçları, almeida yüzünden galibiyeti kaçırdığımız gençlerbirliği maçı... bunlardan en az ikisini kazansaydık veya sivas maçını ve rize maçını alsaydık ( minumum +4 ek puanla) şl ye direkt gidecektik... geçen sezonun puanlarını yazayım...

2.gs = 65 3.bjk =62 -----> en az +4 puanla şl gruplarına girebilirdik... BU SEZON ALMEIDA SAYESINDE GIDEMEDIK SAĞOLSUN

sonra da bu sezon

tsye kadar galibiyet serimiz gaziantep, akhisar, konya, gs maçlarında şampiyonluğu yitirmiştik...

balıkesiri, gaziantepi, akhisarı,konyayı yenseydik, fener deplasmanında 1 puana razı olsaydık şl gruplarına gidiyorduk SLAVEN BILIÇ ve NECIP SAĞOLSUN GIDEMEDIK

3 sezondur bir kişinin hatasıyla fırsatları tepiyoruz... örnekleri çoğaltırsak

2000 -> hasagic, fevzi

2004-> hakemler

2008 -> hakemler

gelecek sezon gomez,q7,rhodolfo  falan alınsa bile ya şenol hoca, ya bir futbolcumuz ya da 3-4 hakem yüzünden şl veya şl ön elemelerini kaçıracağız...

buraya not edin... sene sonu alıntılarsınız... en iyi isimler alsak bile birşeyler ters gidiyor...
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 01:26:27 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı can1903

İyi akşamlar , yarın KAP'ta görüşelim  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Neo Nesil

Devre Arasına kadar Miloseviç idare eder bence ya adamı çok gömdük :tabe:
Biraz daha çalışırsa yeterli seviyeye gelecektir , 1.ci kamta bayağı iyiymiş hatta Şenol Hocada çok beğenmiş zaten Kampa hazır gitmişti :bandit:
Yeterki Ersan oynamasın :icool:

isveç portekiz u21 final maçındaki gibi oynarsa yandık...

sivoku niye gönderdiler bizimkiler anlamıyorum... bu sezon rhodolfoyla beraber iyi ikili olurlardı...

isveç portekiz u21 final maçındaki gibi oynarsa yandık...

sivoku niye gönderdiler bizimkiler anlamıyorum... bu sezon rhodolfoyla beraber iyi ikili olurlardı...
Aman Uzak dursun iyiki yolladık , Duygusal bakmamak lazım...
Sivok kesinlikle iyi bir stoper değil hatta stoperde değil kendisi On libero :tabe:
Orijinal mevkii on libero , Onu stoper yapan biziz :D
Kendisi on liberodan devşirme stoper olduğu için kademeleri zayıftır , Sürekli adam kaçırır , Zamanlama hatası yapar :bandit:

Çevrimdışı TALAT

ersanı new york knickse yollamışız gençler.  :halay:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

Sivok kesinlikle iyi bir stoper değil hatta stoperde değil kendisi On libero :tabe:
Kendisi on liberodan devşirme stoper olduğu için kademeleri zayıftır , Sürekli adam kaçırır , Zamanlama hatası yapar :bandit:

hocam sivok tecrübesiyle topu kalemizden uzaklaştıran ersanla beraber adamımızdı... ersanın açığını sivok kapatırdı...

hava hakimiyeti yüksek, oyuncuya yapışma özelliği  var kendisinde... senin aklın 1-1 berabere kaldığımız tottenhma maçında kaldı... hani paulinhoyu tutmayı bırakıp harry kaneden topu çalacakken kanenin ondan önce davranıp çektiği şutu gol olmasından...

sivok 1-2 adam kaçırı lakin egemen, ersan gibi oyuncularla kaleye geçit vermemişti... zayıf noktamızsa serdar ve uğur boralın kanadından yediğimiz gollerdir... bursada iş yaparsa ahlar vahlar etmiceksiniz o zaman

Çevrimiçi Necmi

Benimde kafam karıştı , 22 Maddenin tamamının sonunda Uyelik iptali var :biggrinking: :biggrinking:
En iyisi etliye sütlüye karışmayıp İyi kotu evet hayır demek galiba :bandit:
Hele ben Kesin No ppst olurum zaten Moderatordeyim :D
Bu arada No Post ne oluyor :alala:
No post hiç mesaj atamamak demek mesela 7 gün no post aldın foruma 7 gün mesaj atamazsın
o maddelerin tamamıda Beşiktaş değerlerine küfür ve hakareti içeriyor veya forumu hukuken zora sokacak maddeleri içeriyor
hapşırdın ceza demiyoruz Beşiktaşsa konu saygılı olacaksın diyoruz yada link paylaşımları yaparken kalkıp şifreli kanal
linki paylaşırsan bu direk forumun kapanmasına neden olur bizde yasalarla karşı karşıya geliriz şimdi böyle durumlarda ne yapalım çiçekmi
dağıtalım birine hakaret edersen hukuksal bir suç ortaya çıkıyor bu hem hakareti edeni bağlıyor hem bizi bağlıyor.
biz orda yasal yaptırımları olan şeylerden forumu ve üyeleri korumaya çalışıyoruz. işi demogaji yaparak sulandırma
ordaki her madde çok önemli o nedenlede zaten üyelik iptalini gerektiriyor. yoksa no post için oraya 100 tane madde sıralarız
biz kimsenin özgürlüklerini kısıtlamaya çalışmıyoruz. Evinizde ailenizle nasıl konuşuyorsanız burdada öyle konuşun başka birşey istemiyoruzki. @Yunus Emre Dökmeci

