Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yunus Emre davet etmedi düşünmüyorum
O değil de biz yine Mendes'e mi para yediriyoruz şuan
Bizim onumuzdeki senelerde bir şekilde şu yukarıda paylaşılan turnuvaya katılmamız lazım. Yada benzer turnuvalara uzak doğuda amerikada avustralyada. Öyle avusturyada grazla nice ile maç yapmayla olmaz pr. Gerekirse bir ortalama transfer parasını bu turnuvalara katılabilmek için harcamaktan çekinmemek gerekir
Mendes de akıllanmıştır
Bunu Karakterliyse Quaresma'nın kendisi yapması gerek zaten.Kimseyi zor durumda bırakmamak için sessizce gelmeli.
Bağ sakatlığı geçirmiş bir orta saha, avrupa'nın kalbur üstü takımlarına anca "okutulabilir". @brkntcnr devre arası macar veya muadili gelirse yeri en kolay dolacak adam töredir.. ayrıca inler gelirse veli veya tolgay da seneye rahatca gidebilir.
Bugün olmazsa yarın 2 KAP garanti.
Devre arası macarı alamazsak gökhan kalitesinde bir oyuncuya kaç para vermemiz gerekir biliyor musun?
Q7 yi isteyenler olarak POPÜLİST Transfer hastasıyız nede olsa dimi Bizi Bu şekilde etiketleyenler sağolsun....
Bugünden sonra transferler daha da zorlaştı. Bu suruçta patlama karışan ortalık..Valla ben bu ülkeye turist olarak gelmezdim, adamlar 3-4 sene hayatlarını sürdürmek için geliyor.
Bizimkiler Kap'ın şifresini unuttu sanırım. Şifre Hatırlatma yapsalar ya?GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi