2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845594 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

ülke içerisinde yaşanan olaylar futbolcuyu direk etkiler bu bir gerçek, bakınız ukrayna. hele ki bir de söylentiler çıkmaya görsün. sözleşmeli futbolcusu bile gitmek istiyor, gelecek olanı düşünün bir de

ukrayna çok uç bir örnek. orda bildiğin iç savaş var. farklı örneklerle karşılaştırmak doğru olmaz
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

benden mi bahsediyorsunuz. genelde yönetim eleştirilerine cevap yazmıyorum haklı olduklarından ama haksız bir eleştiri ya da sert bir üslup görünce dayanamıyorum  :)

sana değil sana niye diyeyim. başka birine o laf. armağan'da anladı.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ben burda yapılan yoruma karşılık cevap verdim. başka taraflara çekmeye gerek yok

bir yere çekmedim gayet düzgün kimseyi kırmayacak bir şekilde ifade etmeye çalıştım. ama bağımsız yazmıştın birine cevap verdiğini farkedemedim. sonuçta forum herkese açık düşünceler bir masaya konuyor mesaj yerine gitmiştir.

Çevrimdışı TALAT

hee tamm o zamn  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Valla o bu değilde
İnler - Quaresma - Gomez - Rhodolfo bide kiralık bi stoperdaha olsa mis gibi takım olur be :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Valla o bu değilde
İnler - Quaresma - Gomez - Rhodolfo bide kiralık bi stoperdaha olsa mis gibi takım olur be :D

bence bir stoperle birlikte bir orta saha daha almalıyız. ben nedense atibaya hiç güvenmiyorum
adayım da cambiasso

Çevrimdışı TALAT

eskiden takımların sezon açılışları olurdu. bir hazırlık maçı ayarlanıp yeni transferler tanıtılır şarklılı cümbüşlü bir şey olurdu kendi stadında. ama takvimlerin sıkışması ile birlikte bu ortadan kalktı.

keşke yine öyle bir şeyler yapabilsek. en azından ben çok severdim

Çevrimdışı brkntcnr

bence bir stoperle birlikte bir orta saha daha almalıyız. ben nedense atibaya hiç güvenmiyorum
adayım da cambiasso
Ya 3 transferi kampa yetiştiremedik bide bunlar çıkarsa ohooo

Çevrimdışı Ayberk

ukrayna çok uç bir örnek. orda bildiğin iç savaş var. farklı örneklerle karşılaştırmak doğru olmaz
savaş en doğusunda, batısındaki kişi de etkileniyor bundan. her neyse demek istediğim, abartılarla, dedikodularla da etkilenir insan. mesela nani transferi benzer bir örnek, futbolcu eşleri devreye girdi diye haberler vardı. insanları etkilemek kolaydır. taşı deli atar, akıllılar çıkaramaz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı TALAT

Ya 3 transferi kampa yetiştiremedik bide bunlar çıkarsa ohooo

onlar son gün gelse de olur :D

Çevrimdışı brkntcnr

onlar son gün gelse de olur :D
Necipi pektemeği falan elden göndersek en azından kiralayıp yıllık ücretlerinden kurtulursak belki olur da, İnlere bonservis verirsek başka orta saha almayız. Belki kiralık bi genç. Ama free aquilani cambiasso vs. gelseydi yanına bir oyuncu daha alınırdı. Kendi fikrim bu değil yönetim kafasında düşünüyorum

Çevrimdışı safak_01

Avusturya "Heute" gazetesi: Veli'nin boynundaki sinir kökünde iltihap olustugu icin kafasini sola cevirdiginde sag kolunu oynatamiyormus. Enjeksiyon tedavisi yapiliyormus.

:s20: :s20:

Çevrimdışı TALAT

Necipi pektemeği falan elden göndersek en azından kiralayıp yıllık ücretlerinden kurtulursak belki olur da, İnlere bonservis verirsek başka orta saha almayız. Belki kiralık bi genç. Ama free aquilani cambiasso vs. gelseydi yanına bir oyuncu daha alınırdı. Kendi fikrim bu değil yönetim kafasında düşünüyorum

necibi bu sene kimse yollamak istemez. iyi kötü yedek olarak takımda lazım ayrıca altyapıdan yetişip dakika alabilecek tek oyuncumuz. belki de kadroya yazılacak 1 numaralı adam.

ama pektemek malesef olmadı ve yıllık ücreti de çok fazla. eğer oğulcanı alacaksak pektemek ve ömeri kullanıp iyi bir yedek alabiliriz. almalıyız da