No post hiç mesaj atamamak demek mesela 7 gün no post aldın foruma 7 gün mesaj atamazsın
o maddelerin tamamıda Beşiktaş değerlerine küfür ve hakareti içeriyor veya forumu hukuken zora sokacak maddeleri içeriyor
hapşırdın ceza demiyoruz Beşiktaşsa konu saygılı olacaksın diyoruz yada link paylaşımları yaparken kalkıp şifreli kanal
linki paylaşırsan bu direk forumun kapanmasına neden olur bizde yasalarla karşı karşıya geliriz şimdi böyle durumlarda ne yapalım çiçekmi
dağıtalım birine hakaret edersen hukuksal bir suç ortaya çıkıyor bu hem hakareti edeni bağlıyor hem bizi bağlıyor.
biz orda yasal yaptırımları olan şeylerden forumu ve üyeleri korumaya çalışıyoruz. işi demogaji yaparak sulandırma
ordaki her madde çok önemli o nedenlede zaten üyelik iptalini gerektiriyor. yoksa no post için oraya 100 tane madde sıralarız
biz kimsenin özgürlüklerini kısıtlamaya çalışmıyoruz. Evinizde ailenizle nasıl konuşuyorsanız burdada öyle konuşun başka birşey istemiyoruzki. @Yunus Emre Dökmeci
Biliyorum Abi Hepsini tek tek okudum zaten , Araya espri katayım dedim sadece :D

Çevrimdışı doganay

Transfer haberide kalmamis anlasilan,
herkez bezdi beklemekten. Biran once tamamlansa su transferlerde rahatlasak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız Sivok bize gelmeden önce de önliberonun dışında stoper de oynadı diye biliyorum.

Adamda zaten vardı biz öne çıkardık :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Yalnız Sivok bize gelmeden önce de önliberonun dışında stoper de oynadı diye biliyorum.

Adamda zaten vardı biz öne çıkardık :D
Yanlış biliyorsun :D
Sivok Ön liberoydu , Udinesede de Full ön libero oynuyordu , Bizde Stoper oldu :bandit:
Belki bir kaç maç oynamıştır stoperde ama orjinal mevkisi On liberodur @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Neo Nesil

Transfer haberide kalmamis anlasilan,
herkez bezdi beklemekten. Biran once tamamlansa su transferlerde rahatlasak.

yarın geldiler geldiler gelmediler bizim için sezon başlamadan bitmiştir   :s20:

Çevrimdışı Paolo Maldini

Yarın sabah kap görmek dileğiyle

İyi geceler forum

Çevrimdışı Ersoy

Yarın 3 KAP gelmeli başka türlü toparlanamayiz. Daha 3-4 gün öncesine kadar Fenerden iyi kadromuz olacak diye seviniyorduk şimdi yıkıldık.1 transfer bile KAP'a bildirilmedi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aa1903

gomez transferinin yattığını düşünüyorum. bence adı hiç gündeme gelmemiş birisi gelecek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sivok Ön liberoydu , Udinesede de Full ön libero oynuyordu , Bizde Stoper oldu :bandit:
Belki bir kaç maç oynamıştır stoperde ama orjinal mevkisi On liberodur @Yusuf Tekeli

Tamam abi onu diyorum önliberoydu zaten ama stoperde de oynamış Sparta Prag'da, Udinese'de :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben asıl Veli'yi nasıl önlibero yaptık ona hayret ediyorum.. Kim yaptı ulan?! :alala: :evillol:

Çevrimdışı EagleForce

Geriden gelerek okudum. Kurallarla ilgili konuşuldu madem, "Fikret Ormana laf söyletmemek" ifadesini karşı bakış açısı ile el al, birileri sürekli Başkan yalan söylüyor derse, birisi de çıkar O'nu savunur. sen kendinde bunu söyleme hakkını görüyorsan, başkasının da bunun karşısında olmasına tahammül edeceksin. her seferinde yalancılıkla itham ediliyorsa bir kişi ve bu daima tekrarlanır bir hale gelmişse artık maksatlı bir eylem olması hissi verir. mesela, "tahmin ediyorum transferler 2. kamp dönemine yetişir" demek yalan söylemek değildir. bir video paylaşıp, aynı şeyleri söyleyip algı yaratmaya çalışıp eleştiri adı altında sürekli yerin dibine sokmanın neresi etik? yani bilerek mi bitirmiyor ya da gerçekleştirmiyor? laf ağızdan çıkarken ne niyetle söyleniyor ona bakılmalı, bunda bir temenni mi var yoksa gerçekten yalan mı. kendine bir hedef koyarsın , tarih de verirsin ama gerçekleşmez, bu bir süreçtir ve kestirilemeyen durumlar çıkar karşına. mesela bu sene şampiyon biz olacağız denir, olunmaz ise herkes yalan mı söylemiş olur. bir hedef konuyor ama gerçekleşmiyor, burada önemli olan niyettir

Birisi duzenli olarak yalan soyluyorsa (her lafi yalan demek degil bu), o kisinin adi yalanciya cikar. Verdiginiz ornekler fazla yalan soylemeyen biri gecerli olabilir ama Fikret Orman yalan konusunda ipin ucunu kacirdi. Kendisi beyaz yalanlar diyerek suslemeye calissa da belli bir seviyeden sonra sizin verdiginiz orneklerdeki gibi sozlerinde bile yalanci damgasi yemesi kacinilmaz. Literature Besiktaslilar tarafindan bile alay edilen "Haftaya netlesir" lafini sokmus kisi kendisi.