2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845162 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

Sus sakin bana yalan soyleme, yoksa inanirim...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı okansosa

ŞU PERFORMANSI TÜM SEZON İZLEYECEKTİK NE GÜZEL
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 16:32:39 mert kcptl ]
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Ayberk

futbolcu gelmek ister mi bugünkü haberleri gördükten sonra, geçen sene fb nin başına gelenleri gördükten sonra, ligin kalitesi de belli... cevabı kendin veriyorsun. ikna et gelsin o zaman
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Jukebox

üşenmedim izledim 19 dakika boyunca.

19. dk ile 19.40 arasını dikkatlice izleyin. Bakalım ne duyacaksınız.
Birde kesin gibi konuşuyor.
Bari de 20'sine yetiştirmek için uğraşıyoruz.Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var en yakın zamanda sonuca bağlamaya çalışıyoruz falan de.
Beklediğimiz bütün oyuncular 20 temmuz'da beşiktaş'ta olacak demiş resmen. :D   :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

futbolcu gelmek ister mi bugünkü haberleri gördükten sonra, geçen sene fb nin başına gelenleri gördükten sonra, ligin kalitesi de belli... cevabı kendin veriyorsun. ikna et gelsin o zaman

ohhhh gün doğdu valla sizede.

Düşünsene yapılamayan becerilemeyen herşeyden sonra ama suruç..

Adamların otobüsüne saldırıldı silahla, bak nani rvp falan çatır çatır geliyor.

ligin kalitesi hemi bide.  :lol: :lol:

Şu kötü günde güldürüyorsunuz beni, allah sevdiklerinize bağışlasın sizi.

Çevrimdışı okansosa

əvrən ‏@evrenmanchester  3 dk.3 dakika önce
Alex (ac milan) i isteyen klupler

Santos
Antalyaspor
Besiktas ..
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

abicim onlarca insan öldü yüzlercesi yaralandı mümkünse bu olayları birbirine karıştırmadan yorum yapalım ölümle futbolcu transferinin olmayışında bağlantı kurarsak insan hayatını basite almış oluruz. Terör ingilterede fransada almanyada ukraynada her yerde yuvalanabilir. Mümkünse olayın vehametini transfer görüşmesinin ardından ikinci plana atmış olmayalım isterim.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Şu Remy yi alabilsek keske ama işte ...

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Ersoy

Fenerin otobüsüne kurşun sıktılar RvP,Nani,o,bu mis gibi geliyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı hic2222

Birde kesin gibi konuşuyor.
Bari de 20'sine yetiştirmek için uğraşıyoruz.Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var en yakın zamanda sonuca bağlamaya çalışıyoruz falan de.
Beklediğimiz bütün oyuncular 20 temmuz'da beşiktaş'ta olacak demiş resmen. :D   :kop:

Gerçi yeri burası değil ama anlayışınıza sığınarak video burada konuşulduğu için belirtiyorum sadece,

Ayrıca bayramdan sonra 24ü 25i gibi çatı kalkmış olur demiş :(
Bu beyana göre çok sarkmış işler çok :(
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 16:50:08 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı kartalBaz

abicim onlarca insan öldü yüzlercesi yaralandı mümkünse bu olayları birbirine karıştırmadan yorum yapalım ölümle futbolcu transferinin olmayışında bağlantı kurarsak insan hayatını basite almış oluruz. Terör ingilterede fransada almanyada ukraynada her yerde yuvalanabilir. Mümkünse olayın vehametini transfer görüşmesinin ardından ikinci plana atmış olmayalım isterim.

Cok dogru soyledin kardesim. Burasi yeri degil konusmasak daha iyi sanirim.

Çevrimdışı TALAT

ohhhh gün doğdu valla sizede.

Düşünsene yapılamayan becerilemeyen herşeyden sonra ama suruç..

Adamların otobüsüne saldırıldı silahla, bak nani rvp falan çatır çatır geliyor.

ligin kalitesi hemi bide.  :lol: :lol:

Şu kötü günde güldürüyorsunuz beni, allah sevdiklerinize bağışlasın sizi.

arkadaş bugün kendin demedin mi bugünkü olaylardan sonra transferler zora girdi diye.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ayberk

şimdi yapılan işleri, bitirilen transferleri gördükten sonra mı beceriksizlik demek aklınıza geldi. kulüp borç bataklığına sürüklenirken değil de çıkarılırken gelmesi düşündürücü. sanki ellerinde tonla para var da kullanmıyorlar. bundan öncekiler gibi dökerler parayı transfere 3 e 5 e bakmaz, kendi cebimden mi çıkıyor der, maksatı popülism olsa. niye düşsün senin ağzına. ha eksikler vardır, olacaktır mutlaka ama her eline geçirdiğin fırsatta taşlayacak kadar değil

Çevrimdışı Ayberk

ben burda yapılan yoruma karşılık cevap verdim. başka taraflara çekmeye gerek yok

arkadaş bugün kendin demedin mi bugünkü olaylardan sonra transferler zora girdi diye.

Evet zora girdi dedim ama bunu fırsatçılığa çevirmedim, çevirmem.

Bunu Fikret ormanı çoğu zaman eleştiren biri olarak ben diyebilirim ama fikret ormanı can siperhane savunan biri söylerse komik düşer.

11 inde toplantı yapıyor 20 sine kadar bitirilecek diye, 20 sinde bu olay oluyor, e bu saatten sonra oyuncu bunu bahane edip gelmezse ben suçu yine başkanda ararım başkasında değil, kusura bakmayın sevgili arkadaşlar

Çevrimdışı OrhanAker

1 haftadır bitti bitiyor denen Mario Gomez transferi yılan hikayesine döndü. Oyuncu için hamle yapan Beşiktaş Yönetimi, Mario Gomez transferinde adım atmakta zorlanıyor.

Mario Gomez’in transferi için Demba Ba’dan gelen tüm kaynağı ayırmak durumunda kalan Beşiktaş Yönetimi bir yandan da alternatif oyuncu çalışmalarına devam ediyor.

Hem Beşiktaş hem de oyucu cephesi transferin zor olduğunun altını çiziyor. Çünkü, Gomez’e sadece 1 yıllık imza attırmanın maliyeti yaklaşık 10 milyon Euro.

Fiorentina, Gomez için Beşiktaş’tan 6 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Oyuncunun yıllık maaşıysa bonuslarla birlikte yaklaşık 4 milyon Euro.

kaynak:FutbolArena Özel

birde bu var ,bir taraf bitti bonservis yok diyor  :alala: :alala: kime inanalım şimdi

Çevrimdışı Ayberk

Bunu Fikret ormanı çoğu zaman eleştiren biri olarak ben diyebilirim ama fikret ormanı can siperhane savunan biri söylerse komik düşer.
can siperhane savunmak nedir. sanki adamlar hiçbir şey yapmıyormuş, sürekli yalan söylüyormuş gibi bir hava oluşturuluyor vurun abalıya hesabı. millet her denilene eyvallah mı diyecek

Ben beşiktaş başkanının, beşiktaşın 3 kuruş parasını düşünmesinden mutlu olurum.

Evet denildiği gibi, verir oyuncunun ve kulubün istediği parayı, daha doğrusu olmayan paranın imzasını atar, çeker gider sonra, başka bir fikret orman daha gelir, Fikret ormandan hesap soracağım diyen, ama sormaz. Yani rahattır bu konuda.

Ama kardeşim, 9 haziranda başlamış transfer dönemi, sen 20 temmuz artık biter demişsin, yine bitiremiyorsan, ben bunun altında bir iş bitirememe sorunu ararım, pazarlıktır bilmemnedir değil. 20 temmuza kadar bitireceğini düşünüyorsan bir noktada anlaşmış olman gerekir kulup ve oyuncularla, yok eğer anlaşmadığın halde böyle birşey diyorsan, o daha vahim.

Çevrimdışı TALAT

11 inde toplantı yapıyor 20 sine kadar bitirilecek diye, 20 sinde bu olay oluyor, e bu saatten sonra oyuncu bunu bahane edip gelmezse ben suçu yine başkanda ararım başkasında değil, kusura bakmayın sevgili arkadaşlar

kusura bakma da bunu yönetimi savunan birisi de söylese eleştiren biri de söylese aynı yere çıkar.
evet transferler çok gecikti. ama dünyanın bütün ülkelerinde patlamalar olabiliyor. insanlar oralara gitmekten çekinmiyorlar. ing, rusya, abd gibi yerlerde de patlama oldu ama yabancı futbolcular, çalışanlar gidiyor.
israil o kadar olaya rağmen en çok turist çeken yerlerden birisi.
kaldı ki ülkenin en futbolla en alakasız yeri. transfelere bir gram etkisi olacağını sanmıyorum. daha önce de dediğim gibi eğer bir etkisi olsaydı futbolcunun hayatına direk etki eden fenerbahçe olayı etki ederdi

Çevrimdışı Ayberk

gelecek olan 2 futbolcu var bu hafta, 1 gün gecikir 2 gün gecikir hesap edilemeyen sebeplerden dolayı. zaten "tahmin ediyorum" demiş cümlenin başında. ikide birde temcit pilavı gibi ısıtmanın ne amacı var

Sonu olmayan bir tartışma ve hiç bir katma değeri olmayıp, sadece bir kişiyi savunma derdinde olan insanlarla tartışma..

Kendime not, bunu yapma.

Saygılar herkese. Dilerim süpriz olur ve gün bitmeden transfer gerçekleşir. en azından 1 tane.

Çevrimdışı talha

Sonu olmayan bir tartışma ve hiç bir katma değeri olmayıp, sadece bir kişiyi savunma derdinde olan insanlarla tartışma..

Kendime not, bunu yapma.

Saygılar herkese. Dilerim süpriz olur ve gün bitmeden transfer gerçekleşir. en azından 1 tane.

Onunla boşuna ikili tartışmaya girme bence. Ben vazgeçtim çünkü kendi dünyasında yaşıyor gibi.

Ne kanlatmaya kalktıysam bir savunma şekli var. Başkasını kolaykolay dinlemiyor.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ayberk

ülke içerisinde yaşanan olaylar futbolcuyu direk etkiler bu bir gerçek, bakınız ukrayna. hele ki bir de söylentiler çıkmaya görsün. sözleşmeli futbolcusu bile gitmek istiyor, gelecek olanı düşünün bir de

Çevrimdışı TALAT

Onunla boşuna ikili tartışmaya girme bence. Ben vazgeçtim çünkü kendi dünyasında yaşıyor gibi.

Ne kanlatmaya kalktıysam bir savunma şekli var. Başkasını kolaykolay dinlemiyor.  :evillol:

benden mi bahsediyorsunuz. genelde yönetim eleştirilerine cevap yazmıyorum haklı olduklarından ama haksız bir eleştiri ya da sert bir üslup görünce dayanamıyorum  :)