Çevrimdışı Ayberk

eleştiri yapılır, bu gayet normal. hadi yapıcı da olmasın bunu da geçtim. ama her fırsatta eleştiri adı altında taşlamak, yerin dibine sokmak artık maksatlı eyleme girer. elimizde daha iyisi yokken, çok daha kötülerini görmüşken, bu kadar yıpratılmasının bir anlamı olmalı. nemiş transfer 2 gün sarkmış

Çevrimdışı Neo Nesil

bir de bunun gibiler instagram ve twitter sayfalarında gökhan töreye çatıyorlar "yok 7 yi q7 giysin sen 10 giy," "yok gökhan defol bu takımdan q7 geliyor" tarzı.

3 sene önce haber1903'te bir q7 sever olarak birkaç kişinin q7nin beşiktaşın önüne geçiren taraftarlar beyanatına kızııyordum. demekki haklılarmış...

[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 19:14:16 MURAT ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Avusturya "Heute" gazetesi: Veli'nin boynundaki sinir kökünde iltihap olustugu icin kafasini sola cevirdiginde sag kolunu oynatamiyormus. Enjeksiyon tedavisi yapiliyormus.

@Çağrı abi :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı okansosa

eskiden takımların sezon açılışları olurdu. bir hazırlık maçı ayarlanıp yeni transferler tanıtılır şarklılı cümbüşlü bir şey olurdu kendi stadında. ama takvimlerin sıkışması ile birlikte bu ortadan kalktı.

keşke yine öyle bir şeyler yapabilsek. en azından ben çok severdim
Stad bitirilince turnuva falan düzenleriz belki ilerike hazırlık dönemlerinde
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TALAT

enjeksiyon tedavisi diyince çok kötü gelmedi kulağa daha net bilgi var mı? ne kadar sürecek tamamen iyileşecek mi gibilerinden  :alala:

savaş en doğusunda, batısındaki kişi de etkileniyor bundan. her neyse demek istediğim, abartılarla, dedikodularla da etkilenir insan. mesela nani transferi benzer bir örnek, futbolcu eşleri devreye girdi diye haberler vardı. insanları etkilemek kolaydır. taşı deli atar, akıllılar çıkaramaz

Futbol bir oyundur. Ölenler de sayı ve gündem değildir. Bu yüzden futbolcuların etkilenmesi bilmem nesi insan hayatının yanında soldan sıfırdır. Yarın antalyada izmirde bomba patlarsa onlarca insanın öldüğü gün turistler gelmeyecek diye yorum yaparsak belki gerçekçi olduğunu düşünebilirsin ama o olay günü düşünülecek veya söylenecek son şey olmalı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

üşenmedim izledim 19 dakika boyunca.

19. dk ile 19.40 arasını dikkatlice izleyin. Bakalım ne duyacaksınız.

25. dakikasında bir gazeteci soru sormuş bu konuda . Ayrıca 25 inde çatı kalkacak çime koltuğa başlayacağız diyor Başkan
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hazırlık maçlarını forvetsiz oynarız.

Çevrimdışı safak_01

enjeksiyon tedavisi diyince çok kötü gelmedi kulağa daha net bilgi var mı? ne kadar sürecek tamamen iyileşecek mi gibilerinden  :alala:
Ne zaman geri dönecegini henüz kendiside bilmiyormus. Baska net bir bilgi yok.

bu adama yanlış tedavi mi yapıldı yoksa geç mi müdahale edildi ? Bazen kolumu hissetmiyorum diyordu çok ciddi olduğu belliydi geçer inşallah.

Çevrimdışı talha

Enjeksiyon ise iğne ile tedavi işte. Kötü birşey değil bu derece tedavi yapılıyorsa o kadar da korkulamamlı.

Ameliyat daha kötü bence.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ayberk

Futbol bir oyundur. Ölenler de sayı ve gündem değildir. Bu yüzden futbolcuların etkilenmesi bilmem nesi insan hayatının yanında soldan sıfırdır. Yarın antalyada izmirde bomba patlarsa onlarca insanın öldüğü gün turistler gelmeyecek diye yorum yaparsak belki gerçekçi olduğunu düşünebilirsin ama o olay günü düşünülecek veya söylenecek son şey olmalı.
gelmeyecek olan turist, olabilecek maddi kayıptır. burada ise sözü edilen, futbolcunun karar verme aşaması, yani maddi kayıptan söz eden yok, bir başkasının gözüyle durum algısı var. hala farklı yerlere çekiliyor konu