2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851282 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yunus Emre davet etmedi düşünmüyorum :D
Tekliflere açığım diyorsun yani :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 13:39:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O değil de biz yine Mendes'e mi para yediriyoruz şuan :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mendes de akıllanmıştır :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mert_

hala kap'a bildirilen bir transfer yok :)

Çevrimdışı Kemal

İçimden bir ses İnler jet hızıyla açıklanacak diyor , ardından q7 ve Rho , bunlardan sonra 2 yıldız geldi denip dandik bir golcu alınacak Gomez yerine.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Mendes varsa işin içinde bi sidnei, bi bebe daha gelir. Orta sahaya mendes bulaşmasında aman.

Çevrimiçi Samet Ç

İnler'i iyi olur Gs'de istiyor onu da bonservissiz almak için uğraşsak fena olmaz aslında.  :D

Çevrimdışı TALAT

Bizim onumuzdeki senelerde bir şekilde şu yukarıda paylaşılan turnuvaya katılmamız lazım. Yada benzer turnuvalara uzak doğuda amerikada avustralyada. Öyle avusturyada grazla nice ile maç yapmayla olmaz pr. Gerekirse bir ortalama transfer parasını bu turnuvalara katılabilmek için harcamaktan çekinmemek gerekir

takımın ismini duyurmak için çok önemli ama teknik direktörler sevimiyor bu tarz turnuvaları.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Doğuhan

yarın quaresma rhodolfo gelecek diyorlar hala kap yok ben kap beklediğim kadar kimseyi beklemedim  :s20:

Çevrimdışı TALAT

lig tv quaresmanın geliş tarihini yanlış bildirerek trollüyordur inş :kop:

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Veloso'nun menajeri de mendesmiş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mendes de akıllanmıştır :kop:
mendese bulaşmasak iyidi :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Bunu Karakterliyse Quaresma'nın kendisi yapması gerek zaten.

Kimseyi zor durumda bırakmamak için sessizce gelmeli.
@Çağrı Ne alakası var...!
Bunu Alan yönetim karektersiz mi oluyor da taraftara veya Oyuncuya karakter muamelesi sorguluyorsunuz...!
Kimseyi zor durumda değil isteyen gider isteyen gitmez isteyen sever isteyen sevmez...!
Sizin istediğiniz olmadığı için sizden olmayanlara 2 sınıf muamelesi yapılması hoş değil...!
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 13:55:45 ALI RIZA ]

Çevrimdışı OnizukaSensei

Kap haberi almak nasil bir duyguydu acaba  :alala:

Çevrimdışı can1903

Bugün olmazsa yarın 2 KAP garanti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Bağ sakatlığı geçirmiş bir orta saha, avrupa'nın kalbur üstü takımlarına anca "okutulabilir". 

@brkntcnr devre arası macar veya muadili gelirse yeri en kolay dolacak adam töredir.. ayrıca inler gelirse veli veya tolgay da seneye rahatca gidebilir.
Devre arası macarı alamazsak gökhan kalitesinde bir oyuncuya kaç para vermemiz gerekir biliyor musun?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Renton

Bugün olmazsa yarın 2 KAP garanti.
Boyle diye diye 1 ay oldu
See you in another life,brother.

Çevrimdışı mehmetthedum

Devre arası macarı alamazsak gökhan kalitesinde bir oyuncuya kaç para vermemiz gerekir biliyor musun?

Seneye de transfer yapabilmek içün birilerini satmamız lazım. Sen bunu biliyor musun?

Sözlesmesi bitenlerden bir delikanlı ne kadar eder ki? Ayrıca kerim frei var unutma, unutturma.
http://www.transfermarkt.com.tr/transfers/endendevertraege/statistik/2016/plus/?spielerposition_id=12&yt0=G%C3%B6ster
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 14:23:54 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı can1903

Ver MÜZÜĞÜÜÜÜ :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bugünden sonra transferler daha da zorlaştı. Bu suruçta patlama karışan ortalık..

Valla ben bu ülkeye turist olarak gelmezdim, adamlar 3-4 sene hayatlarını sürdürmek için geliyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Q7 yi isteyenler olarak POPÜLİST Transfer hastasıyız nede olsa dimi :bandit:
Bizi Bu şekilde etiketleyenler sağolsun....
Başka bir izahı yok ki. Bu adam takımı katledecek ama iki basit maçta gol attı diye göklere çıkaracaksınız. Adam Bayern karşısında şahane oynadı onbeş gün sonra rövanşta ilk yarıda çıktı sezon sonu kadro dışı. Diğer taraftan gol atmak için lifi koparan kendi oyuncunuz yerin dibinde. Evet benim gözümde özenti davranışlar gösteren vefa bilmez emek bilmez durumdasınız. Uzaktan bakınca görünen bu.

Çevrimdışı TALAT

Bugünden sonra transferler daha da zorlaştı. Bu suruçta patlama karışan ortalık..

Valla ben bu ülkeye turist olarak gelmezdim, adamlar 3-4 sene hayatlarını sürdürmek için geliyor.

fenerbahçe geçen sene ki olaydan sonra bu kadar adamı ikna edebildiyse bizde de sorun olmaz

Çevrimiçi Savaş

Bizimkiler Kap'ın şifresini unuttu sanırım. Şifre Hatırlatma yapsalar ya?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

aynen öyle abi inşallah gomez bunu duyup ta vazgeçmez
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı TALAT

Bizimkiler Kap'ın şifresini unuttu sanırım. Şifre Hatırlatma yapsalar ya?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akşama doğru gelecektir kap. merak etmeyin   :super: